Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Amennyiben anyagi gondokkal küzdesz, annak megoldására ma találhatsz megoldást. Ugyanakkor gondolkozz el azon, hogy mi az, amit el kellene engedned a múltadból, hogy végre tovább léphess.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Szerencséd volt valakihez, akivel át tudtad beszélni a problémáidat. Ennek köszönhetõen visszajött az életkedved és már egybõl tudod is, hogyan indíthatnál támadást a problémák ellen.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Valaki megpróbálja megváltoztatni a véleményedet valamivel kapcsolatban, de te makacsnak bizonyulsz. Pedig lehet nem árt, ha nyitott maradsz az ötletekre, mert sok új és érdekes dolgot tanulhatsz.


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Ma különösen légy figyelmes pénzügyeidet illetõen, mert könnyen olyan döntésbe sodorhatnak bele, amit késõbb megbánsz. Inkább kérj gondolkodási idõt és kérd ki mások véleményét is a dologról.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Földies tulajdonságaid ma háttérbe szorulnak, s akár a kis ördög is kibújik belõled! Egyenesen heves és tüzes vagy, így a kedved is igen harcias. Ám nem árt kordában tartani az indulataidat, különben akaratodon kívül megbánthatsz valakit.


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

A mai nem semmilyen váratlan eseményt, vagy problémát nem tartogat. Megnyugodhatsz, hátradõlhetsz. Minél elõbb zárd le a napi teendõket, menj haza a családodhoz, párodhoz, kapcsold ki a telefont, és az e-maileket se nézegesd már este!


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Nyugodtan bízd magad a megérzéseidre! Most ezek segítenek a leginkább elkerülni azokat a buktatókat, amelyekre nem lehet felkészülni, de ha a megérzéseidre hallgatsz, nem lehet nagy probléma belõle!


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Nem ott tartasz, ahol szerettél volna, és ez egy kicsit bosszant is. Minél jobban ragaszkodsz viszont az eredeti forgatókönyvhöz, annál több akadállyal találkozol. Légy rugalmasabb!


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Ha sietsz, akkor még utolérheted magadat, de ehhez meg kell hozni néhány félelem nélküli döntést. Ha úgy érzed, hogy most még nem lesz erõd megvívni ezt a harcot, akkor jobb várni egy kicsit.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Észre kell venned, hogy alaposan melléfogtál. Munkát és értelmes célokat adtál valakinek, s most, hogy talajt érez a lába alatt, ellened fordul. Keserves csalódás ez, hiszen megbíztál benne, felelõséget vállaltál érte.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Ma úgy érzed, hogy minden úgy történt, ahogy kívántad. A nap kiválóan alkalmas a társalgási érintkezésekre. Hívj vendégeket, vagy látogass meg valakit. Egy számodra kedves személy vígasztalásra vár, és te nagyon is szívesen gyámolítanád.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Ne rettenj meg, nem zavarodott össze semmi, csak a felszínen látszik úgy, mert alighanem túlságosan sokat vállaltál, túlságosan bíztál szervezõkészségedben. Még nem késõ elosztani a munkát!