Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Érzelmileg zárkózottabb lehetsz a kelleténél, nem szívesen beszélsz az érzéseidrõl, pedig most fontos lenne. Próbálj meg kinyílni, ez most fontos a sikerekhez.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Szerencsés napnak nézel elébe. Rengetek kellemes esemény történik, és mind olyan, amelyre nem is számítasz. Ha egyedülálló vagy, este fordulat következhet be.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Utunk során néha szembesülni kell kudarcokkal is ahhoz, hogy igazán tudjuk élvezni a siker pillanatait. Ha hullámvölgye kerültél, akkor sem kell kétségbeesned, hamar túlleszel rajta!


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Kicsit új irányt vett az életed, amitõl talán megrémültél, mivel nem szereted a változásokat. Azonban nem kell tartanod semmitõl, jó az irány!


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Valami egészen kezdetleges dolog, ami elõször viccnek indult, mára szépen kinõtte magát, és egyre többet foglalkoztat. Ez lenne az az út, amit annyira kerestél?


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Attól félsz, hogy elhagynak, kalandvágyó párod, pedig attól, hogy csapdába csalod ot. Te akkor adod meg magad, amikor lefekszel, párod viszont akkor, amikor felvállal a nyilvánosság elõtt.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Tedd félre a visszahúzódó természetedet, így te is jobban jársz, barátok, befolyásos kollégák között leszel, ahelyett, hogy mindent magad oldanál meg, és fejjel mennél a falnak.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Párod követelõzni kezd. Ha túl messze menne, emlékeztesd rá, hogy mindketten nadrágot viseltek a kapcsolatban! Ne hagyd magad elnyomni!


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Mielõtt kimondanád a véleményedet, gondold végig, vajon akkor is felvállalnád-e, ha tudnád, hogy beszélgetõtársad közelrõl érintett az adott helyzetben!


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Még ha nincs is kedved ma elmenni egy találkozóra, randevúra, érdemes mégis adni egy lehetõséget, mert fordulópontot hozhat az életedbe.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Az utóbbi idõben alig mozdultál ki otthonról, nagyon sokat voltál egyedül. Ideje lenne új társaságba menned és szórakozni néhány órácskát.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Párod a realitások embere. Nem szereti szórni a pénzt, megbízható és kiszámítható. Ez ugyan unalmasnak tûnik néha, de mindenképp biztonságos.