Hétvégi programajánló: október 20-23.

  • 2017. október 20.

Mindenki nagy örömére ezúttal egy hosszú hétvége vár ránk, így bőven lesz alakalmunk arra, hogy kicsit kikapcsolódjunk, és minél több programot szervezzünk, és remélhetőleg még az időjárás is kedvünkben jár majd egy picit. Íme, Budapest legizgalmasabb programjai a hétvégén!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: október 13-15.

  • 2017. október 13.

Végre megérkezett az igazi ősz, amit a kicsit hűvösebb időjárás ellenére is már nagyon sokan vártunk. A hétvégén még bőven lesz lehetőségünk szabadtéri programokkal eltölteni az időt, ahol az őszi-téli gardróbunk kedvenc darabjait már most felvonultathatjuk, viszont a kicsit fázósabbaknak sem kell aggódniuk, beltéri programokból sem lesz hiány az október 13-15-i hétvégén.

olvass tovább

8 inspiráló idézet Kate Winslettől a nőiesség nevében

  • 2017. október 05.

Imádjuk, mert hollywoodi színésznő létére megőrizte természetességét, büszkén vállalja anyaságát, a teste változását, és őszintén véleményt mer alkotni. Kate Winslet egy okos, érzékeny és érzéki nő, aki született tehetsége és neves kitüntetései ellenére is két lábbal áll a földön; és minden sztereotípiát meghazudtolva ember maradt a sztárvilágban. Ha időnként úgy érzed, hogy képtelen vagy érvényesülni a külsőségektől hemzsegő mindennapokban, jusson eszedbe ez a 8 inspiráló gondolat a gyönyörű színésznőtől, aki idén októberben ünnepli 42. születésnapját.

olvass tovább

Programajánló: október 2-8.

  • 2017. október 03.

Elérkezett az október, így már minden kétséget kizáróan beköszöntött az igazi ősz és elérkeztek a szezon legjobb programjai is. Kiállítások, vásárok, koncertek, és színházi élmények. Próbáltuk a hét legizgalmasabb eseményeit összegyűjteni, melyek között mindenki találhat kedvére valót!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 09.15-17.

  • 2017. szeptember 15.

Nyakunkon az első igazán őszi hétvége, azonban aggodalomra semmi ok, legalább annyi izgalmas program vár ránk, mintha még mindig nyár lenne. Ha a szabadtéri programok mellett döntünk, akkor nem árt kicsit melegebben öltözni, de ezt leszámítva semmi sem állhat egy eseménydús hétvége útjába.

olvass tovább

Kométa zöldben futottak a hétvégén a sztárok

  • 2017. szeptember 13.

Kométa zöld pólót vettek fel a hétvégén a sztárok. A 'Mi kis falunk' mosolygós színésznője Ripli Zsuzsi, Mujahid Zoli énekes és Sebestyén Peti motorversenyző, aki most hétvégén már portugáliában versenyez az SBK világbajnokság Supertsport kategóriájában az egészséges táplálkozást és életmódot, a mozgás népszerűsítsék a múlt hétvégi Félmaraton eseményen!

olvass tovább

Rászorulókért is Fut vasárnap a Kométa csapata

  • 2017. szeptember 07.

A vállalat, mely aktív szerepet vállal az egészséges táplálkozás és életmód elősegítésében, tagja a TÉT platformnak is. Most a mozgás mellett az adománygyűjtésre hívja fel a figyelmet a 2017. szeptember 10.-én Budapesten megrendezésre kerülő WizzAir Félmaraton egyik fő támogatójaként. - #Kométamindennapsport Fussunk együtt!

olvass tovább