5 ok, amiért csodás, ha a legjobb barátnőddel laksz együtt

  • 2017. november 13.

Az elején nem szimpatizáltatok. Távolról méregettétek egymást a suliban, munkahelyen, közös baráti társaságban, és nem értettétek, miért nevetnek a másik viccein, miért övezi a másikat képzeletbeli glória és dicsfény, mégis mi a franc lenne szeretnivaló ebben az idegesítő, egyértelműen buta libában.

olvass tovább

Így motiváld magad, ha otthonról dolgozol!

  • 2017. november 10.

Be kell ismerni, hogy rengeteg előnye van annak, ha otthonról dolgozik az ember. Azonban ezek az előnyök gyakran nehezítő tényezővé is avanzsálhatnak, így nem árt figyelned a következő dolgokra, ha nem akarod elveszíteni a motivációdat.

olvass tovább

5 dolog, amit megtanulhatunk a gyerekektől

  • 2017. november 10.

Munka, háztartás, gyereknevelés... A mindennapok számtalan kihívást tartogatnak, mi pedig néha legszívesebben elbújnánk előlük a takarónk alá és elfelejtenénk a nehézségeket. Mennyivel könnyebb volt gyermekkorunkban, amikor nem ért minket ennyi stressz! Itt az ideje, hogy felnőtt fejjel tanuljunk a gyerekektől: a JimJam most elárult öt titkot, amiért megéri a fiatalabbak példáját követni.

olvass tovább

Dolgozni kisiskolás gyermek mellett

  • 2017. november 08.

Ahogy megkezdi a gyermek az első osztályt, hamar bebizonyosodik a szülő számára, hogy az óvodás éveknél egy sokkal keményebb időszak veszi kezdetét. Már nem lehet később érkezni, délután át kell nézni a másnapi teendőket, szülői értekezletek, iskolai pluszfeladatok sokasága vár a családra.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel kendőket

  • 2017. november 02.

Az őszről valószínűleg először a nagy, kötött puha sálak jutnak az eszünkbe, pedig ilyenkor kendőkkel is feldobhatjuk az outfitünket, amik ráadásul kifejezetten praktikus kiegészítők is. A megjelenésünket csinossá, és finoman elegánssá teszik, így szerintünk munkába vagy randira is tökéletes választás lehet. Megmutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

8 dolog, ami miatt nem szabadna szégyenkeznünk

  • 2017. október 26.

Viselhetünk bármit, viselkedhetünk kedvesen, sajnos mindig lesz olyan ember, aki kritizálni kezd bennünket. Az önbizalmunkat persze rombolja rendesen, de választhatunk. Gondolja mindenki azt, amit szeretne, a lényeg, hogy saját magunknak megfeleljünk, ez visz bennünket közelebb a sikerhez! Íme, 8 dolog, amikre inkább legyünk büszkék, mintsem, hogy szégyenkezzünk miattuk.

olvass tovább

Így lehetsz te is a reggelek királynője

A hétköznap reggelek – különösen ősszel- a többségünknél szürkén, és iszonyú nehezen indulnak. Dél fele jár az idő, amikor szép lassan visszanyerjük az életkedvünket. Pedig azok, akik könnyedén, jókedvűen veszik a reggeleket, jobban teljesítenek a munkában, és nem mellékesen sokkal kellemesebb társaságként szolgálnak a reggeli kávé mellett, mint zombi társaik. Ha jelenleg még te is az utóbbiak táborát erősíted, próbáld meg betartani az alábbi szabályokat, amik segíthetnek, hogy valódi „Morning Person” legyél.

olvass tovább

12 inspiráló film, ami erőt ad az újrakezdéshez

Lehet szó szerelmi csalódásról, egy szerettünk elvesztéséről, munkahely váltásról vagy költözésről, az újrakezdés sosem egyszerű. Azonban ahogy ezek a filmek is bizonyítják, a legreménytelenebb helyzetekben, és a legnehezebb időkben is törekednünk kell arra, hogy a történtekből kihozzuk a maximumot. Így nem csak a boldogságra, hanem saját magunkra is ismét rátalálhatunk, és talán még mások segítségére is lehetünk. Íme 12 film, ami erőt és motivációt ad az újrakezdéshez!

olvass tovább

Szépségtippek a stílusos őszi megjelenéshez

  • 2017. október 12.

A szépségápolás minden évszakban fontos számunkra, azonban ősszel talán még szívesebben nyúlunk a különböző beauty termékekhez, hiszen próbálunk a kissé borongós hétköznapokba egy kis színt és ragyogást csempészni. Most olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek feldobják a megjelenésünket, legyen szó munkáról, vagy valamilyen különleges eseményről.

olvass tovább