Hozd formába magad!

  • 2015. július 03.

Hölgyek, tudjuk, hogy mindig helyesen táplálkozni és rendületlenül edzésre járni nem egyszerű feladat, sőt! Ebben szeretnénk most segíteni nektek, mert léteznek olyan trükkök, amivel könnyebb az egészséges életmód útjára lépni.

olvass tovább

Egészséges ételek, amelyekkel elronthatod a diétád!

  • 2015. június 26.

Ahhoz, hogy elérd álmaid alakját, fontos, hogy egészséges ételekre cseréld a korábbi magas zsír és kalória tartalmú ennivalóid. Emellett rengeteget számít, hogy odafigyelj az adagokra, és elegendő gyümölcsöt, joghurtot, zöldséget fogyassz! Cikkünkben most 28 olyan ételre hívjuk fel figyelmed, amelyeket, ha mértékkel veszel magadhoz, bűntudatmentesen engedhetsz egyszer-egyszer a csábításnak. Csajok, mindent csak ésszel!

olvass tovább

7 kalóriaégető módszer edzőterem nélkül

  • 2015. június 25.

Szögezzük le: mi, lusta lányok, nem szeretünk edzőterembe járni. És nem is járunk. De akkor is ácsingózunk a tökéletes test után. Ha te is mindig "túl elfoglalt, vagy "túl fáradt" vagy az edzéshez, akkor ezt a cikket neked írtuk! De valami kényelmes fotelben olvasd el, nehogy még ebben is elfáradj.

olvass tovább

A jóga varázsa, India kincsei

  • 2015. június 24.

Mi is a jóga igazi varázsa? Hogyan ejti rabul a gyakorlót, válik életmóddá, életszemléletté? Azt tapasztalom, hogy a testkultúra a szellemi értékekkel integrálva, óriási hiányt pótol mind egyéni, mind közösségi szinten: a belső tudatosság növelésével (egyéni és társadalmi szinten is) a testünkben és lelkünkben tobzódó féktelen energiák, vágyak, görcsök, félelmek legnagyobb megszelídítője, filozófiája pedig kultúránk nemesítőjévé, értékrendszerünk fejlesztőjévé válhat. A sok évezredes tapasztalati tudomány a belső harmónia, a lelki béke szubjektív élményét hozza el zaklatott világunknak, méghozzá egyszerűen megtanulható gyakorlatokkal.

olvass tovább

Ultrashape Extra Karcsúsító Program a Fehérhajó Revital Centerben

  • 2015. június 19.

Első lépésben az Ön kezelését orvosi konzultáció előzi meg, melynek keretében megismerheti az ultrahangos zsíroldás módszerét és választ kap minden felmerülő kérdésre, illetve szakmai szempontból összeállítjuk az Ön problémájára legideálisabb kezelési tervet, több módszer együttes alkalmazásával.

olvass tovább

Ezért nem tűnnek el a hasi zsírpárnák

  • 2015. június 18.

A hasi zsír csökkentése nem kizárólag hiúsági kérdés. A hason jelentkező túlsúly kiváltó oka a szívbetegségeknek, a 2-es típusú cukorbetegségnek és néhány daganatos megbetegedésnek is. Amikor a diéta, valamint a kitartó edzés sem segít, előfordulhat, hogy egyéb okok állnak a zsírcsökkenés útjában. Íme, 11 tényező, ami sajnos nincs éppen a segítségünkre.

olvass tovább

Folyadékpótlás! Alapkövetelmény!

  • 2015. június 17.

Futáshoz., terepfutáshoz, kiránduláshoz, kerékpározáshoz...sorolhatnánk a hidratációs szettek helyét a mindennapjainkban. Lényeg, oda kell figyelnünk a folyadékpótlásra! Ehhez kínál segítséget a Source márka, akik különböznek a szimpla rendszerektől...

olvass tovább

Légy a világ legjobbja!

  • 2015. június 17.

Személyi edző vagy és igazi kihívásokra vágysz? Eljött a Te időd! Minden évben idén is megrendezésre kerül a világ legjobb személyi edzője cím kiosztása, amelyet Life Fitness cég indított el.

olvass tovább