Kulcsszó keresés /


Hozd magad formába fitnesz labdával

Már egy jó ideje szemeztem vele az irodában, időnként kényelmesen üldögéltem is rajta, de sohasem gondoltam volna, hogy ilyen nagy szerepe lehet az alakformálásban. A fitball (óriás fitnesz labda) kiválóan beiktatható bármely edzésprogramba, vele élmény a pilates, a stretching, a zsírégetés és a gerinctorna. Mi most összegyűjtöttük nektek a leghatékonyabb gyakorlatokat, melyeket kezdők is bátran kipróbálhatnak. Lapos has, karcsú derék, formás popsi és feszes combok otthon, játékosan.

olvass tovább

Stílusiskola: Magas sarkak kezdőknek

  • 2016. november 18.

Némileg talán banálisnak tűnhet a témaválasztás, de ez egy stílusiskola rovat, soha nem árt az alapoknál kezdeni, főleg hogy a nők egy része kényszerként éli meg a magas sarkak viselését, csak mert nem lát alternatívát. Majd most!

olvass tovább

Sulifrizurák, kezdőknek és haladóknak

  • 2015. szeptember 03.

Nem mindenkinek van ideje hosszú órákat a fürdőszobában tölteni, főleg, amikor rohanni kell az iskolába. Hoztunk néhány olyan trükköt, amiket az édesanyák is könnyen megcsinálhatnak kicsi lányaiknak, de a nagyobbak akár maguknak is és még tanítás közben is praktikusak.

olvass tovább

Modellszakma – szerződni tudni kell!

  • 2015. augusztus 12.

Egy modell karrierjének alakulása elsősorban a modell hozzáállásán múlik, de természetesen az sem mindegy, hogy milyen szellemiségű ügynökség egyengeti az útját. Érdemes többféle szempontot figyelembe venni, amikor teljesen kezdőként belecsöppenünk ebbe a különleges, csillogó szakmába.

olvass tovább

10 tipp újrakezdőknek

  • 2015. március 05.

Szakítani sosem könnyű, és főleg nem egyszerű. Gyakran haraggal, nehezteléssel, megtépázott érzelmekkel és csorbult önértékeléssel ér véget egy kapcsolat. Bárhogy is legyen, a szakítás pontos okát sokszor nehéz megfejteni, így nem meglepő, ha valaki két kézzel kapálózna még az elveszített szerelméért. Ha mindkét fél képes tanulni a hibákból, még általában újra lehet kezdeni, de csak okosan!

olvass tovább

Márványos-barackos lepény

  • 2014. szeptember 04.

Nem tudok elszakadni az ősz hangulatától, és ezzel együtt a szezon gyümölcseitől. Stílusosan az őszibarack az egyik kedvencem, bármilyen formában a legjobb sütemény alapanyag. Ezt a lepényt a teljesen kezdőknek ajánlom, vagy azoknak, akik kb. 5 hozzávalóból akarnak valami látványosat kihozni.

olvass tovább

Cseresznyés-tejszínes torta kezdőknek

  • 2014. június 23.

Olyanoknak is ajánlom, akik sosem sütnek, és félnek a bonyolult dolgoktól, de már unják a kész piskóta lapra halmozott por pudingot és por zselét. Most hirtelen bevillantak a régi gyerekzsúrok, ahol az utóbbi műanyag édesség volt mindig a sztár. Mióta rendszeresen sütök, - ez alatt az utóbbi tíz évet értem - általában készítettem tortát a saját születésnapomra. Idén spontán voltam, és abból alkottam, ami a hűtőben volt, de azt hiszem egyik tortámat sem szerettem még ennyire. Rusztikus, friss, nem túl édes, ami még fontos: egyáltalán nem bonyolult, mégis megállná a helyét küllemre is akármelyik cukrászdában.

olvass tovább

Komposzt Kisokos Kezdőknek

  • 2014. május 31.

Manapság egyre inkább fontossá válik, hogy környezettudatosan éljük mindennapjainkat, és minden lehetőséget megragadjunk a környezetszennyezés elkerülésére. Mind a konyhában, mind a kertben rengeteg szerves hulladék keletkezik, amit hasznosíthatunk terményeink talajának minőségét javíthatva. Komposztáljunk bátran! A komposztálás folyamatáról Tóth Ádám, kertészeti szakemberünket kérdeztük.

olvass tovább

Julia Child nyomdokain

  • 2014. május 16.

Annak, akinek valaha volt, van, vagy lesz köze a gasztronómiához, volt már a kezében Julia Child szakácskönyv. Az pedig, aki valaha írt vagy írni fog gasztro blogot, látta a Julie&Julia című filmet a nagyszerű Meryl Streeppel és Amy Adams-szel. Vannak kultikus fogásai az amerikai szakácsnőnek, aki egyébként elég nagy rutint szerzett a francia konyhaművészet terén. Ilyen étel a Boeuf Bourguignon, azaz a burgundiai marha. Előre szólok, nagyon kezdők csak kellő lelkesedéssel és egy teljesen szabad napon vágjanak bele az elkészítésébe, mert ez bizony nem egy ötperces művelet.

olvass tovább