10 kapcsolatromboló női szokás, amit kerülj el, ha meg akarsz tartani egy férfit

Mit szépítsünk rajta? Néha tényleg nem lehet minket elviselni, és leginkább akkor törnek felszínre szörnyűséges női viselkedésmintáink, amikor egy fedél alá kerülünk egy ellenkező neművel. Ha valaki beköltöztetne minket egy papírmakett életterébe, és fentről figyelné csetléseinket-botlásainkat, megfelelési vágyunkat, dühkezeléseinket, konfliktuskezelési technikáinkat, békülési manővereinket, közeledéseinket, távolodásainkat, akkor remekül szórakozna, mondhatni hahotázna időnként.

olvass tovább

A szerelem egyfülű kosár

Egy kapcsolatban valójában gyermekké tesszük egymást, bizakodó, várakozó, reménykedő, befogadó, egymásnak kiszolgáltatott gyermekké. A megszokás, az ismétlődő mozdulatsor biztonságot hoz. Tekintetünket egymásra fókuszáljuk, nincs szabály, nincs sehová leírva, ki az, aki ad és ki az, aki befogad.Megtaláljuk az egyensúlyt, nem billen a mérleg, egymás testi és lelki szükségleteit önként, feltételek nélkül ellátjuk, nem élünk meg zavarokat a kötődésben, nincs hiányérzet.

olvass tovább

A közöny a nő halálcsókja

Ha a nő szeret, akkor beszél hozzád. Akkor tombol, kiabál, hisztizik, sír, elpanaszol, kérdőre von, magyarázatot vár, és gondolkodás nélkül, az arcodba borítja a sérelemzuhatagot. Nem burkolózik némaságba, nem hagyja, hogy az értetlenség, csendes, kommunikációmentes, különálló, gyűlölet-szigetekre sodorja az egykori szép szerelmet.

olvass tovább

Nekem az igazi szerelem

Nekem az igazi szerelem tánc. Tánc, ami mindent kibír, kibír távolodást és közeledést, kibírja a simító mozdulatokat, s kibírja az egymásba karmolást. Az összehangolt mozdulatokat, és az egymás lábait taposó csetlést-botlást is. Kibírja azt is is, hogy néha egyedül táncolunk, mert nem kell, hogy valaki mindig ott álljon mellettünk határozottan és dominánsan, irányítson, vezessen, mintha az egész élet egyetlen tánc volna, ahol a férfi vezet.

olvass tovább

Így megyünk lassan a férfiak agyára

Mit szépítsünk rajta? Néha tényleg nem lehet minket elviselni, és leginkább akkor jönnek felszínre szörnyűséges női viselkedésmintáink, amikor egy fedél alá kerülünk egy ellenkező neművel. Ha valaki beköltöztetne minket egy papírmakett életterébe, és fentről figyelné csetléseinket-botlásainkat, megfelelési vágyunkat, dühkezeléseinket, konfliktuskezelési technikáinkat, békülési manővereinket, közeledéseinket, távolodásainkat, akkor remekül szórakozna, mondhatni hahotázna időnként.

olvass tovább

A leggyakoribb félelmek közeledéskor

  • 2013. december 04.

A vonzalom felébresztése című cikk kapcsán több kérdést is kaptam. Ezek a kérdések arról szólnak, mit tegyek, ha például nem sikerül elfogadnom a testemet, vagy ha például azt gondolom magamról, hogy semmiképpen sem vagyok elég vonzó ahhoz, hogy vágyaim tárgyában komoly érdeklődést ébresszek. Vagy például mi van akkor, ha az, aki iránt érdeklődöm, olyasmikről locsog, amik engem egyáltalán nem érdekelnek stb. Egyszóval a kérdések zöme arra irányul, hogy tartsam fent az önbizalmamat és vonzalmam tárgya iránti érdeklődésemet, amikor az különösen nehéz szakaszhoz érkezik.

olvass tovább

Napi Üzenet - január 28.

  • 2013. január 28.

A mai napon fogadd be az emberek közeledését, melegségét, megegyezési szándékát. Ma a tervezés, alkotóképesség napja van: munkád sikeressége érdekében sokat tehetsz, írd le, hidd el! Megerősítés: hiszek a pontos célkitűzéseimben. Tudom, hogy megvalósul, ezért merek nagyot álmodni.

olvass tovább