Ugrás a lap tetejére

Csokis-vaníliás profiterol

Mediterrán paradicsomleves

Mediterrán paradicsomleves

Sokakat kísérthet az iskolai menzáról jól ismert agyon cukrozott, olajos paradicsomleves jobb esetben betűtésztával, rosszabb esetben rizzsel. Ami igazán meglepő, hogy ezt az édes verziót is el lehet fantasztikusan finomra és igényesre készíteni, ha nosztalgiázni szeretnék, szívesen fogyasztom. Az én ízvilágomhoz viszont a fűszeres, mediterrán verziója áll közelebb. Ez a leves testes, és egy pohár bor kíséretében egy remek vacsora kezdete. Tálaláskor bármivel meg lehet bolondítani, reszelt parmezánnal, mozzarella golyókkal, kis krutonokkal - ki, mivel szereti.
Almás-sütőtökös lélekmelegítő

Almás-sütőtökös lélekmelegítő

Még az első receptjeink közt ismerhettétek meg az egyik kedvenc őszi-téli italomat, az almás-sütőtökös lélekmelegítőt. Kicsit átvariáltam a receptet: van amit elvettem, van amit hozzá tettem és így is egy nagyon finom végeredmény született.
Csokiba mártott szalagos fánk

Csokiba mártott szalagos fánk

Ha még nem mondtam volna, a szalagos fánk a kedvencem. Örök klasszikus, gyerekkort idéző, és mindig telitalálat. Persze most sokan megkérdezhetik, hogy miért fáradjanak olajszagban állva a konyhában, ha fánkhoz bárhol hozzá lehet jutni. Erre csak azt tudom mondani, azért, mert a saját mindig jobb, és mindig jobban ízlik.
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ