Ugrás a lap tetejére

Sós pite a húsvéti újrahasznosítás jegyében

Hogy legyen mit kenni a húsvéti kalácsra

Hogy legyen mit kenni a húsvéti kalácsra

A mi családunk húsvétkor inkább a laza, ráérős étkezéseket preferálja, és ilyenkor több a hidegkonyhai étel is. Hogy ne csak főtt tojást együnk sonkával a végtelenségig, bevezettem még egy fogást választékbővítésnek, ami passzol a kalácshoz is. Ez a nyúlmáj pástétom minden ízében belesimul a húsvéti menüsorba, ráadásul gyorsan és egyszerűen elkészíthető.
Süsd meg életed rántott húsát!

Süsd meg életed rántott húsát!

Ahhoz, hogy igazán finom és ropogós rántott húst tudj varázsolni, Bereznay Tamás mesterszakács segítségével gyűjtöttük össze a legfontosabb tippeket és praktikákat.
Húsvéti hatos fonás

Húsvéti hatos fonás

Nincs húsvéti terített asztal egy gyönyörűen megfont, kissé édes és sós, foszlós kalács nélkül. Ez vitathatatlan. Az ünnepi kései reggelik, piknikek, estebédek alatt előkerülő főtt tojás, sonka, torma és zöldségek méltó körete. Nagyon ajánlom, hogy készítse el mindenki otthon a családja számára ezt az egyszerű kelt tésztát, mert már most roskadoznak a nagyáruházak polcai az előrecsomagolt, tartós kalácsoktól, amik 1-2 hetesek lesznek, mire tányérra kerülnek.

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk