Sminkelj úgy, mint Kylie Jenner

  • 2016. február 10.

Ha követed a 18 éves celeblány Instagramját, vagy csak többször megakadt már a szemed a tökéletesnek tűnő arcán és fotóin, eláruljuk: a sminkréteg alatt valószínűleg ő sem egy teljesen tökéletes, angyali szépség. De sminkelni nagyon tud (és nem mellékesen sok az ideje), a napi rutinjából pedig talán Neked is jól jöhet egy-két trükk a mindennapokra.

olvass tovább

Az utóbbi idők legelterjedtebb sminkbakijai

  • 2016. február 09.

A smink azért igazán hasznos dolog a nők életében, mert magabiztosságot ad, kiemeli az arcunk előnyös részeit, feldobja a megjelenésünket. De nagyon könnyen áteshetünk a ló túloldalára, amikor elkezdünk követni egy smink trendet, de a kivitelezés nem tökéletes. Így nem, hogy javítanának, csak rontunk a kinézetünkön. Most azokat a tipikus, mostanság elterjedt hibákat vesszük nagyító alá, amik sok esetben nevetségessé teszik a nőket, de amikből tanulni is éppúgy lehet!

olvass tovább

Hírességek retus, make-up és rivaldafény nélkül! Sokkoló képek!

  • 2016. január 31.

Elő a sminkecsetet, púderpamacsot, szemhéjtust, rúzst, és alapozót! Az alábbi képek bizonyítják, hogy a messze földön híres, ünnepelt, ikonként imádott sztárok, smink nélkül csak karikás szemű, pattanásos arcú, ráncos, májfoltos, sápadt, földi halandók. Bár make-up ide vagy oda, vannak közöttünk egészen természetes, bájos teremtések is. Lássuk!

olvass tovább

A 8 legszebb sztárszemsmink

  • 2016. január 27.

Évek óta töretlenül hódítanak a füstös szemek, és a legnagyobb hírességek is örömmel teszik még igézőbbé tekintetüket ezzel a technikával. Nézzük a 7 legszebb celebszemsminket!

olvass tovább

A MAC költészete

  • 2016. január 26.

A MAC évről évre képes mindig valami újjal, valami szemkápráztatóval meglepni rajongóit. Úgy tűnik, idén sem leszünk elhanyagolva, hiszen a nyár beköszöntével fog debütálni a Poesia nevű kollekciója.

olvass tovább

A lejárt szavatosságú sminkek átka

  • 2016. január 15.

Szerencsére a legtöbb kozmetikai márka már feltünteti a termékein, hogy hány hónap a szavatossági idejük. Sajnos azonban, saját tapasztalat, ritkán jegyezzük meg, hogy pontosan mikor is bontottuk fel a szájfényünket. Mivel a sminktermékek nem romlanak meg szemmel láthatóan, mint a hűtőnkben tárolt ételek, így sokszor jóval az ajánlott határidőn túl is használatban tartjuk őket, nem is sejtve, mennyi kárt okozva ezzel a bőrünknek.

olvass tovább

Sminktippek a farsangi szezonra

  • 2016. január 09.

Mivel töltötted az év utolsó éjszakáját? Reméljük egy hatalmas bulival! Rövid szünet következik,de aztán újra indul a parti szezon:jön a farsangi bulik ideje! Mutatunk néhány remek terméket, amivel a sminked még tökéletesebb lesz. Figyelj!

olvass tovább

10 szépségtrükk Hollywood aranykorából

  • 2016. január 03.

Ismét büszkék lehetünk magyarságunkra. Gál-Csiszar Ida, a szépségipar legnépszerűbb termékei mögött álló mester, saját márkát alapított Gállányi Cosmetics néven, alapul véve több tíz évnyi szakmában szerzett tapasztalatot és tudást.

olvass tovább