Top 15: A legemlékezetesebb sminkek és frizurák a Cannes-i Filmfesztiválról

Ahogy annak az elmúlt napokban is szemtanúi lehettünk, a Cannes-i Filmfesztivál minden évben sztárparádé. 2016-ban május 11. és 22. között lepték el a hírességek a vörös szőnyeget, egyeseknek a megjelenése nagyobb, másoknak kisebb visszhangot kiváltva. Íme, a mi listánk az idei emlékezetes szépségpillanatokról, Blake Livelytól egészen Palvin Barbaráig.

olvass tovább

Top 10 természetes frizura ötlet nyárra

  • 2016. május 17.

A nyár a nagy újítások, merészebb tettek időszaka. Tervezgetjük az utazásokat, fesztiválokat – és közben sokan az új frizurájukat is. És milyen jól teszik, ugyanis a strandon idén nyáron a természetes hullámoké, rövidebb „bob” fazonoké lesz a főszerep. Merítsetek az inspirációkból, és vágassatok bátran a legújabb divat szerint!

olvass tovább

Taylor Swift hajevolúció

  • 2016. május 04.

A 26 éves énekesnő afféle „Lassú víz, partot mos” típus. Nem változtatja havonta a hajszínét, sőt új frizurával sem rukkol elő minden másnap, mint a Kardashian-Jenner nővérek. Szerencse, hogy immár tíz éve a nagyközönség előtt tengeti mindennapjait, így van miből szemezgetnünk!

olvass tovább

Tavaszi hajinspirációk

  • 2016. április 05.

Valamilyen oknál fogva, minél több a napsütéses órák száma, annál nagyobb késztetést érzünk, hogy megjelenésünk a lehető legtökéletesebb legyen. Ez alól pedig hajkoronánk sem képez kivételt. Összegyűjtöttük az utcai divat legmenőbb hajtrendjeit és kiegészítőit, amelyeket megéri kipróbálni az új szezonban!

olvass tovább

Találd meg a tökéletes hajkefét!

A napi rutinunk szerves része a fésülködés, gondolkodás nélkül, ösztönösen használjuk minden reggel, és olykor napközben is a fésűnket. De biztos, hogy mindig a használat típusának megfelelő kefe van épp a kezünkben? Bizonyosodj meg róla, és bővítsd tudásod a hajkefék terén!

olvass tovább

6 tavasz inspirálta frizuratrend

  • 2016. március 23.

Az újraéledő természethez friss frizura dukál! Ennek okán bemutatunk nektek hat, könnyen elkészíthető, bármikor viselhető frizuratrendet, amelyekkel feldobhatjátok téli álomból ébredező hajkoronátokat.

olvass tovább