5 dolog, amit megtanulsz, ha lánytestvérrel nősz fel

  • 2018. március 15.

Vajon ki „vette kölcsön” a kedvenc farmerdzsekidet, amit az egész házat feltúrva, őrjöngve kerestél? Ki volt az első, aki elmondta Anyának, hogy nem csináltad meg a ház körüli teendőidet, így nem kellene elengedni sehova estére? Ki mászott éjszaka az ágyadba, mert a vihartól nem tudott elaludni? És végül, ki készített fel a nagybetűs életre? A lánytestvéred.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj idén tavasszal farmeringeket

  • 2018. március 12.

A farmering az örök jolly joker ruhadarab, hiszen más árnyalatú farmerral, szoknyákkal, feketével vagy fehérrel, illetve mintás darabokkal is jól mutat. Variálhatjuk úgy, hogy kifejezetten laza,ám úgy is, hogy elegáns hatást keltsen. Tavasszal különösen javasoljuk, hiszen egy kardigánnal vagy bőrdzsekivel telitalálat lehet!

olvass tovább

Stílusikola: outfit ötletek tavaszra

Úgy tűnik, hogy végre márciusnak megfelelően fog viselkedni az időjárás, egyre többet süt majd a nap, és talán a melegebb hőmérséklet előnyeit is élvezhetjük. Ez azt jelenti, hogy az öltözködés terén is számtalan új lehetőségünk lesz majd, hiszen végre elővehetjük a szekrény mélyéről a bőrdzsekiket, farmerkabátokat és blézereket. Íme, a mi kedvenc összeállításaink tavaszra!

olvass tovább

Stílusikola: a tavasz kedvencei lesznek a fehér blézerek

Egy blézerrel bármilyen szettet feldobhatunk, egy pillanat alatt elegánssá varázsolhatunk egy farmert is, ráadásul ha tornacipővel viseljük, az valamilyen megfoghatatlan francia bájt ad a megjelenésünknek. Idén tavasszal a fehérre fogunk szavazni, és mindenki másnak is ezt javasoljuk, hiszen feketével, színes kiegészítőkkel, farmerrel vagy még több fehérrel egyaránt jól mutat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kockás nadrágokat

A kockás nadrágok üdítő változatosságot vihetnek a farmernadrágokkal és fekete színnel teli mindennapokba. Inggel, pólóval, magassarkúval, csizmával, sőt még sportcipővel is egyaránt jól mutat, ráadásul rengeteg választási lehetőségünk van a színek tekintetében is. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

6 örök alapdarab, amely sosem megy ki a divatból

A divat folyamatosan változik, amellyel időnként kifejezetten nehéz felvenni a lépést, hiszen vannak olyan darabok, melyek az egyik szezonban ultra menőnek számítanak, a következőben viszont már kifejezetten cikinek. Mindemellett azonban az is köztudott, hogy a trendek folyamatosan, sokak szerint egészen pontosan húsz évente visszatérnek. Viszont vannak olyan örök darabok, amelyek igazából sohasem mennek ki a divatból, és gyakorlatilag mindaddig hordhatjuk őket, amíg le nem szakadnak rólunk.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj télen farmerdzsekiket

  • 2018. február 07.

Te is odavagy a farmerdzsekis időért, és alig várod már, hogy hordhasd ezt a basic, mégis végtelen lehetőséget rejtő ruhadarabot? Akkor van egy jó hírünk: nem kell tovább várnod. Bár a legtöbben alapvetően a tavaszra és nyárra gondolnak, ha farmerdzsekikről van szó, azonban szerintünk téli outfitekbe is könnyedén be lehet illeszteni. Mutatjuk is, hogy hogyan!

olvass tovább

Stílusiskola: télen is csinosan farmerben magassarkú cipővel

Télen kicsit nehezebb csinosnak lennünk, mint a többi évszakban, hiszen a rengeteg ruharéteg, amit magunkra kell aggatnunk, általában nem hagy túl sok lehetőséget. Ilyenkor lehet jó ötlet a jó öreg magassarkú cipőkhöz nyúlni, amelyek egy egyszerűbb, lazább farmert is extra dögössé varázsolnak. Mi ezekre az outfitekre szavazunk, ha a farmer és magas sarkak párosáról van szó!

olvass tovább