Sulikezdő sminktippek

  • 2015. szeptember 02.

Iskolára válogatja, hogy a tanárok mennyire tolerálják, ha a diákok sminkelnek, de emlékeim szerint a túl sokat sosem nézik jó szemmel. Viszont mutassatok nekem egy tinédzsert, aki ne szeretné festegetni magát! Most megmutatom, hogyan lehet láthatatlan sminkkel szépülni az iskolapadokba!

olvass tovább

Smink alapok: arcformák és pirosításuk

  • 2015. augusztus 30.

Nem győzöm ismételni, hogy a sminkelés minden egyes mozzanatával alakíthatjuk, formálhatjuk az arcot. Éppen ezért az sem mindegy, hogy kedvenc pirosítónkat az arc mely részén kezdjük el, és milyen irányban felvinni ahhoz, hogy az arc egyensúlyban legyen. Most ismét sztárok segítségét kértem, hogy a különböző arcformákon bemutathassam nektek a helyes pirosítás szabályait.

olvass tovább

12 szépségtrükk otthoni eszközökkel

  • 2015. július 28.

Van, hogy nem rendelkezünk minden eszközzel ahhoz, hogy tökéletes sminket készíthessünk, de akadnak olyan hétköznapi tárgyak a lakásban, amelyek megkönnyítik ezt a mindennapokban. Ezeket gyűjtöttük össze most egy helyre.

olvass tovább

Tökéletes lakk és rúzs kombinációk

  • 2015. július 18.

Összegyűjtöttük a nyár legnépszerűbb lakk színeit és megmutatjuk, milyen rúzzsal érdemes viselni, hogy igazán összhangban legyenek. Nézd meg, milyen termékeket ajánlunk a képeken látható színekhez!

olvass tovább

Így tisztítsd a sminkecseted

  • 2015. július 15.

Bár kevesen gondolnak rá, a szépségápoláshoz hozzátartozik a sminkeszközök rendszeres tisztítása is. Különösen igaz ez a naponta használatos sminkecsetre, hiszen a szálak között milliónyi baktérium és szennyeződés bújhat meg, melyek bőrünkkel érintkezve pattanások, sőt, akár csúnya bőrbetegségek kialakulásához is vezethetnek. Szerencsére léteznek gyors praktikák, melyekkel megelőzhetjük a bajt!

olvass tovább

Nyári sminktippek minden színtípusnak

  • 2015. július 06.

Van, akinek a hideg színek állnak jól, és van, akinek a meleg árnyalatok. Ez a strandon eltöltött órák után valamennyire változik, ezért előkerülhetnek a fiókból olyan sminkek is, ami máskor inkább kerülendő. Most ismét a sztárokon mutatom meg, mit és miért érdemes használni a meleg hónapokban.

olvass tovább

Szépségtippek fesztiválozóknak

  • 2015. július 04.

Ha már megvan a jegyed, a szállásod és hogy mit veszel fel, nem maradt más, csak hogy ihletet nyerj az utolsó simításokhoz! Nézd meg, milyen szépségtrendek várhatóak az idén és vess be egyet-kettőt, hogy teljes legyen az összkép!

olvass tovább

5 fiatalító sminktipp

  • 2015. július 01.

50 éves kor után a cél, hogy üde és friss színt kölcsönözzünk a bőrnek, halvány színekkel formázzuk a szemeket, miközben igyekszünk elvonni a figyelmet a már kialakult mélyebb ráncokról. Megmutatjuk, hogyan készítheted el akár 10 perc alatt a ragyogó és fiatalító sminkedet!

olvass tovább

Nyári újdonságok a MAC-től

  • 2015. június 22.

Imádjuk a MAC-et, ha tehetnénk minden színt felvásárolnánk, legyen szó szemhéjpúderről, rúzsról vagy éppen körömlakkról. Lássuk a legújabb nyári újdonságokat!

olvass tovább