Stílusiskola: fekete és fehér a téli minimalizmus jegyében

  • 2017. november 22.

Nem véletlenül szokás olyan sokszor emlegetni, hogy a kevesebb néha több, és szerintünk ez az outfitünk összeállításakor is vezérelv lehet időnként. Annál is inkább, mivel a fekete és fehér kombinációja kifejezetten Visszafogott, letisztult hatást kelt. Ezúttal a kedvenc téli fekete-fehér összeállításainkat rendeztük galériába.

olvass tovább

Stílusiskola: télen fehéret? Minden mennyiségben!

  • 2017. november 18.

A téli időszakban inkább a sötétebb színeket, és leginkább a feketét preferáljuk, pedig a fehér is nagyon jó választás lehet, különösen akkor, ha úgy döntünk, hogy tetőtől talpig fogjuk viselni. Most ehhez gyűjtöttünk össze inspiráló képeket, melyek közül a kedvenceiket meg is találjátok a most következő galériában!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj nude színeket ősszel és télen

  • 2017. november 14.

Úgy gondoljuk, hogy a nude színek nem csak tavasszal és nyáron, de esőben, hóban, télben, szélben, tehát bármikor megállják a helyüket, sőt, egy kis változatosságot csempésznek az egyébként jellemzően sötét összeállítások közé. Ezért most a kedvenc őszi-téli nude színű outfitjeinket gyűjtöttük össze, reméljük, hogy Ti is ihletet kaptok!

olvass tovább

Stílusiskola: 20 outfit, ami szívesen magunkra kapnánk a hidegben

Hideg van, ez már hivatalos. És csak egyre hidegebb lesz, így legszívesebben ki sem bújnánk a takaró alól reggelente. Viszont mivel nem mellőzhetjük az életet három teljes hónapig, ezért jobb, ha megbarátkozunk azzal, hogy vészesen közelít felénk a tél. Persze, van pár outfit, amelyekkel könnyedén védekezhetünk a hűvös idő ellen, sőt, még stílusosnak is érezhetjük magunkat közben, ezért most 15 olyan összeállítást gyűjtöttünk össze, amit mi bármikor szívesen viselnénk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld az ősz egyik kedvenc színét, a barnát

  • 2017. november 09.

Ősszel szívesen viselünk olyan színeket, amelyek a természet sokszínűségét tükrözik, így érthető módon az egyik kedvencünk ilyenkor a barna. Remekül lehet fehérrel, feketével, de akár élénkebb színekkel is kombinálni. Most összegyűjtöttük a kedvenc szettjeinket, amelyben ez a csodás szín reflektorfénybe kerül!

olvass tovább

Stílusiskola: dobd fel a hangulatod egy kis rózsaszínnel

  • 2017. november 06.

A rózsaszín az a szín, ami bármikor képes feldobni a hangulatunkat, legyen ősz, nyár, vagy éppen egyre inkább télbe hajló, szeles, esős idő, amit legszívesebben a hátunk közepére sem kívánnánk. Éppen ezért mi azt javasoljuk, hogy próbáljatok meg inspirálódni a galériánkból, ugyanis egy kis játékos elegancia és stílus bármikor jobb kedvre deríthet.

olvass tovább

Stílusikola: így viselj farmert farmerral

  • 2017. november 05.

Örök kérdés, hogy a farmer farmerral ötvözve ciki-e vagy inkább trendi? Mi inkább az utóbbira szavaznánk, nincs ez másként ősszel sem, főként akkor, ha tudjuk, hogy milyen kiegészítőkkel tegyük tökéletessé a kék anyagon alapuló szetteket. Most a kedvenc outfitjeinket válogattuk össze, amelyekben a farmeré a főszerep.

olvass tovább

Stílusiskola: éljenek a csillogó csizmák

  • 2017. november 04.

Az ősz rengeteg remek lehetőséget tartogat a számunkra a divat terén, hiszen a ruhák rétegezésével szinte végtelen lehetőségünk adódik arra, hogy egy-egy kreatív és sikkes outfitet viseljünk. Azonban minél hidegebbre fordul az idő, annál nehezebb dolgunk van, hiszen már csak arra vágyunk, hogy minél több meleg, és jól fedő dolgot magunkra aggathassunk. Ilyenkor kerülhetnek főszerepbe a csillogó csizmák, amik az egész őszi-téli szezonban hódítanak.

olvass tovább

10 kép, ami után te is sötétszőke hajat akarsz majd

  • 2017. november 04.

A szőke egy örök etalon hajszín, valószínűleg még azok is eljátszanak néha a gondolattal, hogy hogyan néznének ki vele, akiknek egész életükben sötét színű hajuk volt. Mi idén ősszel a sötétszőkére szavazunk, hiszen gyönyörű, és kétségtelenül illik a szezonban szokásos sötétebb árnyalatú outfitekhez is. Továbbá azoknak is remek alternatíva lehet, akik barnáról szeretnének váltani, de nem akarnak már első alkalommal platinaszőkévé válni.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel kendőket

  • 2017. november 02.

Az őszről valószínűleg először a nagy, kötött puha sálak jutnak az eszünkbe, pedig ilyenkor kendőkkel is feldobhatjuk az outfitünket, amik ráadásul kifejezetten praktikus kiegészítők is. A megjelenésünket csinossá, és finoman elegánssá teszik, így szerintünk munkába vagy randira is tökéletes választás lehet. Megmutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes viselni!

olvass tovább