Vitalizáld magad tavaszra és tarts lékúrát!

  • 2015. május 06.

A tavasz mindenkinél a megújulás időszaka, így ilyenkor érdemes különös figyelmet fordítani a megfelelő vitaminbevitelre, illetve feltölteni a télen kimerült szervezetedet. Egy lékúra kiváló választás lehet, hiszen a nyersen préselt zöldség és gyümölcslevek segítenek, hogy fittebbnek érezd magad, ráadásul a tavaszi fáradtságot is könnyebben átvészelheted!

olvass tovább

A legújabb alakformáló őrület: Infra Trainer

  • 2015. április 30.

Hétvégén a FitBalance-on jártunk, ahol megakadt a szemünk egy igen látványos kardio gépen. Tömött sorokban várták az érdeklődők, hogy kipróbálják ezt az infrafénnyel kombinált fekvő biciklit. Utánajártunk, mi is az az INFRA TRAINER.

olvass tovább

Oxygen Nap május 16-án

  • 2015. április 29.

Itt a jó idő, úgyhogy most már semmi kifogásunk a mozgás ellen. Az Oxygen Wellness jóvoltából május 16-án számos program közül válogathatunk. Mozgásra fel!

olvass tovább

Szabadulj meg a nem kívánt plusz kilóktól pillanatok alatt, méghozzá egészségesen!

  • 2015. április 28.

A tavasz a megújulás, az átalakulás időszaka, hiszen a hideg téli hónapok alatt hajlamosak vagyunk kevésbé odafigyelni alakunkra, így bizony vannak olyanok, akikre itt-ott felszaladt egy pici plusz, amelytől végre itt a legjobb alkalom, hogy megszabaduljunk. Természetesen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, elsősorban egészséges táplálkozásra, illetve rendszeres mozgásra van szükségünk, ám néha jól jön egy kis extra segítség, mondjuk egy forradalmi fogyókúrás módszer szerepében, amely azon kívül, hogy 22 létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz természetes módon, finom, ízletes termékekkel segíti a súlycsökkentést.

olvass tovább

Köles - nemcsak madáreleség

  • 2015. április 25.

Bár a legtöbbeknek a kölesről manapság sajnos csak a madáreleség jut eszükbe, higgyétek el, kár lenne kihagyni ezt az értékes gabonát a saját étrendünkből! A köles az egyik legrégebb óta termesztett gabonánk, nekünk magyaroknak is egészen az ősidőktől kedvelt napi élelmünk volt.

olvass tovább

Edd laposra a hasad!

  • 2015. április 20.

Ahogy közeleg a nyár, egyre jobban pánikolunk a szép, lapos hasért. Ez nem egyenlő a soványsággal, hiszen egy kis pocak is lehet szexi, meg aztán a puffadás is sokaknál gondot jelent. Hogy rádolgozunk-e még, csakis rajtunk múlik, most inkább azt mutatjuk meg, mit érdemes enni, ha lapos női hasfalat szeretnénk!

olvass tovább