10 étvágygerjesztő film

A következő filmeket akár ihletforrásnak is használhatjuk, ha valami újdonságot szeretnénk az asztalra varázsolni otthon, azonban könnyed nyáresti kikapcsolódásnak is tökéletesen megfelelnek. Arra azonban mindenképpen figyeljünk oda, hogy egyiket se kezdjük el éhesen nézni!

olvass tovább

A neszeszered 7 nélkülözhetetlen kelléke, ha nyaralni indulsz

  • 2016. június 26.

Van, aki imád pakolni, és van, aki számára a csomagolás okozta stressz képes megkeseríteni egy egész nyaralást. Szeretjük vagy sem, ha utazásra adjuk a fejünket, kénytelenek leszünk túlesni a dolgon, és bár legtöbbször arra törekszünk, hogy minél kisebb méretűre redukáljuk a poggyászunk méretét, vannak olyan dolgok, amiket nem érdemes kihagyni, főleg ha az egészségünket és szépségünket szolgálják.

olvass tovább

Úszógumis zenészek gerilláskodtak a belvárosban

  • 2016. június 23.

Napszemcsi fel, úszógumi a kézbe, felpattanni egy tuktukra és már indulhat is a kedvjavító hadművelet vizsgaidőszakhoz – ezzel az elhatározással vette a nyakába a várost Puskás Peti, Puskás Dani és Ganxsta Zolee. Eltökélték: feldobják a még tanulni kényszerülő rajongók napját, és vízparti fesztiválhangulatot teremtenek Budapest utcáira. A vizsgázóknak pedig azt üzenik: már csak egy kicsit kell kitartani és indulhat a nyár, no meg egy óriási buli az EFOTT-on.

olvass tovább

Ezekre figyelj, ha a nyári melegben indulsz futni!

  • 2016. június 23.

Attól még, hogy nyár van, az embernek nem kell lemondani a szokásos futásairól, de ilyenkor sokkal körültekintőbbnek, óvatosabbnak kell lenni. Összeszedtük 7 pontban a legfontosabbakat, amiket mindenképp jó észben tartani a nyári melegben való futások alkalmával!

olvass tovább

DIY: Így készíts hullámos, tengerparti frizurát otthon

Imádjuk az igazi strandos, tengerpartos hullámokat a hajunkban, legalábbis én mindig is így voltam ezzel. Viszont a városban járkálva is jól tud mutatni egy laza fürtös, de inkább hullámos haj. Nyárias, tengerpartot idéző, és otthon is könnyedén kivitelezhető – sós víz és napsütés nélkül is. Meg is mutatom, hogyan!

olvass tovább

15 szuper frizura nyárra

  • 2016. június 18.

Akár hosszú, akár rövid: idén nyáron szinte minden hajhosszra létezik divatos fazon. Lehet egyenes, göndör vagy hullámos, frufrus, netán középen elválasztott: most úgyis itt a nyár, így jóval kevesebb rizikóval kísérletezhetünk a különböző fazonokkal. Íme, 15 sztárok által inspirált frizura, amit érdemes kipróbálni!

olvass tovább

Hétvégi programajánló

Úgy tűnik, manapság az időjósoknak sem megy mindig zökkenőmentesen az elkövetkező napok időjárásának előrejelzése, így nem vagyunk egyszerű helyzetben, amikor a hétvégére kell programot tervezni. Azonban, ha minden igaz, végre megérkezik a hőn áhított kánikula, és tombolni fog a nyár. A szabadtéri programlehetőségek számát tekintve pontosan erre van szükségünk.

olvass tovább

Nyári bakancslista

Én a fanatikus nyár imádók táborába tartozom, már ősz végétől számolom vissza a heteket, majd a napokat a júniusi meleg beköszöntéig, azt hiszem, fel tudnék sorolni több száz dolgot, amiért ez a kedvenc évszakom. De mostanra gondoltam megteszi egy tartalmas bakancslista is, 15 olyan dologgal, ami a feledhetetlen nyarak- így az ideinek is- elengedhetetlen része kell, hogy legyen.

olvass tovább