Ugrás a lap tetejére

Almás-sütőtökös lélekmelegítő

Csokiba mártott szalagos fánk

Csokiba mártott szalagos fánk

Ha még nem mondtam volna, a szalagos fánk a kedvencem. Örök klasszikus, gyerekkort idéző, és mindig telitalálat. Persze most sokan megkérdezhetik, hogy miért fáradjanak olajszagban állva a konyhában, ha fánkhoz bárhol hozzá lehet jutni. Erre csak azt tudom mondani, azért, mert a saját mindig jobb, és mindig jobban ízlik.
Klasszikus gofri mézes-fahéjas öntettel

Klasszikus gofri mézes-fahéjas öntettel

Ez a tökéletes reggeli, legalábbis szerintem. Gyors, olcsó és elképesztően finom. Legalábbis azoknak, akik többre vágynak a vajas pirítós-tea kombinációnál felkelés után. A teflon edényt még mosogatni sem kell, a sietősebbek pedig magukkal is vihetik a gofrikat munkába is, nagyon jól szállíthatóak.
Mivel pótoljuk a búzadarát?

Mivel pótoljuk a búzadarát?

A rizsdara a lisztérzékenyek étrendjében is jól használható összetevő, különösen azok számára jó alternatíva, akik a kukoricadara ízét nem kedvelik. A rizs 77% százalék keményítő formájában jelenlévő szénhidrátot, 7-8% fehérjét és 1,3 % zsírt tartalmaz, továbbá 0,6%-a ásványi anyagokból és nyomelemekből áll. Főként foszfort, vasat, magnéziumot, cinket tartalmaz.
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ