Az ítélkezésről

A mai divatos spiritualitással átitatott világban mindenhonnan dőlnek felénk a tanítások. Mindannyian emocionálisan vagy pedig intellektuálisan fejlesztjük magunkat egy szintre, és észrevétlen dolgokon csúszunk el a nagy mindent befogadó szeretet talaján. Akárhonnan is nézzük, ha jól megfigyeljük magunkat és a reakcióinkat, csak beleesünk a folyamatos ítélkezés csapdájába.

olvass tovább

Kerüld el a nem megfelelő embert! – A tudatos párválasztás alapjai

Egymásba kapcsolódó tekintetek, pattogó szikrák, égszakadás, földindulás, szerelmi tűzijáték, és színtiszta vegytan. Játszanak velünk a hormonok, a fellángolás aligha tudatos, és szakértők szerint a szerelemhormon két év után elillan, mintha csak feromon parfümöt fújt volna testünkre a szenvedély. A szerelem tudattalan, gyönyörű zuhanás, habkönnyű, rózsaszín pillecukor-álom, szép remények, közös jövő szövögetés, együtt álmodás.

olvass tovább

Egy érzés a múltból

Nem tudom, merre jártál, amióta elmentél. Min mentél keresztül, és hogy telnek napjaid. Vajon most milyen kérdések foglalkoztatnak, és változott-e valamit az életed? Könnyebbek lettek a problémáid, vagy még mindig a mindennapok súlya alatt szenvedsz? Vajon boldogabb vagy, vagy magányosabban telik az idő, amióta elmentünk egymás mellett?

olvass tovább

Ha nem tudsz szeretni

Most így jó nekünk, itt nem fáj és nem baj, hogy nincs semmi, csak mi magunk. Azt mondják jobb adni, mint kapni, és egyet kell, hogy értsek ezzel, mert a szeretetben is az odaadó, a mindent vivő, és a határtalan az igazi.

olvass tovább

5 dolog, amitől különlegesnek érzi magát a férfi

  • 2017. május 27.

Hölgyek, mondjátok, ti nem élveztek egy kis kényeztetést? Nincs ez másként a férfiakkal sem. Harmonikus párkapcsolatban élő félként fontos, hogy pároddal éreztesd, szereted és akarod őt. Íme, néhány egyszerű tipp, aminek segítségével elérheted, hogy a szeretett férfi különlegesnek érezze magát.

olvass tovább

Miért olyan nehéz feldolgozni a kudarcokat?

Kudarcaink éppen úgy, mint eredményeink, életünk szerves részét képezik. Emberi mivoltunkból adódóan hibázunk, sőt, megesik, hogy hibát hibára halmozunk. Éppen ezért felfoghatjuk ezt az élet természetes velejárójaként, hiszen elkerülhetetlen, és mindenkivel megesik. Akkor mégis miért olyan nehéz megélni ezeket a pillanatokat?

olvass tovább

Könnyűvérű lányok, csókból van az álmotok

Könnyűvérű lányok, nektek is csókból van az álmotok. Ti is csak a boldogságot hajszoljátok, mint mindenki más ezen a magányos földgolyón. De rövid flow élmény jut csak nektek, instant gyönyör a kávéautomata üzemmódban működő emberi kapcsolatok világában, ahol folytonos gyanakvással mérik, és jegyzetelik a kapcsolatba beleadott önrész mértékét.

olvass tovább

10 jele, hogy vásárlásfüggő vagy

Habár női mivoltunkból kifolyólag a vásárlás szeretete a legtöbbünknél természetes dolog, ebben az esetben is előfordulhat, hogy kényszeressé válik a cselekvés. Vásárolsz, ha szomorú vagy, ha boldog vagy, ha nincs is szükséged semmire, ha épp spórolnod kéne? Akkor ez az írás lehet, hogy pont rólad szól.

olvass tovább

Őrizlek a szívemben

A távolban felcsendül egy ismerős dallam. És társul hozzá egy érzés. Felidézem a közös emlékeinket, majd összeszorul a szívem. Hiszen mélyen és őszintén kötődtem hozzád. De már tudom, a nem harmadjára sem változik át igenné. Ahogyan a múlt sem jelenné... Őrizlek a szívemben.

olvass tovább