Mesebeli menyegzők

  • 2016. január 03.

Már kislánykoromban is áhítattal figyeltem az esküvői ceremóniákon a menyasszonyokat. Gyönyörű ruha, virágok, fátyol. Különös rajongásom mára kiterjedt a teljes esküvőkre. Helyszínek, menüsorok, koszorúslány ruhák, asztaldíszek, minden apró részlet kidolgozása felér egy megvalósult az álommal, az alábbi különleges helyszíneket elnézve, pedig csak fohászkodni tudok, hogy egy szép napon nekem is megadassék egy meseszép lakodalom. Sorstársaimnak gyönyörködés, esetleg sokkhatás, leendő aráknak ötletmerítés céljából érdemes végignézni az alábbi képsorokat és ötleteket.

olvass tovább

29 esküvői ruha a Fashion Weekről

  • 2015. szeptember 25.

Nem állítjuk, hogy mindegyiket szívesen viselnénk a Nagy Napon, sőt, de mindig nyitottnak kell lenni az újra. Lássuk a divatházak által diktált aratrendeket, majd mindenki döntse el maga, hogyan mutatna ezekben a ruhákban az esküvői ceremónián.

olvass tovább

Zsigmond Vilmos szobát kapott születésnapjára

  • 2015. június 25.

Habsburg Ottó, Richard Nixon és Andrew-Lloyd Webber után immár a magyar származású, Oscar-díjas operatőrről, Zsigmond Vilmosról is lakosztályt neveztek el a Danubius Hotel Gellértben. A névadó ceremónián, a 85. születésnapját a szállodában ünneplő művész személyesen is jelen volt.

olvass tovább

Íme a friss házas Clooney-ék!

  • 2014. október 01.

George Clooney és Amal Alamuddin esküvőjétől hangos a világsajtó. A ceremóniát Velencében tartották és szabályszerűen megbénították a fél várost. Természetesen hivatalosak voltak a híres barátok is. Tekintsétek meg a menyegzőn készült képgalériát!

olvass tovább

Top hét királyi dress code

  • 2013. május 20.

A divatnak ezen területén nincs pardon. Szigorú előírások, etikettek, dress code-ok szabályozzák a megjelenést - mindegy, hogy egy jótékonysági megnyitóról, egy ceremóniáról, vagy egy ebédről van szó - de ez nem azt jelenti, hogy egyben korlátozzák is a stílusos és egyedi megjelenést.

olvass tovább

Négy gondolat az idei Baftáról

  • 2013. február 19.

Nos, a brit filmes ceremónia vörösszőnyegén lejtett bevonulásoktól nem estünk túlságosan hasra. Láttunk már szebb belépőket is idén, például a Grammy-n. Megemlíteni, azért megemlítjük.

olvass tovább

Top 5 legfurcsább Oscar pillanat

  • 2012. február 26.

Mi, halandók, el sem tudjuk képzelni micsoda eufórikus momentum lehet az, hogy kihúzzák a neved a borítékból a világ legrangosabb filmes díjátadóján. Az Oscar-díj egy felbecsülhetetlen biztosíték arról, hogy te voltál a legjobb. A ceremónia csillogó, és nagyszabású, ám volt, hogy hiba csúszott a gépezetbe. Lássuk minden idők legfurcsább Oscar-díjas pillanatait.

olvass tovább

BAFTA díjas lett Christopher Lee

  • 2011. február 09.

Életműdíjjal tünteti ki Christopher Lee brit színészt, számos horrorklasszikus, köztük a Drakula főszereplőjét a Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) vasárnapi díjátadó ceremóniáján. A BAFTA örökös tagsággal járó életműdíját korábban a filmművészet olyan kiemelkedő alakjai kapták meg, mint Alfred Hitchcock, Charlie Chaplin, Steven Spielberg vagy Elizabeth Taylor.

olvass tovább

A koszorúslány szerepe az esküvőn

  • 2010. június 11.

A menyasszonyi ruha vitathatatlanul főszerepet kap az esküvő napján, de a koszorúslányok csinos és elegáns megjelenése is nagyon fontos. Ezért koszorúslányoknak is megfelelő ruhában, alkalomhoz illően szükséges megjelenni.

olvass tovább