Az introvertált emberek 5 jellemzője

Az introvertált szóval nagyon sokan dobálóznak a saját személyiségükre utalva. Ez lehet tényleges, de lehet, hogy csak arról van szó, hogy manapság divatosnak tűnhet és különlegesnek, hogy ha valaki introvertált személységgel rendelkezik. Itt van 5 jellemző az igazi introvertált személyiségű emberekről:

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj tetőtől talpig világos színeket a hűvösebb napokon

Valamiért hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy egy világos szín – különösen ha tetőtől talpig szeretnénk viselni – inkább nyáron a megfelelő választás. Pedig ha szeretnénk stílusosak lenni, akkor bizony a hűvösebb évszakokban is bátran kísérletezhetünk vele, ugyanis így csodás összeállításokban léphetünk az utcára. Mutatjuk, hogy hogyan!

olvass tovább

Stílusiskola - így viseld az alapdarabokat ősszel: bőrdzseki

A bőrdzseki az a darab, amit valóban nem érdemes kihagyni az alap ruhatárunkból, ugyanis a világon bármivel jól mutat, és bármilyen összeállítást feldob egy pillanat alatt. Legye szó egy egyszerű fehér pólóról és farmerről, szoknyáról, koktélruháról vagy éppen mackó alsóról, az egészen biztos, hogy a bőrdzsekitől az egész szett sokkal lazább és stílusosabb lesz. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: mindenünk a kötött pulcsi

Nem mintha nem élveznénk a kellemes napsütéssel, és kifejezetten meleg hőmérséklettel a nyárutót, azonban őszintén bevalljuk, hogy lélekben már elkezdtünk az őszre, a puha sálakra, a menő és praktikus bokacsizmákra, és hát természetesen a kötött pulcsikra hangolódni. Ugyanis ez az a darab, amiből sosem lehet elég, és az egész szezonban hű társunk lehet!

olvass tovább

Stílusiskola - így viseld az alapdarabokat ősszel: farmerdzseki

Valószínűleg már mindenki nagyon várta a kora őszi reggeleket és késő estéket, amikor már hűvösebbre fordul az idő, és jól jól esik felvenni egy-egy melegebb darabot. Éppen ezért szeretnénk sorra venni azokat az alapdarabokat, amelyeket mindenképpen érdemes a gardróbunkban tudni ősszel, az első pedig nem más, mint a méltán népszerű farmerdzseki.

olvass tovább

Stílusiskola: tetőtől talpig feketében ősszel

A fekete elegáns, letisztult, és a kifinomult, sosem megy ki a divatból, ráadásul sosem lehet túl sok vagy túl kevés. Mindenhez passzol, bármilyen alkalomra tökéletes, nem kelt feltűnést, mégsem olvaszt a tömegbe. Az egyszerű, mégis tökéletes stílus megteremtője lehet, különösen akkor, ha még több feketével viseljük.

olvass tovább

Az urbánus otthonoké a jövő

  • 2018. szeptember 13.

A HEIMTEXTIL trendkutató cég kreatív csapata évről évre meghatározza, hogy a következő években mely életmódbeli változások fognak ránk a legjelentősebben hatni. Később ezekből alakulnak ki a legújabb trendek a divatiparban és a lakberendezésben, amely hatására átalakítjuk az egész lakókörnyezetünket.

olvass tovább

Stílusiskola: állati mintakavalkád az őszi szezonra

Ősszel előszeretettel viselünk nude, barna, illetve khaki színeket, amelyekhez tökéletesen passzolnak az állatmintás ruhadarabok. Ezekkel nem csupán különlegesebbé, de idén ősszel kifejezetten trendivé is tehetjük az összeállításainkat, ugyanis a szezon kedvencei lesznek az állatmintás darabok. Mutatjuk a kedvenc outfitjeinket!

olvass tovább