Stílusiskola: 15 outfit a minimalista sikk jegyében

A kevesebb néha több – tartja a számtalanszor ismételt mondás. Talán klisé, de igaz: a minimalista stílus gyakran jobb benyomást kelt, mint a legcifrább, legújabb trendek szerinti megjelenés. Hogy bebizonyítsuk nektek, hogy az egyszerűség nem unalmas, újabb inspirációs outfit-összeállítást hoztunk.

olvass tovább

Stílustippek munkába azokra a napokra, amikor ahhoz is túl hideg van, hogy kilépj a lakásból

Az irodába megfelelő, ugyanakkor stílusos outfitet összeállítani gyakran a melegebb hónapokban is kihívást jelenthet, nem is említve az évnek azon szakaszát, amikor a hőmérséklet nulla alá kúszik és a csúszós, jeges úton kellene eljutni a munkahelyre. Hoztunk néhány szuper tippet, amelyeket megfogadva csinos maradhatsz télen is, mindezt úgy, hogy melegen felöltözöl.

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj ruhát, télen

A ruha nem kompatibilis mínuszokban - gondolhatjátok, joggal. Mi viszont bebizonyítjuk nektek, hogy igenis lehet ruhát hordani télen is, elöljáróban annyit, hogy a hangsúly továbbra is a rétegeken van. Íme, 10 szuper outfit kisruhával, de télire.

olvass tovább

Stílusiskola: Outfitek az irodai karácsonyi bulira

A céges bulik megengedik, hogy a szokásos ing-zakó irodai outfitet lecseréld valami sokkal izgalmasabbra, ugyanakkor nem közönségesre vagy túl kihívóra. Szóval mitől válik karácsonyi bulira alkalmassá egy szett? A színektől és az anyagoktól – viselj fehéret, bordót, mélyzöldet, metálárnyalatokat és szatént, bársonyt, flittert, akár gyapjút. Ezekhez hoztunk némi inspirációt.

olvass tovább

Stílusiskola: Így legyél sikkes magasszárú csizmában

A tavalyi őszi/téli szezon sztárja, a térd feletti csizma idén is visszatért az utcákra - különböző színekben és anyagokban csalogatják a divatrajongókat az üzletek kirakataiban. Amennyiben eddig még nem kerítettél rá sort, mi azt ajánljuk, szerezz be egy kényelmes darabot. Amellett, hogy a magasszárú csizma a tökéletes lábbeli hideg időben, sokféleképpen variálható - mutatjuk a tíz kedvencünket.

olvass tovább

Stílusiskola: 20 téli outfit, hogy csinos legyél a mínuszokban is

Nehéz télen a divatnak hódolni. Az aktuális trendeket beárnyékolja az a tény, hogy nem szeretnénk halálra fagyni, így legszívesebben minden nap a nagyitól kapott, kissé kínos, de annál melegebb kötött pulcsinkban hagynánk el a kellemesre fűtött lakásunkat. Olyan szetteket mutatunk be nektek az alábbiakban, amelyek nem csak melegen tartanak, de ugyanakkor stílusosak is. Rétegezésre fel!

olvass tovább

Top 13 trend a divathetekről

  • 2016. március 24.

A divatszakma négyhetes, nemzetközi, egyben legjelentősebb rendezvénysorozata már véget ért, és idén is a legtehetségesebb tervezők mutatták be kollekcióikat, határozták meg a 2016-os őszi-téli divatot. Összegyűjtöttük a közeljövő (szerintünk) legjobb, hétköznapokon is viselhető trendjeit - izgalmas szezon elé nézünk, mit gondoltok?

olvass tovább

H&M back to school

  • 2014. augusztus 29.

Már csak néhány nap és ismét becsengetnek. Az iskolaszerek beszerzésén túl ez az időszak, amikor ruhatárat frissítünk és újabb darabokra költünk. Sokan az őszi-téli divatot izgalmasabbnak tartják, mert a több ruha több réteget is jelent, és ilyenkor lehet igazán játszani kinézetünkkel.

olvass tovább

Testvajak – az őszi csípős hideg ellen

  • 2011. október 15.

Két hete még napbarnított lábakkal is lehetett találkozni a városban, de végérvényesen beköszöntött az ősz, búcsút kell inteni a nyárnak. Szimbolizmust félre téve, ne az elmúláson és az egyre laposabban sütő napsugarakon sopánkodjunk, inkább készüljünk az új őszi/téli divatra, a tavasszal félretett sálak üdvözletére, a test és arcápolók lecserélésére.

olvass tovább