7 tipp az optikailag hosszabb lábakért

  • 2015. május 21.

Elérkezik a könnyed nyári ruhák, miniszoknyák és rövidnadrágok ideje, ami együtt jár azzal is, hogy lábaink bizony naponta szem előtt lesznek. A legtöbb nő hosszú lábakról álmodik, és ez valóra váltható, legalább pár pillanatra. Hogyan? Egész egyszerűen! Ha a hírességeknél is bevált, nekünk miért lenne akadály? Vége a maxiszoknyákkal való takargatásának, lássuk a 7 tippet!

olvass tovább

Tudok egy munkát. Lehetsz kurva!

Tudod, vannak ezek a lányok. Végiglapozod a képeiket a közösségi oldalakon és elhiszed, hogy létezik a tökéletes élet. Rájuk nézel, és azt látod, hogy van tökéletes alak, valaki smink nélkül is csodaszép, és a helyek, ahol nyaralnak, másnak még az álmaiban sem fordulnak elő.

olvass tovább

16 hasznos weboldal utazáshoz

  • 2015. május 18.

A 21. században szerencsére akkor sem vagyunk egyedül, ha éppen a világ másik végének a csücskében tévednénk el. Íme, 16 hasznos weboldal, ami nemcsak segít a tájékozódásban, de egyszerre könnyíti és színesíti a nyaralást, bárhová is vigyen az út.

olvass tovább

Bazár: Romantikus fehér ruhák

  • 2015. május 15.

Egy fehér ruha nyáron ugyanolyan jolly joker, mint a kis fekete. Romantikus, elegáns és letisztult. Nem beszélve arról, hogy milyen jól mutat majd a napbarnított bőrön.

olvass tovább

Készüljünk a nyárra a la prairie-vel

  • 2015. május 14.

A nyár hangulatától szinte már izzik a levegő, nyílnak a virágok, újjáéled a természet, ruhatárunk az évszakot követve megújul, eközben izgalommal készülünk a nyaralásra is. A la prairie is gondolt erre a kalandokban gazdag időszakra és egy rendkívül hatásos, luxus bőrápoló szettet ajánl hozzá:

olvass tovább

Nyárköszöntő frissítő bodzából

  • 2015. május 14.

Élénkít, frissít, méregtelenít is egyben, ráadásul finom, kellemes ízű ital. A bodza gyógyító ereje a hatóanyagok összességében rejlik, ennek tulajdonítható általános immunműködést serkentő és ellenálló-képességet fokozó hatása.

olvass tovább

Stílusos színkavalkád

  • 2015. május 12.

Ki akarja felfrissíteni a ruhatárát a nyári évszakra? Ki ne akarná. Ennek azonban gyakran határt szab a vékony pénztárca, illetve a tanácstalanság, így összegyűjtöttem nektek néhány vidám és egyedi, ugyanakkor hordható és megfizethető darabot szigorúan a nyár pompázó színeiben, amik garantáltan feldobják szettjeiteket a kánikulában is.

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük a málnát

  • 2015. május 11.

Mert gurul, és piros. Mert isteni. Mert ha látjuk, tudjuk, itt a nyár. Mert szörpben is a kedvencünk. Lehet belőle mennyei gyümölcstortát készíteni, meg mindenféle másmilyen süteményt is. Kell még indok? Nekünk van még nyolc érvünk, hogy miért szeretjük.

olvass tovább

Óriásit robban a B.my.Lake Fesztivál idei programja

  • 2015. május 11.

Minden várakozást felülmúltak a B.my Lake szervezői (Deadcode Production és VOLT Produkció): Richie Hawtin, Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, GusGus (Live), Sam Paganini, Tale of Us, Nicole Moudaber, Matador, Joseph Capriati – és még nagyon sokan mások érkeznek Zamárdiba augusztus végén.

olvass tovább