Jó nekem itt!

Szeretjük azt képzelni, hogy amit a párkapcsolatokról gondolunk, azt gondolja mindenki más is. Hogy ha számunkra egy kapcsolat boldogtalannak tűnik, akkor a benne élők számára is az. Hogy az általunk sanyarú sorsúnak tartott embert, annak ellenére, hogy minden lehetősége megvan arra, hogy bármikor távozzon, valahogy fogva tartják. Pedig nincs így.

olvass tovább

A férfidivathét legizgalmasabb utcai szerelései

Véget ért a New York-i férfidivathét, a 2016-os tavaszi/nyári férfi divatot bemutató rendezvénysorozat utolsó állomása. Az évnek ebben a szakaszában természetesen nem csupán a kifutókat érdemes figyelemmel kísérni, az utcán legalább ugyanakkora divatfitogtatás zajlik. Összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb street style képeket egy hatalmas, 50 szálas csokorba, főszerepben természetesen a férfiakkal.

olvass tovább

Ébredj tökéletes frizurával minden reggel!

  • 2016. február 05.

Nyáron könnyű szemkápráztató frizurákat kihozni a hajunkból, hiszen nem okoz gondot a reggeli mosás, formázás. A januári fogvacogtató hidegben azonban biztosan átfagysz, ha csak egy kicsit is nedves marad a hajad. Egy meleg kötött sapka pedig lenullázza a készülődéssel töltött óráid eredményét. A megoldás persze az, hogy moss hajat előző este.

olvass tovább

70 haute couture darab a tavaszi divathétről - 2. rész

  • 2016. január 28.

Január 24-én elkezdődtek Párizsban a legkülönlegesebb és a legdrágább ruhákat felvonultató divatbemutatók. A couture weeken a magas szabászat remekeit mutatják be a legjobb tervezők évente kétszer. A 2016-os tavasz/nyári kollekciókból válogattuk ki a legszebbeket. Margiela, Armani, Elie Saab és a többiek. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább

70 legszebb ruha a párizsi divathétről - 1. rész

  • 2016. január 27.

Január 24-én elkezdődtek Párizsban a legkülönlegesebb és a legdrágább ruhákat felvonultató divatbemutatók. A couture weeken a magas szabászat remekeit mutatják be a legjobb tervezők évente kétszer. A 2016-os tavasz/nyári kollekciókból válogattuk ki a legszebbeket. Chanel, Dior, Mabille és a többiek. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább

Hogyan legyünk fittek egész évben

  • 2016. január 27.

A nők nagy része a bikiniszezon előtt 1-2 hónappal kezd el rágörcsölni arra, hogy hogyan hozza formába magát nyárra ilyen rövid idő alatt. Elkezdődik a szenvedéssel teli diéták időszaka, és mindemellett még mozogni sem ártana, ugyebár. Erre persze igen nehéz rávennie magát az embernek, ha fél évig semmit nem tett azért, hogy a téli bundák alatt is csinosnak érezze magát. Pedig van rá mód, hogy egész évben, és igen, télen is fittek és csinosak legyünk! Íme, néhány tanács, amelyek segíthetnek ebben.

olvass tovább

Anyu főz: sült, töltött paradicsom

  • 2016. január 27.

Vannak olyan ételek, amelyek egészen egyszerűen mosolyra fakasztják az embert. Szerintünk a paradicsom éppen ilyen. Hiszen a mosolygós piros zöldség (mely sokak szerint legalább ennyire gyümölcs is) – nem csupán becsempészi a nyári napsütést az asztalunkra, hanem nagyon egészséges is. Persze ma már egész évben kaphatóak a paradicsom legkülönbözőbb fajtái, az igazi szabadtéri paradicsomnak semmi mással nem összehasonlítható az íze és zamata.

olvass tovább