Kulcsszó keresés /


Revo Cocoa nice cream – a forró nyári napokra

  • 2020. június 23.

Hamarosan megérkezik a nyár és ilyenkor mindannyian vágyunk valami finom, hűsítő édességre. Sajnos a legtöbb jégkrém és fagylalt tele van cukorral, színezékkel és egyéb adalékanyagokkal, melyek nem a legjobb megoldást nyújtják. Ha fontos számodra az egészséges táplálkozás, de mégsem szeretnél lemondani a finom falatokról, akkor ezt a fehérjében és vitaminokban gazdag desszertet szívből ajánljuk neked.

olvass tovább

Kókuszos-sütőtökös fagylalt

  • 2016. október 01.

Az ősz nem jelenti azt, hogy véget kell érnie a fagylalt szezonnak. Vegyítsük a fagylaltot az őszi ízekkel, mint például a sütőtök. Miután kipróbáltátok a kókuszos-sütőtökös jégkrémet az ősz lesz a kedvenc fagyi szezonotok.

olvass tovább

12 szuperegészséges jégkrém recept

  • 2015. június 23.

Ahogy beköszönt a nyár, a koktélok mellett a jégkrémek is előtérbe kerülnek. Az üzletekben kapható termékek többsége viszont hozzáadott adalékanyagok sorát tartalmazza. Érdemes tehát a házi készítésű, felesleges tartósítószerektől és mesterséges színezékektől mentes recepteket választani. Az elkészült édesség nagyon mutatós is egyben, amit Instagramon sem árt megörökítenünk. Íme, 12 jeges finomság!

olvass tovább

Margarita jégkrém

  • 2015. május 12.

Mélyhűtött finomság, háromféle margarita felhasználásával egy frissítő, alkoholos élményért. Az összeállítás negyedóra alatt kész, a különböző rétegeket viszont két órán keresztül kell a mélyhűtőben tartani, mielőtt egymásra kerülnének, ezért érdemes a felszolgálást megelőző napon elkészíteni őket.

olvass tovább

Házi pálcikás jégkrém

  • 2014. augusztus 07.

Először is leszögezném, ez az édesség az egyik legegyszerűbb, legszínesebb, és legnépszerűbb darab, főleg a nyári kánikulában. Nagyon ajánlom azoknak, akik szeretnének a gyerekeknek valami adalékanyagtól mentes, friss hozzávalókból készült hűsítőt adni, ami nem is kerül vagyonokba. Semmi más nem kell hozzá, mint gyümölcs, méz, tejszín, műanyag poharak, és pálcikák.

olvass tovább