8 étel, amiket el kell tudnod készíteni, mire 30 leszel
8. Lecsó: a klasszikus nyári eledel, ami egyszerűbb, az egyszerűnél is. A titka, hogy a paprika és a paradicsom nagyon finom (termelői) legyen, mert különben megette a fene az egészet. Két nagy fej vöröshagymát vágj apróra és dinszteld meg. Erre mehet a felkockázott paprika, amit hagyj egy kicsit fedő alatt főni. Majd mehet rá az előre meghámozott, felkockázott paradicsom. Az egész szépen levet ereszt, tehát nem kell rá víz. Amíg elpárolog róla a nedvesség, addig egy külön serpenyőben megpiríthatod a kolbászdarabokat. És amikor már majdnem kész, beleforgathatod a piros, fortyogó masszába őket. Só, bors, mi sem egyszerűbb.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez