5+1 ötlet, hogy próbálj meg fitt maradni a leghúzósabb időszakokban is

  • 2017. június 26.

Van úgy, hogy olyannyira összecsapnak a fejünk fölött a hullámok, hogy csak egy valamiért fohászkodunk: hadd éljük túl az előttünk álló hetet vagy hónapot! Egy hét tele a legszivatósabb vizsgákkal? Ki sem látsz a munkahelyi határidőkből? Legszívesebben sírva fakadnál, mert belegondolsz, hogy ha ezen túl minden percet beosztanál (ergo még zuhanyozni se mennél el), akkor sem leszel meg a feladatokkal? Ilyenkor a mindennapos sportolást egy gombnyomással törli az ember az életéből, és átvedlik profi kalória fejszámoló bajnokká, hogy legalább a monitor előtti kedvjavító majszolással ne rontson tovább a helyzeten.

olvass tovább

Mit ajánlunk minden nőnek?

  • 2017. június 21.

Az emberi test, és annak az élethez igazodott működése csodálatos. Az idő múlásával folyamatos változásokon megy keresztül, amely már egészen fiatal korban elkezdődik. Ezek a természetes biológiai folyamatok közé tartozik az, amikor A Nő a változó korba lép.

olvass tovább

A 0-s vércsoportú emberek különleges tulajdonságai

  • 2017. június 19.

Az ezzel a vértípussal rendelkező emberek fontos szerepet játszottak minden társadalomban, az ókortól egészen napjainkig. A 0-s vér az őseink elsődleges típusa, akik ravasz, agresszív ragadozók voltak. Ez azonban nem véletlenül alakult így, hiszen vércsoportjuknak köszönhetően számos olyan tulajdonsággal rendelkeztek, amely segítette őket abban, hogy jobbak legyenek másoknál.

olvass tovább

Edzés ajánló: kipróbáltam az InfraTrainert

  • 2017. június 19.

Régebben kifejezetten sokat edzettem, és mozogtam, mostanában pedig próbálok (próbálnék) ehhez visszatérni, azonban még keresem a tökéletes mozgásformát és az egyéb lehetőségeket. Egy időben jártam edzőterembe, volt, hogy rendszeresen futottam, korábban kosárlabdáztam és táncoltam, jártam felnőtt balettre, sőt voltam már kick box edzésen is. Amit pedig legutóbb kipróbáltam, az az InfraTrainer, úgyhogy most az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani.

olvass tovább

Tőzegáfonya, a nők csodaorvossága

  • 2017. június 19.

Ez az apró bogyós növény igazi csodaszer, gyógyhatását az orvostudomány már évezredek óta felhasználja. Az alternatív gyógymódok ma reneszánszukat élik, ezért a tőzegáfonya számtalan egészségügyi előnyét is egyre szélesebb körben támasztják alá a kutatások. Rokona a fekete áfonyának, és sokan keverik a vörös áfonyával, az angol nyelvben még az elnevezés is azonos, mindkettőt cranberry-nek hívják.

olvass tovább

A csodák mindig halkan zörgetnek az ajtódon – Szepes Mária gyógyító gondolatai

Minden mondata fontos üzenet zaklatott világunkban, ahol túl sok dolog vonja el a figyelmünket a fontos dolgokról. Magunktól nem megy, kellenek a valódi önzetlen Mesterek, akik jobb irányba terelik az életünket. Szepes Mária író, költő, és forgatókönyvíró idén lenne 109 éves. A gyűlölet csak lehúz, a szeretet felemel, és a másokért való szolgálatnál nagyobb ajándék nincs, vallotta az írónő, a hazai ezoterikus élet nagyasszonya, akit életében sokan csak Mária néniként emlegettek.

olvass tovább

Plantapol -Természetes összetevők Neked!

  • 2017. június 10.

Hogyan szabaduljunk meg a télen lerakódott zsírpárnáktól? Itt a nyár, indul a bikini szezon, így most már nincs mese, edzés és diéta mellett ki kell próbálnunk valami táplálék kiegészítőt is. Most a Plantapol Fat Burner-t ajánljuk!

olvass tovább

5 különleges mozgásforma a karcsú idomokért

  • 2017. június 10.

A sport, a mozgás életünk részét képezi. Már csak a mindennapi teendők elvégzéséhez, nem is említve a busz után futást vagy a gyerekemelés még nem hivatalos sportját, kondíció kell. Mindennek nem kell egyenlőnek lennie a heti háromszori edzőteremben izzadással, miért ne találhatnánk meg a hozzánk leginkább illő mozgásformát, és lehetnénk eredetiek e téren is?

olvass tovább