10 celebfrizura, ami öregít

Mi, nők állandóan szeretnénk minél fiatalosabbnak, üdébbnek tűnni, ezzel pedig a sztárok sincsenek másképp. Elnézve azonban néhány celebfotót, néha ők sem találják el a megfelelő tónust, stílust, és a tökéletesnek hitt frizura bizony jó néhány évvel megöregíti őket.

olvass tovább

A legjobb frizurák minden korosztálynak

  • 2015. szeptember 29.

Az ősz beköszöntével egy kis vérfrissítésre vágysz, de nem tudod, hogy mi állna jól és lenne a korodhoz is megfelelő? Most bemutatjuk az 5 legjobb frizuratippet, járj éppen a 20-as, 30-as, 40-es vagy az 50-es éveidben!

olvass tovább

Drasztikus hajszínváltás? Csak okosan!

Sokszor tapasztaljuk, hogy amikor egy nő életében komoly változás következik be, akkor az illető szeret a külsején is alakítani, csavarni egy nagyot. Amikor meginog a hittünk valaki iránt, és önbizalmunk is alaposan felborul, sokan szeretnénk egy szempillantás alatt totálisan új séróval meglepni magukat és a külvilágot, szinte meghökkenteni ismerőseiket. Csajok, tilos esztelenül belevágni a dologba!

olvass tovább

Válaszok 6 szépségápolással kapcsolatos kérdésre

"Ha kérdésed akad, Googlezz rá!" - csendül fel oly gyakran a mondat. A szépséggel kapcsolatos kérdésekre azonban sokszor zavaros válaszokat kapunk. Mitől lehet szép a bőr? És mitől lesz fényes a hajad? Nos, a szépségideál minden országban más és más, hiszen mindenhol eltérőek a határok, azonban akad néhány olyan kérdés, amely világszerte nap mint nap felcsendül. Ezekre kaphattok válaszokat itt és most.

olvass tovább

5 munkahelyi frizuratipp

  • 2015. szeptember 11.

A reggeli kapkodás mellett bizony nem könnyű mindenünket kicsinosítani, és általában pont a frizuránk marad ki. Pedig miért ne lehetnénk stílusosak az irodában is? Less el tőlünk néhány ötletet, és készíts magadnak öt perc alatt egész nap tartó, elegáns frizurát!

olvass tovább

5 természetes hajsimító kezelés

  • 2015. augusztus 20.

Szálkás, szöszös, durva tapintású és kezelhetetlen a hajad? Rengeteg nő küzd hasonló problémákkal, és próbálkozik méregdrága, márkás hajápolókkal, ami sokszor csak ablakon kidobott pénz. Szerencsére van néhány egyszerű és természetes otthoni megoldás, amivel gyorsan pihe-puha frizurád lehet!

olvass tovább