LA ROCHE PETITE: LIMITED EDITION – DALMÁT KŐ

  • 2017. április 20.

A La Roche Petite kollekció két leglenyűgözőbb darabja, a legjátékosabb is egyben, hiszen dalmát kővel készülnek. Ennek a természetes kőnek a gyönyörű, pöttyös mintázata az állatmintákra hasonlít, így adva divatos kinézetet egy máskülönben minimál stílusú időmérőnek. A márvány modelljeinkhez hasonlóan minden számlap különbözik, így teljesen egyedi.

olvass tovább

Az Engelsrufer első parfümkollekciója

  • 2017. április 12.

Annak az ötlete, hogy a tökéletes hangot használjuk őrangyalunk magunkhoz hívásához vezetett hat évvel ezelőtt egy mennyeien sikeres ékszerkollekció megalkotásához: Engelsrufer. Most ez egy új és lenyűgöző kiegészítést kap: már elérhetőek az Engelsrufer parfümök!

olvass tovább

Tavaszi újdonságok

  • 2017. április 11.

Az idei tavaszi nyári qudo kollekcióban, nem csak új színek és minták találhatóak, hanem a kettő különleges együttesei. Új kollekciójukban felfrissítették a már jól ismert fonott Codino karkötőiket is, és egy szín helyett három színű bőrből fonták össze őket. Az új színkombinációk tökéletesek a tavaszi és nyári szezonra, hiszen frissek és könnyedén ruhatárunk elengedhetetlen részévé válhatnak.

olvass tovább

Vintage ihlette kis órák

  • 2017. március 10.

Ugyan a nagyobb órák még mindig hódítanak, a kisebb számlapos társaikról sem érdemes megfeledkezni. Most megmutatjuk nektek a két kedvenc, kis számlapos óránkat!

olvass tovább

Miben több egy márkás ékszer

  • 2017. március 09.

Kis hazánkban még nem igazán honosodott meg a „márkás” ékszer fogalma. Ez talán azért is van így mert sokaknak az ékszer, mint tárgy (márkásan vagy nem) egy olyan luxustermék, ami hozzáadott értéket tartalmaz és nem egy mindennapi tárgy.

olvass tovább

A svájci az svájci?

  • 2017. március 07.

Sokan teszik fel a kérdést, amikor órát vásárolnak, hogy milyen szerkezet van az órában? Svájci? Japán? Általában ez a kettő az, ami segít abban, hogy egy adott órát biztosan értékesítsünk, hiszen a hazai vásárlók fejében ez a két nemzet és annak óraipara jelenti az elfogadható minőséget.

olvass tovább

Engelsrufer Csakra medálok

  • 2017. március 03.

A 7 csakra a tudatosságunkat és spiritualitásunkat tükrözi. A csakrák az emberek fő erőközpontjai, amelyek a gerinc, vagyis a test függőleges középtengelye mentén helyezkednek el. Meghatározott jelentéssel bírnak a test számára, fontosak a szellem és lélek egyensúlyban tartásához. Vezetik az emberi szellemet, segítik, hogy teljes egésszé váljon és gondoskodnak az ég és föld közötti harmónia megteremtéséről.

olvass tovább