Ünnepi sminkek

  • 2015. november 23.

Vészesen közeleg a december és ezzel együtt a karácsony és a szilveszter Nézzük, milyenek is a legklasszabb ünnepi sminkek, amikben ragyoghatunk majd a fa és a konfetti alatt.

olvass tovább

A szalon, ahol Marilyn Monroe szépülne

  • 2015. november 11.

A Marilyn Beauty Bar egy komplex exkluzív szépségszalon, melynek különleges kitüntetése, hogy 2015-ben Salon Expert Premium szalonná vált, így vendégeiknek a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatásokat kínálják, olyan kiegészítések kíséretében, amelyek az élményt egy új szintre emelik.

olvass tovább

Ennél vérfagyasztóbb halloweeni-maszkokat nem láttál

  • 2015. október 31.

Nikki Shelley make up artist kimaxolta a halloween-i maszkok fogalmát, úgy gondoljuk, ezt nem igazán lehet überelni. Egész egyszerűen zseniális és lebilincselő, amit összehozott némi arcfestékkel. Minden egyes kép mögött egy hús vér ember van. Vigyázat! Tényleg rémisztő. Mi szóltunk!

olvass tovább

MAC x Halloween

  • 2015. október 31.

A MAC minden szezonban káprázatos sminkkollekciókkal lep meg minket, idén Halloweenre pedig igazán különleges sminkfotókkal és face chartokkal álltak elő a sminkmesterek.

olvass tovább

Őszi sminktrendek

  • 2015. október 27.

Ahogyan az ősz beköszönt, a sminktrendek is elkezdenek a sötétebb színekbe hajlani. Így van ez most is, ha megnézzük akár csak a kifutók világát. Idén is kapós lesz a fekete, a barna és a vörös, de azért van új a nap alatt. Lássuk!

olvass tovább

A legeredetibb sminkek Halloweenre

  • 2015. október 14.

Rendőrnő, csontváz, macska... Ezek mind lejárt lemezek, ha beöltözésről van szó. Egy halloweeni buliban pedig senki sem akar a kétszázadik nővérke lenni a sorban. De hogyan lehetne megakadályozni, hogy beleolvadjunk a tömegbe? Az interneten számos videó van fent, amelyek alapján könnyen elkészíthetünk magunknak is olyan sminkeket, amivel biztosan mi leszünk a legegyedibbek.

olvass tovább

Őszi sminktippek minden színtípusnak

  • 2015. október 03.

A meleg bronzos bőr már fakulóban, az élénk rúzsok és szemfestékek pedig túl feltűnőek így szeptember végén. Ha te sem tudod, milyen színeket kéne viselned arcodon az őszi hónapokban, keresd meg melyik színtípushoz tartozol, és olvasd el mit javasolunk!

olvass tovább

Válaszok 6 szépségápolással kapcsolatos kérdésre

"Ha kérdésed akad, Googlezz rá!" - csendül fel oly gyakran a mondat. A szépséggel kapcsolatos kérdésekre azonban sokszor zavaros válaszokat kapunk. Mitől lehet szép a bőr? És mitől lesz fényes a hajad? Nos, a szépségideál minden országban más és más, hiszen mindenhol eltérőek a határok, azonban akad néhány olyan kérdés, amely világszerte nap mint nap felcsendül. Ezekre kaphattok válaszokat itt és most.

olvass tovább