A kis herceg- legtanulságosabb idézetek

  • 2016. március 18.

Antoine de Saint-Exupéry kis hercegét nem kell bemutatni, hisz mindig kedves lesz szívünknek. A mesekönyv valóságos képet nyújt a körülöttünk lévő világról, így mutatva tükröt számunkra. Időről-időre érdemes újraolvasni e tanulságos sorokat (…) senkinek sem ártana néha visszatalálnia gyermeki lelkéhez!

olvass tovább

10 + 1 dolog, amit imádtunk ebben a filmben

A 10 dolog, amit utálok benned című filmet hiába láttuk mindannyian legalább tucatszor, az az igazán jó benne, hogy a filmbeli mondatok és tanulságok még mindig érvényesek legtöbbünk szerelmi életére. Ezért összegyűjtöttük azokat a pillanatokat a filmből, amikből még ma is sokat tanulhatunk, amik miatt imádjuk ezt az örök klasszikust.

olvass tovább

Nyolc nő - egy eset

  • 2013. december 23.

Nyolc veszélyes nőt zárt össze az ítéletidő egy vidéki kúriában, valahol Franciaországban. A nyolc nőnek valamilyen módon köze van egymáshoz. Anyák, lányok, testvérek, unokák, nagynénik, szeretők, sógornők vagy cselédek. Egy biztos, mindnyájuknak van titkolnivalója.

olvass tovább

Születésnapra Indián!

  • 2013. december 10.

P. Szabó István filmrendező ma negyvenegy éves. Tegnap este exkluzív születésnapi vetítést tartott meghívott vendégeinek, így magazinunknak is.

olvass tovább