A hazai legjobbak mellett idén már világsztárok is fellépnek az OTP Bank Gourmet Fesztiválon

  • 2017. április 26.

A magyar gasztrokultúra legmenőbb fesztiválja idén már túllép az ország határain és a legkiválóbb hazai éttermek mellett a régió legjobbjait is bemutatja. Hogy mást ne mondjunk, itt lesz a nemrégiben a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš, a szlovén Hiša Franko étterem séfasszonya. Az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 18-21. között a megszokott helyre, a Millenáris Parkba csalogatja a kulináris kalandorokat, ahol a rendkívül sokszínű étel- és italkínálat mellett, ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába. Továbbra is ez az egyetlen rendezvény, ahol lehetőség nyílik néhány nap alatt végig kóstolni Magyarország legjobbjainak kínálatát, sőt most már annál is többet!

olvass tovább

Stílusikonok az EFOTT színpadán

  • 2017. április 24.

Póló – farmer – tornacipő, vagy direkt erre az alkalomra beszerzett egyedi darabok? Tömegbe olvadás, vagy minél nagyobb feltűnéskeltés? A EFOTT-ozók ízlése nemcsak a zene, de a divat terén is igencsak különböző, és ez természetesen nemcsak a fesztiválozókra, de színpadra lépő zenészek esetében is igaz. A 2017-től hatnaposra bővült (július 11-17.) fesztiválra készülve górcső alá vettük az elmúlt évek meghatározó szettjeit.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: április 21-23.

Mivel éppen az év második, teljesen váratlanul beköszöntő telét éljük éppen, ezért a hétvégére igyekeztünk számotokra a legérdekesebb beltéri programokat összegyűjteni, hogy lehetőleg szárazon átvészeljétek ezt a pár napot, amíg meg nem érkezik ismét a napsütéses tavasz.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: április 14-16.

Végre elérkezett a négy napos hosszú hétvége, ami azt jelenti, hogy az emberek többsége vidékre, rokonlátogatóba vagy külföldre utazik. Viszont ha te is azok közé tartozol, akik inkább szeretnének a fővárosban maradni, vagy éppen ezen a hétvégén érkezel látogatóba Budapestre, akkor van egy pár program ötletünk!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: március 24-26.

Úgy néz ki, hogy a hirtelen beköszöntő tavasznak hála meglehetősen szeszélyes időjárásra számíthatunk mostanában, azonban egyre melegebb idő van napközben, és egyre többet süt a nap, ezért szabadtéri és beltéri programokat egyaránt igyekeztünk összegyűjteni Budapesten.

olvass tovább

Két napos volt idén a Szavak Forradalma

  • 2017. március 17.

Az elmúlt öt év legszebb pillanataival és több vadonatúj feldolgozással tisztelgett a Red Bull Pilvaker március 15-én irodalmi és történelmi nagyjaink előtt. A jubileumi évfordulóhoz méltóan korunk szóforradalmárai minden eddiginél látványosabb produkcióval és színesebb szereplőgárdával jelentkeztek: a jól ismert zenészekhez, rapperekhez és színészekhez Trokán Nóra és Anger Zsolt csatlakozott. Idén a dupla teltházas előadás mellett a Pilvaker március 14-ei főpróbája is nyilvános volt.

olvass tovább