A Style.hu ajánlata
 • Helyszínek
 • Ajánlatok
 • Kuponok

Találd meg az igazi frizurádat!

 • 2014. április 24.

Egyenes, hosszú, hullámos, rövid, göndör vagy frufrus, mindet imádjuk! Viszont nem mindegy, hogyan viseled, ha hosszúkás vagy inkább kerek az arcod. Nyerj ihletet a sztároktól, hogy megtaláld a számodra tökéletes frizurát!

olvass tovább

8 kedvenc hajápoló

 • 2014. április 16.

Olyan hajápolókat és formázókat hoztunk ma nektek, amiket kipróbálva garantáltan függők lesztek. Ráadásul nem csak széppé teszik, hanem belülről ápolják is a hajat, így a hosszútávú használatával hosszú és egészséges frizurátok lehet. Egy lista a tökéletes hajápoláshoz.

olvass tovább

Hajfesték allergia - melyik összetevő okozza?

 • 2014. március 29.

Viszkető, égő érzés, vörös kiütések és hajhullás – a hajfesték összetevőire bármikor kialakulhat allergia. Az is előfordul, hogy az éveken keresztül használt hajfesték vagy dauervíz ismételt alkalmazása okoz tüneteket. Kivizsgálással a későbbi panaszok megelőzhetők.

olvass tovább

Hajszínajánló mindenkinek!

 • 2014. március 28.

Veled is előfordult már, hogy nagyobb változtatásra szántad el magad, de balul sült el? Ha szeretnél világosabb vagy sötétebb hajszínt, de félsz, hogy nem fog jól állni, nézd meg ajánlónkat, hogy könnyebben tudj dönteni. És bizony, néha még a sztároknak sem sikerül elsőre!

olvass tovább

Egy konty minden alkalomra

 • 2014. március 16.

Munkába, bulira, vacsorához, hétvégi ebédhez, elegánsan vagy sportosan, a konty mindig jó választás. Praktikus, egyszerű, könnyen variálható és komolyabb előmunkálatokat sem igényel. A hajfánk úgy egy évig menő is volt, de most már ideje elhagyni, helyette használjuk a kreativitásunkat. Íme egy gyors és könnyű módszer a holnapi frizurádhoz.

olvass tovább

Rácz Böbi a tavaszi hajápolásról

 • 2014. március 12.

Böbi már húsz éve dolgozik aktívan fodrászként, eredményességét pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy tavaly bekerült a világ huszonöt legjobb fodrásza közé. Volt szerencsénk kicsit kifaggatni, így megkérdeztük tőle, mit javasol a tél után megfáradt haj ápolására.

olvass tovább

Szépségek hada

 • 2014. február 06.

Dübörög a díjátadó gálák, fimpremierek, könyvdedikálások szezonja, ahol a hírességek színe-java képviselteti magát, nem is akárhogy. A legnagyobb divatházak ruhakölteményeiben, és olyan sminkekkel és frizurákkal, amiből mi egész évben inspirálódhatunk. Íme az elmúlt hetek legszebben csillogó csillagai.

olvass tovább

Angliából szeretettel!

 • 2014. január 10.

A márka termékeit fodrászok fejlesztettek ki fodrászok számára. Ez többet jelent, mint néhány egyszerű sampon és kondicionáló. Célja az volt, hogy a fodrászok idejét és energiáját megkímélve, hatékonyabb, professszionálisabb termékekkel rukkoljon elő. Paul Mitchell - a skót származású tulajdonos - az állatokon történő terméktesztelést már akkor sem alkalmazta, így nyugodtak lehetünk azzal kapcsolatosan, hogy mit vagy mit nem kenünk a hajunkra!

olvass tovább