5 fiatalító sminktipp

  • 2015. július 01.

50 éves kor után a cél, hogy üde és friss színt kölcsönözzünk a bőrnek, halvány színekkel formázzuk a szemeket, miközben igyekszünk elvonni a figyelmet a már kialakult mélyebb ráncokról. Megmutatjuk, hogyan készítheted el akár 10 perc alatt a ragyogó és fiatalító sminkedet!

olvass tovább

Nyári újdonságok a MAC-től

  • 2015. június 22.

Imádjuk a MAC-et, ha tehetnénk minden színt felvásárolnánk, legyen szó szemhéjpúderről, rúzsról vagy éppen körömlakkról. Lássuk a legújabb nyári újdonságokat!

olvass tovább

Tartós rúzs egyszerűen

  • 2015. június 21.

Legnagyobb örömömre egyre többen viselnek élénk színeket az ajkakon is, viszont tisztában vagyok vele, hogy az első falat után búcsút inthetünk a tökéletes vonalaknak. Mivel a tartós rúzsok palettája kevésbé széles, megmutatom, hogyan készítsd el magadnak a lehető legtartósabb sminket!

olvass tovább

4 sminktipp szemüvegeseknek

  • 2015. június 17.

Mindig is tudtuk, hogy igen bénák azok a filmbeli nagy átalakulások, amikor a stréber lány leveszi a szemüvegét és egyből bombázóvá változik. Hiszen a szemüveg hozzátesz a kifinomult és szexi megjelenéshez. Íme, néhány sminktipp, amivel még inkább fokozható a látvány:

olvass tovább

Smink alapok: szemformák és sminkelésük

  • 2015. június 05.

Ahány ember, annyi szemforma, ezért nem könnyű mindenki számára látatlanul szabályokat létrehozni, azonban van néhány trükk, amelyek általánosan alkalmazhatóak minden szemtípusra. Példaként bemutatjuk a legjellemzőbb formákat és azokat a lépéseket, amikre ha odafigyelsz, garantáltan nem fog gondot okozni többé a sminked kiválasztása!

olvass tovább

9 tipp a tökéletes nyári alapozó kiválasztásához

  • 2015. június 04.

A forró nyári napokon az arcunkat vastagon befedő alapozó az utolsó, ami eszünkbe jut, mint fontos kellék. A megfelelő termék hosszadalmas kiválasztása pedig talán még hátrébb található a sorban. A következő tippek viszont segítséget nyújtanak a minőségi és gyors választáshoz:

olvass tovább

Sztárok gálasminkjei

  • 2015. május 22.

Az idei bálszezonban a gyors frizurák, sötét ajkak és macskaszemek határozzák meg a hírességek megjelenését. Íme, néhány kedvenc!

olvass tovább

Szemszínek és sminkelésük

  • 2015. május 16.

Talán a leggyakrabban előforduló kérdés, hogy „melyik szín áll jól nekem”? Az elmúlt években újra a színes szemhéjpúderek széles skáláján válogathatunk és hihetetlenül nehéz azt kiszúrni, ami valóban nem idegen tőlünk. Most összeállítottunk neked egy palettát, így talán segíthetünk a választásban.

olvass tovább

A múlt század sminkjei napjainkban

  • 2015. május 10.

Az 1900-as évek elejétől robbanásszerűen nőtt a sminkelésnek behódolók tábora, ami azelőtt cseppet sem számított elegánsnak. Azóta évtizedenként változó trendeken ment keresztül és több mint 100 évvel a „forradalom” után újra és újra feltűnnek a címlapokon a múlt klasszikus arcai. Nézd meg, hogyan jelennek meg ezek a sminkek a mai divatvilágban!

olvass tovább

Veszélyes sminktechnikák

  • 2015. május 02.

„A szépségért meg kell szenvedni!” – mantrázták már dédanyáink is, mi pedig nap, mint nap igyekszünk eleget tenni a minél nagyobb elvárásoknak. Bár sminkelni alapvetően nem fájdalmas dolog, néhány rossz szokásnak csúnya következményei lehetnek. Mutatjuk, mit nem szabad tenni, ha szeretnéd megőrizni egészségedet és bőröd épségét!

olvass tovább