A női test változásai

  • 2016. május 29.

A női test csodálatos dolog, ám az idő múlása könnyen nyomot hagy rajta. Ezért van,hogy sokan szeretnének örökké fiatalok maradni, ezért őrült edzésbe kezdenek, ám elfeledkeznek bizonyos változásokról, amikre ilyenkor is oda kell figyelni.

olvass tovább

7 lépés, amivel 30 nap alatt lapos hasad lehet

  • 2016. május 28.

Közeleg a strandszezon és úgy érzed nem vagy tökéletes formában? Talán úszógumi van a hasadon a sok forró csokitól? Akkor a legjobb helyen jársz! Ugyanis most összegyűjtöttük a legjobb tippeket, amikkel 30 nap alatt lapos hasat varázsolhatsz magadnak!

olvass tovább

A leghatékonyabb, alakformáló plank gyakorlatok

Ismét bikini szezon, ismét meg kell mutatni hab testünket a strandok vizslató szempárjainak, de ne pánikoljatok, még van egy hónapunk, hogy alakítsunk, amin lehet. Most elhoztunk nektek néhányat a méltán híres plank gyakorlatok közül. Nem hiába erőlteti ezt minden edző, nagyon hatásos alakformáló gyakorlat, érdemes lesz teljesíteni a kihívásunkat!

olvass tovább

5 dolog, ami miatt hasznos az ugrálókötelezés

  • 2016. május 19.

Tény, hogy ha egy sportág mellett elkötelezzük magunkat, az mindig költségeket is von maga után. Viszont ha van mozgásfajta, amihez csak pár száz forint, egyetlen cipő és némi elszántság szükséges – na, az az ugrálókötelezés. És most azt is elmondjuk Nektek öt pontban, miért kifejezetten jó alakformáló és zsírégető módszer is egyben.

olvass tovább

Nő, férfi, sport

  • 2016. május 12.

A nagy harc, ami évezredek óta tart. A két oldal, amely élvezettel feszül egymásnak olykor vérző szíveket, olykor büszke győzteseket hagyva maga után. A nő és a férfi. Az örök ellentét, néha ádáz ellenség, de mégis elengedhetetlen részei a teljességnek. Nem is tudnánk igazán gyűlölni az ellenkező nemet, mert hiszen ott van bennünk is mindkettő.

olvass tovább

A legnépszerűbb hollywoodi retró edzéstípusok

  • 2016. május 10.

Ha azt hittétek, hogy a nők mozgás iránti szeretete új keletű dolog, akkor a következő cikkünk lehet, hogy nagy meglepetést fog okozni. Most bemutatjuk azokat a retró mozgásformákat, edzéstípusokat, amik nagy népszerűségnek örvendtek régen (is) a nők körében.

olvass tovább

5 ital, ami segít a fogyásban

  • 2016. május 06.

Úgy érzed, itt az ideje leadnod néhány felesleges kilót? Biztosan tudod, hogy ennek leghatékonyabb módja, ha a rendszeres mozgást egészséges és tápláló étrenddel kombinálod. Ám, mielőtt belevágnál a fogyókúrába, érdemes megismerned néhány italt, melyek felgyorsítják a zsírégetést, és még finomak is. Íme, az öt leghatékonyabb!

olvass tovább

5+1 gyakorlat, a formás és vékony lábakért

Lehet, hogy a férfiak egy formás fenék után gyakrabban megfordulnak, de ennek ellenére a lábainkra sem árt odafigyelni az edzések során. Nem kell, hogy egy életen át takargassuk a combunkat, mert igenis van rá mód, hogy vékonyabb, formásabb legyen. Méghozzá ezeknek a gyakorlatoknak az elvégzésével!

olvass tovább