Ugrás a lap tetejére

Fehérboros cukkinifőzelék cékla ropogóssal

Fehérboros almatorta

Fehérboros almatorta

Ez a desszert lehetne akár a karácsonyi asztal éke is, hiszen abszolút a tél ízeit hozza: fahéj, szegfűszeg, párolt alma, forralt bor tobzódik benne. Nem akarom siettetni az idő múlását, szerintem az őszhöz is remekül passzol, ráadásul ez a darab születésnapra készült, úgyhogy az ünnepi jelleg adott volt.
Fügesaláta mézzel és feta sajttal

Fügesaláta mézzel és feta sajttal

Imádom a salátákat, sok embertől viszont azt hallom, unalmasnak találják, ezért keveset fogyasztják. Pedig ha többet variálnánk a hozzávalókat, és persze az ízeket (ne féljünk például a sós és az édes párosításától), akkor biztosan többeknek lenne a kedvence. Volt rá példa, hogy ezt az ízes fügesalátát reggelire beletettem a bagettembe, ebédre hús mellé ettem, vacsorára pedig magában. És nem untam meg.
Csupa csoki torta

Csupa csoki torta

Múlt hét óta elég barátságtalan az időjárás. Sokkal jobban szeretem a szűrt napsütéses, sárga avarban sétálós őszt. Azért remélem, ilyenben is lesz részünk, de addig is a hűvösebb napokon sokat segít egy langyos csokitorta. Elég gyorsan készen van, és annyira tökéletesen tömény, hogy semmi mást nem kívánunk hozzá, maximum egy kevés tejszínhabot.
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ