Drasztikus hajszínváltás? Csak okosan!

Sokszor tapasztaljuk, hogy amikor egy nő életében komoly változás következik be, akkor az illető szeret a külsején is alakítani, csavarni egy nagyot. Amikor meginog a hittünk valaki iránt, és önbizalmunk is alaposan felborul, sokan szeretnénk egy szempillantás alatt totálisan új séróval meglepni magukat és a külvilágot, szinte meghökkenteni ismerőseiket. Csajok, tilos esztelenül belevágni a dologba!

olvass tovább

Válaszok 6 szépségápolással kapcsolatos kérdésre

"Ha kérdésed akad, Googlezz rá!" - csendül fel oly gyakran a mondat. A szépséggel kapcsolatos kérdésekre azonban sokszor zavaros válaszokat kapunk. Mitől lehet szép a bőr? És mitől lesz fényes a hajad? Nos, a szépségideál minden országban más és más, hiszen mindenhol eltérőek a határok, azonban akad néhány olyan kérdés, amely világszerte nap mint nap felcsendül. Ezekre kaphattok válaszokat itt és most.

olvass tovább

5 munkahelyi frizuratipp

  • 2015. szeptember 11.

A reggeli kapkodás mellett bizony nem könnyű mindenünket kicsinosítani, és általában pont a frizuránk marad ki. Pedig miért ne lehetnénk stílusosak az irodában is? Less el tőlünk néhány ötletet, és készíts magadnak öt perc alatt egész nap tartó, elegáns frizurát!

olvass tovább

5 természetes hajsimító kezelés

  • 2015. augusztus 20.

Szálkás, szöszös, durva tapintású és kezelhetetlen a hajad? Rengeteg nő küzd hasonló problémákkal, és próbálkozik méregdrága, márkás hajápolókkal, ami sokszor csak ablakon kidobott pénz. Szerencsére van néhány egyszerű és természetes otthoni megoldás, amivel gyorsan pihe-puha frizurád lehet!

olvass tovább

5 nyári szépségápoló gyümölcs

  • 2015. július 14.

Mindenki imádja, amikor a kedvenc trópusi gyümölcse ismét megjelenik az üzletek polcain. A miért pedig rendkívül egyszerű. A megjelenésük kéz a kézben jár a nyárral, a meleggel és a jó idővel. Mások pedig azért imádják őket, mert könnyen, akár otthon is elkészíthető fortélyokkal szolgálnak a gyönyörű és egészséges hajhoz vagy bőrhöz.

olvass tovább

35 hajtrend nyárra

  • 2015. július 02.

A nyár közeledtével nemcsak a gardróbunkat frissíthetjük, hanem magunkon is érdemes az legvidámabb évszaknak megfelelő, kisebb-nagyobb változtatásokat kipróbálni. Például a frizuraváltoztatás is nyáron jár a legkisebb kockázattal.

olvass tovább

5 koszorúslány frizura, ami tökéletes bármilyen stílusú esküvőre

  • 2015. június 14.

Először is, ha valaki felkért téged, hogy legyél a koszorúslánya, akkor gratulálunk! Fontos részét képezed a szertartásnak, és erre nagyon büszke lehetsz. De nem fogunk hazudni neked: ez sokkal stresszesebb meló, mint szimpla vendégnek lenni. A bevonulásnál minden szám rád fog szegeződni, ezért ki kell tenned magadért. De azt sem szabad elfelejtened, hogy nem szabad túlragyognod a menyasszonyt, ezért elegánsnak, de visszafogottnak is kell lenned egyben. Ez az öt hajstílus tökéletesen fog illeni a nagy naphoz.

olvass tovább

Gyönyörű, a tekinteteket vonzó haj

  • 2015. június 11.

Mindannyiunknak van saját, egyedi stílusa: egy kedvenc rúzsárnyalat, a parfüm, amelynek illata bennünket azonosít, vagy a magassarkú cipő, amely sosem hagy cserben. De igazán a hajunk az, ami kifejezi a valódi egyéniségünket. Identitásunk része, amely nagyban meghatározza hogy nézünk ki, és hogyan érezzük magunkat. Ezért kell, hogy lélegzetelállító legyen, pont olyan, amilyennek szeretnénk. Mégis, túl gyakran kötünk kompromisszumot, mert azt hisszük, választanunk kell az egészséges fejbőr és a szép haj között. Jöjjön a meglepetés!

olvass tovább