Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Heti horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Nehezebben jutsz dûlõre döntéshelyzetekben, de itt egy dolgot kell szem elõtt tartanod: a cél mindig szentesíti az eszközt, ráadásul jó pár konfrontálódást is elkerülhetsz azzal, ha azonos irányba mész a többiekkel. Találd meg az arany középutat: ami neked is örömet szerez, és a másik fél is elégedett lehet általa. Így mindenki nyer az ügyön!


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Környezeted elõtt nem titok, hogy rengeteget dolgoztál, tanultál és tettél másokért már ebben az évben, mint amennyi elvárható lett volna. Ez egyébként meg is hozta neked az elismerést. Ne feledd, hogy energiáid fogyóban vannak, hétvégén mindenképpen fel kell töltened raktáraidat.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Sokat javíthatsz helyzeteden, miközben új lehetõségek is megnyílhatnak elõtted. Közben alkotókedvedre is élénkítõ hatással lesznek az égi konstellációk annyira,hogy még magadat is megleped egy elképesztõ ötlettel. Csütörtök környékén érezheted úgy, hogy itt az ideje az azonnali cselekvésnek. A siker nem pottyan csak úgy az öledbe, ha megdolgozol érte,de meg is kapod az elismerést!


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Rengeteg jó dolog vár most rád, fontos visszajelzéseket kaphatsz. Szerencsére családtagjaid, szeretteid otthon sem garasoskodnak majd a szeretet áramoltatásával. Lehetõséged adódhat a karrier és magánélet terén megszerzett pozícióid erõsítésére, problémáid rendezésére. Anyagi téren új lehetõség kínálkozik, ragadd meg!


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Minél elõbb keresned kéne egy megfelelõ partnert, aki a segítségedre lehet. Ha számba veszed barátaidat, ismerõseidet, kollégáidat, gyorsan kiderül, hogy nem kell messzire menni a megfelelõ társ érdekében. Az orrod elõtt hever a megoldás, csak ki kell nyújtani a karodat érte!


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Lendületességed, szorgalmad megbecsülést hoz neked. Környezeted is észreveszi, mennyire rákapcsoltál, é milyen hatalmas erõvel küzdesz a célszalag átszakításáért. Sok munka vár, de megéri a befektetést, igaz?


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Nagyon vidám hét elé nézel. Ha hívnak a barátok, ne utasítsd vissza õket. Hangulatos, pörgõs eseményt terveztek, ami neked is tetszeni fog. Töltõdj fel, légy boldog!


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Vetkõzd le gátlásaidat és szorongásodat, felejtsd el a szorító mindennapi gondokat, és ne vegyél tudomást korlátaidról. Magánéletednek összekuszált szálait ne bogozd ki, erre hamarosan jobb alkalmad lesz.


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Egyszerûen vegyél részt családi programokban, vagy töltsd pároddal pár délutánt. Ne tervezz semmi fontosat, hagyd történni az eseményeket. Nem bánod meg és még ki is tudod pihenni magadat.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Ne légy elégedetlen életeddel, gondold át inkább, hogy mi mindennek örülhetsz. Ha így sikerül átgondolnod mindezt, könnyedén észreveszed majd az örömöket, amik a hétben rejlenek.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Jókedvedben alig bírsz magaddal, amit környezeted egyáltalán nem méltányol. Számodra a játék nem öncélú szórakozás, mert az eszedet is használod közben. Légy visszafogottabb, mert nem tudhatod, hogy nem-e bántasz meg valakit.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Tárgyalás, beszélgetés, vitázás közben törekedj az együttmûködésre és a diplomatikusságra, így könnyedén feloldasz bármilyen konfliktust. Új ötletek megvalósításához kedvez a hét.