Ők készülhetnek az EB-re

  • 2016. május 05.

Kijelölte 30 fős keretét a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck. A válogatott május 8-tól részt vesz a közvetlen Európa-bajnoki felkészülés első jelentős állomásán, a csaknem két héten át tartó ausztriai edzőtáborban.

olvass tovább

Elindult az OTP Bank olimpiai kampánya

  • 2016. május 04.

Az olimpikonok felkészülését erősíti az OTP Bank új applikációja, amelyet sportolók jelenlétében április 27-én mutattak be a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. Az OTP Riaria nevű applikációval a szurkolók közvetlen üzenetükkel támogathatják az olimpikonokat a felkészülési időszakban.

olvass tovább

Volt - Egy - Szer

  • 2016. május 03.

Kábítószer. Talán az egyik legnegatívabb töltetű szó, aminek már csak a hallatán is elborzad az ember. Egy szülő különösen. Végigfut azonnal az agyán, hogy vajon ő mit tenne, ha kiderülne, hogy gyermeke tiltott szerhez nyúlt, esetleg rendszeresen drogozik. A félelmük jogos, de sajnos általában a félelem szintjén meg is reked a dolog.

olvass tovább

Mindent a fazongyanta előnyeiről

  • 2016. május 01.

Bárki bármit mond, nőnek lenni sokszor nagyon nehéz, sőt kifejezetten sok fájdalommal járó dolog. A szépségért szenvedni kell, szól a mondás, és bár közhelyesnek hangzik, az élet számos területén igaznak bizonyul. Szóval ennek kapcsán beszéljünk most a szőrtelenítésről, és azon belül is beszéljünk a fazongyantázásról.

olvass tovább

A történelem tisztázatlan és különleges halálesetei

  • 2016. április 30.

A Sors nem csak az átlagemberekkel, de a legnagyobb uralkodókkal, politikusokkal, vagy bármilyen más területen sikert elérő géniuszokkal sem kegyes, s amit megadott életükben, gyakran megtagadta halálukban. Az alábbi összeállításban azon történelmi hírességek közül válogattunk, akik halálának körülményei vagy máig tisztázatlanok, vagy rejtélyes, misztikus, esetleg különös, netán szörnyű körülmények között haltak meg.

olvass tovább

Ma van a tánc világnapja

Az 1983-ban útjára indult neves ünnep idén kerül megrendezésre 33. alkalommal. Az táncos hagyományt a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapján, április 29-én tartják. A táncművészet legnagyobb ünnepén a RaM-ban megtekinthető a Netz táncprodukciója, sőt, ez alkalomból óriási bulira számíthatsz a Hősök terén megrendezendő Shim-Sham Flashmob által. De hogy miről is szól ez a nap?

olvass tovább

13 érdekes tény a ZEN-ről

  • 2016. április 29.

A zen a buddhizmus egyik legnépszerűbb ága. Sokan testi-szellemi gyakorlatnak tartják, míg mások vallásnak, sőt, filozófiai rendszernek tekintik. Gyakorlatai és tanai segítenek elérni a megvilágosodást. Manapság egyre elterjedtebb, így hát sok zen közösség létezik Észak-Amerikában és Európában is. Érdemes megtudni róla néhány érdekes információt.

olvass tovább

Isten éltessen igazi Macskanő!

  • 2016. április 29.

A gyönyörű, szőke híresség ma ünnepli 58. születésnapját. Összesen 3 Oscar jelölést, egy BAFTA díjat, egy Golden Globe-ot, s azon kívül öt jelölést tudhat magáénak, ráadásul a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál díjának is büszke tulajdonosa. De vajon hogyan jutott el idáig?

olvass tovább

A pop királynője olyat alkotott, mint még előtte senki - Mindent a Lemonade projektről

  • 2016. április 28.

Beyonce alig egy héttel ezelőtt kijött karrierjének, sőt, talán az egész pop zeneiparnak a legkülönlegesebb, „vizuális” albumával, ami a Lemonade című új lemezének dalait sűríti össze egy egy órás filmben. Ezzel pedig felrobbantotta az internetet, a rajongóktól kezdve a legnagyobb sztárokig mindenki erről beszél azóta, így mi sem mehettünk el mellette szó nélkül.

olvass tovább