Bárcsak tudnák a férfiak

  • 2017. december 11.

Hányszor fordult már meg a fejünkben, hogy mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha a férfiak tudnának olvasni a gondolatainkban, és kitalálnák minden vágyunkat és álmunkat? Ha nem is mindent, de az alábbiakat, jó lenne, ha tudnák a teremtés koronái.

olvass tovább

Csak ne lenne ennyi olcsó nő

Számos oldalról meg lehet közelíteni a nőiség kérdését. Egy azonban bizonyos, egy nő, attól is lesz jó nő, hogy van tartása, és vannak határai. Hogy nem váltja fel az értékeit aprópénzre és tiszteli önmagát.

olvass tovább

Nem a férfi ragyogtatja a nőt

Vannak életszakaszok, amikor egy nő hagyja, hogy életéből kivesszenek a színek. Ő maga is erőtlenné, színtelenné válik, mozdulatai lelassulnak, mert pontosan az veszett el, ami magára vonzhatná a tekinteteket. Lényét diszharmónia uralja, szándékosan megfakult, kikopott, fáradt, vagy sötét színekkel satírozza önmagát, az élénk, fénylő és ragyogó színskála palettát a fiókos szekrény mélyére rejti.

olvass tovább

A szív is tévedhet

Azt hittem, egy felnőtt nő képes jó döntéseket hozni. Vagy legalábbis képes döntéseket hozni. Azonban minden olyan döntéshozatal, amelyben érzelmek tornyosulnak egymásra, bizonytalanná formálják az addig megingathatatlannak hitt dolgokat.

olvass tovább

Elváráslista igenis szükséges

Ismét ez a téma, igen. Az elváráslistánk (legyen az női vagy férfi), amely végeláthatatlan, teljesíthetetlen, irreális, alaptalan...stb. Pozitív jelzővel ritkán van illetve, sőt mi több néha úgy érezzük felesleges ezzel a témával foglalkozni, ugyanis tisztában vagyunk vele, hogy a léc túl magas. Valóban magas? Olvasott valaki egy nő kezéből megírt listát? És egy férfitől? Határozunk mi nők egyáltalán meg az igazi belsőnkből fakadó elvárásokat? Elváráslista lenne ez egyáltalán?

olvass tovább

Minden ember csoda

Belenézek a tükörbe, és egy megfakult arc bámul rám. Ismerem ezt az arcot, már láttam őt. És csak nézek bele a tükörbe, átvizslatom ezt az arcot. Kiolvasható belőle a gyötrelem, az átélt vívódások, a kínzó gondok.

olvass tovább

Fellángolás vagy szerelem?

Honnan tudhatjuk, hogy csak egy pillanatnyi fellángolás kerített a hatalmába, vagy valóban a legvarázslatosabb érzés költözött a szívünkbe? A fellángolás hirtelen zúdul ránk, és az érzést kiváltó személy, belefészkeli magát a gondolatainkba.

olvass tovább