Nagy tavaszi ruhalista - Ezekben libbenj be a jóidőbe!

  • 2017. január 23.

Nem árt időben felkészülni a jóidőre. Ezért összegyűjtöttünk nektek (ennyire jóarcok vagyunk) olyan tavaszi, nyári ruhákat, amiket akár már most meg is rendelhetsz (mert mellékeltünk hozzá linkeket is). Vagy ha nem, akkor simán csak lesd meg, mire számíts márciustól.

olvass tovább

Apróságok egy boldog párkapcsolatban

Rohanunk, nagy dolgokat akarunk, reklámba illő románcot, télből nyárba vakációt, lánykérést nagy felhajtással, majd kisbabát a lakberendező által megálmodott gyermekszobába. Közben pedig megfeledkezünk arról, - ami egy szerelmi kapcsolatra különösen igaz – hogy nem a cél, hanem az odavezető út a legfontosabb. Hogy minden nap észrevegyük, milyen szerencsések vagyunk, hogy szeretnek, és mi viszont szerethetünk, íme 9 apróság, melyekkel kapcsolatunk szürke hétköznapjait is boldogabbá tehetjük.

olvass tovább

Hálával az életnek

Az előző évet összegezve bizonyára sokan sok mindent megbántunk, de talán a legnagyobb hiba, melyet bármelyikünk is elkövethetett, hogy nem volt elég hálás, és az önsajnálatba temetkezett.

olvass tovább

40 gyönyörű és kreatív ötlet a karácsonyi ajándékok becsomagolásához

A mondás úgy tartja, hogy sokkal jobb adni, mint kapni, és különösen igaz ez karácsony környékén. Vannak, akik már ősszel, esetleg már nyáron elkezdik a megfelelő ajándék beszerzését, és vannak olyanok is, akik jobb szeretnek mindent az utolsó pillanatra hagyni, és a karácsonyt megelőző héten fejvesztve rohangálni, hogy megtalálják azt, amivel igazán boldoggá tehetik a szeretteiket.

olvass tovább

15 lenyűgöző kép London karácsonyi fényeiről

Kétségtelen, hogy a nagyvárosok mind-mind kitesznek magukért, amikor fényekkel kell elárasztani az utcákat az ünnepek idején, ám az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy London ebben a kategóriában verhetetlen. Már önmagában a lassan kultikussá váló, Winter Wonderland nevű karácsonyi vásárával is tuti befutó lehetne, azonban az egész belváros olyan csodálatosan van kivilágtva, hogy már csak emiatt is érdemes lehet oda látogatni télen. Persze akkor sem kell szomorkodnia senkinek, ha most éppen nem tervez az angol fővárosba utazni, ugyanis összegyűjtöttünk 15 csodálatos képet a karácsonyi fényárban úszó Londonról.

olvass tovább

Életem egy borderline férfival

Vörös a tűsarok, a ruhám is az. Nyári este van, az ablakon árad be a nehéz virágillat. A falak ontják a forróságot, az utca tele emberekkel, távolról hallatszik a parti árusok készülődése, élőzene hangjai is beszűrődnek. A tengerparti szél cibálja, tépi a zsalugátert, kitámasztom. Kihajolok az ablakon és látom, hogy letépsz egy ágat a leanderbokorról, mindjárt felhozod nekem. Megérzed, hogy nézlek fentről, mit nézlek, gyönyörködöm benned. Kimondhatatlanul jóképű vagy.

olvass tovább

Gondolatok a spirituális egóról

Bizonyára vagyunk páran, akik életünkben egyszer rálépünk a spiritualitás útjára. Legyen az egy egyszerű jóskártya forgatás, horoszkóp, bármely meditációs vagy agykontrollos technika, sokan vonzódunk az ilyen megfoghatatlannak vélt dolgokhoz. Minden oldalról dőlnek ránk az ezoterikával foglalkozó kötetek, és különböző előadások százai hirdetik magukat minden fórumon.

olvass tovább