Mr. Style válaszol

  • 2015. szeptember 01.

Mindannyian szeretnénk belelátni a férfiak fejébe, megfejteni, lekódolni a mondataikat, viselkedésüket. Ha ennek a különleges képességnek nem is lehetünk a birtokában, talán közelebb kerülhetünk a Bölcsek Kövéhez, Mr. Style-nak hála, aki örömmel válaszol az általunk, általatok feltett kérdésekre.

olvass tovább

Az előítéletről

Oldalról sandítsz rám, csak a profilodat látom, mégis tudom, hogy engem nézel. Amit a szemed magadba szív rólam e rövidke idő alatt, abból rakod össze ítéleted mozaikkockáit, máris kész a rögtönzött, ösztönös személyiségteszt eredménye. Rám ragasztottad a címkét, pozitívat, vagy negatívat, a szemedben meg vagyok bélyegezve, be vagyok suvasztva egy általad amatőr módon felállított személyiség kategóriába.

olvass tovább

A tökéletességre való törekvés egy kapcsolatban

A kapcsolatok kezdeti szakaszában mindannyian megpróbálunk a lehető legjobb formánkban tetszelegni. Azt hiszem ez nem teljesen tudatos, inkább valami mélyen belénk kódolt viselkedésforma. A tökéletesség hajkurászása azonban sokszor átesik a ló túloldalára, és azon kapjuk magunkat, hogy egy komplett idiótaként viselkedünk. De mitől félünk pontosan? Miért akarunk olyanok lenni, mint egy skatulyából kihúzott egyen gyártmány?

olvass tovább

Így légy magabiztos az ágyban

  • 2015. augusztus 30.

Valljuk be: mindannyiunknak van olyan testrésze, amit nem szívesen mutogat, de erre a problémára mindig találunk megoldást: hosszú ujjú felsők, fenékemelő farmerek vagy a kedvenc kis feketénk. De mi van akkor, ha ezeket a hibáinkat az ágyban készülünk feltárni valaki előtt?

olvass tovább

Értékellek, mint embert, de…

Vegyük most górcső alá a leggyakrabban előforduló szakítós sablonszövegeket, és elemezzük kicsit azokat. Én személy szerint majdnem mindet kívülről fújom már. Kezdjük, talán az Értékellek mint embert, de... kezdetű talán leghumánusabb verzióval.

olvass tovább

Szeretői kapcsolatok

Sokszor elgondolkoztam már a férfi-nő kapcsolatokon. Miért imádjuk az elérhetetlent, és miért nem elégszünk meg azzal, amink éppen van? Vajon mindannyian genetikailag arra vagyunk kódolva, hogy azt kívánjuk, ami nem lehet a miénk? Bár, ha jobban belegondolunk Éva is belekóstolt a tiltott gyümölcsbe.

olvass tovább

Veszélyes férfit szeretni - A rosszfiúság lélektana

Miért a horror? Miért az extrém sport? Miért a hullámvasút, és miért nem idegnyugtató sétahajókázás csöndes vizeken? Miért a rosszfiú? Miért nem a cseppet sem harsány, decens modorú, tiszta körmű, tisztelettudó, disznó vicceket tudatosan kerülő, soha nem elkéső, apró ajándékokkal évek óta kedveskedő jófiú a szomszéd íróasztalnál?

olvass tovább

Így melegítheted fel a szexuális életed, azonnal!

  • 2015. augusztus 25.

Teljesen mindegy, három hónapja, vagy három éve élünk párkapcsolatban, az intimitás bizony mindig kulcsfontosságú. Ha úgy érzed, hogy belefásultatok a szürke hétköznapokba, és nem foglalkoztok egymással eleget, akkor rázd fel szexuális életeteket, most azonnal! Hagyd, hogy a vágy uralja a hálószobát!

olvass tovább