A legjobb Goldie Hawn mozik

  • 2015. november 21.

A máig csodaszép Goldie Hawn éppen ma ünnepli 70. születésnapját. Kevesen tudják, hogy édesanyja magyar származású zsidó volt, aki az Aranka név tükörfordításaként választotta lányának a Goldie nevet. Kurt Russellel több mint 30 éve alkotnak egy párt, és lányára is büszke lehet, hiszen Kate Hudson örökölte édesanyja szépségét és tehetségét is. Goldie születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

A '90-es évek rajzfilmjei

  • 2015. november 21.

A villantós haspólók és magasított talpú cipők hatására úgy tűnik, mintha visszacsöppentünk volna a ’90-es évekbe. És ha már úgyis időutazunk, egy forró nyári délután nincs jobb program, mint gyermekkorunk meséi közül szemezgetni. Nektek melyik volt a kedvencetek annak idején?

olvass tovább

Budapesti őszi esték a Fat Mo’s-ban!

  • 2015. november 19.

Ha a Ferenciek terétől a Kálvin felé vesszük az irányt, vagy éppen a Váci utcán sétálunk és a Nyáry Pál felé vesszük az irányt, immáron több mint huszonegy éve hívogat a legendás zugivó!

olvass tovább

Melengető ételek hűvős napokra

  • 2015. november 14.

A testünk folyamatosan azon dolgozik, hogy a testhőmérsékletet egyenletesen tartsa. Táplálkozásunknak alkalmazkodnia kell az évszakokhoz. A nyáron nagyobb mennyiségben fogyasztott nyers ételek, a saláták, gyümölcsök hűtő hatásúak, a gabonák, levesek, főtt ételek melegítő hatású ételek. Az időjárás nagy befolyással van szervezetünkre, egészségünkre, táplálkozásunkkal, megfelelő hatású ételekkel tudjuk támogatni a hűvösebb napokon.

olvass tovább

Meddig tart a szülői felelősség?

  • 2015. november 07.

Tudatosan nem a kötelesség szót használom. Hiszen egy gyermek sem választotta az életet, azt ajándékba kapta, ha úgy vesszük. Viszont abban a pillanatban, amikor az ember kimondja születendő gyermekére az igent, nagybetűs SZÜLŐVÉ válik. Akár anyáról, akár apáról van szó. Ez pedig nem a születés, hanem a fogantatás pillanatában kezdődik. Szabad döntésen alapuló, önként vállalt felelősség ez, de visszavonhatatlan, élethosszig tartó kötelezettség.

olvass tovább

Top 6 őszi illat

  • 2015. október 29.

Ahogyan beköszönt az ősz és lecseng a nyári könnyed, lebegő életérzés, nem csak a divatban váltunk, hanem az parfümök világában is. A könnyű, friss illatokat felváltják a kicsit erőteljesebb, nehezebb aromák. Mostani kínálatunkban megtalálhatjátok a kedvetekre valót, akár a vad, szexis, akár a romantikus típust kedvelitek.

olvass tovább

Földközeli élmény

  • 2015. október 21.

Most kizárólag a lábakra koncentrálunk. Mi érdekelhetne ma minket jobban annál, hogy mi lesz a jövő tavaszi lábbeli trend? Az biztos, hogy mindenféle földi jóból lesz alkalmunk válogatni. Nem hagyják nyugodni az érzékszerveinket a tervezők, és sokkolnak, meg gyönyörködtetnek bennünket.

olvass tovább

Fordíts az életeden!

  • 2015. október 19.

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület idei Fordíts az életeden! kampányára Laár Anival, a Mellrákinfó önkéntesével és családjával készített egy filmet a sorsfordító döntések fontosságáról.

olvass tovább

A '60-as évek divatikonjai

  • 2015. október 10.

Míg a tavaszi-nyári szezonban a ’70-es évek overálljai, turbánjai, trapéznadrágjai és papucscipői hódítottak, az őszi-téli szezonban még régebbről merítettek inspirációt a divatházak, jönnek az 1960-as évek kulcsdarabjai!

olvass tovább

Hírességek fényűző vakációi

  • 2015. szeptember 28.

Itthon már a fűtésszezonra készülünk, kedvenc hírességeink azonban a világot járva postolnak a vakációjukról (vagy éppen a fenekükről) képeket, mi pedig csak sárgulunk az irigységtől. Lássuk a legjobb fotókat, melyek a sztárok nyaralásain készültek.

olvass tovább