Ugrás a lap tetejére

Pavlova torta

Egészséges reggelik zabpehellyel

Egészséges reggelik zabpehellyel

Gyerekkorunkban többször hallottuk, milyen fontos a reggeli. A mondás is így tartja: „Reggelizz úgy, mint egy király!”. Valóban így van, viszont egészségünk szempontjából ahhoz, hogy megtartsuk súlyunkat vagy éppen fogyjunk, nem mindegy, hogy milyen tápanyagokat tartalmaz a reggeli, illetve tartalmaz-e rostokat?
Aszalt szilvával töltött csirkemell

Aszalt szilvával töltött csirkemell

Dübörög a szilva tematika a receptekben, akkor pedig nem hagyhatom ki a legkedvesebb fogásomat, az aszalt szilvával töltött csirkét. Sokan nem szeretik a gyümölcsöt a hús közelében, én imádom az ellentétes ízeket, és habár leginkább karácsonykor szoktam készíteni, nyáron is isteni. Kezdő szakácsoknak is ajánlom, mert gyors, látványos, és nagyon egyszerű.
Jéghideg szilvakrémleves

Jéghideg szilvakrémleves

Kánikulák jönnek-mennek, két front között biztos pont lehet egy hűsítő leves. Lehet, hogy sokat ismétlem magam, de főzzetek, süssetek mindig idény zöldségekből és gyümölcsökből. Pénztárca barát, könnyen beszerezhető és össze sem hasonlítható a friss alapanyag a konzerv vagy mirelit társaival. Egy sor meggyes receptet közöltem, most a szilván a sor - lévén minden nagyobb bolt, piac tele van vele.
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk