Régi idők szépségideáljai

  • 2017. január 11.

Az elmúlt száz év alatt hatalmasat változott a világ, ezzel együtt a szépségideálok is. Ennek ellenére vannak nők, akik külsejükkel és kivételes tehetségükkel örökre meghódították a világot, mai napig milliók példaképei. És hogy miben rejlett szépségük? Döntsétek el ti! Összegyűjtöttük számotokra a régmúlt leggyönyörűbb színésznőit.

olvass tovább

Stílusiskola: 15 outfit a minimalista sikk jegyében

A kevesebb néha több – tartja a számtalanszor ismételt mondás. Talán klisé, de igaz: a minimalista stílus gyakran jobb benyomást kelt, mint a legcifrább, legújabb trendek szerinti megjelenés. Hogy bebizonyítsuk nektek, hogy az egyszerűség nem unalmas, újabb inspirációs outfit-összeállítást hoztunk.

olvass tovább

10 alapdarab, amit birtokolnod kell

  • 2017. január 09.

Divat ide vagy oda, rohanásból áll az életünk. Korán kelünk, későn fekszünk, dolgozunk, a családunkkal vagyunk, sportolunk, szórakozunk, eszünk, iszunk, barátkozunk, szerelmesek vagyunk. De olyan is van, hogy csak melegítőnaciban ülünk a kanapén, pizzát eszünk, és Jóbarátokat nézünk. Azonban jó lenne mindig, minden körülmények között jól kinézni. Nem?

olvass tovább

14 dolog, amit ne viseljünk 30 fölött

Nem túl korrekt politikailag élettávot szabni bizonyos tételekre, az internet igazságharcosai szerint mindenki azt vesz fel, amit csak szeretne. Ítélkezésmentesen, kizárólag építőn raktam össze a listát arról, hogy egy ízléses és kifinomult nő mit nem visel, amint átlépett a harmadik x-be.

olvass tovább

4 szín, amely fiatalít

A fiatalos megjelenés olyasvalami, amire mindannyian vágyunk. Az egyik leghatékonyabb, természetes módja a fiatalos ragyogás megőrzésének az, hogy amellett, hogy jól ismerjük a bőrtónusunkat, tudatosan választjuk meg a színeket, amiket magunkra húzunk.

olvass tovább