Figyelmeztető jelek, hogy hiba lenne férjhez menned!

  • 2015. augusztus 05.

Bizonyára mindannyian ismerünk legalább egy olyan párt, akik épphogy összejöttek, hamarosan máris eljegyzésről, házasságról beszéltek nekünk. Ezek a kapcsolatok képesek alaposan összezavarni minket, mivel tény, hogy egy pár életét soha nem érthetjük meg igazán, csak ők tudják, hogy mi zajlik közöttük az ajtón túl.

olvass tovább

Honnan tudjátok, hogy készen álltok a házasságra?

  • 2015. augusztus 04.

Bármennyire is nagy a szerelem, mégiscsak jó tudni, nem csak egy kósza fellángolásról van-e szó, mielőtt két ember végleg összekötné az életét. Hiszen akkor minden megváltozik, és mindent együtt kell csinálnotok. A jó házasság ízig-vérig csapatmunka, és honnan tudhatnátok biztosan, hogy idővel nem halványul el bennetek a láng?

olvass tovább

9 kérdés, amit fel kell tenned házasság előtt

  • 2015. július 28.

Egy romantikusan ideális világban talán nincs is annál szebb dolog, amikor két szerelmes ember elhatározza, hogy együtt éli le az életét, egy boldog házasságban. A keserű igazság viszont az, hogy a házasságoknak nagyjából a fele válással végződik, boldog házasság pedig annál is kevesebb van. És nem feltétlenül azért, mert a párok nem szeretik egymást: egyszerűen csak túl későn derül ki, hogy nem képesek együtt élni, vagy túlságosan is mások az elképzeléseik a jövővel kapcsolatban. Semmi szégyellnivaló nincs tehát abban, ha a felek feltesznek önmaguknak (és persze a másiknak) néhány komoly kérdést, amellyel felmérhetik, hogy készen állnak-e egy igazán elkötelezett párkapcsolatra.

olvass tovább

Amit egy nőnek feltétlenül tudni kell a jegyességtől a házasságig

  • 2015. július 27.

Harmath Artemisz: Esküdj! című könyvében párválasztásról kézfogóról, jegyességről, lánybúcsúról, esküvőről, nászútról ír praktikusan és szellemesen, felhasználva a saját és a barátnői tapasztalatait és történeteit. Minden témát humorral és őszintén érint, egy cseppnyi vitriollal itt-ott, úgy mintha a barátnőnkkel beszélgetnénk.

olvass tovább

Esküvő a tündérkertben

  • 2015. július 25.

Lillát teljesen váratlanul sodorta felénk az élet, az esküvője előtti utolsó hetekben. Személyesen még sajnos azóta sem sikerült találkoznunk, de e-maileken és intenzív telefonos egyeztetéseken keresztül is egyből éreztük, ő egy igazi Bride&Co. menyasszony. Rögtön meglett az összhang. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy segíthettünk az utolsó simításokkal feltenni a koronát erre a valóban mesés esküvőre. Olvassátok szeretettel a Lilla benyomásait!

olvass tovább

8 tipp a menyasszonyi ruha vásárlásához

  • 2015. július 15.

Minden lány előre megálmodja az esküvőjét, az előkészületeket. A menyasszonyi ruha kiválasztása, vásárlása azonban sokak számára inkább rémálomnak tűnhet, mint mézédes képzelődésnek. A következő tippek segítséget nyújtanak a feladat megoldásában.

olvass tovább

Ébresztő feleségek!

  • 2015. július 15.

Ideje kidörzsölni az álmot a szemetekből. Igazi megtalálása kipipálva, esküvő kipipálva, és azt hittétek jöhet a téli álom? Feleséggé hibernáljátok magatokat egy életre, olyanok lesztek, mint kiüthetetlen sakkfigurák, a státusz örök és megdönthetetlen, határozatlan időre szóló kinevezés, arany tagság.

olvass tovább

A legborzasztóbb celeb-esküvői ruhák

  • 2015. július 02.

Az ember azt gondolná, hogy a hírességek menyasszonyi ruhái mindig lélegzetelállítóan gyönyörűek. Na de nem! Senki ne higgye! Felkutattuk a celebtörténelem legízléstelenebb esküvői ruháit. Képgaléria következik gif-véleménnyel.

olvass tovább

25 híresség jegygyűrűje

  • 2015. június 25.

Lehet arany vagy gyémánt, vintage vagy vadiúj dizájnerdarab, egy eljegyzési vagy egy jegygyűrű mindig kiemelt figyelmet érdemel. Hiszen nem csak egy egyszerű ékszerről van szó: kör alakja az örök szerelmet és a végtelen hűséget szimbolizálja. Eleinte csak a menyasszony ujjára volt szokás gyűrűt húzni, csak a 13. századtól viselik a férfiak is, és mint minden ékszernek, ennek is megvannak az aktuális trendjei. Lássuk, hogy a sztárok milyen ékszercsodákkal ékesítik az ujjaikat!

olvass tovább

Igazi?

  • 2015. június 23.

Elgondolkoztam a szerelemről és arról, amikor két ember elszánja magát arra, hogy összekötik az életüket. Minden lány, életében legalább egyszer elgondolkozott már azon, hogy milyen lesz majd abban a bizonyos fehér ruhában. De vannak olyanok is, akik az egész életükben erre a napra várnak, amióta az eszüket tudják, s pontos forgatókönyv van már a kisasztalukba rejtett füzetkéjükben arról, hogy mi hogyan fog majd azon a napon lezajlani.

olvass tovább