Ugrás a lap tetejére

Jógával a jó testtartásért

Ha meghalnék

Ha meghalnék

Várj egy kicsit! Ideülnél az ágyam szélére? Ne ijedj meg, tudom, hogy nem fogok meghalni, de, amikor az ember teste éppen ebben a tikkasztó hőségben lángol napok óta és folyamatos lázálmok gyötrik, nem lehet nem gondolni rá: mi lenne, ha...
A táska

A táska

Egy nő számára a Férfi és a Táska kardinális kérdés. Kiválasztásuk, illetve hozzánk kerülésük analógiája így komoly hasonlatosságot mutat. Bár ehhez a felismeréshez emberi kapcsolatokon keresztül vezetett az út, táskákkal elbeszélve sokkal érthetőbb.
Randitények, amit a filmekből tudunk

Randitények, amit a filmekből tudunk

A húszas évei közepére a legtöbb nő, leszámítva azokat a szerencséseket, akik már 17 évesen megtalálták a nagy Ő-t, több tucat randin vannak túl, és jó adag tudnivalóval és tapasztalattal készülnek időről-időre a következőre. Van, amikor már az első pillanatban tudjuk, hogy veszett fejsze nyele a találkozás, de illedelmesen kihúzunk egy-két órát, de olyan is előfordult már, hogy az órákon át tartó borozás, sétálgatás után a városban, remegve vártuk, hogy írjon vagy hívjon, mégsem jelentkezett soha többet. De mit tudunk a filmekből a randizásról?

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk