Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Heti horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Az aktuális égi konstellációk a könnyedség, a gördülékenység lehetõségét kínálják számodra ezen a héten, tényleg nincs ok az izgalomra. Nem kell rohannod, nem kell sürgetõ gyorsasággal tüzet oltanod, hisz minden megy a maga útján, és mindig megkapod a szükséges információkat.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

A közelmúltban nem mindig voltál türelmes és toleráns a környezeteddel, ugyanakkor ezen a héten mégis fontos része lesz életednek az, hogy békében, nyugalomban és egyetértésben lehess másokkal, legyen szó munkáról, emberi kapcsolatokról, békülésrõl.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

A most következõ napok rengeteg izgalmat és mozgalmasságot ígérnek számodra, ugyanakkor rugalmasságot is várnak el tõled. Olyan égi események követik egymást, melyek minden lépésedet óvják, viszont arra is ösztönöznek, hogy merj változtatni néhány jól megszokott dolgon.


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Számos aggodalom és kétség kavarhatja fel körülötted az állóvizet. A jó hír az, hogy amilyen gyorsan ezek a problémák feltûnnek, olyan gyorsan nyomuk is vész. Gond nélkül mennek majd a dolgok, s még a régen félbe maradt ügyek is hirtelen megoldhatóvá válnak.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

A következõ napok különféle emberi kapcsolatok létrehozására, kialakítására is alkalmasak lesznek. Ezek lehetnek, akár üzletiek, barátiak, sõt, akár szerelmi viszonyok is. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik a jövõben különféle módon tudnak támogatni téged. Az egyetlen valós gondod a sok-sok stressz, amit úgy tudsz kezelni, ha kimozdulsz a jól megszokott közegedbõl.


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

A hét csordultig lesz érzelmekkel, folyamatosan áradni fog belõled a szeretet, öröm lesz rád pillantani, sõt, a társaságodban egyszerûen jó lesz tartózkodni. Viszont, ha az érzed, hogy valaki zavarja a jókedvedet, akkor menj el mellõle, nehogy rád ragassza a rossz hangulatát, energiáját.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Pihenésre, nyugalomra vágysz? Az most lehetetlen. Elérkezett a megvalósítás ideje, amikor tovább kell lépni, fejlõdni kell szellemileg és növelni az anyagi bevételeket, sõt, akár a barátok számát. Ugyan sokat dolgoztál az elmúlt hónapokban, de most különleges energiák vesznek körbe, melyeket érdemes lesz kihasználnod.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Jó híreket kapsz, és különleges gondolatok kavarognak a fejedben. A jó kedvedet nem tudja elvenni az sem, hogy egy másik ember hibája miatt kezdenek a fejed felett gyülekezni a csúnya felhõk. Ha gondod akad, azt gyorsan és meglepõ könnyedséggel tudod majd megoldani.


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Igen szorult helyzetbe kerülhetsz a hét során. Lehetséges, hogy nagyokat kell hallgatnod és nagyokat nyelned, hogy átvészeld a nehézségeket, és elkerülhesd a kialakult vitákat. Az idõ múlásával azt érezheted, hogy mindenki gátolja a haladásodat, még olyan emberek is, akik máskor jót akarnak neked. Nehéz hét ez, de képes leszel átlendülni rajta.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Kevésbé valószínû, hogy ez a hét jelentõs áttörést hoz valamely életterületen számodra, ugyanakkor összességében elmondható, hogy minden jól halad elõre, a dolgok mûködnek, elkerülnek a konfliktusok, nem kell jelentõs problémákra felkészülnöd, s nem kerülsz olyan válaszút elé, ami számodra kedvezõtlen, vagy épp egyértelmûen hátrányos eredménnyel záródhatna.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Az elmúlt idõszakban rengeteg új hatás ért, szinte állandóan felfokozott állapotban voltál, nyugalmas pillanatod nem sok volt, most viszont jöhet a harmónia és a lecsendesedés.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

ösztönösen érezni fogod, mi a jó neked, mikor kell cselekedned, vagy épp mi tart vissza a fejlõdéstõl, így ez utóbbin gyorsan tudsz változtatni. Nyiss ki új kapukat, keress új embereket, támogatókat, elesetteket, kínáld fel a lehetõséget másoknak, hogy veled dolgozhassanak, veled tarthassanak a siker felé vezetõ úton. Most ne a nyugalmat hajkurászd, hanem a pozitív eredményeket.