Stílusiskola: 15 outfit a minimalista sikk jegyében

A kevesebb néha több – tartja a számtalanszor ismételt mondás. Talán klisé, de igaz: a minimalista stílus gyakran jobb benyomást kelt, mint a legcifrább, legújabb trendek szerinti megjelenés. Hogy bebizonyítsuk nektek, hogy az egyszerűség nem unalmas, újabb inspirációs outfit-összeállítást hoztunk.

olvass tovább

Így sajátítsd el a New York-iak stílusát

Úgy gondolom, sokan – de én biztosan – irigyeljük a New York-i nők lezser megjelenését. Ez persze nem véletlen, hiszen öltözékük mindig alkalomhoz illő, minimalista, de mégis pont elég. Következzen nyolc szuper trükk, amit megtanulhatunk a nőktől a Nagy Almából.

olvass tovább

Minimál stílus egyszerűen a lakásodban

  • 2016. augusztus 10.

A minimál stílus az egyszerű formák és rend alkalmazásával alkotják a tökéletes összhangot. Alapvető elme a harmónia, így fontos hogy minden összhangban legyen egymással, maga „a tér szolgálja az embert”. A fény és a világos tónusok alkalmazásával pedig Te is könnyedén játszhatsz lakásod stílusával. Mutatunk pár inspirációt, hogyan érd el a letisztult stílust.

olvass tovább

Minimalista tetoválások, amelyek meghozzák a kedvünket a varratáshoz

  • 2016. június 24.

Manapság egyre több ember vállalja a fájdalmat, hogy testét művészi, legtöbbször számára fontos értékeket képviselő rajzok tarkítsák. Még ha nem is mindenki fekszik a tű alá, sokakat vonz a tetoválás művészete, így összeállítottunk egy inspirációs képgalériát, amely akár még rá is vehet, hogy végre megcsináltasd, amit szeretnél.

olvass tovább

A kiegészítők hatalma: 8 trükk, hogy feldobd megjelenésed

  • 2016. április 26.

Ahogy azt már biztosan hallottátok, a lényeg a részletekben rejlik. Manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek az egyre minimalistább és letisztultabb trendek, így a kiegészítők fontosabbak, mint valaha, hogy feltegyék arra a bizonyos i-re a pontot, azaz tökéletesítsenek és személyre szabjanak.

olvass tovább

Ékszerbe borulva

  • 2014. augusztus 06.

A jól kiválaszott ékszer a legegyszerübb ruhatárat is képes feldobni. A mutatós ruhákhoz viszont minimalista darabokat válassz! Legyen ez a megújulásod kezdete!

olvass tovább

A 10 legizgalmasabb tavaszi-nyári trend

  • 2014. március 11.

A leárazott ruhakupacokat a hátunk mögött hagyva, ellepik a boltok polcait az idei tavaszi-nyári szezon darabjai. Sok újdonságot köszönhetünk, de elővehetjük a tavalyi jól bevált ruháinkat is, mivel lesznek visszatérő, nagy kedvencek. Ilyenek például: az etno stílusú ruhadarabok, a horgolt és csipkebetétekkel díszített felsők. A neonos színeket viszont felváltják a visszafogottabb árnyalatok, és alapvetően jellemző lesz az idei évre egy sokkal letisztultabb, elegánsabb, minimalista vonulat. Íme, az elkövetkezendő időszak 10 meghatározó trendje.

olvass tovább

Stílusos és egyszerű: Lófarok

  • 2011. január 19.

Salma Hayek, Beyoncé, Cameron Diaz, Scarlett Johansson és még rengeteg sztár régóta tudja, hogy egy stílusos, elegáns, de ugyanakkor minimalista, tehát egyszerű lófarok többet ér bármilyen hajkölteménynél. Lady Gaga rajongók és emósok inkább ne olvassanak tovább...

olvass tovább