6 egyszerű trükk, amivel motivált maradhatsz a mindennapokban

  • 2018. szeptember 30.

Valószínűleg mindenkivel elő szokott fordulni (legalább néha), hogy lefekvés előtt, a következő napi teendőket átgondolva világot megváltó terveket szövöget. Majd eljön az új nap, és nem nagyon történik semmi, mert túl sok a teendő és kevés az idő, vagy olyan dolgok jönnek közbe, amire előre nem számítottunk, esetleg még sincs hozzá kedvünk, időnk vagy energiánk.

olvass tovább

5 dolog, amire valószínűleg nem igazán készültél fel a felnőtt léttel kapcsolatban

  • 2018. szeptember 29.

Az egész tinikorunk arról szól, hogy idősebbnek, „nagyobbnak”, és persze érettebbnek akarunk tűnni, mint amilyenek valójában vagyunk, azonban amint belecsöppenünk a felnőtt létbe és a mókuskerékbe, már sokkal kevésbé tűnik szórakoztatónak. Vannak dolgok, amikre egyáltalán nem számítunk, pedig eléggé meg tudják könnyíteni, vagy rosszabb esetben nehezíteni a mindennapokat.

olvass tovább

6 ok, amiért nőként szívás a fehérnemű vásárlás

  • 2018. augusztus 22.

Nőként időnként mindannyian szembesülünk azzal, hogy mennyi gonddal jár megtalálni a megfelelő fehérneműket. Szörnyű procedúra felpróbálni őket, újabb és újabb méretekért rohangálni, elszörnyedve nézni a saját tükörképünket, majd lesokkolva kifizetni az igen nagy összegeket a kasszánál. Íme a 6 legfőbb ok, amiért szívás a fehérnemű vásárlás.

olvass tovább

Dolgok, melyeket egy introvertált nőtől megtanulhatunk

  • 2018. augusztus 07.

Senki sem mondta, hogy közvetlennek és barátságosnak lenni a nap minden percében kötelező, vagy egyáltalán lehetséges. Néha mindannyiunknak jár egy kis én-idő, amikor befelé fordulva csak azt csinálunk, amihez igazán kedvünk van – egyedül. Csak úgy, mint ahogy azt egy introvertált nő is tenné!

olvass tovább

10 dolog, ami azokra az emberekre jellemző, akiket érzelmileg bántalmaztak gyermekkorukban

  • 2018. július 30.

Felnőttként rengeteg olyan terhet cipelünk magunkkal, amely gyermekkorunkból származik. Sajnos sokak számára a gyerekkor nem jelent egyet a felhőtlen boldogsággal, és a gondtalan mindennapokkal. Mivel az érzelmi bántalmazásnak nincsenek fizikai nyomai, így nehezebb észrevenni, különösen, ha fiatal korában szenvedte el az azóta már felnőtt áldozat. Azonban a viselkedést illetően vannak jelei, amelyek együttes jelenlétéből egyértelművé válhat.

olvass tovább

Tippek, hogy a napod tökéletes legyen

  • 2018. július 25.

Néha rajtunk kívülálló okok miatt nem alakulnak túl jól a napjaink. Azonban vannak dolgok, melyek segítenek abban, hogy jobbá tegyük őket. Ezek a tippek hasznosak lehetnek arra az esetre, ha szeretnénk boldogan és elégedetten zárni a napjainkat.

olvass tovább

Hogyan kerülheted el a boldogtalanságot?

  • 2018. július 09.

A boldogság fenntartása nem egyszerű feladat abban az esetben, ha nem nézünk szembe olykor a felmerülő problémáink megoldásával. Vannak dolgok, melyek kiküszöbölése segít abban, hogy elkerüljük a boldogtalanság érzését. Ezeket szedtük most össze.

olvass tovább