Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Ma hiába is hadakoznál a finom falatokkal vagy kísértésekkel szemben. Talán még akkor is érdemes átadnod magad az élvezeteknek, ha épp fogyókúrázol. Engedd szabadon a vágyaidat!


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Egy bizonyos határon túl képtelen vagy csendben tûrni, ha igazságtalanok veled, vagy elnézni, hogy valaki mással nem bánnak korrektül a többiek. Így nem csoda, ha szócsatába keveredsz valakivel... Csak óvatosan!


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Kreatív képességeidet és erõidet most saját boldogulásodra és életednek szebbé, könnyebbé tételére használhatod fel. Keress magadnak új lehetõségeket, vesd bele magad az ismeretlenbe, légy bátor utazó, felfedezõ!


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Egyszerre tudod használni tudásodat és nagyon jó megérzéseidet, melyek szinte minden területen megoldást hoznak. Engedd be mindkettõt, hisz haladni is csak két lábbal tudunk jól! Hagyj ma az étkezésnek is elég idõt, élvezd a földi élet örömeit is!


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Ha sikerül kikapcsolnod a világot, ha nem akarsz megfelelni a szomszédoknak, s mindenkinek – azt teremtesz, amit csak akarsz! A szerelem is oka lehet ennek a nagy erõnek, de ha már korán reggel sporttal kezded a napod, akkor a te kezedben van minden!


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Az akadályok eltûnnek, s fõnököd elismerõ dicsérete még pénzösszegben is megjelenhet a bankszámládon. Talán így nem is lesz jelentõsége annak, ha néha morog rád!


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

A mai a szerencsenapod, és messze ez lesz a legjobb a hónapban! Szóval ha vannak húzósabb projektek az életedben, azokat ma intézd el, mert most garantáltan sikerrel jársz majd.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Már régóta szeretnél egy-két napra elutazni, igaz? Akkor gyorsan kezd le szervezni, mert zûrös hetek elõtt állsz, és késõbb már egyáltalán nem lesz idõd erre.


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Nagyjából percenként változik a hangulatod, ahogy az idõjárás, de összességében inkább rosszul érzed magad. Lepd meg magad egy fagyival vagy egy új könyvvel, és máris jobb lesz a hangulatod!


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Nagyon pörgõs napokon vagy túl, de ma végre megnyugodhatsz picit. A melóban nem történik semmi extra, így hamar végzel, és délután marad egy csomó idõd magadra!


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Õrült magabiztossággal indítod a napot, de egy apró megjegyzés teljesen lelomboz. Ne kételkedj magadban folyamatosan! Hidd el, a körülmények abszolút neked kedveznek, még akkor is, ha egyelõre még nem látod!


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Bár a melóban nem érzed túl jól magadat, de a családod, a barátaid és a pasid szuper cukik és mindenben támogatnak. Élvezd ki ezt az érzelmi stabilitást, mert ez simán átsegíthet a nehezebb idõszakon.