Így légy magabiztos az ágyban

  • 2017. augusztus 23.

Valljuk be: mindannyiunknak van olyan testrésze, amit nem szívesen mutogat, de erre a problémára mindig találunk megoldást: hosszú ujjú felsők, fenékemelő farmerek vagy a kedvenc kis feketénk. De mi van akkor, ha ezeket a hibáinkat az ágyban készülünk feltárni valaki előtt?

olvass tovább

Nem tudtam azt mondani, hogy maradj

Megint ugyanott feküdtünk, ahol pontosan egy éve. Egy éve, amikor belém csapódtál, mint egy elszabadult meteorit, ami fékevesztetten keres valamit, de irányt veszít, és csak zuhan, zuhan. Tudod teljesen összezavartál.

olvass tovább

Mi kell a nőnek? –Egy modern álompali összetevői

Kutakodtam, kérdezősködtem, első sorban a hölgy ismerőseim körében faggatóztam az iránt, hogy mégis milyen tulajdonságokkal kell megáldva lennie egy mai férfinak, hogy a lányok elismerően bólintsanak, partnerként ideálisnak tartsák. Összegyűjtöttem a véleményeket, hozzátettem a kis gondolataimat, mint férfiszempont és megpróbálom összefoglalni, hogy mégis milyen a modern álompali.

olvass tovább

Csak az a fal ne lenne kettőnk között

Egyre magasabb ez a fal, amely elválaszt minket. Felváltva pakoljuk a téglákat, és már különösebben nem is érdekel sem téged, sem engem, hogy egy monumentális akadályt építünk mi ketten magunk közé. Elfáradtunk, hiszen a kezdetektől fogva építjük ezt a falat, és rakjuk egymásra az egyre súlyosabb téglákat.

olvass tovább

8 dolog, ami miatt nem szabadna szégyenkeznünk

  • 2017. augusztus 13.

Viselhetünk bármit, viselkedhetünk kedvesen, sajnos mindig lesz olyan ember, aki kritizálni kezd bennünket. Az önbizalmunkat persze rombolja rendesen, de választhatunk. Gondolja mindenki azt, amit szeretne, a lényeg, hogy saját magunknak megfeleljünk, ez visz bennünket közelebb a sikerhez! Íme, 8 dolog, amikre inkább legyünk büszkék, mintsem, hogy szégyenkezzünk miattuk.

olvass tovább

Az érzékeny nő

Az érzékeny nő az utolsó pillanatig remél. Hisz. Mert ez az egyetlen kapaszkodója, szüksége van rá, mivel mágnesként vonzza magához a bonyolult kapcsolatokat, a „meg nem értett” férfiakat, továbbá mindazt, amelyek az álmatlan éjszakáiért felelősek. A szíve mutatja az irányt.

olvass tovább