12 szépségtrükk otthoni eszközökkel

  • 2015. július 28.

Van, hogy nem rendelkezünk minden eszközzel ahhoz, hogy tökéletes sminket készíthessünk, de akadnak olyan hétköznapi tárgyak a lakásban, amelyek megkönnyítik ezt a mindennapokban. Ezeket gyűjtöttük össze most egy helyre.

olvass tovább

Tökéletes lakk és rúzs kombinációk

  • 2015. július 18.

Összegyűjtöttük a nyár legnépszerűbb lakk színeit és megmutatjuk, milyen rúzzsal érdemes viselni, hogy igazán összhangban legyenek. Nézd meg, milyen termékeket ajánlunk a képeken látható színekhez!

olvass tovább

Így tisztítsd a sminkecseted

  • 2015. július 15.

Bár kevesen gondolnak rá, a szépségápoláshoz hozzátartozik a sminkeszközök rendszeres tisztítása is. Különösen igaz ez a naponta használatos sminkecsetre, hiszen a szálak között milliónyi baktérium és szennyeződés bújhat meg, melyek bőrünkkel érintkezve pattanások, sőt, akár csúnya bőrbetegségek kialakulásához is vezethetnek. Szerencsére léteznek gyors praktikák, melyekkel megelőzhetjük a bajt!

olvass tovább

Nyári sminktippek minden színtípusnak

  • 2015. július 06.

Van, akinek a hideg színek állnak jól, és van, akinek a meleg árnyalatok. Ez a strandon eltöltött órák után valamennyire változik, ezért előkerülhetnek a fiókból olyan sminkek is, ami máskor inkább kerülendő. Most ismét a sztárokon mutatom meg, mit és miért érdemes használni a meleg hónapokban.

olvass tovább

Szépségtippek fesztiválozóknak

  • 2015. július 04.

Ha már megvan a jegyed, a szállásod és hogy mit veszel fel, nem maradt más, csak hogy ihletet nyerj az utolsó simításokhoz! Nézd meg, milyen szépségtrendek várhatóak az idén és vess be egyet-kettőt, hogy teljes legyen az összkép!

olvass tovább

5 fiatalító sminktipp

  • 2015. július 01.

50 éves kor után a cél, hogy üde és friss színt kölcsönözzünk a bőrnek, halvány színekkel formázzuk a szemeket, miközben igyekszünk elvonni a figyelmet a már kialakult mélyebb ráncokról. Megmutatjuk, hogyan készítheted el akár 10 perc alatt a ragyogó és fiatalító sminkedet!

olvass tovább

Nyári újdonságok a MAC-től

  • 2015. június 22.

Imádjuk a MAC-et, ha tehetnénk minden színt felvásárolnánk, legyen szó szemhéjpúderről, rúzsról vagy éppen körömlakkról. Lássuk a legújabb nyári újdonságokat!

olvass tovább

Tartós rúzs egyszerűen

  • 2015. június 21.

Legnagyobb örömömre egyre többen viselnek élénk színeket az ajkakon is, viszont tisztában vagyok vele, hogy az első falat után búcsút inthetünk a tökéletes vonalaknak. Mivel a tartós rúzsok palettája kevésbé széles, megmutatom, hogyan készítsd el magadnak a lehető legtartósabb sminket!

olvass tovább

4 sminktipp szemüvegeseknek

  • 2015. június 17.

Mindig is tudtuk, hogy igen bénák azok a filmbeli nagy átalakulások, amikor a stréber lány leveszi a szemüvegét és egyből bombázóvá változik. Hiszen a szemüveg hozzátesz a kifinomult és szexi megjelenéshez. Íme, néhány sminktipp, amivel még inkább fokozható a látvány:

olvass tovább

Smink alapok: szemformák és sminkelésük

  • 2015. június 05.

Ahány ember, annyi szemforma, ezért nem könnyű mindenki számára látatlanul szabályokat létrehozni, azonban van néhány trükk, amelyek általánosan alkalmazhatóak minden szemtípusra. Példaként bemutatjuk a legjellemzőbb formákat és azokat a lépéseket, amikre ha odafigyelsz, garantáltan nem fog gondot okozni többé a sminked kiválasztása!

olvass tovább