Amikor szerelemre vágysz

Van úgy, hogy valami motoszkál bennünk és nem hagy nyugodni minket. Először elhessegetjük, majd később már olyan erővel tör felszínre, hogy esélyünk sincs tovább eltitkolni elsősorban saját magunk elől. Hiányzik a szerelem.

olvass tovább

Szingliség, csalódások és tévhitek

  • 2016. február 09.

Sok a „megmondó”ember, de kevesen adnak igazán jó tanácsokat. Gyakran úgy érezzük, hogy szükségünk van mások véleményére, válaszokat keresünk, de legbelül mindannyian tudjuk a helyes utat.

olvass tovább

Tanácsok a mai tizenéveseknek

  • 2016. február 09.

A környezetemben mindenhol azt tapasztalom, a fiatal, tizenéves lányok ma már sokkal korábban szerzik meg azokat a tapasztalatokat, amikhez még a mi anyáinknak, vagy nekünk hosszú évek kellettek. Mivel van húgom, nővérként talán kötelességem, hogy elmondjam neki, mi az, amit én megtanultam ezekben az éveimben, hogy mit csinálnék másként, vagy mi az, amit egyszerűen csak rossz szemmel nézek a mai tizenévesek körében.

olvass tovább

Vetkőzz

Testem érez és reagál, az emberi érintésnek különleges, átható ereje van. Forró a keze, árad az energia belőle, így szólít meg, így érinti a testem. Igazán megérinteni, érintéssel érzéseket kiváltani, szikrát pattogtatni, csak mély, érzelmi ráhangolódással lehetséges. Aki így érint meg, már rég tudja mi rejlik a felszínem alatt, belső szemével lát és ért, elindult, hogy megtalálja bennem a szemnek láthatatlant.

olvass tovább

Az légy, aki vagy, érezd jól magad!

  • 2016. február 06.

A stílus, én magam vagyok, és nem a trendek határoznak meg elsősorban. A tervezők csak az irányt mutatják meg számomra, a divatos holmi csak egy töredéke a külsőmnek, a személyiségemnek. Az egyéniségem csakis én határozhatom meg. Nem akarok beállni a sorba és tucat ember lenni, nem engedem, hogy mások irányítsanak.

olvass tovább

Első randi vs. párkapcsolat - 8 dolog, ami durván megváltozik

  • 2016. február 05.

Óóó, azok a csodálatos első randevúk, amikor órákon keresztül készülsz, fogalmad sincs, hogy mit vegyél fel, a pasi meg virágot hoz, és kinyitja neked a kocsiajtót. Aztán, amikor meg már benne vagytok a kapcsolatban, egészen máshogy lesz minden, durván megváltoznak a dolgok. Persze nem lehet általánosítani, de azért van a következő felsorolásban némi igazság. Nemde?

olvass tovább

Miért menekülnek a férfiak az okos nőktől?

Két nő ül a bárpultnál, két egyszerűen és könnyen definiálható típus. Egyikük visszafogottan szexi, kedves hangú, őzikeszemű, pilláit édesen rebegtető, mosolygós, piros tűsarkúban. Martinit rendel. A másik magabiztos, szinte arrogáns, markáns arcú, de csinos és igényes. Túl szofisztikált beszédstílusában azonban van valami taszító, kissé erőszakos. Egymás után gurítja le a sok shottot. Tíz megkérdezett férfiből hét az őzikét választaná. A miért kérdésre egyértelmű választ adtak: kedves, nőies. Ő biztosan nem fogja otthon a nadrágot viselni.

olvass tovább

Megcsömörlött érzések

Egy ponton túl már nem tudsz adni. Megcsömörlik a szeretetcsupor a lelkedben. Persze azt, hogy ez időszakos vagy végérvényes, azt csakis az idő tudja eldönteni. De az biztos, hogy van az úgy, hogy elfárad a szívünk.

olvass tovább