Stílusiskola: csinos és kényelmes outfitek az őszi szezonra

A legtöbbször igyekszünk mindent megtenni, hogy stílusosak és csinosak legyünk, amikor elindulunk otthonról, ám legalább ennyire fontos az is, hogy igazán kényelmes outfiteket állítsunk össze. Ez különösen lényeges lehet ősszel, amikor legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonról a nyár után hirtelen beköszöntött hűvös, szeles időben. Most ahhoz hoztunk tippeket, hogy hogyan viselj csinos, ám mégis kifejezetten kényelmes darabokat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld idén ősszel a térd fölé érő csizmát

A divatrajongók egyrészt azért imádják az őszi-téli szezont, mert remekül lehet a ruhákat rétegelni, amiből mesés outfitek szoktak születni, másrészt pedig ismét hordhatunk csizmákat, amelyek kétségtelenül minden összeállítást még csinosabbá tesznek. Mi a térd fölé érő fazonra szavazunk, mutatunk is pár tippet, hogy hogyan érdemes viselni.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj tetőtől talpig világos színeket a hűvösebb napokon

Valamiért hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy egy világos szín – különösen ha tetőtől talpig szeretnénk viselni – inkább nyáron a megfelelő választás. Pedig ha szeretnénk stílusosak lenni, akkor bizony a hűvösebb évszakokban is bátran kísérletezhetünk vele, ugyanis így csodás összeállításokban léphetünk az utcára. Mutatjuk, hogy hogyan!

olvass tovább

Top10: első randis szettek őszre

Mi lehet romantikusabb, mint a lehulló falevelek között sétálgatni egy tó partján, majd meginni egy bögre forró teát vagy kávét? Ha te is úgy gondolod, hogy ennél jobb első randi nem is történhet ősszel, sőt, mostanában éppen egy ilyenre készülsz, akkor mindenképpen lapozd át a galériánkat, mert inspiráló, őszi, első randis szetteket gyűjtöttünk össze!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld az őszi szezon egyik kedvenc színét, a bordót

  • 2017. szeptember 01.

Ősszel, a nyári színes és mintás ruhadarabok után jobban szeretünk sötétebb, letisztultabb darabokat használni, amikor összeállítjuk az outfitünket. Idén ősszel biztosan nem hiányozhat senki gardróbjából a bordó szín, hiszen bármilyen szettet feldob, anélkül, hogy hivalkodóvá válna. Mutatjuk is, hogy szerintünk melyek lesznek a szezon legtrendibb összeállításai!

olvass tovább

10 bizonyíték, hogy a fonott haj az őszi outfit-ek tökéletes kiegészítője

  • 2017. augusztus 29.

A laza, hullámos, illetve fonott hajról valamiért többnyire a nyár jut az eszünkbe, pedig a könnyed fonatok az őszi összeállításunk tökéletes kiegészítői is lehetnek. Arról nem is beszélve, hogy kifejezetten egyszerű és kényelmes ezeket a frizurákat kalappal vagy sapkával párosítani. Galériánkból kiderül, hogy miért lesz idén ősszel is a legjobb választás, ha néhány fonattal dobjuk fel a hajunkat!

olvass tovább