Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Most a munkádra koncentrálsz, ez számodra a legmozgalmasabb életterület. Váratlan helyzetek adódnak, szellemileg különösen nagy igénybevételnek leszel kitéve, de élvezni fogod minden percét a kihívásoknak.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

A munkádban akadályokat tapasztalhatsz, emiatt érzelmileg mélypontra kerülhetsz, és megpróbálsz visszavonulni. Ne engedj ennek a hatásnak, bátran menj tovább!


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Most már lassan döntened kell egy bizonyos ügyben, de még mindig nem vagy biztos a dolgodban. Siess, nehogy aztán két szék között a pad alá ess!


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Végre elcsitult körülötted minden, így most már higgadtabb fejjel tudsz gondolkodni. Lehetõséged lesz minden lezáratlan ügyed végére pontot tenni.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Valami miatt elvesztetted a hitedet egy bizonyos dologban, így jóval nehezebben látsz neki újra és újra a feladatoknak. Motivációt, értelmet kell találnod sûrgõsen!


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Lehet, hogy monogám kapcsolatban élsz, és mégis vonzalmat érzel más iránt. Ami a szerelmi életedet illeti, vonzódsz a hatalomhoz, a magas jövedelmhez, de még inkább a hatalom lehetõségének jeleihez.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

A karriered izgalmas fordulatot vesz, olyan ijesztõen hektikus változásokban bõvelkedõ idõszak következik, mely megviseli érzékeny idegrendszeredet.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Kényelmes, biztonságos körülményeket teremthetsz, ráadásul anyagilag is megtalálod a számításod. Nincs mi kedvedet szeghetné a mai napon.


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Ma a kommunikáció területén alkothatsz maradandót, de jogi problémákba is ütközhetsz, és ez esetben a dolgok megoldása, nem a megkerülése lesz célravezetõ.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Az otthonoddal kapcsolatban tapasztalhatsz akadályozó tényezõket, de elofordulhat, hogy rosszul esik, hogy a családod nem úgy támogat, ahogyan azt szeretnéd.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Idõszerû ma minden olyan elfoglaltság, amely önmagad kényeztetésével jár. Menj el fodrászhoz vagy kozmetikushoz, vásárolgass magadnak! Rád fér egy kis önbizalom növelés!


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Tudnod kell, hogy az utazás folyamán létrejött kapcsolatok, akárcsak a munkahelyi viszonyok, más szabályok szerint muködnek, mint a normál kapcsolatok.