Harminchoz közel erősödik a társadalmi nyomás

Mostanra mindennapossá váltak az eljegyzési, esküvős és babás posztok az üzenőfalon. Az ismerőseim többsége már házas, valaki nem is az első babáját várja, és ha egyik státusz sem igaz rá, akkor bizonyára valakinek a jegyese. Na, most ebben a helyzetben érezze magát egy húszas évei végén, harmincas évei elején járó nő igazán nyeregben! Ez az írás azoknak szól, akik érett nő létükre gyakran dacolnak a felnőtt szereppel, és úgy érzik, képtelenek úgy gondolkodni, hogy az a szociális elvárásoknak megfeleljen.

olvass tovább

9 kérdés, amit fel kell tenned házasság előtt

  • 2016. augusztus 26.

Egy romantikusan ideális világban talán nincs is annál szebb dolog, amikor két szerelmes ember elhatározza, hogy együtt éli le az életét, egy boldog házasságban. A keserű igazság viszont az, hogy a házasságoknak nagyjából a fele válással végződik, boldog házasság pedig annál is kevesebb van. És nem feltétlenül azért, mert a párok nem szeretik egymást: egyszerűen csak túl későn derül ki, hogy nem képesek együtt élni, vagy túlságosan is mások az elképzeléseik a jövővel kapcsolatban. Semmi szégyellnivaló nincs tehát abban, ha a felek feltesznek önmaguknak (és persze a másiknak) néhány komoly kérdést, amellyel felmérhetik, hogy készen állnak-e egy igazán elkötelezett párkapcsolatra.

olvass tovább

Esküvői színszimbolika – Mit árul el rólad a választásod?

Az esküvőszervezés egyik kardinális pontja az irányadó színek kiválasztása, hogy a virágcsokor, a ruha és a dekoráció szemet gyönyörködtető, harmonikus egységet alkosson. A választott színek tükrözhetik az aktuális trendeket, de minden esetben meghatározzák a pár ízlésvilágát, érzéseit; üzenetük van a násznép számára, és visszahatnak az est hangulatára. Lássuk, idén mely színek az igazán trendik, és milyen többletjelentéssel ruházhatják fel a szertartást és a lakodalmat!

olvass tovább

Figyelmeztető jelek, hogy hiba lenne férjhez menned!

  • 2016. augusztus 06.

Bizonyára mindannyian ismerünk legalább egy olyan párt, akik épphogy összejöttek, hamarosan máris eljegyzésről, házasságról beszéltek nekünk. Ezek a kapcsolatok képesek alaposan összezavarni minket, mivel tény, hogy egy pár életét soha nem érthetjük meg igazán, csak ők tudják, hogy mi zajlik közöttük az ajtón túl.

olvass tovább

A leggyönyörűbb tengerparti esküvők képekben

  • 2016. augusztus 02.

Kérlek, mondjátok, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki kamasz kora óta arról ábrándozik, hogy romantikus, tengerparti esküvője lesz, gyönyörű fehér ruhával, ukulelén játszó zenészekkel és a leggyönyörűbb naplementével. Akárhogy is, a most következő képsorok alapján nem tűnik lehetetlennek az elképzelés, hiszen sokaknak valóban ilyen álomesküvő jutott.

olvass tovább

15 legendás sztáresküvő

Az esküvőnket általában életünk legszebb napjaként szoktuk jegyezni, amit szívesen osztunk meg szeretteinkkel és ismerőseinkkel. Ideális esetben csak egy ilyen eseményre kerül sor az életünkben, azonban amennyiben nem, akkor is többnyire csak az elsővel jár együtt a szokásos ragyogó körítés. Természetesen, mint a legtöbb dolog, a celebek körében ez is máshogy megy, és függetlenül attól, hogy éppen hányadszor állnak az oltár elé, nem sajnálják sem a pénzt sem az energiát a világra szóló esküvők szervezésébe fektetni. Következzen egy lista (teljesség igénye nélkül) a valaha volt legkáprázatosabb sztáresküvőkről.

olvass tovább