Isten éltessen Salma Hayek!

  • 2015. szeptember 02.

Ugyan ki gondolná, hogy mexikói szappanoperákkal is el lehet jutni Hollywoodig? Nos, Salma Hayeknek sikerült a lehetetlen, és mára a legnagyobb latin dívák közé küzdötte fel magát. A szépséges színésznő ma ünnepli 49. születésnapját.

olvass tovább

Idézetek Anne Frank tollából

  • 2015. szeptember 01.

Anneliese Marie „Anne” Frank zsidó származású német lány, akit „Anne Frank naplója” címmel kiadott, a második világháború idején írt naplójegyzetei tettek világhírűvé. Naplóját, melyben családjáról és barátairól, érzéseiről, meglátásairól, azaz életéről írt, tizenharmadik születésnapjától kezdve vezette 1944. augusztus 1-jéig. Összegyűjtöttük a legszebb idézeteit.

olvass tovább

Style Cserebogár: Jennifer Lopez - 1. rész

Gondoltátok volna, hogy Jennifer Lopez immáron 17 éve ontja magából a jobbnál jobb slágereket (a teljesség igénye nélkül: Papi, Dance Again, Jenny from the Block, Get right)? Pedig így van, hiszen 1998-ban kapta meg első lemezszerződését, amellyel rögtön az amerikai toplisták legjobb 10 korongja között debütált!

olvass tovább

15 dolog, ami egy tökéletes fürdőszobában megtalálható

Ha csak néhány órára érkezik vendégünk, akkor nagy valószínűséggel figyelmen kívül hagyja fürdőszobánk apró részleteit. Azonban, ha éjszakára is marad a látogató, akkor akad néhány olyan dolog, amellyel jó benyomást kelhetünk rá azontúl, hogy igazán otthonosnak tudhatjuk a lakásunkat. Vess egy pillantást listánkra, és szerezd be a legfontosabb dolgokat! És ábrándozz el, hogy mi az, amit talán majd egy másik életben valósítasz meg a fürdődben...

olvass tovább

A legjobb Richard Gere mozik

  • 2015. augusztus 31.

A Pretty womannel világhírűvé vált színész ma ünnepli 66. születésnapját és mi ezen okból összeválogattuk a legkedvesebb romantikus filmjeit. Nektek melyik a kedvencetek?

olvass tovább

In memoriam Michael Jackson

  • 2015. augusztus 29.

Moonwalk, Billy Jean, Thriller… a pop koronázatlan királyát senkinek sem kell bemutatni. Milliók rajongtak érte, és milliók törtek össze 6 évvel ezelőtti halálhírén. Michael Jackson úgy ment el, ahogy élt: botrányokkal és csillogással körülölelve, ám örökre nyomott hagyott emlékezetünkben.

olvass tovább

A világ 8 legforgalmasabb repülőtere

  • 2015. augusztus 28.

Valljuk be, mindannyian imádunk időnként kiszakadni a megszokottból, és bőröndünket megpakolva repülőre szállni. A statisztikák szerint 2007 óta folyamatosan növekszik az utasok száma a nemzetközi járatokon, ezzel pedig kialakítottak egy listát a világ legforgalmasabb reptereivel.

olvass tovább

Ha szakítottál a szerelmeddel

  • 2015. augusztus 28.

Mindannyian estünk már át fájdalmas szakításokon, amikor készakarva büntetjük magunkat és súlyosbítjuk, amúgy is nyomorúságos helyzetünket szívszaggató zenékkel és filmekkel. Összegyűjtöttük azokat a dalokat, melyeket szívesen írnánk egy-egy kapcsolat margójára.

olvass tovább

Világsztárok arcát kombinálta össze egy művész

Ahány ember, annyi elmélet él arról, hogy milyen egy tökéletesen vonzó arc. Néhányan az arc szimmetriájában bíznak, mások a nagy szemekben, és a dús ajkakban hisznek. A norvég Pedro Berg Johnsen most a legszebbeknek ítélt sztárok arcait olvasztotta össze néhány kép erejéig.

olvass tovább

In memoriam Teréz Anya

  • 2015. augusztus 26.

Kalkuttai Boldog Teréz, azaz Teréz anya nevét mindenki ismeri, munkásságának jelentőségével viszont csak kevesek vannak tisztában. Már életében igazi angyal volt, aki szívén viselte a nincstelen, magányos elesettek sorsát. Római katolikus apáca létére sohasem azt nézte, ki milyen vallású, hiszen ő az igaz szeretet erejében hitt.

olvass tovább