Ha nem félnénk egymást szeretni, talán már boldogok lehetnénk

Szokták mondani, hogy minden fejben dől el, és talán az élet színpadán ez valóban meg is állja a helyét, de a szív útján már nem biztos. Magunkra nézve azt mondanám, mennyire ostobák vagyunk, idegenként még ki is nevetném a botlásainkat. Hiszen kívülről minden olyan egyértelmű, fejben olyan könnyen meg lehetne oldani a kettőnk párbaját, de mind hiába, ha a szívzörejei mégis megállítanak mindkettőnket.

olvass tovább

Az álmodozó nő

  • 2017. április 27.

Az álmodozó nő a nagybetűs férfit keresi. Csakis őt akarja. Nem éri be kevesebbel, mert tiszteli magát olyannyira, hogy csak azzal a férfival létesít (komoly) kapcsolatot, aki iránt valóban mély érzelmeket táplál. Óvakodik a látszatszerelemtől, hiszen számára a szerelem a legcsodálatosabb érzés. És a hűséget nem papírformaként kezeli.

olvass tovább

Függővé válunk az érzelmektől

Szeretjük szorítani egymás kezét. Nemcsak addig, amíg kifehérednek az ujjaink, hanem addig, amíg el nem törjük a másik kézcsontjait. Nem azért tesszük ezt, mert fájdalmat akarunk okozni, hanem inkább azért, mert így próbálunk meg szeretni.

olvass tovább

Meddig várjalak?

A nagy szerelmesek egyetértenének velem abban, hogy sokszor várakozásból áll az életünk. Első randi után várom, hogy hívjon, keressen, életjelet adjon. Várom, hogy tetszem, nem tetszem, mit mond és mit nem. Várom a következő randevút, és az az utánit.

olvass tovább

Szeretni

  • 2017. április 09.

Szeretni az érzést, a szerelmet és a férfit. Mielőtt átengedted volna magad a csillapíthatatlan érzelmeidnek, beláttad, csak úgy adhatsz esélyt a jelen boldogságának, ha magad mögött hagyod az elmédben cikázó, fájó képkockákat. Majd büszkén kitártad a szívednek kapuját, és rád talált Ő – tiszta szívvel. Szeretni.

olvass tovább