Mi az amit minden nő megérdemel egy párkapcsolatban?

  • 2016. február 10.

Például éjszakai tamponvásárlás, és hajnali szex. Sok-sok szerelem, odafigyelés, kompromisszum, a tényleges cipőméretünk pontos ismerete, és a kedvenc sorozatunk tiszteletben tartása. Mert a boldogság nem valami globális jelenség, apróságokból áll össze az egész. És megérdemeljük.

olvass tovább

Téli futás - bárhol, bármikor

  • 2016. február 02.

Gyakori, sőt, inkább egyeduralkodó tévhit, hogy télen nem lehet futni. Ez a rendkívül kényelmes vélemény nyilvánvaló, hogy a mindenkiben megbúvó természetes lustaságból fakad. Oszlassuk el a tévhitet, olvass, majd este fuss!

olvass tovább

Mit ehetünk vacsorára?

  • 2016. január 28.

Amikor elolvastad a címet elmosolyodtál a buta kérdésemen magadban, mert hát, hogy lehet ilyet kérdezni, mit ehet az ember lánya vacsorára, ha épp fogyó kúrázik? Egyértelműen semmit! Nem? Hát nem!

olvass tovább

Hogyan legyünk fittek egész évben

  • 2016. január 27.

A nők nagy része a bikiniszezon előtt 1-2 hónappal kezd el rágörcsölni arra, hogy hogyan hozza formába magát nyárra ilyen rövid idő alatt. Elkezdődik a szenvedéssel teli diéták időszaka, és mindemellett még mozogni sem ártana, ugyebár. Erre persze igen nehéz rávennie magát az embernek, ha fél évig semmit nem tett azért, hogy a téli bundák alatt is csinosnak érezze magát. Pedig van rá mód, hogy egész évben, és igen, télen is fittek és csinosak legyünk! Íme, néhány tanács, amelyek segíthetnek ebben.

olvass tovább

Felelős vagyok érted!

A kötéltáncosok nap, mint nap kockára tesznek mindent. A markukban tartanak, manipulálnak a mozdulataikkal, arra kényszerítve minket, hogy elvarázsolva, megbabonázva figyeljük őket. Szelíd, passzív agresszióval arra kényszerítenek, hogy befészkeljék magukat a gondolatainkba, de ott nem építenek, hanem inkább rombolnak és fertőznek, mint alattomos vírusok, vagy gombák, akik csak arra várnak, hogy porondra lépjenek, reaktiválódjanak, gyengítsenek és beteggé tegyenek. Talán mindenkinek vannak saját kötéltáncosai, és szerencsésnek mondhatja magát az, akinek életét az örökös, huszonnégy órás pozitív gondolkodás színezte mesésen szivárványszínűre.

olvass tovább

A nő pirosban

A kis fekete mellett ott áll a gardróbban a kis piros is, ami alapdarab. A kis fekete tüzes, perzselő, nyughatatlan párja. Már önmagában pimaszul és egyben sejtelmesen, visszafogottan hivalkodó. A legegyszerűbb valójában is tökéletesen kifejező, titokzatos és extravagáns. A kis piros elég, ha önmagát adja, minden rafinált szabást, szatén, selyem vagy tüll berakást nélkülözve. Dísztelen, cicomátlan, klasszikus, mégis vérpezsdítő, táncra hívó, csábító, botrányos. Ezt fogja viselni a legelső találkozáson.

olvass tovább

Egészséges bűnözés

  • 2016. január 21.

Hiányzik az édesség a fogyókúra alatt? Dukan kókuszos zabkorpa keksz Elkezdődött egy év, ilyenkor mindenki nagy elhatározásokat tesz. A nők zöme a súlyát szeretné megváltoztatni, el is kezdődnek a kemény fogyókúrák és edzések.

olvass tovább

Karcsúsodj és méregteleníts a fogyókúrás vízzel!

  • 2016. január 16.

Az újévi fogadalmak listájában szinte mindig helyet kap a diéta, a fitnesz, és a fölös kilóktól való gyors megszabadulás. Mi, nők egészen extrém dolgokra vagyunk képesek, ha diétáról van szó, pedig ha a mozgásba legalább annyi energiát fektetnénk, mint a fogyókúrás hókuszpókuszok böngészésébe, hatékonyabban működne a zsírégetés. A Schlank-Wasser, vagyis a fogyókúrás víz egyáltalán nem új keletű dolog, ám eredményeiről és hatásáról én magam még nem tudok nyilatkozni. Ígérem azonban, hogy a hétvégén elkészítem, mert a természetes, száz százalékban egészséges összetevők miatt kíváncsiságom nem hagy nyugodni.

olvass tovább