Stílusiskola: Így legyél sikkes bőrnadrágban

Ugyan már rég túl vagyunk azon, hogy csak vérbeli rocksztárok viselhetnek bőrnadrágot, valahogy még ma is egyfajta belevalóság-érzettel jár a ruhadarab viselése. Íme, hat könnyen megvalósítható outfit bőrnadrággal a 21. századi rockistennő hatásért és érzetért.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel farmer shortot

  • 2017. október 28.

A farmer short sokunk egyik kedvenc nyári ruhadarabja, viszont ha jól kombináljuk, akkor ősszel is bátran viselhetjük ezt a ruhadarabot. Ehhez a kedvenc farmer rövidnadrágunk mellett mindössze harisnyára és csizmára vagy bakancsra van szükségünk. A megjelenésünk így igazán stílusos, és nem utolsó sorban kényelmes lesz!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj oversize pulóvereket

  • 2017. október 27.

Ősszel a pulcsik az igazi megmentőink, hiszen enyhébb idő esetén viselhetjük őket kabát helyett is, viszont amikor már igazán hidegre fordul az idő, akkor mindig jól jön egy plusz réteg. Mindemellett a kötött pulóverek nagyon stílusos darabok is, különösen, ha oversize fazont választunk. Mutatjuk is, hogy szerintünk hogyan érdemes viselni ezt a ruhadarabot!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel kantáros nadrágokat

  • 2017. október 25.

Az őszt imádjuk a réteges öltözködés adta számtalan lehetőség miatt, ez alkalommal pedig azt szeretnénk nektek megmutatni, hogy milyen jó ötlet mindebbe beépíteni a kantáros nadrágokat. Kényelmes és praktikus viselet, hiszen hosszú ujjú felsővel vagy pulóverrel is remekül néz ki, illetve bőrdzsekivel vagy műszőrmével is feldobhatjuk a különleges nadrágokon alapuló outfiteket. Íme a mi kedvenceink!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj csíkos felsőket idén ősszel

  • 2017. október 23.

A csíkos minta minden szezonban nagy kedvencünk, hiszen könnyen fel lehet vele dobni bármilyen összeállítást, ráadásul ha jól választjuk, akkor kifejezetten csinossá is tesz minket. Most ahhoz gyűjtöttünk össze ötleteket, hogy hogyan érdemes a csíkos felsőket és ingeket viselni idén ősszel.

olvass tovább

Stílusiskola: ősszel is viselj feketét fehérrel

  • 2017. október 19.

A fekete és fehér együtt egy klasszikus, kifejezetten stílusos, kifinomult párosítás, amely rengeteg lehetőséget tartogat magában, és egyfajta könnyed eleganciát kölcsönöz viselőjének. Úgy gondoljuk, hogy ősszel is kifejezetten jó választás lehet, és ezt szeretnénk is bebizonyítani a most következő galériánkkal!

olvass tovább

Stílusiskola: így legyél csinos kapucnis pulcsiban

  • 2017. október 18.

A kapucnis pulcsi alapvetően egy sportosabb darabnak számít, azonban ha a megfelelő ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kombináljuk, akkor egy kifejezetten csinos outfitet is kihozhatunk belőle. Most ahhoz szuper stílusos hoztunk tippeket, hogy hogyan érdemes ősszel viselni.

olvass tovább

Stílusiskola: dobd fel az őszi outfiteket narancssárgával

  • 2017. október 17.

Idén nem csak az őszi dekoráció részeként mutat jól a narancssárga, hanem jó ötlet lehet a ruhatárunkba is beépíteni ezt a csodás színt, ami bármilyen összeállítást feldob, és melegséget sugároz. Ezzel a színnel egészen biztosan illeni fogsz az őszi környezetbe, ezt most be is bizonyítjuk a galériánk segítségével!

olvass tovább