Igazi esküvők 2.: Bor, mámor, Villány

  • 2015. május 16.

A második Igazi Esküvő amit bemutatunk, egy a szívünknek különösen kedves pár, Pánczél Orsi és Studinger Andris villányi álom menyegzője. Erre azért is nagyon büszkék vagyunk, mert a Studinger házaspártól esküvők terén bőven van mit tanulni: nem csak a saját nagy napjukat fejlesztették tökélyre, de számos magyar és nemzetközi esküvőn működtek már közre a világ élvonalába tartozó, - szerintünk nem túlzás, ezt mondani - legjobb magyar cinematográfus csapatként.

olvass tovább

Házasok a világ körül

  • 2015. május 14.

Egy finn-norvég házaspár, Samuel és Hildegunn kalandjai akkor kezdődtek, amikor összetalálkoztak egy Hawaii esküvőn. Sorsuk megpecsételődött: hamarosan eljegyezték egymást Párizsban, majd nem sokkal később már a saját esküvőjüket tartották Normandiában. Ekkor döntötték el, hogy másképp is lehet élni: a gyönyörű pár azóta nem nyugszik, inkább bejárják együtt az egész világot.

olvass tovább

Igazi esküvők: könnyed és elegáns

  • 2015. május 09.

Néhány hónapig munkálkodtunk azon, hogy a lehető leghatékonyabban segítsünk a leendő menyasszonyoknak az esküvőjük megszervezésében. Úgy érezzük most érett meg a dolog arra, hogy igazi esküvőket is bemutassunk Nektek.

olvass tovább

Túl a harmadik X-en

  • 2015. május 07.

Rengeteg tévhit kering arról, hogy milyen is betölteni a harmincat. Ahogy elérjük a harmadik X-et, elvárják tőlünk, hogy hirtelen felnőjünk. Persze, hiszen már nem vagyunk hamvas huszonévesek, de valóban harminc évesen az esküvő, baba és az adók foglalkoztatnak minket a leginkább? Tényleg megváltozik valami bennünk? Fotók a nagyvilágból.

olvass tovább

Nagyon szeretek menyasszonyokat sminkelni!

  • 2015. május 05.

Tombor Sarolta neve minden magyar nőnek ismerős lehet, hisz Ő a Lancôme Magyarország vezető sminkmestere. 21 éves volt, amikor a francia luxuscég őt küldte először Franciaországba, a világméretű továbbképzésére, és azóta is töretlenül a csúcson van. Nem csak dolgozik és tanít, hanem tanul is, és idén áprilisban is meghívása volt Párizsba. Otthonába hívott minket, mivel mindeközben teljes családi életet él. Mi másról, beszélgethettünk volna vele, mint a menyasszonyi sminkről.

olvass tovább

Itt töltsétek a mézesheteket!

  • 2015. április 10.

Az esküvő után minden párnak nagy álma, hogy néhány napra elmehessenek a nászútjukra, ha csak egy rövid hétvégére, vagy éppen akár két hétre egy távoli országba. A lényeg, hogy legyen alkalmuk kipihenni az esküvő fáradalmait és élvezhessék a házas élet első napjait. Bemutatjuk a legnépszerűbb úti célokat a világ minden tájáról.

olvass tovább

Stílustippek vőlegényeknek Schiffer Miklóstól

  • 2015. április 03.

Miért mindig csak a menyasszonyokról és az ő ruhájukról van szó az esküvői blogokon? Na, ezt a kérdést pont nem tettük fel a hazai stílus szakértők koronázatlan királyának, Schiffer Miklósnak, de ezen kívül szinte mindenre kíváncsiak voltunk, ami a vőlegény megjelenését illeti.

olvass tovább

Mítoszok a házasság körül

  • 2015. március 29.

Mindenki a nagy napra vár. Évekig szervezzük, hogy minél tökéletesebb legyen minden pillanata. Na, de mi történik utána? Vajon azt is mindenki annyira várja, mint azt, hogy kimondja az igent? Számos legenda terjed arról, hogy hogyan változik meg a szerelmesek élete, miután összekötötték az életüket. Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amiktől a legtöbb nő fél. Hidd el, téged is fel fognak dobni az adatok - már amelyik.

olvass tovább

És boldogan éltek, míg...

  • 2015. március 25.

Esküvő, házasság, gyerekek… Gondolhatnánk, hogy ez minden nő titkos vágyálma, de vajon tényleg így van? Mert mi marad akkor, ha végleg elúsznak a rózsaszín habcsókos bárányfelhők, és nem marad más, mint a szürke hétköznapok problémái?

olvass tovább