Ugrás a lap tetejére

Főnöki arcok, hatalmi harcok

Ha már semmi sem ugyanaz

Ha már semmi sem ugyanaz

Régen annyira más volt minden. Na, nem sűrűn, de 3-4 hetente sikítva vártuk a hétvégét, hogy végre belevessük magunkat a pesti éjszaka forgatagába. Mert akkor még jó ötletnek tűnt meginni mindent, amit otthon találtunk. Izgalmasnak tűnt kiválasztani a megfelelő party szettet, majd a végén rádöbbenni, hogy a tíz centis magassarkúban hamar megfájdul az ember lába. De mégis, az igazi buli a hóban mezítláb hazasétálni! (Bár a vesénk hevesen diszlájkolta ezt.)
Egy év a Földön

Egy év a Földön

Sírva, ordítva és piszkosan érkezünk erre a világra és a dolgok innentől egyre csak rosszabbodnak, tartja a mondás. Ne ijedj meg, ez töméntelen hazugság. Na jó, nem. Minden szava igaz. De nekem elhiheted, hatalmas kaland itt lenni ezen a bolygón. Még annak tudatában is, hogy annyira bizarr sosem lesz semmi, mint életed első kilenc hónapja egy emberi testben. Majd rájössz erre te is, ha kicsit nagyobb leszel.
Férfiak, akik semmit sem szégyellnek

Férfiak, akik semmit sem szégyellnek

A sikeres férfinak több tipusa létezik. Az egyik csendben építi a karrierjét, inkább intellektuális beállítottságú, érzelmes típus, az a fajta ember, akit nem látni éjszakai bárokban, mert konferenciákra jár, a családi hagyományok szerint él.

KERESŐ