Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Heti horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

 A problémák, bajok, gondok messzire elkerülnek, képes leszel mosolyogni, még az esetleges nehezebb feladatok megoldása közben is. Mozgalmas, dolgos, intenzív napok következnek, otthon és munkahelyeden egyaránt lesz feladatod, és persze nem ártana a szellemi horizontot is tágítani.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Felhõtlen, örömteli hétnek nézel elébe! Olyan tapasztalatokat szerezhetsz a héten, amikben korábban még nem volt részed, és ez izgalommal tölt el. Használd ki az alkalmat, és gyûjts össze annyi tudást, amennyit csak tudsz.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Energikus, kedves vagy a héten, magasabb fordulatszámon pörögsz, mint egyébként. A kényelmes tempót felváltotta egy sokkal szorosabb, amellyel nagyon sok mindent elérsz! Azért szánj egy kis idõt a pihenésre is és töltõdj fel!


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Kellemes hét vár rád. Örömteli események történnek. Tervezz egy kiruccanást valamelyik napra, ahova a családodat, vagy közeli barátaidat is elviszed, és mindannyian jól fogjátok magatokat érezni.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Nagyon jól megérteted magad a külvilággal, mindenkinél azt a hatást éred el, amit szeretnél. Most pontosan meg tudod fogalmazni, hogy mi, az amire vágysz, és ez jó eredményeket hoz neked.


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Érzékeny leszel a héten! Légy óvatos, nehogy a hangulataid rabjává válj. Inkább élvezd az életet, hiszen nagyon kellemes váratlan események történhetnek a héten veled. Felbukkan egy rég nem látott barát, aki rögtön fel tud vidítani.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

A héten sokat küszködsz láthatatlan ellenségekkel, a hét folyamán váratlan akadályok gördülhetnek eléd, de képes leszel megoldani mindegyiket. A pénzügyeid viszont jól alakulnak, a beérkezõ hírek feldobnak.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

A hétre a legfontosabb irányelv: Légy hû önmagadhoz! Többen is megpróbálnak eltéríteni az általad helyesnek vélt útról, ne hagyd magad! Te tudod, érzed, hogy mi a legjobb neked!


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Ne pazarold siránkozásra az erõdet, ha úgy érzed, nem bírsz ennyi feladattal megküzdeni, kérj segítséget, vagy mondj vissza valamit! Meg fogják érteni, hogy neked is csak 24 órából áll egy nap.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Régóta halogatod, hogy felhívd egy távol élõ rokonodat? A héten itt az ideje. Az érzelmi életedben felmerülhet egy-két probléma, amelyekkel kapcsolatban talán kicsit túl hevesen reagálsz.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Úgy érzed megelõzöd a korodat, és a környezetedben még nem értik, mire törekszel. A héten is ehez hasonlókat élhetsz meg. Vannak témák, amik ha elõkerülnek, minden résztvevõbõl elefánt lesz a porcelánboltban.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Bizonyos hozzátartozódnak képtelenség megfelelni. Ideje feladni a próbálkozást és ignorálni, hogy mit gondol rólad. Az otthonodban nem minden mûködik úgy, ahogy szeretnéd, még szerelõre lesz szükség.