Ugrás a lap tetejére

Ez a ti napotok, férfiak!

Férfiszempont: A magas fenntartású lányok

Férfiszempont: A magas fenntartású lányok

Nick Vujicic Magyarországon tartott előadásán voltam, ahol mesélt egy érdekes dolgot: az emberek állandóan keseregnek, hogy minden rossz. Egyébként pedig, hogy lehet kezek-lábak nélkül boldogan élni. Erre megkérte a közönséget, hogy tegye fel a kezét az, aki boldog. A 3000 emberből többnyire mindenkinek volt kettő, rosszabb esetben egy keze, amit feltehetett volna. De nem sok kéz lendült fel, szóval el kellene gondolkodni azon, hogy nem keseregni kéne, hanem megpróbálni élvezni az életet és értékelni azt, amink van.
A dohányzás súlyosan károsítja az egészséged!

A dohányzás súlyosan károsítja az egészséged!

A cigaretta egészségtelen,ez tény.Mégis szép hazánkban minden harmadik ember dohányzik. Átlagemberek, élsportolók, otthontalanok, szegények, gazdagok. Mindenki tudja, hogy egészségtelen, rákot okoz, s ennek ellenére mégis szívják a koporsó szeget.
Mocskos gondolataink

Mocskos gondolataink

Vajon normálisak a szexuális fantáziáid? Gondolkoztál már azon, hogy férfi és nő fantáziaképei mennyire eltérőek lehetnek? Egy tanulmány most először próbálja meghatározni a szexuális devianciát – vagyis mi számít normálisnak, és mi nem. Ehhez kutatók 1500 férfit és nőt kérdeztek meg titkos vágyaikról, és elég érdekes dolgokra jöttek rá.

KERESŐ