Stílusiskola: Mit viselj egy tavaszi esküvőre

Úgy tartják, nem illik fehéret, sem feketét viselni egy esküvőn. Emellett a piros sem a legjobb választás amennyiben az ara hagyománytisztelő és éjfélkor piros menyecske ruhára vált. Alulöltözöttek semmiképp nem akarunk lenni, illetve túl sokat sem akarunk mutatni magunkból. Várjunk, akkor mégis mi az, amit felvehetünk, és amiben ugyanakkor kellőképp csinosak leszünk?

olvass tovább

Esküvői szokások a nagyvilágból

  • 2016. március 29.

Bár a világ legtöbb pontján elengedhetetlen a fehér ruha, a csokordobás, és az esküvői torta – nos, nem mindenhol van ez így. Ugyan mindenhol fontos a bőség, a termékenység és a felhőtlen mulatozás, a babonás szokások hagyománya országonként eltérhet. Ebből szedtünk most össze egy csokorra valót.

olvass tovább

Környezetbarát menyegző

  • 2016. március 21.

Amennyiben környezettudatos vagy, az esküvőd napján sem kell félredobnod az elveidet és hitvallásodat, egyszerű tippek betartásával a Nagy nap is könnyedén környezetbaráttá alakítható.

olvass tovább

Hetedhét országra szóló, indiai menyegző

A világ távoli pontjai fontos szerepet játszottak Karishma Jhalani és Ashwin Jain kapcsolatában. Karishma Új-Delhiben született és élt, míg Ashwin a New Jersey-i Princetont tekintette otthonának, ők ketten mégis a Goa állambeli reptéren találkoztak nagyjából 12 évvel ezelőtt.

olvass tovább

Így készülj a nagy napra

  • 2016. március 04.

Az esküvő megszervezése már hónapokkal, akár évekkel is megelőzheti a nagy napot. Az izgalmak, bonyodalmak könnyen átcsaphatnak idegeskedésbe és rohanásba a menyegző napjára. Ennek elkerülése végett szeretnénk pár tippet adni, hogyan készülj életed egyik legszebb eseményére, hogy valóban kiélvezhesd minden pillanatát.

olvass tovább

Miért nem vesz már feleségül?

Szerintem, ne mondjuk el senkinek, hogy elvégeztük azt a boszitanfolyamot. Kezdő szintig jutottunk, várható volt, tudod mit, ne is haladjunk feljebb. Nincs több színes gyertyám, kilenc szál rózsát sem tudok már prezentálni. A férfid hajtincsét, amit a "házi mágiához" vágtál le, véletlenül belekotortad a reggeli maradékával együtt a szemetesbe. Na szép, pedig igazi kihívás lehetett éjjel, álmában elcsenni a hajtincsét. Ne haragudj, drágám. Szerelmi kötéshez kell. Aludj vissza nyugodtan. Vissza is aludt, és reggelre szerencsére törlődtek az emlékei.

olvass tovább

Top 10 híres menyasszony

  • 2016. február 26.

Valljuk be, önmagában is kemény dió megtalálni álmaink ruháját, amiben kimondhatjuk a boldogító igent. Bele sem merünk gondolni, milyen lehet, ha az egész világ árgus szemekkel figyelné menyasszonyi lépéseinket. Mi mégis kíváncsiak vagyunk a celebvilág nagy, "villantós" eseményeire, különösen ha azok "E" betűvel kezdődnek. Összegyűjtöttük nektek kedvenc híres menyasszonyainkat, akikről egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket.

olvass tovább

9 esküvői fotós és a legemlékezetesebb pillanat, amit valaha megörökítettek

Az esküvői fotósok olyan életre szóló pillanatokat kapnak lencsevégre, mint egy pár első csókja, mint férj és feleség, vagy a gyertyafény keringő szerelmes tánclépései. Ezeknek a sokatmondó fényképeknek a mögöttes tartalma, az árnyékban meghúzódó történetek azok, amik még intimebbé varázsolják az esküvői fotókat. Alább gyönyörű esküvői fotókat mutat meg kilenc esküvői fotós, és mesélnek azok igaz történetéről.

olvass tovább

Che bella! – Esküvő, a lenyűgöző Firenzében

  • 2016. február 17.

Az újdonsült pár izgatottan írta rá nevét a lakatra, majd dobták be a kulcsot a folyóba, miközben turisták tucatjai fotózták őket. A déli napsütésben fürdő firenzei környezet, előttük az Arno és a rajta átívelő ódon Ponte Vecchio híd, mögöttük az Uffizi képtár talán a világ egyik legszebb díszlete e felejthetetlen napra.

olvass tovább