Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Ámor nyila ma célba találhat, ha magányos vagy. Tilos randi felkérésre nemet mondani! Ha párban élsz, romantikus nap vár, szenvedéllyel felhevült pillanatokkal. Lépj a dolgok elébe, szervezz egy romantikus estét magatoknak!


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Az, hogy kicsit többet foglalkozol magaddal, egyáltalán nem tesz téged önzõvé. Így kerülhetsz tökéletes harmóniába önmagaddal, és akkor a környezetedben lévõkkel is sokkal kedvesebb leszel! Nem árt, ha egy kicsit magadba fordulsz.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Vigyázz a tárgyakkal, mert ma könnyen kibabrálhatnak veled. Kezedet megszúrhatod, megvághatod, tányérokat leejtheted. Összekuszálódott pénzügyeid rendbetételéhez tedd meg a lépéseket!


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Próbálj végre urrá lenni feladataidon, senkinek sem jó, ha túl sok elfoglaltság marad a nyakadon. Most már környezeted is kezdi elveszíteni a türelmét. Szeretnék, ha néha velük is foglalkoznál.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Egy bizonyos illetõt teljesen levettél a lábáról, és aligha nem a vonzalom kölcsönös. Azért nem árt óvatosan közeledni, hiszen friss még a kapcsolat. Próbálj csak sodródni az eseményekkel.


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Kissebb anyagi nehézségek üthetik fel a fejüket, amiket ha most megpróbálsz kezelni, akkor kilábalhatsz a bajból. Szánj rá egy kis idõt, hogy átgondold mit, mire kéne költened!


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Ha nem akarsz lemaradni a fontos dolgokról, akkor most mindenképpen szelektálnod kell a teendõket. Lehet, hogy egy számdra kedves ügytõl is meg kell válnod a nagy halért cserébe.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Egyik közeli barátod ma megpróbálja megváltoztatni véleményedet valamivel kapcsolatban. Egyelõre csak hallgasd meg, mert lehet, hogy nagy segítséget jelent majd, amit mond!


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Felmerül a kérdés, hogy a józan ész sugallatára, vagy a szívedre hallgass. Szerencsés, ha minden birtokban lévõ információt megvizsgálva az ész érveket tartod szem elõtt!


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Ma alkalmad lehet azzal foglalatoskodni, amit igazán szeretsz, így egy igazán fantasztikus napnak nézel elébe! Annál is inkább remekül érezheted magad, mivel ma te játszhatod a fõszerepet is.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Ma kissé belegázolhatnak lelkedbe azzal, hogy amellett, hogy nem értenek téged, még tiszteletben sem akarják tartani a dolgaidat, magánéletedet. Ami sok, az sok! Kérd ki magadnak az e fajta viselkedést!


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Ma egy rendkívûl aktív napnak nézel elébe, melyben kulcsszerepet játszhatnak az emberi kapcsolatok és a csapatmunka. Ismerd fel és értékeld, amit most nyújtani tudnak neked az egyes emberek.