Stílusiskola: outfit ötletek Josephine Skriver-től

  • 2018. szeptember 30.

A gyönyörű, dán származású modell a Victoria's Secret angyal csapatának állandó tagja, akit olyan magazinok címlapján láthattunk már, mint a Vanity Fair, a Harper's Bazaar vagy éppen a Vogue. Mivel stílusa mindig lenyűgöző, ezért ezúttal tőle hoztunk megfontolandó outfit tippeket!

olvass tovább

Stílusiskola: az ősz kedvence a kígyóbőr minta

Arról már korábban is írtunk, hogy a szezon egyik legtrendibb darabjai az állatmintás ruhadarabok lesznek, azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a kígyóbőr minta az, amit semmi esetre sem hagyhatunk ki a ruhatárunkból. Fehérrel, szürkével, feketével, barnával és khakivel is tökéletes, mi egyszerűen imádjuk!

olvass tovább

Újrahasznosított anyagokból készült légtalppal érkezik a legújabb Air Max

  • 2018. szeptember 28.

Az utcai viseletre megálmodott Air Max cipők új generációjával rukkol elő a Nike, amely a természeti jelenségek képi világából meríti az ihletet. A Nike Air Max 720 modell viselője amellett, hogy szó szerint a levegőben jár, mindezt környezetkímélő módon teszi: a cipőben található légbetét ugyanis 70%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

olvass tovább

Stílusiskola: laza, mégis csinos outfitek az őszi szezonra

Valamiért sokszor azt feltételezzük, hogy az, ha kicsit kényelmesebbre vesszük a figurát, az a stílusunk rovására fog menni, pedig lazább ruhadarabokban is lehetünk csinosak, mindössze arra kell törekednünk, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt. Most olyan összeállításokat rendeztünk képes galériába, amelyeket szívesen viselnénk olyan napokon is, amikor az elsődleges cél az, hogy minél kényelmesebb és praktikusabb legyen az outfitünk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel sárgát

Az őszi szezonban rengeteg gyönyörű színnel kápráztat el bennünket a természet, ezért most innen próbáltunk ihletet meríteni. Az egyik kedvenc színűnk, ami feltűnő, mégis tökéletesen passzol a sötétebb árnyalatokhoz, a sárga. Ezúttal olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyekben a sárga szín dominál!

olvass tovább