Stílusiskola: outfit ötletek Cara Delevingne-től

  • 2017. július 28.

Cara Delevingne napjaink egyik legkeresettebb modellje, aki az elmúlt pár évben színésznőként is bontogatja a szárnyait. Az idei év egyik legnagyobb dobásában, a Valerian és az ezer bolygó városában látjuk nyáron, mindezek mellett azonban nem árt pár percet szentelni egyszerre vagány és szexi stílusának is.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj nyáron mellényeket

  • 2017. július 24.

Nyáron, amikor legszívesebben inkább egy réteg ruhát sem vennénk fel, nehéz túllépni az egyszerű short + top kombináción. Azonban ha ezek mellé egy mellényt választunk valószínűleg nem fogunk hőgutát kapni, ráadásul kifejezetten stílusos összeállításokat viselhetünk. Máris mutatjuk, hogy hogyan!

olvass tovább

Top10: így viseld a csipkét

A csipke mondhatni örök, hiszen sosem megy ki a divatból, egyszerre elegáns és szexi, ráadásul bármilyen színben csodásan mutat. Bátran viselhetjük olyan alkalmakkor egy szép magassarkúval, amikor kicsit csinosabban kell felöltöznünk, viszont ha tornacipővel és farmerral párosítjuk, tökéletes választás lehet a hétköznapokon is. Íme tíz inspiráló csipkés outfit!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek esküvőkre

  • 2017. július 06.

A nyár egyet jelent az esküvőszezonnal, ahol bár bizonyos szabályokat - mint például hogy nem viselünk fehéret, feketét és pirosat- be kell tartanunk, mindannyian arra szoktunk törekedni, hogy minél csinosabban jelenjünk meg barátaink vagy családtagjaink nagy napján. Most ehhez hoztunk néhány stílusos és inspiráló összeállítást!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a maxi ruhát

  • 2017. június 29.

Nyáron, a nagy melegben könnyen előfordulhat, hogy nincs kedvünk nadrágot húzni, vagy különösebben sokáig tervezgetni a megjelenésünket, és ilyenkor lehet nagy segítségünkre egy maxi ruha. Viselhetjük saruval, magassarkúval vagy tornacipővel, egészen biztos, hogy kifogástalan lesz a megjelenésünk.

olvass tovább

Stílusiskola: így legyél csinos az edzőteremben

  • 2017. június 27.

A sportolásról gyakran az izzadság, és a szenvedés jut eszünkbe, azonban ez koránt sem jelenti azt, hogy ne nézhetnénk ki jól, miközben edzünk. Arról nem is beszélve, hogy igen motiváló lehet egy csinos edzőruha, amikor egy kicsit nehezebb rávenni magunkat, hogy megmozduljunk.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek fesztiválokra

  • 2017. június 26.

A fesztiválokon nem csak kedvenc zenekaraink koncertjét hallgathatjuk meg, és bulizhatunk önfeledten a barátainkkal, hanem megcsillogtathatjuk öltözködési stílusunk felszabadult, játékos, laza oldalát is. Minden jöhet, ami farmer, csipke, színes vagy csillogós, bátran variálhatunk sportcipőt és bakancsot csinosabb ruhákkal, a lényeg, hogy jó érezzük magunkat benne. Egy kis inspirációhoz lapozzátok át a galériánkat!

olvass tovább