Így légy magabiztos az ágyban

  • 2017. augusztus 23.

Valljuk be: mindannyiunknak van olyan testrésze, amit nem szívesen mutogat, de erre a problémára mindig találunk megoldást: hosszú ujjú felsők, fenékemelő farmerek vagy a kedvenc kis feketénk. De mi van akkor, ha ezeket a hibáinkat az ágyban készülünk feltárni valaki előtt?

olvass tovább

A Pál utcai fiúk legtanulságosabb idézetei

  • 2017. augusztus 22.

Molnár Ferenc regénye mind a mai napig képes elvarázsolni a diákokat, akik először találkoznak a grundért élet-halál harcot vívó iskolás fiúk történetével. Mindannyian átérezhetjük, hogy bár sokszor hajlamosak vagyunk ezt elfelejteni, a gyermekkor pontosan annyi küzdelmet, megpróbáltatást és problémát tartogathat, mint a felnőtt kor. A legszebb és legtanulságosabb idézetek következnek az örök kalsszikusból.

olvass tovább

A legtalálóbb gif-ek a felnőttkor problémáira

  • 2017. augusztus 12.

Nem hinném, hogy van egy egyetemes kor, amitől kezdve mindenki felnőttnek nevezheti magát- számok ide vagy oda. Leginkább talán onnan tudhatjuk, hogy hivatalosan is független, önálló felnőttek lettünk, hogy elkezdjük annak tipikus, mindennapi velejáróit megtapasztalni. Az alábbi, humoros listánkra pedig remélhetőleg rákerültek ezek az esszenciális „felnőtt-jegyek”.

olvass tovább

A gyerek szavát, hiába is őszinte, nem hallják meg, akik elfelejtettek hallani. – inspiráló idézetek a Harry Potter kötetekből

  • 2017. július 31.

J.K. Rowling-nak és a Harry Potter köteteknek köszönhetően egy egész generáció szerette meg az olvasást, és kezdett el menthetetlenül rajongani a varázsvilág iránt. 7 éven keresztül járhattunk a főhősökkel a Roxfortba, és izgulhattunk velük minden egyes apró-cseprő problémájuk, vagy világot megváltó küzdelmük során. Az írónő, és Harry Potter is ma ünnepli a születésnapját ezért a kedvenc idézeteinket gyűjtöttük össze.

olvass tovább

11 apróság, amit megtehetsz, hogy jobbá tedd a napod

  • 2017. július 24.

Az élet sok apró pillanatból áll – amikor viszont gürcölünk a munkában, vagy épp a párkapcsolati problémáinkkal küszködünk, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy milyen nagy hatással lehet ránk egy ilyen röpke, boldog pillanat. Ha úgy érzed, jól jönne most egy kis kényeztetés, íme, 11 apróság, amivel saját magadnak kedvezhetsz.

olvass tovább

Hűsítő nyári kedvezmények a drivingcamp-en!

  • 2017. július 20.

A jogosítvány megszerzése mindig nagy izgalommal jár, hiszen nagy felelősség és érdekes kihívás is egyben. Sőt, sokszor előfordul, hogy a vizsgák és a vezetésre jogosító okiratok kézhezvétele után sem érzi magát az újdonsült sofőr kellőképpen magabiztosnak. Ezen segít a drivingcamp, hiszen rengeteg váratlan szituáció kipróbálására, és a vezetés közben felbukkanó esetleges problémák megoldására ad lehetőséget. Ráadásul augusztus 31-ig a 2 órás Start vagy a 4 órás Kompakt tréningen 20% kedvezménnyel lehet részt venni!

olvass tovább

A legjobb Szex és New York idézetek az öregedésről

  • 2017. július 16.

Mind imádtuk a Szex és New York sorozatot, mert több száz kilométerre innen a stílusos manhattani nők életében, a saját problémáinkra ismertünk rá. Imádtuk, mert megnyugtató volt, hogy az öregedéssel ezeknek a belevaló nőknek is épp úgy szembe kellett nézniük, mint nekünk. A legkedvesebb, legigazabb öregedésről szóló idézetek következnek most tőlük.

olvass tovább