Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Vigyázz az utakon! Akár gyalogosan, akár autóval mész! Legyél éber, az ablaktörlõdet és ködlámpádat is ellenõrizd, hisz segítségedre lehetnek adott helyzetben!


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Hiába szeretnél otthon lenni, hisz most érzed, hogy szükséged van a csendre, egy kis elvonulásra, magányra, önmagaddal való találkozásra, ha a munka, a céljaid nem engedik. A bizonytalanság is benned lehet, talán nem tudod, merre is kéne menned, aminek oka lehet fõnököd, aki nem tartja be az ígéreteit, és így csalódás van benned.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Ne engedj a hangulatváltozásaidnak, melyektõl már magad sem tudod, hogy mit is akarsz! Egy nagytakarítás, akár kint, akár magadon belül felüdülést hoz!


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Ha a csalódásoktól könnyes a szemed, akkor pukkaszd ki a lufijaidat, melyekben-álomvilágban ringatod magad, és gyere le a Földre! Most érzékenyebb lehetsz, mint máskor, fõleg szerelmeddel, gyerekeiddel, barátaiddal kapcsolatban, amivel ne terheld õket!


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Munkádban elbizonytalanodhatsz, még rossz megérzések is jöhetnek, melyek mögött a félelem áll. Legyél éber, hozd magad a középpontodba, hogy jól tudj dönteni! Legegyszerûbb módja ennek egy kiadós sport, akár már kora reggel!


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Ha a félelem és az önbizalomhiány ismét hatalmába kerít, ne csodálkozz! Ha nem érzed a határaid, akkor meglehet, kívül érkezik egy „stop” tábla, mely már nem engedi, hogy tovább menj.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Egyre inkább felerõsödhetnek benned azok a félelmek, melyek blokkolni tudják teremtõerõdet, lendületedet, amiért nagy kár lenne, hisz nagyon sok mindenkinek tudsz most végtelen együttérzéseddel, szereteteddel segíteni. Ha lehet, kerüld el fõnöködet!


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Bárhol van lehetõséged kiállni, szerepelni, nagy formában vagy! Pontosan tudod, érzed a határaid, nincs olyan, akit ne tudnál meggyõzni, ne tudnál levenni kedvességeddel a lábáról. Bár azért figyelned kell, hogy se az uralkodási vágy, se a hiúság ne hasson rád.


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Ne csodálkozz, ha szükséged van a csendre, hisz érzed, hogy akkor tudnak azok az érzések megtalálni, melyek fontos információkat súgnak, ha el tudsz kicsit vonulni. Hát teremtsd meg magadnak a lehetõséget! Még jobb, ha elõtte egy nagyot sportolsz!


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Ha nem tudsz kilépni felismert vagy fel sem ismert sznobságod világából, sok pénzedbe kerülhetnek vágyaid, melyeket most nagyon szeretnél megvenni, hogy minden tökéletes legyen rajtad. Hiúságod áll mögötte, de kinek akarsz megfelelni?


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Érdemes ma befektetésekkel foglalkoznod, mert nagyon jó megérzéseid lehetnek ezt illetõen. Kapod az információkat, melyek segítnek jó döntéseket hozni, csak figyelned kell. A türelmetlenség még mindig napirenden van, ne rohanj!


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Ne csodálkozz, ha túl hosszúra sikerül a reggeli tükör elõtti álldogálás, ruhakeresés, ha nem engedi a benned levõ hiúság, hogy ne kellõen méltóságteljesen indulj el otthonról! Még szerencse, hogy angyalaid súgnak, és hamar megtalálod, amit keresel.