Stílusiskola: így viselj okkersárgát

A sárga az a szín, amit bármely évszakban bátran hordhatunk hiszen illik a vidám nyárhoz, a tavaszi ruhatárunkba szinte kötelező beilleszteni, és akár a hűvösebb hónapokban is jó lehet egy-egy ilyen feltűnő árnyalatú darab. Szerintünk az okkersárga az, amely tényleg sosem megy ki a divatból, és mindenkinek jól áll, ezért most erről a színről állítottunk össze egy galériát!

olvass tovább

Stílusiskola: az ősz kedvence lesz a khaki

Egyelőre nehéz beismerni, de a nyár utolsó heteit élvezhetjük most, és hamarosan búcsút kell mondanunk a forróságnak, a napsütésnek és a jó időnek. Éppen ezért, ha eléggé előrelátók vagyunk, akkor már most elkezdhetjük törni a fejünket azon, hogy mik azok a darabok, amiket mindenképpen érdemes lesz beszerezni az őszi ruhatárunkhoz! A szezon egyik legtrendibb színe a khaki lesz, ezért most ez az árnyalat inspirálta a galériánkat!

olvass tovább

Stílusiskola: a legjobb nyári fekete-fehér outfitek

Amikor nincs kedved azon agyalni, hogy mit vegyél fel ahhoz, hogy csinos, stílusos, egyszerű, de mégis nagyszerű legyen az outfited, akkor azt javasoljuk, hogy ilyenkor válaszd a fekete-fehér összeállítást. Sosem megy ki a divatból, bármilyen helyzetben megállja a helyét, ráadásul színes kiegészítőkkel egy pillanat alatt izgalmasabbá lehet tenni.

olvass tovább

Stílusikola: csinos outfit ötletek Reese Witherspoon

Reese Witherspoon nem csupán napjaink egyik legtehetségesebb és legsikeresebb színésznője és producere, hanem egy olyan nő, aki kivételes és irigylésre méltó stílussal rendelkezik, amiből mindannyiunknak érdemes lenne időnként inspirálódni. Összeállításait könnyed elegancia jellemzi, így egy pillanat alatt elhisszük neki, hogy semmi nehézséget nem okozhat egész álló nap magassarkúban rohangálni.

olvass tovább