Style Tipp: aminek mi nagyon örülnénk: a gyöngy!

  • 2016. december 13.

Örök igazság, hogy egy jól megválasztott kiegészítővel simán feldobhatod a legegyszerűbb szettet is. Ahhoz pedig,hogy legyen miből választani, időnként nem árt frissíteni a kollekciót, igaz? És háááát.. ékszert kapni -karácsonykor is- nagyon jó!

olvass tovább

Budapest gyűrű

  • 2016. június 10.

Európa egyik legszebb fővárosa több mint ezeréves múlttal rendelkezik, kiemelkedő jelképei most egy gyűrűn egyesülnek. A Szabadság-szobor, az Országház és a Lánchíd mind-mind Budapest olyan jelképei, amelyek azzá a gyönyörű várossá teszik Budapestet ami.

olvass tovább

Miben több egy márkás ékszer

  • 2016. január 13.

Kis hazánkban még nem igazán honosodott meg a „márkás” ékszer fogalma. Ez talán azért is van így mert sokaknak az ékszer, mint tárgy (márkásan vagy nem) egy olyan luxustermék, ami hozzáadott értéket tartalmaz és nem egy mindennapi tárgy.

olvass tovább

Szerelem van a levegőben!

  • 2015. augusztus 07.

Miranda Kerrt lencsevégre kapták tökéletes megjelenésében, Swarovski Emotion nyakláncában, nem egyszer, nem is kétszer, de egyenesen három alkalommal!

olvass tovább

Órák határok nélkül

  • 2015. július 12.

Mint egy hangsúlyos kiegészítő, például karóra, amely megkoronázza szettünket, már egyetlen feltűnő lakberendezési kellék is stílusosságot kölcsönöz otthonunknak. Használhatatlan lakásdekorációk, giccses díszek, vagy épp gyenge minőségű lakberendezési elemek helyett válasszunk olyan terméket, amely exkluzív, elegáns, és már önmagában egyediséget nyújt lakásunknak. Ha a dizájn mellett a funkció is fontos, falunk, otthonunk éke legyen egy óra. A Lunettdesign.hu sehol máshol nem kapható stílusban és választékban kínál luxus minőségű faliórákat.

olvass tovább

qudo, a színtiszta harmónia

  • 2015. június 25.

Időtlen elegancia, letisztult dizájn, harmonizáló színek – a nappabőrből, allergiamentes acélból, 925 sterling ezüstből, rózsaaranyból, Swarovski kristályok és ásványok felhasználásával készült karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat és medálokat gyártó német qudo collection márka kézzel készített, prémium minőségű ékszerei a Colors Jewelry Concept forgalmazásában már Magyarországon is elérhetők.

olvass tovább

Pacific - Búváróra a GANT-től

  • 2015. május 22.

Az amerikai lifestyle/preppy márka meglehetősen kiszámítható a szó jó értelmében. A 60 éves fennállása alatt nem történt olyan megrengető változás a stílusában, ami miatt a kedvelői/rajongói elpártoltak volna tőle…

olvass tovább

Angyalok kísérnek bennünket éjjel

  • 2015. május 21.

Engelsrufer – Angyalhívó egy igazán különleges ékszer amely most kezdte meg világhódító útját. A két német ékszerbolt tulajdonos Sabine és Mario Martini az egyik utazásuk alkalmával kapott ihletett és készítette el az első kollekciót.

olvass tovább