Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkóp



Kos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Állandó küzdelmet kell folytatnod magaddal, hogy megtaláld a helyes utat. A rengeteg próbálkozás után végre siker koronázza erõfeszítéseidet. Egy barátodnak nagy szüksége lesz rád, hallgasd meg, adj neki tanácsot.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Vigyázz, mert ma ronda kis titkok kerülhetnek nyilvánosságra, és kényes témákra téved a társalgás rendmániás pároddal.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Biztonságra lelhetsz, amikor belehelyezkedsz egy kényelmes kapcsolatba, de ahogyan a napokat megtölti a karrier, közös hobbi, kevesebb energia marad a szenvedélyre.


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Az érdeklõdésed ma óriásira nõ, minden foglalkoztatni fog, különösen olyan dolgok, melyeket eddig megtagadtál. Ugyanez igaz lesz az emberekre is, akik eddig nem voltak szimpatikusak. Magad sem érted, mi történik most veled, körülötted, de kellemes érzéssel tölt el az a tudat, hogy képes vagy nem a külsõségek alapján véleményt mondani valakirõl vagy valamirõl.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Nagyon vidám vagy, kicsattansz az erõtõl, s még bõven akad benned tartalék is, készen állsz a csatára, és még fel is veszed a kesztyût, ha valaki épp arra kényszerítene. Szerencsére, komoly veszekedésekben nem lesz ma részed, emiatt az optimizmusod megingathatatlan, semmi nem tud kizökkenteni ebbõl a békés, nyugodt állapotból. Ma sokan keresik a társaságodat.


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Abban bíztál, hogy valaki elfelejti a nemrégiben elkövetett hibádat? Ma kiderül, hogy nem törölte ki a buksijából a történteket, s újra felszínre törnek a sérelmek, ráadásul eléggé váratlan helyzetben. Amennyiben, felkészülsz erre az alkalomra, s számba veszed, hol érhet a támadás, akkor képes leszel megfelelõen kezelni a helyzetet. Este az egyedülállók könnyen szerelembe eshetnek.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Ma tudatosan odafigyelsz arra, mikén vélekednek rólad mások, mit mondanak a külsõdrõl, kritizálják-e a munkádat, ellátnak-e tanácsokkal a jövõbeli terveidrõl, vagy górcsõ alá veszik-e az eddig megvalósított feladataidat. Jól teszed, ha figyeled a világ behatásait, bátran legyél kíváncsi arra, ki és miként reagál, s min kellene még változtatnod a jobb teljesítmények eléréséért.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Semmiképpen se kívánd környezetedtõl, hogy rád, aki máskor oly magabiztos, bizonytalan, sajnálatra méltó emberre tekintsenek. Hiszen nem vagy az!


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Ha az egészségügyben dolgozol, ma rendkívüli empátiával közeledsz a betegekhez. Így lesz az élet más területein is, belelátsz a dolgokba, a megérzéseid helyénvalóak.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Aktív nap vár rád, úgy érzed mindenre képes vagy, elemedben érzed magad. Nem hagyod, hogy bárki letörje a lelkesedésed, de bármilyen új ötletre kapható vagy.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

A párkapcsolatod terén javulásra számíthatsz. Mintha kis idõre elmúlnának azok a fellegek, amelyek az elmúlt idõszakban sötétségbe borították a párkapcsolatodat.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Tele vagy ötletekkel, de a megvalósításukhoz már nem érzel elég erõt magadban. Oszd meg ezeket olyan emberekkel, akik a segítségedre lehetnek és megadják a kezdõ lendületet.