Qudo gyűrűk

  • 2017. március 01.

Van, akik szerint nehéz megtalálni a tökéletes gyűrűt… A QUDO gyűrűkollekciójára pillantva ez a gondolat bennünk is felmerült. Gyűrűikben viszont az a szuper, hogy nem kell választanunk! Hiszen nyugodtan hordhatunk együtt többet is. Választhatunk három ugyanolyan típusút, mint például három Firenze vagy Estella gyűrűt. Kombinálhatjuk is őket, például két nagy Estella gyűrűt egy kicsivel.

olvass tovább

Kókusztejes karotta krémleves baconnel

Igaz, hogy lélekben már a tavasz közepén érezhetjük magunkat, azonban a hőmérséklet sajnos még nem mindig felel meg ennek. A krémlevesek egész évben remek választásnak bizonyulnak, amikor egy gyors ebédet szeretnénk összeütni, ám amíg nyáron, a melegebb időben inkább a hideg gyümölcslevesek hódítanak, addig a még most is fennálló hűvösebb napokon tökéletes választás lehet egy-egy zöldségből készült krémleves.

olvass tovább

A hétköznapi ember bakancslistája, avagy 20 vágyálom, amelyet megvalósíthatsz életedben

Jól tudom, a bakancslistáknak pont az a lényege, hogy olyan álmok szerepeljenek rajtuk, amelyeknek kivitelezése akár egy egész életen át tarthat. Mivel én igen csak kételkedem, hogy eljutok a Holdra, és megmászom az Everestet ugyanabban az életben, így összeállítottam egy „reális” bakancslistát, rajta megvalósítható álmokkal és elérhető célokkal.

olvass tovább

Csabai Márk: Elcseszett életek

  • 2017. március 01.

Egyre több és több ember bújik álarcok mögé az interneten. A hírnévre vágyva, olyan tulajdonságokkal vértezik fel magukat, amikkel még köszönő viszonyban sincsenek, és amikről jól tudják, hogy zabálja majd a nép. Ezek a tagok abban bíznak, hogy legalább olyan népszerűek lesznek, mint egy Marvel főhős. De most nézzünk a dolgok mögé.

olvass tovább

Vezesd az életed!

Izgalmas utazás az önismeret és az önbecsülés felé vezető út. Kiemelkedő pontjai, amikor a kisebb-nagyobb sikerek határozottan megmutatkoznak, és végre saját szemünkkel látjuk működésüket.

olvass tovább

Ezek a színek és formák tarolnak az idei melegebb hónapokban

  • 2017. február 27.

A tavaszi szezon tökéletes alkalom arra, hogy a télen kedvelt fekete és szürke ruhákat élénkebb színekre cseréld. Idén a pihekönnyű, finom pasztellszínekből sem lesz hiány, ám leginkább a babarózsaszínnek, a lomb zöldnek és a sárga összes árnyalatának hódolhatsz a melegebb hónapokban.

olvass tovább

Sose engedd, hogy más emberek rólad alkotott véleménye legyen a véleményed magadról. - idézetek Sarah Jessica Parker-től

SJP-ről valószínűleg életünk végéig a Szex és New York fog elsőre az eszünkbe jutni, annak ellenére, hogy számtalan más filmben és sorozatban szerepel. Igazi stílusikonná, és rengeteg nő számára vált példaképpé az elmúlt évek során. A színésznő a való életben sokkal inkább fantasztikus anyuka és feleség, mintsem csapodár, a boldogságot és a nagy őt kereső nő, így most tőle hoztunk pár tanulságos idézetet.

olvass tovább

Élet stresszmentesen - Ugye lehetséges?

A saját magunkkal szemben állított követelmények, az elvárásaink, a reakcióink nagyban befolyásolják, mely helyzetet hogy élünk meg. Például, ha napjaid nagy részében azon idegeskedsz, hogy miként fogyj le, és miért néz ki mindenki jobban, mint te, pedig mindent megteszel a siker érdekében; akkor egy folyamatos belső stressznek vagy kitéve, amire még felpakolod a külső, feszültséget generáló ingereket, és máris megszakadsz, annyi terhet cipelsz. Nem lenne-e egyszerűbb úgy élni, hogy igazán legyen értelme?

olvass tovább

In memoriam Elizabeth Taylor

  • 2017. február 27.

Elizabeth Taylor 1932. február 27-én látta meg a napvilágot Angliában, ennek köszönhetően megkapta a brit állampolgárságot, amerikai szülei révén pedig az amerikait is. Idén töltené be a 85. életévét, sajnos azonban már eltávozott közülünk. Születésnapja alkalmából rá emlékezünk!

olvass tovább