Stílusiskola: fekete, fehér és szürke, minden, amire ősszel szükséged lehet

Van egy csomó tündöklő árnyalat, amelyeket a természet inspirál, és bátran színesíthetjük vele a ruhatárunkat, azonban az is egy könnyedén járható út, ha nemet mondnunk a feltűnő színekre, és maradunk alapoknál: fekete, fehér szürke. Bárhogyan tudjuk őket kombinálni, mégis, minden esetben stílusos végeredményt fogunk kapni. Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek meleg őszi napokra

Egyelőre közel sem tűnik úgy, hogy az időjárást érdekelné, hogy ősz van, így időnként sokkal inkább érezhetjük nyáriasnak a hőmérsékletet. Így kénytelenek vagyunk megtalálni az aranyközéputat, és olyan összeállításokat viselni, amelyek a hűvös reggeleken, és a meleg délutánokon is jók lehetnek.

olvass tovább

Top10: őszi manikűr ötletek bordóval

A bordó szín tökéletesen passzol az őszi természet színeihez, így az ilyenkor választott outfitjeinknek is csodás társa lehet. A tél pirossal teli időszaka előtt ezzel hangolódhatunk a hűvösebb hónapok stílusos árnyalataira, így most olyan manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze, melyekben megjelenik a gyönyörű bordó szín!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a szezon a kedvenc kiegészítőit, a kalapokat

Szerencsére a természet egyelőre igazi, csodálatos őszi idővel örvendeztet meg minket, így nem annyi a célunk, hogy minél több réteg ruhába burkoljuk magunkat a hideg ellen, hanem lehetőségük van minél stílusosabb outfiteket összeállítani. Ha szeretnénk egy kis játékosságot vinni a dologba, miközben abszolút nőiesek maradunk, akkor érdemes az őszi szezon kedvenc kiegészítőit, a kalapokat választanunk!

olvass tovább

Stílusiskola: elő a műszőrme mellényekkel

A műszőrme mellények egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból, így az egészen biztos, hogy ebben a szezonban is kifejezetten trendik leszünk benne. Viselhetjük bőrdzsekivel, vagy egyszerűen csak pulcsival, esetleg inggel, stílusosabbá fogja tenni az őszi szettünket. Mutatjuk is a kedvenceinket!

olvass tovább