Ez a megmagyarázhatatlan vonzalmak titka

A férfi illata elárulja, tudod –e szeretni őt. Mire meghozzuk a döntést, valójában már elrendeltetett. A szerelmi révületben a kémiának esünk áldozatul, és a tudatalattink már eldöntötte, kit fog választani. Racionális érvek, és társadalmi elvárások mentén mérlegelünk, tépelődünk, belemenjünk-e egy kapcsolatba vagy sem, de a testünk már rég döntött.

olvass tovább

'Minden bűntettel vagy kedves gesztussal a jövőnkhöz járulunk hozzá' - elgondolkodtató idézetek a Felhőatlaszból

  • 2018. március 24.

A Felhőatlasz című könyv és a belőle készült film hat, 1849 és 2321 között kibontakozó történetet mutat be, miközben arra próbál rávezetni minket, hogy emberi életek és tettek hatással vannak egymásra, rajtuk keresztül fonódik össze a múlt, a jelen és a jövő. A rengeteg sztárt felvonultató filmben a lelkek téren és időn keresztül vándorolnak, így egy fantasztikusan nagyszabású, nagyon összetett történetet kapunk. Ezúttal a Felhőatlaszból hoztuk el a leginspirálóbb idézeteket!

olvass tovább

7 felesleges magatartásforma, amivel csak magad mérgezed

Ha belekerülünk a negativitás spiráljába, sokszor észre se vesszük, hogy úgy viselkedünk, mintha ki sem akarnánk kavarodni belőle. Egyszerűen elfogadjuk, hogy most nem jó, hogy a mérgező gondolatoknak létjogosultságuk van a fejünkben és felesleges erőfeszítést tennünk azért, hogy kiűzzük őket onnan. Pedig lehet ezt máshogy is.Van pár dolog, ami ismerős lesz neked, ha te is azt érzed néha, hogy mintha a saját boldogságod útjába furakodnál.

olvass tovább