Stílusiskola: Bakancsos outfitek őszre

  • 2017. szeptember 24.

A bakancs egy igazi alapdarab minden divatimádónak. Manapság már szerencsére bármivel kombinálható, nem csupán a sportosabb, lezser darabokkal, de egy elegánsabb ruhával is könnyedén stílusos szettet tudunk varázsolni. Lapozzátok át képgalériánkat!

olvass tovább

Stílusiskola: őszi outfit tippek sportcipőkkel

  • 2017. szeptember 23.

A sportcipő a ruhatárunk jolly jokere, hiszen remekül passzol szoknyákhoz, és nadrágokhoz, hordhatjuk bármely évszakban, tökéletes eleme sportos, kicsit elegánsabb vagy szimpla hétköznapi összeállításoknak. Íme tíz összeállítás, amelyek az őszi/téli szezonban remek döntésnek bizonyulhatnak.

olvass tovább

Stílusos, sportos, fiatalos – kielemeztük az új SEAT Ibizát női szemmel

  • 2017. szeptember 21.

Sportos és fiatalos, azonban családoknak is tökéletes lehet… gyors, praktikus, kényelmes, és nem mellesleg stílusos is. Így cseppet sem meglepő, hogy mindenképpen szerettük volna kipróbálni az új SEAT Ibizát, amit a Porsche Hungária jóvoltából meg is tettünk. Igazából már a megjelenésével is teljesen levett minket a lábunkról, azonban mint tudjuk, a külső nem minden, így alig vártuk, hogy menet közben is kipróbálhassuk, hogy mit tud, és mi mindent nyújt az egyébként meseszép autó.

olvass tovább

3+1 ötlet, hogy mit csinálj, ha odakint épp zuhog az eső

  • 2017. szeptember 19.

Ha egy picit is nyitottan állunk hozzá, rájövünk, hogy számtalan klassz dolog akad az őszben, például a nagy sütőtök- és gesztenyeevések, a gyönyörű árnyalatokban pompázó lombkoronák vagy egyszerűen csak az új kollekciók megjelenése az üzletekben, amelyek közelebbről is meg szeretnének velünk ismerkedni, és rögtön társbérlőkké is válnának a gardróbszekrényünkben megbújva.

olvass tovább

Példamutatás, elkötelezettség, egészséges életmód, sport

  • 2017. szeptember 18.

A hétvégén több ezren vágtak neki a 32. Budapest Félmaratonnak, ahol nemcsak a futás, hanem az egészséges életmód népszerűsítése is egyik fő üzenete volt a Kométa részvételének. Több, mint 4oo futó viselt Kométa zöld pólót. Giacomo Pedranzini aki maga is teljesítette a félmaraton teljes távját büszkén számolt be a befutó után, hogy számukra ez nemcsak egy megjelenés volt, hanem a cél, hogy jó példával járjanak is elől. Kométa 8o%-os hústartalmú koktélvirslit hoztak, amivel a félmaraton végén mindenkit megvendégeltek.

olvass tovább

Kométa zöldben futottak a hétvégén a sztárok

  • 2017. szeptember 13.

Kométa zöld pólót vettek fel a hétvégén a sztárok. A 'Mi kis falunk' mosolygós színésznője Ripli Zsuzsi, Mujahid Zoli énekes és Sebestyén Peti motorversenyző, aki most hétvégén már portugáliában versenyez az SBK világbajnokság Supertsport kategóriájában az egészséges táplálkozást és életmódot, a mozgás népszerűsítsék a múlt hétvégi Félmaraton eseményen!

olvass tovább

Így találd meg a saját sportod és szeresd meg a mozgást felnőttként

  • 2017. szeptember 12.

Fáradt vagyok, a munka teljesen leszív, semmi kedvem még edzeni is járni, úgy is csak szerencsétlenkedek a konditeremben, nem is ér semmit, utálok mozogni, de azért szeretnék úgy kinézni, mint azok a bizonyos lányok az Instagramon... Ismerős? Ha nem nevelték beléd kiskorodban a sport szeretetét, később felnőttként semmi más motivációd nincs a mozgásra, mint a külsőd. Ha mégis mozognál valamit, de fogalmad sincs, hogy melyik irányba néz, segítünk kiigazodni a lehetőségekben.

olvass tovább

Rászorulókért is Fut vasárnap a Kométa csapata

  • 2017. szeptember 07.

A vállalat, mely aktív szerepet vállal az egészséges táplálkozás és életmód elősegítésében, tagja a TÉT platformnak is. Most a mozgás mellett az adománygyűjtésre hívja fel a figyelmet a 2017. szeptember 10.-én Budapesten megrendezésre kerülő WizzAir Félmaraton egyik fő támogatójaként. - #Kométamindennapsport Fussunk együtt!

olvass tovább

Miért válaszd a futást?

  • 2017. augusztus 27.

A futás a legalapvetőbb-és kézenfekvőbb mozgásforma, ha sportra gondolunk - hiszen ki ne futott volna még életében? Ha máshol nem, hát iskolai felmérésen biztosan, vagy munkába igyekezvén a busz vagy villamos után. A futás aktívan jelen van életünkben, ha akarjuk, ha nem. Sok mindenre kell figyelni, mielőtt elkezdjük ezt a sportot, ezért nézzünk néhány futással kapcsolatos fontos és alapvető információt

olvass tovább

Az elfoglalt nők edzésterve

  • 2017. augusztus 24.

Vannak azok a hétköznapi szuperhősök, akik képesek a munka előtt, hajnalban felkelni, hogy edzőterembe induljanak. Aztán ott vannak a többiek, akik heti háromszor túlóráznak és örülnek, ha otthon marad erejük egy kis testmozgásra. A csajos magazinok egyre többször sugallják felénk, hogy a megfelelő táplálkozás mellett igenis fontos, hogy időnként átmozgassuk minden porcikánkat. Így csináld, ha te is egy elfoglalt, pörgős életet élő nő vagy!

olvass tovább