Mutasd ki, ha szeretsz!

Nehezen fejezzük ki érzelmeinket. Azt gondoljuk, a lelkünket kell kifordítani, ami aztán visszafordítva már soha nem lesz ugyanaz. Mint amikor a negatív fényt kap, örökre sérül, és a fénykép soha elő nem hívható, és semmi nem őrzi majd emlékeidet. Érzelmeinkről beszélni néha nehezebb, mint bármilyen vizsga, igazi megmérettetés.

olvass tovább

Csodaszép fa fürdőkádak

  • 2015. március 08.

A fából készült fürdőkádak az elegancia, a luxus és a kifinomultság kinyilatkoztatása, e mellett pedig a természet megidézése. Mesterien kidolgozott kádak képeit gyűjtöttük össze nektek.

olvass tovább

Jessica Chastain: Manifesto

  • 2013. június 26.

Az Yves Saint Laurent illatának jelentése: kinyilatkoztatás. A női merészséget, a szédítést és a féktelenséget ünnepli, az örök klasszikus nőt. A parfüm arca nem hiába a gyönyörű és különleges színésznő. A következő kampányfotók teli vannak szenvedéllyel és finomsággal. Éljenek ők, a nők!

olvass tovább

Kalef - Moszkva - Kalef! A Széll Kálmán tér száz éve

  • 2011. május 18.

Buda egyik legfontosabb (ha nem a legfontosabb) közlekedési csomópontja mindig is neuralgikus pontja volt a városrésznek, melyet szinte minden kor mostohagyermekként kezelt. A tér hosszú története során volt névtelen parlag, 1929-től az egykori miniszterelnök, Széll Kálmán, majd 1951-től - szovjet nyomásra (és hűségünk kinyilatkoztatására) a Moszkva tér nevet viselte. Eddig.

olvass tovább