5 praktikus ajándék ötlet férfiaknak

  • 2017. október 17.

Mindig nehéz kérdés, hogy mit ajándékozzunk egy férfinak, bármilyen alkalomról is legyen szó. Annál is inkább, ha nem csupán annyi a célunk, hogy letudjuk ezt a dolgot, és valami szép és/vagy drága holmit válasszunk, hanem szeretnénk olyan dolgot ajándékozni, ami hasznos és praktikus. Most azért hoztunk néhány ötletet, hogy ez többé ne legyen probléma!

olvass tovább

Hogyan lassítsunk a 21. században?

Gyerekkorunkban még nem siettünk sehova, hanem megízleltük a pillanatot, nem pörgött folyton az agyunk a következő feladatokon, de az évek múlásával ez egyre kevésbé lett igaz. Sajnos napjainkra jellemző, hogy folyamatos pörgésben kell lennünk ahhoz, hogy átrágjuk magunkat a nyakunkba zúduló problémákon, de néha vissza kell vennünk a tempóból, hogy ne csak gyorsan, de sikeresen is teljesítsünk.

olvass tovább

Nehezen szokunk hozzá a jóhoz

A randevúknak rejtett buktatói is vannak – állapítottam meg a minap, mikor az egyik barátnőm történetét hallgattam. Azt hiszem, gyakran olyasmin bukunk el, aminek a létezéséről nem tudunk. Egyszerűen nem vesszük észre, hogy mi a valódi problémánk, mert nincs rá szemünk.

olvass tovább

Így tartsd rendben a gardróbodat!

  • 2017. október 09.

Nőnek lenni nagyon nehéz, különösen, amikor a tökéletes oufitről kell dönteni. Újra és újra átéljük a pillanatot, amikor magunkba roskadva, idegbetegekként állunk a feltúrt ruhásszekrény előtt, mert "nincs egyetlen egy göncünk se", ami épp aznapra tökéletes lenne. Holott, lehet, hogy csak a gardrób rendszerezésével van probléma. Ezért összeszedtünk néhány tippet, ami segíthet, hogy átláthatóbb legyen a gardróbod!

olvass tovább

Férfiszempont: Ellöktem azt, akit szerettem

Hiszek benne, hogy létezik igaz, feltétel nélküli szerelem, mely nem ismer határokat. Olyan szerelem, amibe nem tudnak belerondítani a szürke hétköznapok problémái, mint a pénz, féltékenység, és még sorolhatnám. Félreértés ne essék, hullámvölgyek, és a velük járó kisebb-nagyobb viták nélküli párkapcsolat nem létezik, de az igaz szerelem ezen túlmutat.

olvass tovább

Az önszeretet hatalmat ad

Mindannyian kerülünk olyan helyzetbe, amikor az élet markába szorít bennünket és érezzük, innen nincs kiút. A megoldások lehetőségei sorozatosan elfogynak hitünkkel együtt, és magunkra maradunk a kétségeinkkel kézen fogva. Folyamatosan körbe-körbe járunk a problémáinkon, egyre nagyobbra dagasztva a körülöttünk kialakult káoszt.

olvass tovább

11 apróság, amit megtehetsz, hogy jobbá tedd a napod

  • 2017. szeptember 25.

Az élet sok apró pillanatból áll – amikor viszont gürcölünk a munkában, vagy épp a párkapcsolati problémáinkkal küszködünk, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy milyen nagy hatással lehet ránk egy ilyen röpke, boldog pillanat. Ha úgy érzed, jól jönne most egy kis kényeztetés, íme, 11 apróság, amivel saját magadnak kedvezhetsz.

olvass tovább

Őszi dekor tipp: hangulatos fényű töklámpás LED világítással

  • 2017. szeptember 18.

Az ősz egyet jelent a tökszezonnal, a többség legnagyobb örömére, hiszen a gömbölyű, narancssárga zöldségekből nem csak ínycsiklandozó fogásokat, hanem remek őszi dekorációt is készíthetünk. Viszont előfordulhat, hogy nincs sok kedvünk a tökmagok között turkálni, és összekoszolni a lakást. Van is egy remek tippünk az őszi hangulatú, töklámpásos dekorációhoz, ami nem jár semmilyen plusz problémával!

olvass tovább

Amikor a lelked fáradt

Kialszod a napi nyolc órát, valamiért mégis mindig azt érzed, hogy alig tudod nyitva tartani a szemed és az olyan programokra is nehezen vonszolod el magad, amiket hetek óta vársz? Ha ezeket a jeleket észleled magadon, akkor lehet, hogy nem is a fizikumoddal van a probléma, hanem a lelked az, aminek nem ártana egy kis pihenő.

olvass tovább