Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Pénzügyeid rendezése és megoldása a legfontosabb feladat számodra. Ez a kérdés bizony a magánéletedbe is alaposan bezavarhat, mert vagy már komoly nehézségekkel küzdesz, vagy ma derül fény arra, hogy egy extra kiadás vár rád.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Kicsit új irányt vett az életed, amitõl talán megrémültél, mivel nem szereted a változásokat. Azonban nem kell tartanod semmitol, jó az irány!


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Valami egészen kezdetleges dolog, ami elõször viccnek indult, mára szépen kinõtte magát, és egyre többet foglalkoztat. Ez lenne az az út, amit annyira kerestél?


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Gyûlnek a sötét viharfelhõk a fejed felett, de egy módon még kihátrálhatsz a balhéból. Ez pedig nem mást, mint az õszinteség! Különösen azzal szemben fontos, akit szeretsz!


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Mihamarabb végezd el a rutinfeladatokat, majd szabadulj ki gyorsan a mókuskerékbõl. Délután vagy este tevékenykedj otthon, szinte fáradhatatlan leszel. A környezeted úgy alakítod, ahogy számodra a legmegfelelõbb. Ez a nap az otthoni munkálkodásé.


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Valami mintha megmozdulna a pénzügyi vonalon - pozitív irányban. Csendesedj el, lehet, hogy jön egy érzés, mely erõt tud adni neki! Hívd meg szerelmed, társad egy gyertyafényes vacsorára, a befektetett energia bõven meg fog térülni!


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Ha titokban kilesed, társad mire vágyik, és most megleped vele, hozzá még egy gasztronómia csodáival is kényezteted, mély, érzelmekben gazdag napot teremtesz nem csak neki, de magadnak is. Meglehet, barátaid is valahogy hozzátok keverednek.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Ha kedvet kapsz ma valamihez, akkor kövesd a terveidet, és ne mondj le róluk könnyedén. Lehet, hogy valaki azt gondolja, hogy butaságot csinálsz, de ez nem akadályozhat meg abban, hogy megtaláld a szenvedélyed.


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Szívesen töltenél több idõt valakivel, de nem tudod, hogyan tudasd vele és félsz az elutasítástól. Próbáld leküzdeni ezt az érzést, mert csak így léphetsz egyet elõre.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Lassan közel kerülsz egy nagy terv megvalósításához, de ez még nem jelenti azt, hogy minden sínen lenne. Még mindig sok munka vár rád, ami kicsit ijesztõ, de te lelkes vagy.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Foglalkozz ma többet egészségeddel. Erõsítsd meg immunrendszeredet, törõdj étkezéseddel többet. Ez egy nyugodtabb nap, ráérsz kicsit többet foglalkozni magaddal. Töltõdj fel erõvel, energiával.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Ne engedd meg párodnak a féltékenységet, különben ma nagyon elmérgesedik a helyzetetek. Sportolj, vezesd le az idegességedet. Törõdj önmagaddal többet, ne figyelj arra, ki mit mond.