Ezek lesznek a nyár legnagyobb divattrendjei

  • 2016. május 01.

Közeledik a tengerpartok, a fagylaltok, a szabadtéri koncertek és a napbarnított bőr ideje – a vakáció! Akármennyire is szeretnénk, nem tölthetjük mindhárom forró hónapot vízparton, sőt meztelenül sem járkálhatunk a városban, így bemutatjuk nektek a nyár legnépszerűbb trendjeit, hogy stílusosak legyetek a városban is.

olvass tovább

Anya

Anya emlékszel? Nekem még nem jött el az időm akkor, korán érkeztem, bele a forró nyárba a hűvös ősz helyett. Próbálták ők napokon át visszatartani az érkezésemet, jobb belátásra bírni, meggyőzni, hogy ez a csodás világ megvár, fel is készült a jöttömre, a júliusi forróság meg alábbhagy majd, mire én jövök. Anya, te rémülten, tanácstalanul nézted a szivárgó vért, az alattad lévő tócsát, de én tudtam, nem lesz baj. Akkor is, amikor fogyott az életjel felőlem, és a gömbölyű hasadon fura alakú kék alakzatokkal jelölték meg, hol észlelték rebbenő mocorgásomat utoljára.

olvass tovább

A nagy szandálkörkép

Ha végre itt a nyár, meleg az idő – a forrósághoz pedig szandál dukál! Tartsatok velünk körszemlénken, ahol utánajárunk, milyen szandálok lesznek divatosak ebben a szezonban.

olvass tovább

Tovább erősít a Balaton Sound

  • 2016. április 29.

Újabb világsztárok csatlakoztak az idén tizedik alkalommal jelentkező Balaton Soundhoz. A nyár legjobb vízparti fesztiválja az elektronikus tánczene, a hiphop és r’n’b műfajok sztárdömpingjén túl számos meglepetéssel készül a jubileumra.

olvass tovább

Nyári gardróbunk alapdarabjai: 9 dolog, aminek hasznát veheted a nyári szezonban

Nem egyszerű negyven fokban a divatnak hódolni. Közönségesnek nyilván nem akarunk tűnni, viszont érthető okokból mégis arra törekszünk, hogy minél kevesebb ruhadarabbal letudjuk az aznapi outfitet. Hogy valamelyest megkönnyítsük a nyári öltözködés procedúráját, összegyűjtöttünk kilenc olyan ruhadarabot, amelyekkel a városban is stílusosak lehetünk.

olvass tovább

Mit és mit ne: 9 alulértékelt európai város

Semmi gond nincs azzal, ha az ember életében egyszer el akar jutni az olyan turistaparadicsomokba, mint Barcelona, Firenze vagy London. Mi mégis azt mondjuk, hogy idén nyáron próbálj ki valami mást! Utazz egy kevésbé ismert kisvárosba, ami nem feltétlen hemzseg a külföldi látogatóktól, és fedezd fel az ismeretlen környéket!

olvass tovább

A csokitorta, amit mindenkinek ki kell próbálnia!

Tudom, a legtöbb családnak megvan a saját csokitorta receptje, de ezt az egyet tényleg szívből ajánlom mindenkinek! Ez az a csoki torta, ami annak is ízlik, aki egyébként a gyümölcsös sütiket kedvelők táborába tartozik. Nagyon könnyű, nagyon csokis, (nagyon nem bikini barát), de ha csak egyszer esztek tortát a nyárig – na, akkor ez legyen az!

olvass tovább

BikiniszezON - Válaszd ki te is az igazit!

  • 2016. április 27.

Kis mellűeknek, nagy mellűeknek, moletteknek, vékonyaknak, és tökéleteseknek (természetesen azt gondoljuk, hogy mindenki úgy tökéletes, ahogy van) mutatunk néhány fazont, színt és mintát, hogy mindenki megtalálhassa az igazán hozzá illő bikinit.

olvass tovább

Tavaszi programajánló

Hamarosan elérkezik az igazi nyári idő, koncert sorozatok, fesztiválok és kültéri programok ideje. Szinte mindannyian vágyunk a kinti, emberektől hemzsegő helyszínekre, amiből szerencsére egyre szélesebb skálán tudunk majd válogatni. Összegyűjtöttünk pár igazán hangulatos programot, amit neked is be kell írnod a naptáradba!

olvass tovább

Tilapia, a tökéletes forma eléréséhez

  • 2016. április 18.

Nyakunkon a nyár, ilyenkor a legtöbben kétségbeesünk, hogy közeledik a bikini szezon miatt. Most meg időben vagyunk, hogy a télen felszaladt plusz kilóktól megszabaduljunk. Csatlakozzatok Ti is hozzam, a 6 hetes "tilapia bulimhoz", amivel garantált a siker!

olvass tovább