Az introvertált emberek 5 jellemzője

Az introvertált szóval nagyon sokan dobálóznak a saját személyiségükre utalva. Ez lehet tényleges, de lehet, hogy csak arról van szó, hogy manapság divatosnak tűnhet és különlegesnek, hogy ha valaki introvertált személységgel rendelkezik. Itt van 5 jellemző az igazi introvertált személyiségű emberekről:

olvass tovább

A szex, mint egy jó „drog”

Mostanra már olyan világot élünk, ahol mindenkinek megvan a saját maga szenvedélye. Valakinek egyszerűen csak az, ha heti szinten hódolhat a hobbijának. Van, akinek vásárolnia kell minden héten valamit, mert attól lesz boldog, valakinek a dohányzás nyújt örömet, és vannak akik nem bírják ki szex nélkül…

olvass tovább

5 jel, hogy már elsőre nem kedvel

Ha tetszik neked valaki, hajlamos vagy szebbé változtatni a tényeket és azt látni, hogy az érzéseid viszonzásra találtak. Ez nem mindig felel meg a valóságnak, arról is lehet szó, hogy csak nem akarja valaki nyíltan a tudtodra adni, hogy mégsem akkora a közös nevező, mint ahogy te azt gondolod. Ha ebből az öt jelből kettőt már észrevettél, akkor ne legyen kétséged, nem kedvelnek annyira, mint amennyire te azt szeretnéd:

olvass tovább

Légy jóba önmagaddal

  • 2018. szeptember 19.

Mai világunkban fenekestől felfordult a szépségről alkotott kép. Köszönhetően a közösségi médiának és a hirtelen jött túlzásoknak, rengeteg nő méri önmagát egy hamis képhez, ami korántsem a valóságot tükrözi.

olvass tovább

Amikor a kapcsolat hatalmi játékká alakul

„Ne mutass túl sok érdeklődést, mert azzal túl nagy hatalmat adsz neki.”- mondta a napokban az egyik barátnőm. Persze ez az elképzelés jogosnak tűnhet, de vajon tényleg mindig így kellene, hogy legyen? Folyton azon kellene kattognunk, hogy éppen melyikünk áll nyerésre, és aszerint húzogatni a strigulákat?

olvass tovább

Mindenki pletykál

A pletykálás senkitől nem áll messze, mindenki pletykált már, (mielőtt megrázod a fejed, hogy te nem vagy pletykás, olvass tovább) és jó esély van rá, hogy mindenkiről pletykáltak már. Negatív visszhangja van a közéletben, de az ezzel foglalkozó szakemberek szerint társadalomépítő, csoportvédő és információ áramlást segítő szerepe van.

olvass tovább

3 egyszerű lépés a magány és a depresszió ellen

  • 2018. szeptember 18.

Érezted már azt, hogy hiába vannak körülötted azok az emberek, akik számodra fontosak, mégis egyedül vagy? Ezt nevezik magánynak. Egy bonyolult és zavaró érzelmi válasz ez. A magány általában szorongó érzelmeket idéz elő bennünk. Mindenesetre szerencse az, hogy ez ellen is tudunk tenni, még akkor is, ha nem gondolnánk.

olvass tovább

Fogd meg a kezem

Úgy érzem, elég ideje ismerlek és eleget tettünk le az asztalra ahhoz, hogy belül egy benső hang súgja és kéri, nyújtsam feléd a kezem. Persze nem fizikai értelemben.

olvass tovább