Stílusiskola: így viseld az örök klasszikus pezsgő színt

  • 2017. december 12.

Vannak olyan klasszikus, alap színek, amelyekhez bármikor bátran nyúlhatunk, legyen szó különleges eseményről vagy egy egyszerű, hétköznapi outfit-ről. A lényeg a harmónia és a visszafogottság, hiszen ezekkel sosem hibázhatunk. Ezúttal a pezsgő szín kerül a reflektorfénybe, ami ruhák, körömlakkok, illetve sminkek esetében is hibátlan választás.

olvass tovább

Stílusiskola: 15 outfit, amiben te lehetsz a legstílusosabb a céges karácsonyi partyn

  • 2017. december 11.

Pont úgy, mint ahogy a munkahelyek mindennapos működésében, így az évente esedékes karácsonyi bulikon is vannak bizonyos írott és íratlan szabályok, amelyeket nem árt betartani. ÉS a probléma általában ott kezdődik, hogy mit vegyünk fel? Most segítségül olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyekben bárki nyugodt szívvel megjelenhet egy céges bulin.

olvass tovább

Stílusiskola: 5 szín, amiben decemberben tündökölhetsz

Céges buli, baráti összejövetel, családi vacsora... összeszámolni is nehéz, hogy decemberben az ünnepi szezon során hányszor kell társaságban megjelennünk, lehetőleg a legjobb formánkat hozva. Mivel ilyenkor mind szeretnénk csinosak, elegánsak és stílusosak lenni, most ahhoz hoztunk tippeket, hogy milyen színeket érdemes preferálni, amikor ünnepi outfitet választunk.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Meghan Markle-től

  • 2017. december 05.

Lassan már egy hete örülhetünk a hírnek, miszerint Harry herceg és Meghan Markle eljegyezték egymást, és már jövő tavasszal kimondják a boldogító igent. A gyönyörű színésznő nem csupán a Suits-ban nyújtott alakításával, és a nők jogai melletti felszólalásaival és kiállásával, hanem lehengerlő stílusával is felhívta magára a figyelmet. Ezért most a hamarosan a királyi család tagjává váló színésznő legjobb outfitjeit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

Stílusiskola: kényelmes téli outfitek

  • 2017. december 04.

A reggeli hidegben nincs túl sok kedvünk kimászni a meleg paplan alól, és néha még ennél is nehezebbnek tűnik kitalálni azt, hogy hogyan legyünk csinosak anélkül, hogy közben megfagynánk. A legjobb ötlet, ha olyan összeállításokat választunk, amelyeknél a kényelmen van a hangsúly, emellett pedig még stílusosak is. Most ezekhez hoztunk pár tippet!

olvass tovább

5 igényes ajándék ötlet stílusos férfiaknak

  • 2017. december 03.

Miért olyan nehéz ajándékot vásárolni férfiaknak? Azért mert többnyire azt a választ kapjuk, hogy „már mindenem megvan”, „nem tudom pontosan, hogy mire van még szükségem”, de mégis kifejezetten preferálják azokat a dolgokat, amelyek nem csak igényesek, de praktikusak is, így hasznát tudják venni a mindennapokban. Most olyan dolgokat próbáltunk összegyűjteni az ajándéklistára, amelyek minden bizonnyal elnyerik majd a férfiak tetszését, ugyanis stílusosak és hasznosak egyszerre.

olvass tovább

Stílusiskola: így tündökölj télen fehér ruhában

  • 2017. december 03.

Télen valamiért inkább a sötét színeket preferáljuk, pedig egy-egy világosabb darabot is ügyesen beépíthetünk a szettjeinkbe, például akár fehér nyári ruhákat is, vagy vastagabb kötött darabokat. Annyi a titok nyitja, hogy próbáljunk minél többféle textúrát és ruhadarabot rétegelni, illetve ne feledkezzünk meg a hosszú szárú csizmákról és harisnyákról sem!

olvass tovább

Stílusiskola: kockás szoknyák minden mennyiségben

  • 2017. december 01.

A kockás szoknyák mind színükben, mind stílusukban tökéletesen illeszkednek a téli időszakhoz, arról nem is beszélve, hogy milyen jól mutatnak combcsizmával és kötött pulóverrel, függetlenül attól, hogy hosszabb vagy rövidebb változatról van szó. Íme a kedvenc összeállításaink!

olvass tovább

Stílusiskola: minták mintákkal – amikor a több jobb

  • 2017. november 30.

A kevesebb néha több – szoktuk mondani, viszont szerintünk néha ennek éppen az ellenkezője igaz, és azért, hogy ezt bizonyítsuk, most hoztunk is tíz olyan outfitet, ami cseppet sem mondható kevésnek, vagy visszafogottnak, mégis nagyon jól mutat. Azt javasoljuk, hogy nyugodtan keverjétek a színeket, mintákat és textúrákat, ehhez nyújthat ihletet a most következő galériánk!

olvass tovább

Stílusiskola: idén télen a pirosra szavazunk, ha kabátokról van szó

Egyre közelebb kerülünk az ünnepi szezonhoz, ráadásul a borongós, ködös reggelekre igazán ráfér, hogy feldobjuk egy kicsit, ezért az egyik legizgalmasabb színnel, a pirossal érdemes szerintünk idén télen megbolondítani kicsit az outfiteket. Ehhez tökéletes választás lehet a piros kabát, hiszen a színes az ilyen feltűnően színes darabok igazán különlegessé teszik a megjelenésünket.

olvass tovább