Tavaszi hajinspirációk

  • 2016. április 05.

Valamilyen oknál fogva, minél több a napsütéses órák száma, annál nagyobb késztetést érzünk, hogy megjelenésünk a lehető legtökéletesebb legyen. Ez alól pedig hajkoronánk sem képez kivételt. Összegyűjtöttük az utcai divat legmenőbb hajtrendjeit és kiegészítőit, amelyeket megéri kipróbálni az új szezonban!

olvass tovább

Találd meg a tökéletes hajkefét!

A napi rutinunk szerves része a fésülködés, gondolkodás nélkül, ösztönösen használjuk minden reggel, és olykor napközben is a fésűnket. De biztos, hogy mindig a használat típusának megfelelő kefe van épp a kezünkben? Bizonyosodj meg róla, és bővítsd tudásod a hajkefék terén!

olvass tovább

6 tavasz inspirálta frizuratrend

  • 2016. március 23.

Az újraéledő természethez friss frizura dukál! Ennek okán bemutatunk nektek hat, könnyen elkészíthető, bármikor viselhető frizuratrendet, amelyekkel feldobhatjátok téli álomból ébredező hajkoronátokat.

olvass tovább

Tavasz ihlette szépség trükkök

  • 2016. március 19.

Sokan előtérbe helyezik a természetes megjelenést és változtatnának az eddig jól megszokott szépségápolási technikáikon. Habár bőrünk és hajunk egyre jobban ki van téve a napsugarak hatásainak, épp ezért a hidratálók is még inkább előtérbe kerülnek. A sorból természetesen nem maradhat ki a regenerálás receptje sem. De vajon hogyan is érhetjük el legegyszerűbben az ápolt és tündöklő megjelenést?

olvass tovább

Mennyire káros a keratinos hajegyenesítés?

  • 2016. március 09.

A rakoncátlan, kiszálkásodott kezeletlen fürtökkel valóban csodát művelhet a keratinos hajegyenesítés. A szalonok azt ígérik, három hónapig csak a hajmosásra lesz gondunk, nincs többé vesződés a hajvasalóval, és körkefével, időt spórolunk, sőt az eredmény selymes tapintású, fényes, és gyönyörű haj.

olvass tovább

7 hajmítosz, amit ideje elfelejtened

  • 2016. március 07.

Megannyi mítosz kering a tökéletes haj titkáról – mindegyiket kipróbálod, aztán rájössz, hogy nálad valamiért mégsem válnak be. Nos, üdvözöllek a rakoncátlan tincsek és a fegyelmezhetetlen fürtök világában, ahol most megdöntjük ezeket a mítoszokat!

olvass tovább

A tavasz 10 legnépszerűbb hajszíne

  • 2016. február 24.

Napok kérdése, és legnagyobb örömünkre, beköszönt mindenki kedvenc évszaka, a tavasz. A természet újjáéledésével, gyakran mi is kínzó vágyat érzünk, hogy új energiát vigyünk megjelenésünkbe. Ha fontolgatod a hajszínváltoztatást, íme egy kis inspiráció, ami garantáltan meghozza a kedved a külső megújuláshoz!

olvass tovább