Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Heti horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Érdemes kihasználnod azt, hogy bármire képes vagy karrieredért és egzisztenciád javításáért, melyekrõl ugyan elmondható, hogy stabilak, de tágítani a lehetõségeidet mindig szabad, igaz? Sok érdekes ötlet van a fejedben, tettvágyban sincs hiány, sõt, még másokat is inspirálhatsz.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Nehézkes, sok odafigyelést igénylõ, leterhelõ napok állnak elõtted, miközben tudnod kell, hogy ha jól teljesítesz - ha késve is -, de megérkezik majd a köszönet hozzád.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Sok bonyolult, egyben igencsak elgondolkodtató pillanatot rejt a most kezdodo hét, a nehézségek, akadályok megléte akár péntekig is elhúzódhat. Kedélyállapotod ingadozó lesz, amit azért fogsz nehezen viselni, hisz ez nem jellemzo rád, s a folyamatos váltakozás kapkodóvá, szeleburdivá tehet.


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Tarts ki, mert bár a kiemelkedõ sikerek most elkerülnek, ugyanakkor minden, ami most történik, az segít abban, hogy jobban átlásd a helyzetedet, fejleszd szellemi képességeidet, és nem utolsó sorban tapasztalatokat gyûjts.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Nagyon energikus vagy, tele kreatív ötletekkel és sok-sok kedvességgel. Ami mindezt még különlegesebbé teszi az az, hogy senkinek nem mondasz nemet, bármire nyitott leszel. Segítõkészséged, odaadó stílusod, befogadásod mindenre kiemel a tömegbõl.


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Ha olyan szellemi partnert találsz, aki egyenrangú társ a számodra, akkor felcsillan a a szemed. A héten van arra esélyed, hogy hozzád nagyon hasonló emberekkel beszélgess. Van arra esélyed, hogy észrevedd: Ezek az emberek téged tükröznek. Azért olyan jó fejek, és kedvesek, mert te magad is jó fej és kedves vagy. Ami azt illeti, sokkal több önismeretre és önszeretetre tehetsz szert az egyenrangú párbeszédekben.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Még mindig szerencsés idõszakodat éled, számtalan lehetõség és pozitív hatású fordulat várható a héten, amelyeket érdemes megragadni, mert késõbb jövedelmezõ részévé válnak az életednek.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Feltûnõen vitatkozós hangulatban leszel egész héten, úgy érzed, mindenképpen be kell bizonyítanod, hogy igazad van. Mindenképpen meddõ vitákra akarod pazarolni az idõdet? Vagy inkább hasznos dolgokra fordítani?


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

A mai héten akadályokba ütközhetsz, amelyek megoldása sajnos nehezebb lesz, mint gondolnád, sõt, most még segítségre sem számíthatsz a problémák megoldásához.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Ahelyett, hogy struccpolitikát folytatnál, inkább álld a sarat, és hozd az emberek tudomására, hogy a te idõd és energiád is véges, és bizonyos dolgokat egyedül képtelen vagy megoldani. Szerencsére az õszinteséged sokat segít majd, így, ha akadályba ütközöl, találsz magadnak segítõt, akivel együtt élménnyé válik a munka.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Alkalomadtán bele szoktál esni olyan hibába, hogy nem beszészl a gondjairól, ami pedig könnyen vitákat eredményezhet a környezetdben lévõ emberekkel, akik nem gondolatolvasók, s nem tudják, mi járhat a fejedben. A héten is ebbe a hibába sikerül beleesned.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Hidd el, könnyedén túl tudnád magad tenni a problémáidon, ha nem morognál magadban, hanem megpróbálnád megtalálni a középutat, például beszélnél az érintettekkel. Ez a kellemetlen szituáció ugyanis az egész hetedet romba döntheti. Ha már túl vagy a dolgok nehezén, akkor minden visszakerül majd a helyére.