Top10: frizura ötletek Ariana Grande-tól

  • 2017. június 26.

Ariana Grande visszahozta a divatba a szorosan, magasra copfba fogott hajat, és emellett a legfőbb ismertetőjévé is vált. Azonban a mindig kifogástalan stílusú énekesnő- aki lábai előtt a fél világ hever- minden alkalommal különös gondot fordít arra hogy a haja tökéletes legyen, így a születésnapján most tőle hoztunk tíz frizura ötletek.

olvass tovább

10 frizura 10 perc alatt

  • 2017. június 21.

A haj fejünk koronája, ezért fontos, hogy mindig szép és tökéletes legyen. Mégsem kell feltétlenül leragadnunk a jól bevált színeknél és fazonoknál, néha jól jön egy kis változatosság. Jöjjön hát most 10 frizura, amelyet a nagy reggeli kapkodásban is szupersebességgel elkészíthetünk! És még fodrászra sincs hozzá szükség.

olvass tovább

Top10: frizura ötletek esküvőkre

  • 2017. június 17.

A nyár egyet jelent az esküvő szezonnal, és akár koszorúslánynak kérnek fel minket, akár csak hivatalosak vagyunk barátaink, családtagjaink legszebb napjára, komoly fejtörést okozhat, hogy hogyan is jelenjünk meg a nagy napon. A tökéletes ruha kiválasztása után még mindig ott a kérdés, hogy milyen legyen a hajunk, ezért a most következő képgalériánk ezen igyekszik segíteni.

olvass tovább

Stílusiskola: így legyél trendi a vízparton

  • 2017. június 07.

Itt van végre a nyár és a forróság, kezdetét vehetik a pihentető nyaralások. Ha tengerpartra, vagy egyéb vízpartra tervezed az idei vakációt, viszont ötleted sincs, hogy a fürdőruhán kívül mégis mit kellene felvenned, amikor lemész napozni és úszni, akkor nézd meg a galériánkat!

olvass tovább

Fesztiválszezon kedvenc: unikornis haj

  • 2017. június 01.

Fesztiválokra nem csak a fellépők és bulik miatt szeretünk járni, hanem azért is, mert ott egy kicsit lazábban, extrémebben, az átlagos mindennapoktól eltérően élhetjük pár napig az életünket. A felsoroltak közül mindent megtestesít az unikornis haj, amely elkészítéséhez használhatsz tartós vagy kimosható színezőt egyaránt. Ha szeretnéd idén nyáron különlegessé tenni a megjelenésedet, akkor lapozd át a most következő albumunkat!

olvass tovább

Top10: újra hódít a magasan összefogott copf

  • 2017. május 24.

Azoknak, akik nem szeretnek sokat bíbelődni a hajukkal, jobb szeretik egyszerűen csak összefogni, van egy jó hírünk: nyáron ismét nagyon trendi lesz a magasra fogott copf! Lehet egyenes és tökéletesen összefogott, kócos, fonatokkal tarkított, hullámos vagy göndör, az egyetlen szabály, hogy próbáld minél magasabban összefogni. Vízpartra és fesztiválokra egyaránt tökéletes!

olvass tovább

Bohém nyári trend: dobd fel kis fonatokkal a kócos hajad

  • 2017. május 22.

Ennél kényelmesebb trendre aligha számíthatunk a hajunkat illetően, hiszen idén nyáron a kissé kócos, kis fonatokkal és hajékszerekkel díszített hajviselet a legdivatosabb. A fesztiválszezonra tökéletes, hiszen könnyű elkészíteni, nem kell vele sokat foglalkozni, és egészen biztosan bármilyen megpróbáltatást túlél velünk.

olvass tovább

Top10: holografikus haj, ha valami különlegesre vágysz

  • 2017. május 20.

A holografikus haj cseppet sem nevezhető hétköznapinak, ezért viselője egészen biztosan kitűnik a tömegből. Ezt a csodálatos hajszínt az egészen hamvas szőke és a színes festékek keverésével és rétegzésével érik el. Mindenkinek kötelező, aki feltűnő és egyedi hajszínt szeretne!

olvass tovább

Top10: idén nyáron hódít a blorange haj

  • 2017. május 16.

A blorange, vagyis a szőke és a narancssárga keverékéből álló hajszín az idei tavaszi/nyári szezon nagy slágere, amely tökéletes választás lehet, ha egy kicsit világosabb, vagy egyszerűen csak különlegesebb hajszínt szeretnénk. A fesztiválszezonra mondhatni kötelező!

olvass tovább

Top15: a legszebb pasztell hajszínek tavaszra

A tavaszi/nyári szezon egyet jelent a színekkel, ezen belül pedig leginkább a pasztell színek kerülnek a figyelem középpontjába. Azonban ezeket a színeket nem csak a ruháinkon, sminkünkön, vagy körmeinken viselhetjük, hanem a hajunkon is. Akik igazán bevállalósak, gyönyörű árnyalatok közül választhatnak, amelyek biztosan egyedi és különleges megjelenést biztosítanak, akár egyenes akár hullámosak, akár egyenesek a tincseink.

olvass tovább