7 film, amiért érdemes moziba menni idén nyáron

A mozizás egyébként is mindig jó ötlet, ha a barátainkkal, a szerelmünkkel vagy esetenként egyedül szeretnénk kikapcsolódni. Akár a hőség, akár a szűnni nem akaró eső mellett még vonzóbbá válhat egy sötét (száraz), klimatizált terem, ahol kedvünkre ropogtathatunk nachost és popcornt. Szerencsére idén nyáron jó pár olyan film van, ami miatt egyébként is érdemes emellett a program mellett letenni a voksunkat.

olvass tovább

4+1 nyári italrecept

  • 2016. július 23.

Ilyenkor a nyári kánikulában nem lehet elégszer hangsúlyozni a megfelelő folyadékbevitel fontosságát! Ne várd meg, amíg szomjas leszel: az már a szervezet részéről egy figyelmeztető jelzés. Az elsődleges folyadékforrásnak a legjobb természetesen a tiszta víz, de ha szeretnénk ezt variálni, változatosabbá tenni, jó kiegészítés lehet a házilag készült zöldséges, gyümölcsös italok. A mai napra készítettünk egy kis válogatást a kedvenc frissítőinkből. Íme:

olvass tovább

Ezért ne borotváld nyáron a bikinivonalad

  • 2016. július 22.

Írtunk már korábban arról, hogy a bikini vonal szőrtelenítésének vannak hatékonyabb, jobb módszerei, mint a borotválás. De akinek megerősítésre van még szüksége ahhoz, hogy legalább ilyenkor, nyáron mellőzze a borotva használatát, annak most itt van az 5 legfontosabb érv ez ellen.

olvass tovább

9 dolog, amit minden pár megtapasztal az első közös nyaralásnál

  • 2016. július 22.

Minden pár életében egyfajta „mérföldkőnek” számít, amikor először indulnak el kettesben nyaralni. És ez egyáltalán nem csak a nőket, a férfiakat is mindig izgalommal tölti el, ők is ugyanolyan várakozással tekintenek e napok elé. Összeszedtük, mi az a 9 dolog, amit párként élhettek meg az első közös nyaralásotok alkalmával.

olvass tovább

A leggyönyörűbb nyári manikűr ötletek

  • 2016. július 20.

Aki nyáron, vagy akár csak egy-egy nyaralás előtt gél lakk, műköröm, vagy sima festett manikűr készíttetésében gondolkodik, mindig nagy dilemma előtt áll. Szolid legyen, vagy rikító, bonyolult mintás vagy egyszerűbb, a bikinihez válasszam, vagy illjen inkább mindenhez? Megértjük a problémát, de segítségként összeválogattunk néhány gyönyörű nyárias manikűrt, amikből kedvetekre válogathattok, inspirálódhattok.

olvass tovább

Variációk melltartóra

A mesés nyári ruhákból és felsőkből kikandikáló, nem odaillő fehérnemű csöppet sem szexi, inkább illúzióromboló. A melltartó a fürdőruhával szemben intimitást sugall, minél több ember látja annál inkább elvész a varázsa. Funkciója elsősorban a takarás, a tartás és az optikai korrekció.

olvass tovább