Stílusiskola: helyezd a hangsúlyt a zoknidra!

Legtöbbször az, hogy milyen zoknit viseljünk, csak a sokadik, vagy egyáltalán nem is szempont. Pedig az egyik legjobban variálható kiegészítőről van szó, amely ha ügyesek vagyunk, az egész megjelenésünket képes megváltoztatni, természetesen pozitív irányba. Ha te is az ilyen különleges, nagyszerű ötletek rajongója vagy a divat terén, akkor mindenképpen lapozd át a galériánkat egy kis inspirációért!

olvass tovább

Stílusiskola: különleges, csillogó outfit ötletek szürke téli napokra

Legyen szó hétvégi bulikról, vagy csak egy-egy olyan hétköznapról, amikor kicsit különlegesebben szeretnél felöltözni, a csillogás mindig nyerő lehet. Különösen igaz ez most, a szürke tél közepette, így olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyeknek köszönhetően bármikor kitűnhetsz a tömegből anélkül, hogy túlságosan is harsány lennél!

olvass tovább

Francia hölgyek szépségtippjei

  • 2018. január 20.

A francia hölgyek messze földön híresek arról, hogy természetes bájukkal és szépségükkel hódítanak, anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket tennének. Nem állítjuk, hogy az amerikai, az ázsiai vagy éppen az afrikai nők ne lennének gyönyörűek, de sokszor túl sok termékkel, görcsösen próbálunk javítani a külsőnkön. Most mutatunk néhány egyszerű tippet a francia nők kelléktárából.

olvass tovább

Stílusiskola: a legcsinosabb outfitek szoknyával

A szoknyákról télen sem kell sem kell lemondanunk, sőt! Minél hidegebb van, annál nehezebb megoldani, hogy csinosak és nőiesek maradjunk, hiszen az az egyetlen célunk, hogy minél több réteg ruhát öltsünk magunkra. Azonban egy jól megválasztott szoknya, harisnya és csizma csodákra képes. Mutatjuk is a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább

Stílusiskola: a legjobb outfitek kedvenc álompárunk, Gigi Hadid és Zayn Malik gardróbjából

Az egykori One Direction énekese, a manapság már szólóban karriert építő Zayn Malik, és napjaink egyik legnépszerűbb és legszebb modellje, Gigi Hadid már két éve alkot egy párt. Mindamellett, hogy kétségtelenül működik közöttük a kémia, kapcsolatuk botrányoktól mentes, ráadásul joggal mondhatjuk, hogy jól is állnak egymásnak. Ugyanis a pár mindkét tagjának kivételes stílusérzéke van, így általában nem csak rajongóik, hanem a divat szerelmeseinek tetszését is elnyerik.

olvass tovább

Stílusiskola: tippek a mindig végtelenül kifinomult és elegáns Kate Middleton-tól

  • 2018. január 17.

Vilmos herceg feleségét, George herceg és Charlotte hercegnő édesanyját mindig hihetetlenül kifinomult, elegáns, magával ragadó stílus jellemzi, még akkor is, ha egy egyszerű nadrág, felső plusz blézer összeállítást visel. Az biztos, hogy van mit tanulnunk a brit királyi család tagjától, Kate Middleton-tól, így most az ő legjobb összeállításait gyűjtöttük össze inspirációként!

olvass tovább

Stílusiskola: így lehetsz csinos és divatos a sípályákon

  • 2018. január 15.

Síelni indulsz, és a téli sportolási lehetőségek előnyeinek kihasználása mellett szeretnél stílusos is lenni? A következő outfitekben biztosan te leszel a pályák trendteremtője, hiszen nem csak kényelmes, hanem nagyon csinos és divatos elemeket tartalmaznak az összeállítások. Természetesen ilyenkor a kikapcsolódásé és a portolásé a főszerep, azon nem árt ilyenkor is stílusosnak és kifinomultnak lenned!

olvass tovább

10 ruhadarab, amit érdemes a leértékelések idején beszerezned

Az igazi divatrajongók talán még az ünnepeknél is jobban várják az egyből a karácsony után kezdődő leértékeléseket. Ezek általában a készlet erejéig, tehát január végéig, vagy február elejéig tartanak, ráadásul hétről-hétre egyre kedvezőbb áron juthatunk hozzá a kiszemelt darabokhoz. Ilyenkor hajlamosak vagyunk belecsúszni a hibába, hogy mindent ész nélkül megvásárolunk (még ha nem is olyan jó) azért, mert nagyon le van értékelve, mi viszont inkább arra buzdítanánk titeket, hogy olyan darabokat szerezzetek be, amelyekre később is szükségetek lesz, és amelyekkel tényleg jól jártok. Mutatjuk is, hogy melyek ezek!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Taylor Swift-től

  • 2018. január 13.

Taylor Swiftnek - akinek minden szakítása ha aranyat nem is, de egy slágert biztosan ér- nem csupán a hangjáért, de stílusáért is teljesen odavagyunk. Egyszerre kislányosan bájos, nőies, laza, mégis kifinomultan elegáns. Most tőle rendeztünk galériába tíz olyan outfitet, amelyet bármikor szívesen magunkra kapnánk.

olvass tovább