Íme a 2017-es Tezenis fürdőruha kollekció

  • 2017. április 27.

Idén nyáron feküdjünk fel ismét a virágminták hullámaira, hallgassunk a friss, élettel teli darabok, a szabadság hívószavára! Lassan, de biztosan érkezik a pillanat, amikor végre belevethetjük magunkat a nyárba.

olvass tovább

Kalandozás az Ararát árnyékában

  • 2017. április 25.

Van egy ország messze innen, Európa és Ázsia határán, melyet valahogy sehová sem könnyű besorolni. Igazán sem európai, sem ázsiai, vallását és kultúráját tekintve is kilóg a szomszédos országok sorából, és ha azon morfondírozunk, hová induljunk nyaralni, vagy várost nézni, ez a hely tuti senkinek nem jut eszébe.

olvass tovább

10 tipp a negatív testkép megváltoztatásához

Tavasszal valószínűleg sokan próbáltuk belepréselni magunkat az egy évvel korábban még tökéletesen passzoló holmikba, csak hogy megállapíthassuk, hogy azok bizony tavaly jobban mutattak rajtunk, illetve bizonyára sokan álltunk hosszú órákig a tükör előtt fürdőruhában, kíméletlenül kritizálva testünk minden egyes négyzetcentiméterét. Nőként sokszor még sokkal nagyobb a nyomás, hogy tökéletesen nézzünk ki, és nagyon pocsékul tudjuk magunkat érezni, ha ez esetleg nem sikerül.

olvass tovább

5 tény a cicákról

  • 2017. április 18.

Jótett helyébe jót várj. Valahogy így lehetne körülírni az adoptált kiskedvencek (ha a hagyományos eseteknél maradunk, kutyák és macskák) egész életükön végigkísérő háláját feléd, a gazdi felé. Hiszem, hogy egy nem fajtiszta, esetleg sanyarú sorsból kimenekített állat legalább olyan értékes, mint agyontenyésztett, házőrzésre nevelt fajtársai.

olvass tovább

Bakancslista: Comói-tó

A Comói-tó az észak-olasz tóvidék egyik gyöngyszeme, és a Garda-tó és a Lago Maggiore után az ország harmadik legnagyobb tava. A legtöbben úgy hallanak róla, mint a híresek és gazdagok kedvelt nyaralóhelye, többek között George Clooneynak is van itt villája, és itt házasodott össze John Legend és Chrissy Teigen is. De jelentem, nem kell multimilliomosnak lenni ahhoz, hogy felderíthesd ezt a csodás tavat és környékét! Mesélem, én hogyan szerveztem meg ezt az utat.

olvass tovább

Ne csak a bőrödet, a hajadat is védd a káros napsugaraktól!

  • 2017. április 15.

A nyár már a nyakunkon van, amiről valószínűleg mindenkinek a napsütés és a vízpart jut az eszébe. Így mi másra is vágyhatnánk nyáron, mint a tökéletes barna szín elérésére? Bármennyire is csábító ez a vízió, nem árt tisztában lenni vele, hogy a leégés veszélyén túl a hajunk sincsen ilyenkor biztonságban, ugyanis a káros napsugarak miatt könnyen veszíthet a színéből. Ez ellen természetesen van megoldás, és mi hoztunk is pár tippet nektek, amivel még nyáron is megőrizhetitek az intenzív, ragyogó hajszíneteket!

olvass tovább