Stílusiskola: tavasszal is fekete-fehérben

Bár a melegebb idő beálltával, amikor a napsugarak is előbújnak, hajlamosak vagyunk előkapni az összes színes ruhadarabunkat, mi mégis úgy gondoljuk, hogy érdemes ilyenkor visszatérni az alapokhoz, és az outfitekhez időnként csak fekete és fehér darabokat használni. Ez a kicsit minimál, kifinomult stílus kifejezetten jó választás lehet a hétköznapokon.

olvass tovább

Stílusiskola: Olivia Palermo lehengerlő stílusa

Olivia Palermo egy utánozhatatlan stílusikon, akinek a szettjeiért a világ minden táján bolondulnak a nők. Egyszerűen nem tud hibázni, és teljesen mindegy, hogy csak sétálgat, egy divathéten vagy éppen egy rangos eseményen néz ki, minden egyes alkalommal kifogástalan a megjelenése. Nem is szaporítanánk tovább a szót, íme a kedvenc outfitjeink tőle!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kifinomult nude színeket tavasszal

Az, hogy a most követekező színek semlegesek, cseppet sem jelenti azt, hogy unalmasak lennének, sőt! Tavasszal és nyáron nem csupán harsány színekkel és mintákkal hívhatjuk fel magunkra a figyelmet, az is tökéletes lehet, ha kicsit visszafogottabb, kifinomultabb árnyalatokat választunk. Éppen azért most olyan outfiteket rendeztünk egy galériába, amelyek csodás nude színű ruhadarabokból állnak össze!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a pirosat tavasszal

A piros szín az egyik leginkább figyelemfelkeltő, látványos, és kifejezetten hatásos szín. Tavasszal viszont boldogan viselhetjük korlátlan mennyiségben, hiszen tökéletesen illik az évszak bohókás, kissé túlfűtött hangulatához. Tetőtől talpig ezt viselni is remek ötlet lehet, azonban nagyon kell rá ügyelni, hogy mindig megtaláljuk az összhangot az egyes ruhadarabok között!

olvass tovább

Stílusiskola: idén tavasszal elő a pöttyökkel

A pöttyök stílusosak, aranyosak, és idén tavasszal kifejezetten stílusosak is. Könnyedén lehet segítségükkel nőies, mégis játékos outfiteket összeállítani, így a végeredmény egyszerre elegáns, mégis laza lehet. Nekünk a most követezők szettek a kedvenceink, bátran merítsetek belőlük ihletet!

olvass tovább

Stílusiskola: hétköznapi, mégis csinos outfitek, amiket bármikor kölcsön vennénk Jennifer Aniston-tól

Jennifer Aniston a közvélemény szerint megtestesíti a "lányt a szomszédból", akinek általában irigyeljük a csodás haját, a pasijait, rengeteg rajongunk érte, de mégsem tudjuk pontosan megfogalmazni, hogy mi is teszi igazén vonzóvá. Ezúttal a stílusát vettük szemügyre, ami leginkább a basic kategóriába sorolható, mégis irigylésre méltó. Mutatjuk is a kedvenc összeállításainkat a színésznőtől!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj mini ruhákat idén tavasszal

Végre itt a jó idő, a tavasz, a napsütés, és a meleg is! Így már nem kell magunkra aggatnunk a fél gardróbunkat, hanem bőven elég, ha felkapunk egy csinos ruhát, némi kiegészítőt, és egy bőrdzsekit vagy farmerdzsekit. Most egy olyan galériát állítottunk össze, amely segítségével könnyedén lehettek tavasszal csinosak!

olvass tovább