Ugrás a lap tetejére

Mindent a Halloweenről

Bajor hangulat

Bajor hangulat

Látványkonyhával, tradicionális bajor ételekkel és hamisítatlan Oktoberfest hangulattal vár mindenkit a megújult Paulaner Sörház. Az átalakított belsőtér mellett az étlapon is felfedezhetünk néhány újdonságot: a látványkonyhában faszénen sült grill húsok és halak készülnek, valamint sokkal szélesebb desszertkínálat várja a vendégeket.
Kedvenc animációs filmjeink

Kedvenc animációs filmjeink

A Nemzetközi Animációs Filmszövetség (ASIFA) kezdeményezésére 2002 óta ünnepeljük a mai napon az Animáció Világnapját, annak emlékére, hogy 1892. október 28-án a párizsi Grévin Múzeumban megtartották Émile Reynaud Optikai Színházának első nyilvános vetítését, amely az első, folyamatos mozgóképvetítés volt a nagyközönség számára. Reynaud találmányával három évvel előzte meg a filmgyártás úttörőiként számon tartott Lumiére-fivérek első nyilvános filmbemutatóját.
Isten éltessen Bill Gates!

Isten éltessen Bill Gates!

A ma 59 éves Bill Gates igazán megosztó személyiség. A Microsoft cég alapító-tulajdonosának, a világ egyik leggazdagabb emberének vagyonát több mint 70 millió dollárra becsülik. Rendkívül megosztó személyiség, akinek élete nyitott könyv – ebbe lapozunk most bele születésnapja alkalmából.

KERESŐ