Stílusiskola: ősszel is viselj feketét fehérrel

  • 2017. október 19.

A fekete és fehér együtt egy klasszikus, kifejezetten stílusos, kifinomult párosítás, amely rengeteg lehetőséget tartogat magában, és egyfajta könnyed eleganciát kölcsönöz viselőjének. Úgy gondoljuk, hogy ősszel is kifejezetten jó választás lehet, és ezt szeretnénk is bebizonyítani a most következő galériánkkal!

olvass tovább

Stílusiskola: így legyél csinos kapucnis pulcsiban

  • 2017. október 18.

A kapucnis pulcsi alapvetően egy sportosabb darabnak számít, azonban ha a megfelelő ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kombináljuk, akkor egy kifejezetten csinos outfitet is kihozhatunk belőle. Most ahhoz szuper stílusos hoztunk tippeket, hogy hogyan érdemes ősszel viselni.

olvass tovább

Stílusiskola: dobd fel az őszi outfiteket narancssárgával

  • 2017. október 17.

Idén nem csak az őszi dekoráció részeként mutat jól a narancssárga, hanem jó ötlet lehet a ruhatárunkba is beépíteni ezt a csodás színt, ami bármilyen összeállítást feldob, és melegséget sugároz. Ezzel a színnel egészen biztosan illeni fogsz az őszi környezetbe, ezt most be is bizonyítjuk a galériánk segítségével!

olvass tovább

Stílusiskola: viselj idén ősszel zöldet

  • 2017. október 16.

Ősszel is szeretjük a színeket, azonban azok a kifejezett kedvenceink, amelyek jól passzolnak az őszi környezethez, természetességet árasztanak magukból és jól mutatnak a sötétebb árnyalatokkal. Éppen ezért mi a zöldre szavazunk, ami tökéletes választás lehet, legyen szó kabátokról, felsőkről vagy éppen kiegészítőkről. A galériánkat lapozgatva egészen biztosan ti is kedvet kaptok majd hozzá!

olvass tovább

Így viseljük nyári ruháinkat ősszel!

  • 2017. október 14.

Szinte mindenkinek megvannak a szezonális kedvencei, az a ruha, az a szoknya, az a nadrág, amit fájó szívvel rak el. Pedig az, hogy véget ér a nyár, nem jelent egyet azzal, hogy az összes ilyenkor hordott darabunktól egy évre fájdalmas búcsút kell venni. Sok közülük ugyanis nagyon is ősz kompatibilis!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viseld a miniszoknyát ősszel

  • 2017. október 13.

A harisnyák és a szoknyák évszaka az ősz. Szerintünk minden alkalomra ideális viselet lehet, csak a cipő határozza meg, hogy épp sportosabb, vagy elegánsabb hatást érünk el vele. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni a miniszoknyát ősszel.

olvass tovább