Stílusiskola: 15 outfit a minimalista sikk jegyében

A kevesebb néha több – tartja a számtalanszor ismételt mondás. Talán klisé, de igaz: a minimalista stílus gyakran jobb benyomást kelt, mint a legcifrább, legújabb trendek szerinti megjelenés. Hogy bebizonyítsuk nektek, hogy az egyszerűség nem unalmas, újabb inspirációs outfit-összeállítást hoztunk.

olvass tovább

Stílustippek munkába azokra a napokra, amikor ahhoz is túl hideg van, hogy kilépj a lakásból

Az irodába megfelelő, ugyanakkor stílusos outfitet összeállítani gyakran a melegebb hónapokban is kihívást jelenthet, nem is említve az évnek azon szakaszát, amikor a hőmérséklet nulla alá kúszik és a csúszós, jeges úton kellene eljutni a munkahelyre. Hoztunk néhány szuper tippet, amelyeket megfogadva csinos maradhatsz télen is, mindezt úgy, hogy melegen felöltözöl.

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj ruhát, télen

A ruha nem kompatibilis mínuszokban - gondolhatjátok, joggal. Mi viszont bebizonyítjuk nektek, hogy igenis lehet ruhát hordani télen is, elöljáróban annyit, hogy a hangsúly továbbra is a rétegeken van. Íme, 10 szuper outfit kisruhával, de télire.

olvass tovább

Stílusiskola: Outfitek az irodai karácsonyi bulira

A céges bulik megengedik, hogy a szokásos ing-zakó irodai outfitet lecseréld valami sokkal izgalmasabbra, ugyanakkor nem közönségesre vagy túl kihívóra. Szóval mitől válik karácsonyi bulira alkalmassá egy szett? A színektől és az anyagoktól – viselj fehéret, bordót, mélyzöldet, metálárnyalatokat és szatént, bársonyt, flittert, akár gyapjút. Ezekhez hoztunk némi inspirációt.

olvass tovább

Stílusiskola: Így legyél sikkes magasszárú csizmában

A tavalyi őszi/téli szezon sztárja, a térd feletti csizma idén is visszatért az utcákra - különböző színekben és anyagokban csalogatják a divatrajongókat az üzletek kirakataiban. Amennyiben eddig még nem kerítettél rá sort, mi azt ajánljuk, szerezz be egy kényelmes darabot. Amellett, hogy a magasszárú csizma a tökéletes lábbeli hideg időben, sokféleképpen variálható - mutatjuk a tíz kedvencünket.

olvass tovább

Stílusiskola: 20 téli outfit, hogy csinos legyél a mínuszokban is

Nehéz télen a divatnak hódolni. Az aktuális trendeket beárnyékolja az a tény, hogy nem szeretnénk halálra fagyni, így legszívesebben minden nap a nagyitól kapott, kissé kínos, de annál melegebb kötött pulcsinkban hagynánk el a kellemesre fűtött lakásunkat. Olyan szetteket mutatunk be nektek az alábbiakban, amelyek nem csak melegen tartanak, de ugyanakkor stílusosak is. Rétegezésre fel!

olvass tovább

2016/2017 őszi-téli körömtrend

Nőként jól tudjuk, hogy a csinos frizura, a gyönyörű smink, a jól megválasztott outfit, és a divatos kiegészítők mellett mennyire fontos, hogy a kezünk is ápolt és szépen manikűrözött legyen. Egy ízléses szín vagy színkombináció felpezsdíti a mindennapokat, és legalább olyan nélkülözhetetlen alapja a rólunk alkotott képnek, mint a hajunk, a cipőnk vagy az öltözékünk. Hogy semmi se szabjon gátat stílusos megjelenésünknek, lássuk, mit tartogat a 2016/2017-es őszi-téli szezon a körmeinknek!

olvass tovább

A részletek ereje, avagy 9 minitrend őszre

Amennyiben már túl vagy az őszi gardróbfrissítésen, vagy idén esetleg nem futotta a legújabb feltöltőkre és bakancsokra, jó hírünk van számodra: szezonális megjelenésedet könnyen feldobhatod az alábbi kilenc trükk valamelyikével, amely nem igényel mást, csak annyit, hogy ezegyszer elvessz a részletekben.

olvass tovább