Sztárok gálasminkjei

  • 2015. május 22.

Az idei bálszezonban a gyors frizurák, sötét ajkak és macskaszemek határozzák meg a hírességek megjelenését. Íme, néhány kedvenc!

olvass tovább

Szemszínek és sminkelésük

  • 2015. május 16.

Talán a leggyakrabban előforduló kérdés, hogy „melyik szín áll jól nekem”? Az elmúlt években újra a színes szemhéjpúderek széles skáláján válogathatunk és hihetetlenül nehéz azt kiszúrni, ami valóban nem idegen tőlünk. Most összeállítottunk neked egy palettát, így talán segíthetünk a választásban.

olvass tovább

A múlt század sminkjei napjainkban

  • 2015. május 10.

Az 1900-as évek elejétől robbanásszerűen nőtt a sminkelésnek behódolók tábora, ami azelőtt cseppet sem számított elegánsnak. Azóta évtizedenként változó trendeken ment keresztül és több mint 100 évvel a „forradalom” után újra és újra feltűnnek a címlapokon a múlt klasszikus arcai. Nézd meg, hogyan jelennek meg ezek a sminkek a mai divatvilágban!

olvass tovább

Veszélyes sminktechnikák

  • 2015. május 02.

„A szépségért meg kell szenvedni!” – mantrázták már dédanyáink is, mi pedig nap, mint nap igyekszünk eleget tenni a minél nagyobb elvárásoknak. Bár sminkelni alapvetően nem fájdalmas dolog, néhány rossz szokásnak csúnya következményei lehetnek. Mutatjuk, mit nem szabad tenni, ha szeretnéd megőrizni egészségedet és bőröd épségét!

olvass tovább

Tippek, hogy smink nélkül is szép lehess

  • 2015. március 30.

Manapság megszámlálhatatlan márka kínálja kozmetikai termékeit, amelyek szépséggel, örök fiatalsággal és sok más hangzatos ígérettel kecsegtetnek. Az igazi trükk azonban nem más, mint a természetesség! Jöjjön hát néhány tipp, amely által smink nélkül is szép lehetsz reggelente, vagy a nyári vakáción!

olvass tovább

Hogyan készíts Burberry sminket?

  • 2015. március 25.

A Burberry töretlen népszerűségét időtálló, elegáns darabjainak köszönheti, amelyek engedik érvényesülni a nők természetes szépségét. Ezt a stílust tükrözik sminktermékeik is, amelyek szintén a natúr színeket és textúrákat kínálják nekünk. Cara Delevigne-on pedig egyszerűen imádjuk! Megmutatom, hogyan készítsd el sminkjét és milyen termékekkel tudod helyettesíteni.

olvass tovább

A leggyakoribb sminkbaklövések

  • 2015. március 24.

Bárkinek lehet rossz napja, két balkeze, vagy kevés ideje – nekem gyakran mindhárom megadatik. Kisebb-nagyobb sminkbakik elkövetése után gyakran bámulok nagy, sírásra kész szemekkel a tükörképemre, hasonló szavakat suttogva: „Most mi lesz?”. Hát ez.

olvass tovább

4 tipp az arcformázáshoz

  • 2015. március 21.

Az arc formázására millió technika létezik, viszont kevesen tudják megfelelően használni az ehhez meglévő termékeiket. „Bronzosítóból sosem elég!” – szokták mondani, pedig a jó termék jó helyen való alkalmazása önmagában is csodákra képes. Ennek bemutatására most Jennifer Lawrence-t hívtam segítségül, természetesen szándékosan eltúlozva.

olvass tovább

Találd meg a színtípusod

  • 2015. március 11.

Sokszor szembesülök vele, hogy a nők nem merik használni vörös rúzsukat vagy színes szemhéjfestékeiket, mondván, hogy nem áll jól nekik. Az igazság az, hogy mindenki viselhet bátran színeket, mind az arcon, mind ruhában, a titok nyitja csupán a saját színtípus meghatározása.

olvass tovább

6 sminktrükk a szép szemért

  • 2015. március 10.

Millió meg egy féle pamaccsal, ecsettel, tussal és ceruzával kell megküzdenie a 21. század Hamupipőkéjének. Most mutatunk néhány alap trükköt, hogyan érdemes kiemelned szemeid szépségét idén tavasszal!

olvass tovább