Túl a barátságon - Megéri összemelegedni a legjobb barátoddal?

  • 2016. október 20.

Egy ellenkező nemű legjobb barát, úgy gondolod, az egyik legjobb dolog, ami valaha történhet veled. Olyan mintha lenne egy fiútestvéred, akivel éjt nappallá téve együtt lógtok, jól érzitek magatokat, nagyokat nevettek, és akire mindig számíthatsz a bajban. De mit tennél, ha ez a plátói barátság kínos pillanatokkal telne meg, és teljességgel összezavarná biztosnak hitt érzéseidet?

olvass tovább

Szerelmem, én most megjavítalak!

  • 2016. október 20.

A legérdekesebb terv, ami egy nő fejében megszülethet, ha meg akarja javítani a férfit. Nincsen hozzá útmutató füzet, amely segítené a munkát, okítaná az önjelölt szerelőt, de sebaj, a lehetetlen sem kihívás, ha igazán elszánt a nő. Legalábbis ezt gondoljuk, sőt, erősen hiszünk az igazunkban.

olvass tovább

A szerelemnek múlnia kell?

Valóban múlnia kell a szerelemnek? Nem egészen két év és a szerelemhormon kiürül a szervezetből, elillan, elpárolog, mint egy feromon parfüm? Riadtan pislogunk körbe, ki ez az ember és egyáltalán, mit keresünk mellette? Menekülőre fogjuk, sietve új tűz, új bizsergés után kutatunk. Párkapcsolatunk ellen súlyos merényleteket követünk el, mint például elhanyagolás és gondatlanságból elkövetett rombolás.

olvass tovább

Nélküled…

Vajon felér-e bármelyik fóbiánk azzal a tudattal, hogy szeretetkapcsolataink végesek? A mindennapi rohanásban sokszor észre sem vesszük, de amint megállunk, és egyedül maradunk a gondolatainkkal; amikor nem szól sem a rádió, sem a TV, amikor nem temetkezünk bele egy filmbe, azért, hogy lecsitítsuk az elménk; ránk tör az a bizonyos szörnyen hiányzol érzés. Hiányzol, mert a lelkem egy darabját vitted magaddal a messzeségbe, és ez a darabka nem pótolható, nélküled.

olvass tovább

23 tipp, hogy kreatívan fejezd ki a szereteted

  • 2016. október 19.

Mindannyiunknak jól esik, amikor a szeretteink valamilyen személyre szabott módon, kreatívan fejezik ki az irántuk érzett érzéseiket. Gyakran a szeretlek szó kimondása sem egyszerű feladat, de íme, néhány különleges ötlet, hogy miként mondhatod el valakinek, hogy igazán szereted, és fontos neked.

olvass tovább

Optimális színhatás az otthonodban

  • 2016. október 18.

Nézz körül, olvasd el ezt a cikket, majd nézz körül megint. Tudni fogod, hogy szükséged van-e festékre. Lássuk, miként játszanak szerepet a színek a hangulatod és közérzeted alakulásában!

olvass tovább

Az Idő fogságában

  • 2016. október 17.

Az Idő mindig zavart. Az Idő határozottan szorít egy keretbe. Régen nincsen már szabadság. Az Idő van, és az Idő által körbefogott kötelezettségek. A ma embere folyton azt érzi, elkésett dolgokkal, vagy lekéste a saját életét.

olvass tovább

Amikor a múlt újra átölel

Valamikor réges-régen egészen más elképzeléseim voltak a jövőről. Aztán persze, ahogyan az ember tudatára ébred, és szembetalálkozik a valósággal, rádöbben, a dolgok nem úgy mennek, mint ahogyan azt ő egykor megálmodta.

olvass tovább

Egy szakítás margójára…

  • 2016. október 15.

Ült az ágyon. Azon gondolkodott, hogy abban az ágyban már többször meg akart halni. Ilyenek ezek a kedd esték, mindegyik egy-egy újabb május, és a május, mint tudjuk, borzasztó. Folyamatosan járt az agya.

olvass tovább