Egy elfojtott, viszonzatlan érzés

Szeretek sétálni este a városban, már pár napja terveztem ezt az utat, de ma nem csak sétálni indultam, hogy kitisztuljon a fejem, ma este a lelkemet is rendezni szeretném. Az élet nyüzsög körülöttem, szempárok, léptek haladnak el mellettem. Jó lenne egyszer kiüríteni mindent, végig sétálni úgy, hogy nincs senki más az utcákon csak én, a zene a fülemben és az esti fények. Akkor nem kéne lesütnöm a fejem, ha a szemeim könnyekkel telnek meg, mert valami háborog bennem.

olvass tovább

Így működik az ismerkedés napjainkban?

Bárkit megkérdezünk, aki éppen nem párkapcsolatban tengeti mindennapjait, valószínűleg rengeteg érvet fel tud sorakoztatni amellett, hogy miért is jó szinglinek lenni. Azonban, majdnem biztos, hogy előbb-utóbb, hol rövidebb, hol hosszabb idő után mindenkit elkezd foglalkoztatni a párkeresés gondolata.

olvass tovább

A szív is tévedhet

Azt hittem, egy felnőtt nő képes jó döntéseket hozni. Vagy legalábbis képes döntéseket hozni. Azonban minden olyan döntéshozatal, amelyben érzelmek tornyosulnak egymásra, bizonytalanná formálják az addig megingathatatlannak hitt dolgokat.

olvass tovább

8 dolog, amit csak a legjobb barátodtól hallhatsz

Ha már a barátainkat mi választjuk meg, egyértelmű, hogy arra törekszünk, hogy ráleljünk azokra az emberekre, akik mellett nem kell feszengenünk, minden gondolatunkat gondolkodás nélkül kimondhatjuk, és akikkel hétköznapi semmiségeken is órákig hahotázunk. Arra törekszünk, hogy legyen egy legjobb barátunk.

olvass tovább

Ego nélküli szerelem

Múltam árnyai közt járok. Nézegetem régi emlékeimet. Mily régiek, mily valósnak hitt ábrándok vetődtek papírra... és mennyi minden változott azóta. Vágyaim, fájdalmaim létezőek voltak, erősek... lám, az idő mi mindenre képes. Megfakította, megkoptatta minden sebem.

olvass tovább

Ha visszanéz a múlt

Ha visszanéz a múlt, fogadod a tekintetét? Engeded, hogy megmutassa mit nem vettél észre akkor, vagy most is elszalasztod?Hányszor még? Minden időben kopogtat be hozzánk, de mégis vannak olyan vágyak, amik próbák elé állítanak mielőtt beteljesülhetnének. Ezek nem mézes madzagok, csupán önmegerőssítő gyakorlatok, azt kérdezik - készen állsz végre? Igazán akarod? Valóban? Akkor mutasd meg, ahogy átléped a határaidat érte.

olvass tovább

Látszatvilág, amelyben élünk

Mi emberek telhetetlenek vagyunk. Folyamatos nyomás alatt tartják ingereinket és a mai világ marketingje nagy bizniszt fektet a hiányérzetünkre. Egy csodálatos cukormázzal borított látszatvilágban élünk, ahol csak az számít, amit a szem ingerei fel tudnak fogni. Tévéműsorokból ömlenek ránk az erőszakos cselekedetek és a tömény szex.

olvass tovább