A legédesebb Brangelina-pillanatok

  • 2016. február 05.

Bár a romantikus pletykák úgy tartják, hogy vonzalmuk 2004-ben, a Mr és Mrs Smith forgatásán kezdődött, Brad Pitt és Angelina Jolie csak 2005-ben tették hivatalossá kapcsolatukat. A szuperpáros szerelmének i betüjére a pontot 2014-ben, a legnagyobb titokban tartott esküvő tette. Azóta hat csodálatos gyermek, talán egy túlságosan is idealizált imidzs, és számos rosszindulatú pletyka övezi életüket. Mégis a Brangelina szó mára különös, elválaszthatatlan ötvözetté vált. Gyönyörködjünk kicsit az elmúlt tizenkét év legédesebb, szerelmes pillanataiban!

olvass tovább

10 év házasság

  • 2016. január 10.

Egy kedves olvasónk, egy korábbi cikkünkön felbuzdulva, megosztotta velünk, hogy 10 év házasság távlatából, mi az amit már jó lett volna tudni a húszas évei elején is, amikor még fiatalon és naivan összeházasodtak a férjével. Időközben lakástulajdonosok, szülők lettek, és az ő tapasztalatait olvashatjuk alább, a boldog, tartós házasság kapcsán.

olvass tovább

Mesebeli menyegzők

  • 2016. január 03.

Már kislánykoromban is áhítattal figyeltem az esküvői ceremóniákon a menyasszonyokat. Gyönyörű ruha, virágok, fátyol. Különös rajongásom mára kiterjedt a teljes esküvőkre. Helyszínek, menüsorok, koszorúslány ruhák, asztaldíszek, minden apró részlet kidolgozása felér egy megvalósult az álommal, az alábbi különleges helyszíneket elnézve, pedig csak fohászkodni tudok, hogy egy szép napon nekem is megadassék egy meseszép lakodalom. Sorstársaimnak gyönyörködés, esetleg sokkhatás, leendő aráknak ötletmerítés céljából érdemes végignézni az alábbi képsorokat és ötleteket.

olvass tovább

„Még látni akarom az unokám esküvőjét!”

  • 2015. december 28.

Amikor egy szerettünk vagy talán a legfontosabb ember az életünkben a szellemi hanyatlás első jeleit mutatja, tisztában lehetünk vele, hogy a lejtőn sajnos már nemigen van megállás. Vagy mégis? Egyes kutató-orvosok szerint remény még ilyenkor is van: a folyamaton jelentős mértékben lassíthatunk és a beteg állapotában is javulást érhetünk el. Az időskori demenciával kapcsolatos kérdéskört szakértőnkkel, Dr. Bezzegh Attila laboratóriumi szakorvossal jártuk körül.

olvass tovább

Téli esküvő egy fenyőfarmon

  • 2015. december 27.

Egy fiatal pár ismerkedésük kezdetén egy fenyőfát ültetett közösen. Azóta, minden évben kilátogatnak amolyan hagyományszerűen a fenyőfarmra. Ahol idén, 15 év után összekötötték életüket. A képekről sugárzik a boldogságuk.

olvass tovább

25 híresség jegygyűrűje

  • 2015. december 19.

Lehet arany vagy gyémánt, vintage vagy vadiúj dizájnerdarab, egy eljegyzési vagy egy jegygyűrű mindig kiemelt figyelmet érdemel. Hiszen nem csak egy egyszerű ékszerről van szó: kör alakja az örök szerelmet és a végtelen hűséget szimbolizálja. Eleinte csak a menyasszony ujjára volt szokás gyűrűt húzni, csak a 13. századtól viselik a férfiak is, és mint minden ékszernek, ennek is megvannak az aktuális trendjei. Lássuk, hogy a sztárok milyen ékszercsodákkal ékesítik az ujjaikat!

olvass tovább

10+1 alkalom, amikor szívesen lettünk volna Lady Gaga helyében idén (is)

  • 2015. december 10.

Mondjuk Lady Gagának lenni mindenkor minden körülmények között klassz lehet, és nem csupán az észveszejtő tehetsége, hanem a szexi vőlegénye miatt is. Na jó, ha választani kellene Taylor Kinney (a vőlegény) és a tehetsége között, akkor nem a tehetségét választanánk. Ez van. Ez pedig egy évbúcsúztató lista a művésznőről...

olvass tovább

A 11 legtitkosabb celebesküvő

  • 2015. december 09.

Vannak, akik világgá kürtölik egybekelésük hírét, félistenként ünneplik magukat, és lakodalmukra meghívják az egész világot, azonban egyre több híres páros vonul vissza a rivaldafényből, hogy szeretteik szűk körében esküdjenek örök hűséget egymásnak.

olvass tovább