Természetes játékok kertünkben nyárra

  • 2015. július 01.

Egy gyermekbarát kertnek vidámnak, jó hangulatúnak és izgalmasnak kell lennie ahhoz, hogy a gyerekek örömmel fedezzék fel és játszanak benne, azonban nem feltétlenül drága beruházás létrehozni egy érdekes és látványos környezetet. „Ahhoz hogy kellőképpen gyermekbiztos és ösztönző hatású legyen a kertünk, csak néhány kreatív és színes elképzelés, s legfőképp tudatosság szükséges - vallja Tóth Ádám szakértőnk. Felmászni egy fára vagy egy szikla megmászása sokkal izgalmasabb egy izgága csemetének, mint azok a drága dolgok, melyekért fizetni kell.”

olvass tovább

Az idei nyár 4 legjobb kávés hűsítője

  • 2015. június 30.

A csajos nyári estéknek van egy semmihez sem fogható hangulata. Barátnőinknek elmondhatjuk a gondjainkat, örömeinket, és mi is meghallhatjuk az ő életükben történő eseményeket, a lelkükben végbemenő változásokat. A koktélok előtt azonban néha szükségünk van némi energiára, amelyet a klasszikus kávé italokon túl a különleges hűsítők is jelenthetnek. Múlt héten a Nespresso-nak hála egy nem mindennapi koffeinbombás délutánban lehetett részünk, így cikkünkben most a legjobb kávés receptekkel érkezünk hozzátok!

olvass tovább

Miért ne hordj flip-flop papucsot?

  • 2015. június 29.

Amikor kitör a kánikula, természetesen igyekszünk minél lengébben öltözni, ezért ilyenkor nehéz ellenállni az egyik tipikus nyári anti-trendnek: a strandpapucs utcai viselésének is. Hiszen szellős és praktikusnak tűnő lábbeli. Ám sokan nem számolnak vele, hogy amilyen kényelmes (egy ideig) a flip-flop papucs, annyi egészségügyi kockázatot rejt magában. Most összeszedtük 10 pontban, miért nem jó, ha mindennap flip-flopot hordunk – és bár néhány pont a szandálokra is igaz, a kockázat a papucsban összpontosul igazán!

olvass tovább

A világ 25 legnépszerűbb turistalátványossága

  • 2015. június 29.

Mint minden évben, a TripAdvisor idén is összegyűjtötte, majd rangsorolta a világ legnépszerűbb turistalátványosságokat a felhasználók véleménye és szavazatai alapján. Az idei lista meglehetősen érdekes és kalandos látnivalókkal, helyszínekkel kecsegtet, így aki idén különleges nyaralást tervez, annak mindenképpen érdemes a következő listából szemezgetnie!

olvass tovább

Gyermekkori vészhelyzetek

  • 2015. június 29.

A tavaszi-nyári időszak beköszöntével egyre több időt vagyunk a szabadban. Ez mindenképpen jót test a testnek és a léleknek is. Azonban óhatatlanul is előfordulhatnak balesetek a játék alatt. Most a leggyakrabban előforduló lehetőségeket és azok kezelését vesszük számba.

olvass tovább

7 módszer hogyan óvd magad a szúnyogoktól

  • 2015. június 26.

Nincs is rosszabb annál, amikor a nyaralásunkat elrontják az olyan apró dolgok mint például a szúnyogcsípések. Viszketnek, ha elvakarjuk őket, fájni fognak, és az sem túl kellemes dolog, amikor éjszaka a fülünkbe zümmög a szúnyog. De hogyan előzhetnénk meg a csípéseket? Mi megtaláltuk a megoldást!

olvass tovább

12 darab, ami kell neked a fesztiválra

  • 2015. június 24.

Jönnek a rojtok, a gladiátor szandik, a bakancsok, az azték minták, a hippi blúzok, meg a rojtok, és a rojtok, plusz a rojtok. Egy valami van viszont, amit biztosan elfelejthetsz, az az aranytetoválás. Az aranytetkó ugyanis nem menő. Lapozgasd át nyári fesztiváltrend-katalógusunkat, megmutatjuk azt is, honnan rendelhetitek meg őket.. Egyéni válogatás!

olvass tovább

12 szuperegészséges jégkrém recept

  • 2015. június 23.

Ahogy beköszönt a nyár, a koktélok mellett a jégkrémek is előtérbe kerülnek. Az üzletekben kapható termékek többsége viszont hozzáadott adalékanyagok sorát tartalmazza. Érdemes tehát a házi készítésű, felesleges tartósítószerektől és mesterséges színezékektől mentes recepteket választani. Az elkészült édesség nagyon mutatós is egyben, amit Instagramon sem árt megörökítenünk. Íme, 12 jeges finomság!

olvass tovább

A nyár elengedhetetlen kellékei a táskádban

  • 2015. június 23.

Kevesen olyan szerencsések, hogy az egész nyarat gondtalan napozással és strandolással tölthessék, így a meleg napok túléléséhez szükségünk van egy kis újratervezésre. A női táskákban amúgy is rengeteg ”hasznos” dolog sorakozik várva, hogy vész esetben kisegítsen minket, nézzük a nagy melegben mire lesz szükségünk, hogy egész nap frissek maradhassunk.

olvass tovább

Nyári újdonságok a MAC-től

  • 2015. június 22.

Imádjuk a MAC-et, ha tehetnénk minden színt felvásárolnánk, legyen szó szemhéjpúderről, rúzsról vagy éppen körömlakkról. Lássuk a legújabb nyári újdonságokat!

olvass tovább