Stílusiskola: outfit ötletek nadrággal szilveszter estére

  • 2017. december 29.

Elegánsak és csinosak nem csak koktélruhában vagy estélyiben lehetünk, hiszen ha ügyesen kombinálunk pár különlegesebb darabot, akkor bizony nadrágokkal is stílusos és kifinomult szetteket állíthatunk össze, amelyekben biztosan jól fogjuk érezni magunkat szilveszterkor. Természetesen ebben az esetben is a flitteres darabokat, illetve az overallokat preferáljuk, mutatjuk is a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: így lehetsz csinos, ha télen a hegyekbe utazol

Két ünnep között, sőt az új év elején is rengetegen indulnak síelni, illetve telelni a hegyekbe, és olyan településekre, ahol egy kicsit legeltethetjük a szemünket a havas táj látványán, amelyre idén karácsonykor sajnos nem volt lehetőségünk. Az utazások alkalmával a hideg téli időben azonban nem csupán arra kell törekednünk, hogy minél jobban, rétegesebben felöltözzünk, hanem arra is, hogy mindeközben stílusosak és csinosak is legyünk. Éppen ehhez hoztunk most ötleteket!

olvass tovább

Stílusiskola: így lehetsz csinos karácsonykor is

Karácsonyi dallamok, tökéletes menüsor, szépen becsomagolt ajándékok, ízlésesen feldíszített karácsonyfa.... mi hiányozhat még? Természetesen egy stílusos, alkalomnak megfelelő outfit. Most azért gyűjtöttünk össze ötleteket, hogy az év egyik legszebb ünnepén is tündöklően stílusos lehess. Boldog karácsonyt!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kényelmes mégis csinos darabokat otthon

Karácsonykor és a két ünnep között a vendégségeken kívül a legtöbb időt az otthonunkban töltjük, így végre lehetőségünk van kicsit kikapcsolódni, a családdal és barátainkkal beszélgetni, filmeket nézni, vagy éppen társasjátékozni. Persze ez nem jelenti azt, hogy elő kellene vennünk a legelnyűttebb holmijainkat, hiszen otthon is lehetünk stílusosak úgy, hogy közben kifejezetten kényelmes ruhadarabokat viselünk.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj télen kéket

Télen nem szabad megfeledkeznünk a színekről, hiszen nem csak az összeállításainkat, de a hangulatunkat is feldobhatjuk velük a szürke, borongós téli napokon. Ezúttal olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, melyeket kékkel fűszereztek meg, és mi bármikor szívesen viselnénk!

olvass tovább

Stílusiskola: a legjobb összeállítások Zendaya gardróbjából

  • 2017. december 16.

A Disney csatornáról induló énekes-színésznő egyre nagyobb karriert fut be, és bár még csak 21 éves, a Vogue címlapján is láthattuk már, illetve hamarosan a mozikba kerül legújabb filmje, melyben Zac Efron-nal és Hugh Jackman-nel szerepel. 46 millió Instagram követőjét ezek mellett azonban annak is köszönheti, hogy egészen irigylésre méltó stílusa van, éppen ezért a legjobb szettjeit most képes galériába rendeztük.

olvass tovább