10 módszer karma tisztításra

Amikor a karma szóba ütközünk legtöbbször valami rosszra gondolunk és a negatív oldalára asszociálunk, egyfajta büntetésre, amit azért kapunk, mert előzőleg rosszat cselekedtünk. A szanszkrit eredetű karma szó azonban szimplán cselekvést jelent. És mint tudjuk, minden apró tettünk egy következőhöz vezet, tehát miért is ne tisztíthatnánk meg kicsit a karmánk?

olvass tovább

7 mondat, amit csak manipulátorok használnak

Sok különböző kategóriába tudjuk felsorakoztatni a túlzottan problémás eseteket. Sajnos sokan akadtunk már igazi manipulátorok karmai közé, ahonnan elég nehéz kigabalyodni. Ha viszont a valaki előszeretettel használja ezen mondatokat, akkor nincs más hátra: menekülj!

olvass tovább

Karma tisztítás

Amikor meghalljuk a karma szót, gyakran az jut róla eszünkbe, hogy valami "rosszat" csináltunk, és ez az igazságszolgáltatás következménye, megérdemeljük. Ez elég sablonos gondolat, hogy mi is a karma valójában.

olvass tovább

Majd a karma elvégzi a piszkos munkát

Az élet nem mindig fair. Ezt mindenki tudja. De azt már kevesebben, hogy nem mindig kell visszabántani a másikat, hogy nem kell lealacsonyodnunk annak a szintjére, aki belénk rúgott. Nem érdemes bemocskolni a lelkünket, inkább adjuk át ezt a feladatot a karmának.

olvass tovább

Lehelet finom érintés, gigászi hatás: A MET

  • 2015. június 19.

Mi magunk vagyunk a testünk. Feszülő izmainkkal, ínszalagjainkkal, csontjainkkal, az összes sejtünkkel, melyek nagyon is jól emlékeznek, olyan dolgokra is, melyeket a tudat már rég a szőnyeg alá söpört. A dolgok azonban nem vesznek el, és betegségek, fájdalmak, húzódások formájában, beszélnek hozzánk, testünk értünk kiált. A MET (Muscle Effect Therapy) egy általánosan harmonizáló nonverbális terápia, mely lágy, pontos érintések révén egyensúlyba hozza a testet, a lelket és a szellemet. Hatása óriások lépteivel mérhető, orvosok, pszichológusok is alátámasztják, hogy működik. Magyarországon jelent meg először, tavaly év végén az Érintés és karma című könyv a forradalmi módszerről, a MET-ről, mert a belső biztonság és béke itt van bennünk, bárki elérheti.

olvass tovább

Érintés és Karma könyvajánló

  • 2015. június 15.

Ez a könyv útitárs. Jó barát, aki érthetően, beszél nekünk a legrégebbi nyelvünkről, az érintésről. Az élet minden területén, testünk beszél a lelkünkhöz, amit a szellemünkkel nem mindig fogunk fel.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 13.

  • 2015. február 13.

A mai napon ismerd fel a szépséget a gyermekekben, lásd meg bennük a csodát, szeresd őket nagyon. Ma sorselemzés, karmatisztítás, a test ápolása. Napi megerősítés: a múltat felszabadítom, a jelenem megélem és tudom, hogy a jövőm ragyogó lesz.

olvass tovább

Magyar tervezőnők elegáns találkozása

  • 2014. április 16.

Cakó Kinga és Kármán Orsi kollaborációjának gondolata fél évvel ezelőtt merült fel, amikor Kinga az egyik divathétre Orsi ékszerei közül kért kölcsön néhányat. Az együttműködés sikeresnek bizonyult, így a közös kollekció nem is váratott sokáig margára. A tervezés eredményeként megszületett a Duality, melynek darabjain jól látható, hogy Orsi grafikus elemei tökéletesen összekombinálhatók Kinga ruháinak vonalvezetésével.

olvass tovább

Múlt és jelen harca

  • 2013. július 09.

Vannak emberek, akiknek látod a szemükben a múltjuk által okozott sérelmeket, akiket egyszer valaki, nagyon mélyen megbántott, vagy óriási csalódást okozott, és ezt kivetítik másokra. Képtelenek továbblépni, olyan mintha bosszút akarnának állni minden szembejövőn.

olvass tovább