Rohamtempóra kapcsolt az EFOTT

  • 2015. március 31.

Rekordokat döntöget az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Már most számokban mérhető, milyen sokan várják a 40 éves, mégis örökifjú fesztivált. Az sem kizárt, hogy a látogatók tömege idén eléri a bűvös 100 ezres számot.

olvass tovább

Tippek, hogy smink nélkül is szép lehess

  • 2015. március 30.

Manapság megszámlálhatatlan márka kínálja kozmetikai termékeit, amelyek szépséggel, örök fiatalsággal és sok más hangzatos ígérettel kecsegtetnek. Az igazi trükk azonban nem más, mint a természetesség! Jöjjön hát néhány tipp, amely által smink nélkül is szép lehetsz reggelente, vagy a nyári vakáción!

olvass tovább

STRAND – Nagyon Zene Fesztivál

  • 2015. március 29.

2013 óta ha nyár, akkor Nagyon Balaton, ha Nagyon Balaton, akkor STRAND – Nagyon Zene Fesztivál. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös eseménye ezúttal is Zamárdi szabadstrandján várja népes közönségét. Négy nap alatt a hazai popkultúra színe-java mellett olyan világsztárok érkeznek a STRAND-ra, mint a Simple Plan, Steve Aoki, az All Time Low és a New Found Glory. A Petőfi Rádió és a Petőfi TV négy napra Zamárdiba költözik – vélhetően több tízezer fesztiválozóval együtt.

olvass tovább

Gyakori tévhitek a fogyásról

  • 2015. március 22.

Ahogy közeledik a tavaszi és a nyári szezon, egyre nagyobb a nyomás, hogy ideje az alakunkkal foglalkozni. Lépten-nyomon alakformáló és zsírégető edzésekbe botlunk, a súlycsökkentő mítoszokkal pedig már tele a padlás. Vannak azonban, amikkel még a dietetikusok sem értenek teljesen egyet – lássuk, melyek ezek!

olvass tovább

Ujjé, a Szigeten...

  • 2015. március 21.

Egy nagy, színes zenecsokorral jelentkezik a Sziget Fesztiválköztársaság, benne a műfajok végtelen sora: dance-es, math rockos indie, new wave/poszt-punk, pop-soul, hard rock, autentikus dancehall-reggae, soul-funk-r'n'b, kelta punk-rock, alternatív-indie, trap, hardstyle, hip hop, moombahton és minden, mi fülnek ingere.

olvass tovább

Las Vegas - a sivatagi csillogás

  • 2015. március 19.

Ahogy az autóval Las Vegas felé közelítünk, egy jó darabig valószínűtlennek tűnik, hogy itt, a kihalt sivatagban bármi is legyen, ami egy városra hasonlít. S aztán, egyszer csak a semmiből, az alkonyban feltűnik egy fényár, egy csillogó-ragyogó négyszög, maga Las Vegas.

olvass tovább

4 indok a kémiai hámlasztás mellett

  • 2015. március 14.

A kémiai, más néven AHA- vagy gyümölcssavas hámlasztás a leghatékonyabb módja a bőrszerkezet javításának. Az enyhe savas kezelésből több alkalom szükséges, amely a tavaszi megújulás tökéletes alapja lehet, hiszen még a nyári UV áradat előtt ajánlják, viszont a tél által megviselt arcbőr felfrissítésére. Összegyűjtöttünk négy okot, amiért nekünk ez a kedvencünk:

olvass tovább

Lehetett volna minden másképp

Volt egy sötét rozsdacsík nagyanyáméknál, a fürdőkádban. Féltem ott fürdeni gyerekkoromban, rettegtem a folttól. Azt hittem valamiféle gonosz szellem rajzolta oda, nem is ültem soha annak a végére a kádnak. Egy kicsiny kamraablak volt azon a szobán, s a gőz, amit az esti fürdő kilehelt magából, alig bírt kiverekedni rajta. Homályos, szűrt fény ömlött be a nyári estéken, télen, meg koromsötét. Egyszer onnan lestem, jön-e a télapó.

olvass tovább