Szexparadox

  • 2016. július 30.

Emlékezzünk egy kicsit vissza kamaszkorunk ábrándos éveire: mi foglalkoztatott minket leginkább a szex terén?

olvass tovább

Szextitkok: sóhajtások és sikolyok

  • 2016. július 29.

Az éjszakai merevedés a férfiembert egy éjszaka alatt többször is eléri, sőt, az úgynevezett „nedves álmok” során az orgazmus is bekövetkezik. Az agy és a fantázia tehát különösebb fizikai ingerlés nélkül is képes örömélményhez juttatni az önfeledten szendergőt.

olvass tovább

Ha megtalálod, akit igazán szeretsz

Minden egyes nap próbáljuk meggyőzni magunkat arról, hogy az, ahogyan élünk talán elég is lehet nekünk. Közben valahol félúton a szívünk és az eszünk között, vágyakozva tekintünk az igazi érzés felé, ami ott dobog bennünk most is, minduntalan.

olvass tovább

Független nőt szeretni

  • 2016. július 28.

Mások vagyunk. Megvannak a szokásaink, a saját kis életünk, amibe nehezen engedünk be valakit. Tipikusan ránk illik a Szex és New York-ból Aidan egyik frappáns válasza Carrie-nek: "Nekem megvolt a saját életem, én csak helyet csináltam neked benne." Néha jó lenne hozzánk is egy útmutató, vagy valami kiindulópont, hogy mire lehet számítani? Kedves Férfiak, itt a rövid, de jól átlátható kézikönyv a független nőkhöz. Sok szeretettel, egy Független Nő.

olvass tovább

Instant szerelem

A szakításom után a vigasztaló szavak tengerében fel-fel bukkant egy bűvös szó, ami úgy hangzik Tinder. Kétkedve szemléltem a rám szegezett baráti tekinteteket; ők engem, én őket nem értettem. Annyira nagy a baj velem, hogy online kellene új párkapcsolatot keresnem? Vagy a mai világban az instant kávét szürcsölve már az ismerkedésre is mindenki instant megoldást keres?

olvass tovább

A népszerűség megvásárolható?

  • 2016. július 27.

Népszerűnek lenni a legtöbb ember álma. A népszerű ember fényt hordoz magával. Ha tehetik, barátságot szőnek vele és mohón keresik a társaságát. Szóval hasznos dolog. De mi okozza? Külső, neveltetés, genetika vagy pénz? Esetleg mindez együtt?

olvass tovább

Előző életemben már láttalak

  • 2016. július 26.

Éppen hogy csak találkozott a tekintetünk és a gyomrom, a szívem, egyszerre adta a felismerés jelzéseit, villámcsapásként valami varázslatosságot csempészve a világomba, és bizonyosan tudtam, valami örökre megváltozott, bár még magam sem értettem mi ez a különös érzés. Nem ismerlek, mégis úgy érzem, mi már találkoztunk...

olvass tovább

Tippek a 20 éves önmagamnak

  • 2016. július 26.

Így néhány nappal azelőtt a bűvös dátum előtt, amitől minden 29 éves retteg, úgy döntöttem átgondolom, hogy mit tettem volna máshogy a húszas éveimben, ha előbb észbe kapok. Így hát írtam egy listát. Nekem is jó átgondolni, ti pedig talán tanulhattok belőle. No, lássuk. Mit tanácsolnék a huszonéves önmagamnak?

olvass tovább

A legnagyobb flörthibák

  • 2016. július 25.

A flört a fiatal nők életében fontos szerepet tölt be; ha olyan emberre fecséreljük az időnket, aki könnyedén szerezné meg a szívünket, a komoly szándékkal rendelkezőkre már nem éppen marad figyelmünk. A nők nagyobb része szégyenlőssé, idegessé válik, amikor egy jóképű, magabiztos férfival kezd társalogni. Belenézünk azokba a sugárzó szemekbe, és máris elvesztettük az eszünket. Bár ezek gyönyörű pillanatok is lehetnek egyben, de gyakran hamis benyomást keltenek. Íme, 12 hiba, amit érdemes elkerülni.

olvass tovább