Kávétrendek 2014-ben

  • 2014. február 13.

Az egyszerű és gyors megoldások helyett az olyan étel és ital lesz a sikk, amit lassan, saját kézzel készítünk. Míg a slow food már elterjedt jelenség, a kávé geekek csak most ébredeznek. Fontos szempont lesz a fenntarthatóság és egyre népszerűbbek a mutatós kütyük. Többek között ilyen nemzetközi trendek gyűrűzhetnek be hazánkba is, amelyekről február végén André Hoinkis nemzetközi kávészakértő tart előadást a VinCE Budapest Wine Show-n.

olvass tovább

Hassunk a hasunkra

  • 2013. november 27.

A kockahas elmaradhatatlan jelzője a fittségnek. A gyönyörű hasfal kialakításához nem kell mást tenned, csak odafigyelni pár trükkre. Ezeket mutatjuk most meg Nektek.

olvass tovább

Hogyan együk magunkat erősebbé?

  • 2013. július 02.

Habár a testmozgás és a megfelelő alvási szokások nélkülözhetetlenek az erőgyűjtés szempontjából, az optimális étrend is hangsúlyos szerepet kap minden fitneszprogramban. Az ideális ételek fogyasztása nem csak az edzésprogramod teljesítésében van segítségedre, de segít erősebbé is válni.

olvass tovább

Hogyan vásároljunk halat?

  • 2012. október 17.

A legfontosabb, hogy egyáltalán vásároljunk, hiszen kevés halat eszünk, és a hal változatossá teszi étrendünket a sok csirke- és sertéshús mellett.

olvass tovább

Természetes édesítők

  • 2012. május 19.

Természetes eredetű édesítők új generációja hódít: a sztívia, az agavészirup és a xilit a Táplálkozási Fórum elnöke, Dr. Pados Gyula szerint jól használhatók a diétás étrendekben is.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - VI. / Kedd

  • 2012. január 24.

Az élet folyton próbára tesz. Az “ördög” menetrendszerinti járattal érkezik és megkísért. Halkan, alattomosan a fülembe súgja: Add fel, keresd a könnyebbik utat! Nem látod, hogy nem érsz célba? Sokszor tényleg nagyon fáradt vagyok és csak a jó ég tudja megmondani, hogy pontosan mi ad erőt ahhoz, hogy tovább tudjam csinálni a dolgaimat úgy, hogy közben az eredmény még mindig sehol, még mindig csak energiát teszek a folyamatba, még mindig csak várom, hogy az erőfeszítések kézzel fogható eredményben nyilvánuljanak meg. Azt hiszem ekkor az visz előre, hogy tudom, hogy ha nem állok ellen a kísértésnek és feladom, sosem érem el azt, amit szeretnék, sosem jutok el oda, ahova szeretnék és ez a meggyőződésem eddig még mindig beigazolódott.

olvass tovább

Így harcolj a narancsbőr ellen!

  • 2011. október 15.

A narancsbőr leküzdésében alapvető fontosságú a táplálkozás és mozgás. Az étrendbe be kell iktatni az antioxidánsokat, míg a mozgás azért lényeges, mert az kalóriát éget, ezrét csökkenti a zsírt, élénkíti a keringést és a nyirokműködést, és az izomtónus javításával halványítja ádáz ellenségünket, a narancsbőrt.

olvass tovább