Frizura ötletek Selena Gomez-től

  • 2017. augusztus 24.

Selena Gomezért nem csak csodás hangja, de irigylésre méltó stílusa miatt is odavagyunk. Legyen szó az outfitek tökéletes megkomponálásáról vagy a hajáról, mindig kifogástalanul néz ki. Éppen ezért most tőle hoztunk frizura tippeket, hiszen gyakran előfordul, hogy a reggeli rohanás közepette tanácstalanul állunk a tükör előtt!

olvass tovább

Top10: a legszebb vörös árnyalatok, amelyek segítenek kitűnni a tömegből

  • 2017. augusztus 19.

Mind imádjuk a szőke és a barna minden árnyalatát, azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni a vörösről, pedig ez a csodás hajszín igazán sok lehetőséget tartogat magában. Most a legszebb vörös árnyalatokat gyűjtöttük össze, amelyek után egy percig sem lesz kérdéses, hogy milyen színre szavazzunk legközelebb, amikor egy kis újdonságra vágyunk.

olvass tovább

Top10: frizura ötletek Blake Lively-tól

  • 2017. augusztus 15.

Blake Lively mindamellett, hogy gyönyörű, tehetséges, és szuper szórakoztató interjúkat szokott adni, sokak számára jelent követendő példát a stílus terén is. Most frizura tippeket hoztunk tőle, hiszen a szépséges színésznő hajkoronáját sokan irigylik...nem véletlenül!

olvass tovább

Stílusos frizura tippek forró napokra

  • 2017. augusztus 05.

Ezen a hétvégén megtudhatjuk, hogy milyen is az igazi nyári forróság, és ilyenkor talán legszívesebben ki sem mozdulnánk a négy fal közül. Azonban nem ítélhetjük magunkat örök szobafogságra, és talán dolgozni is kellene, és némi szabadidős program sem árthat… Azért, hogy senki se érezze szenvedésnek a szabadban töltött időt, hoztunk pár frizura ötletet forró nyári napokra.

olvass tovább

Top 10: legmenőbb rövid hajak nyárra

  • 2017. augusztus 03.

A rövid haj mindig megosztó a nők körében, hiszen sokan úgy gondolják, hogy egy igazi nő csak hosszú hajjal lehet szexi. Azonban ez nem igaz, és ezt most egy top 10-es képgalériával alá is támasztjuk.

olvass tovább

Top10: így variáld a göndör hajad

  • 2017. július 31.

Általában akiknek egyenes hajuk van, sokat álmodoznak göndör loknikról, vagy hullámos hajról, azonban akiknek ez jutott, azok inkább próbálnak megszabadulni tőle. Nehezen kezelhetőnek tartják, ráadásul sokszor nehéz kitalálni, hogy mit lehet csinálni vele. Most összegyűjtöttünk tíz frizura ötletet, ami tökéletesen fog állni, ha göndör a hajad!

olvass tovább

Top10: fonás ötletek rövid hajhoz

  • 2017. július 27.

Tudjuk jól, hogy mindig mindenkinek az kellene, ami nincs. Akinek göndör a haja, annak egyenes, az egyenesnek hullámos, akinek hosszú, az levágatná, akinek rövid, az hosszúért esedezik. Pedig bizony minden hajból ki lehet hozni a legjobbat, például közel sem igaz, hogy csak a derékig érő hajat érdemes befonni. Lapozzátok át a galériánkat, és ti is megbizonyosodhattok arról, hogy a rövid hajat is be lehet fonni!

olvass tovább