Stílusiskola: az idei nyár egyik legtrendibb darabja a hímzett farmer

  • 2017. június 21.

Legyen szó nadrágról, szoknyáról vagy dzsekiről, idén nyáron mindenképpen be kell szerezned egy hímzett farmert, ha szeretnél igazán stílusos lenni. Ráadásul akkor is igazán jó lesz az összhatás, ha egyszerű pólókkal vagy egyszínű kiegészítőkkel kombinálod. Íme tíz outfit, ami minket is meggyőzött az idei nyár egyik legnagyobb trendjéről!

olvass tovább

Így viseld nyáron a baseball sapkát!

  • 2017. június 20.

A baseball sapka sok szettet remekül ki tud egészíteni, és nem mellékesen praktikus viselet is a forró napokon. Így aztán összeszedtük nektek azokat az outfit ötleteket, amik segíthetnek abban, hogy mihez, hogyan, hova vehetjük fel ezeket a sapkákat.

olvass tovább

Stílusiskola: így legyél egyszerre sportos és csinos

  • 2017. június 19.

Előfordul, hogy egyszerűen nincs hangulatunk kicsípni magunkat, azonban ilyenkor egyszerűbb, sportosabb ruhadarabokban is lehetünk csinosak. A titok az arányokban, illetve abban van, hogy érezzük kényelmesen és jól magunkat azokban a ruhadarabokban, amiket felveszünk, így biztosan csodás összehatást érhetünk el! Íme tíz tipp a sportos, de csinos megjelenéshez!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld nyáron a fehér ingruhát

  • 2017. június 17.

Aligha lehet kényelmesebb viselet nyáron egy ingruhánál, hiszen kényelmes és szellős, mégis elegáns és stílusos viselet. Munkahelyre, bulikba, vagy hosszú sétákra nyaralások alkalmával egyaránt ajánlott, mindössze az a kérdés, hogy mikor mivel viseljük. Ehhez hoztunk most tippeket!

olvass tovább

Style kedvencek: a szezon legjobb high fashion darabjai

  • 2017. június 15.

A trendek meghatározói alapvetően mindig a legnagyobb divatházak, hiszen ők azok, akik már legalább fél évvel előre megmutatják a világnak, hogy mi az, amit a következő szezonban viselni fogunk, függetlenül attól, hogy hol vásárolunk. Mindemellett érdemes szem előtt tartani azt a tényt is, hogy egy-egy high fashion időtállóbb, és minőségibb is, így igazán jó befektetés lehet. Éppen ezért, most összegyűjtöttük a nyári szezon legjobbjait!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a culotte nadrágot

  • 2017. június 14.

Bár már pár éve is hasonló népszerűségnek örvendett, most ismét (vagy még mindig) a culotte nadrág az egyik legtrendibb ruhadarab a nyáron, mondhatni kifejezetten must have. Igazság szerint mindenkinek jól áll, csak tudnunk kell, hogy mivel párosítsuk. Ehhez hoztunk most tíz inspiráló összeállítást!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj piros színt

  • 2017. június 13.

A piros szín mindig is a nőiességet tükrözte. Szerencsére az idei, nyári szezonban bőven találunk piros színű darabokat a boltokban. Hiszen a nyár egyik slágerszíne lesz. Lapozzátok át képgalériánkat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj mini, midi és maxi szoknyát

  • 2017. június 12.

A nyár egyet jelent azzal, hogy elővesszük a szekrényünk mélyéről a szoknyáinkat. Azonban nem árt tudni, hogy van, akinek a mini, van akinek a maxi, és van, akinek a midi áll a legelőnyösebben. Most mindhárom esetre hoztunk példákat, lapozzátok át a galériánkat!

olvass tovább