Aktív kikapcsolódás tavasszal - indul a túraszezon

  • 2018. március 15.

Idén nyáron ötödik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legjelentősebb szervezett többnapos túráját. A 112 kilométeres Fjällräven Vándortúrát ezúttal a Bakony és a Balaton-felvidék legszebb vidékein tartja a svéd túrafelszerelés-gyártó azzal a céllal, hogy a közösségben történő természetjárás és a vándortúrázás hagyományait idézze fel. A 2018. július 30. és augusztus 4. között esedékes ötnapos nomád élménytúrára március 12-től lehet jelentkezni.

olvass tovább

Kókusztejes karotta krémleves baconnel

Igaz, hogy lélekben már a tavasz közepén érezhetjük magunkat, azonban a hőmérséklet sajnos még nem mindig felel meg ennek. A krémlevesek egész évben remek választásnak bizonyulnak, amikor egy gyors ebédet szeretnénk összeütni, ám amíg nyáron, a melegebb időben inkább a hideg gyümölcslevesek hódítanak, addig a még most is fennálló hűvösebb napokon tökéletes választás lehet egy-egy zöldségből készült krémleves.

olvass tovább

Top10: borítsd be pálmalevelekkel az otthonodat

  • 2018. március 09.

A pálmalevelek már az előző tavaszi/nyári szezon óta töretlen sikernek örvendenek, mind a divat, mint pedig a lakberendezés terén. Szerintünk ez egy szuper alternatíva arra, ha szeretnéd az otthonod kicsit "zöldebbé" tenni, viszont a lakásod nem alkalmas arra, hogy túl sok élőnövényt nevelgess benne. Mutatjuk is a kedvenc pálmaleveles home decor tippjeinket!

olvass tovább

Stílusiskola: szettek, amelyek miatt alig várjuk, hogy végre nyár legyen

Már azok is kezdik megelégelni a telet, a hideget és a sok csapadékot, akik alapvetően odavannak az évszakért, mi viszont már tényleg semmi másra sem tudunk gondolni, csak a nyárra. Bár egyelőre csak álmodozunk róla, azért megengedtük magunknak azt a luxust, hogy a legjobb nyári outfiteket válogattuk össze, melyek miatt csak még inkább várjuk, hogy megérkezzen a legmelegebb évszak.

olvass tovább

A belső erő titka

Ha van egy dolog, ami biztos az életben, az a változás. Az élet útjai kifürkészhetetlenek, tele van fent és lent állapotokkal, kanyarokkal, akadályokkal, útelágazásokkal. Pillanatnyi veszteségekkel és diadalokkal. Mindezek közül, az egyetlen lényeges dolog az, hogy mind ezekre hogyan reagálunk. Ez a belső erő legnagyobb titka.

olvass tovább

Nem kell éhezned a tökéletes alakhoz - készülj a nyárra ínycsiklandó ételekkel

  • 2018. március 05.

Hiába örvend egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás, még mindig rengetegen vannak, akik a diétázást vagy egészséges táplálkozást az éhezéssel azonosítják. Pedig a tökéletes – különösen a nyár közeledtével áhított – alak eléréséhez nem szükséges lemondani kedvenc fogásainkról, mindössze egészségesebb, minőségibb alapanyagokra kell váltanunk. Ezt az elvet vallja Németh Dorottya is, aki a YoloFood menüit éppen olyan emberek számára állította össze, akik tenni szeretnének egészségük és ragyogó megjelenésük érdekében.

olvass tovább

17 dolog, ami biztosan jellemző rád, ha szeretsz egyedül lenni

  • 2018. február 28.

Az ember alapvetően társas lény, mégis vannak közöttünk olyanok, akik kifejezetten szívesen töltik egyedül az idejüket – nem csupán kényszerből. Hiszen vannak olyan emberek, akik még a wc-re sem képesek egyedül menni, és kezet mosni is társaságban, csacsogva vonulnak el, viszont vannak olyanok is, akik akár egy külföldi nyaralásba is gond nélkül belefognak egyedül. Most az utóbbiakra jellemző dolgokat vettük sorra, amelyeket te is biztosan át fogsz érezni, ha szereted egyedül tölteni az idődet!

olvass tovább