A pozitív megerősítésben hiszek

  • 2015. május 22.

Epres Panni szupermodellként már meghódította a nemzetközi kifutókat és jelenleg családjának szenteli ideje nagy részét. A most is gyönyörű édesanya karrierjének egy emlékezetes történetét mesélte el, és azt is elárulta, hogy saját tapasztalatiból tanulva ő hogyan támogatja tanácsadóként a Miss Balaton by Cosmopolitan versenyzőit.

olvass tovább

6 tipp nőknek a veszély ellen

  • 2015. május 22.

A híradóban szinte minden nap hallani olyan emberekről, akik egyik napról a másikra eltűntek. Benned is mindig felmerül, hogy mi lenne, ha ez veled történne meg? Te mit csinálnál, ha rád támadnának az utcán? Mi megírtuk, hogyan védheted meg magad a támadóktól.

olvass tovább

14 lélegzetelállító felhőalakzat

  • 2015. május 21.

A természet sokszor érdekes jelenségeket produkál. Így a fűben fekve, felhőket bámulni sem feltétlenül csak az unatkozó emberek hobbija. Megannyi érdekes formát fedezhetünk fel, nem véletlen, hogy szépségükre a fotóművészek is felfigyeltek.

olvass tovább

11 dolog, amit nem tudtál Sandra Bullockról

  • 2015. május 20.

A People magazin az év legszebb nője címet idén nem másnak adta, mint az 50 éves amerikai színésznőnek, aki csak annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy „Ez nevetséges.”. Azon túl, hogy egy roppant tehetséges, Oscar-díjas színésznőről beszélünk, aki nem mellesleg egy gyönyörű fiú édesanyja, nem sokat tudunk Sandra Bullockról. Pedig elhihetitek, ennél sokkal több rejlik ebben a nőben, lássuk pontosan mi is.

olvass tovább

A világ legfurcsább épületei

  • 2015. május 19.

A világ teli van szórva különösebbnél különösebb épületekkel. Szinte minden nagyobb városban akad egy furcsa épület, amely vonzza a turistákat. Íme, a 10 legjobb, amelyeket mindenképpen érdemes egyszer felkeresni!

olvass tovább

Brutalitás vagy szórakoztatás?

  • 2015. május 18.

Korábban írtunk már a Bogdáni úti horror házról, ahol hátborzongató, de egyben felejthetetlen csapatépítő tréningen vettünk részt a szerkesztőség tagjaival. Akkor egy igazán izgalmas túrán vezettek végig minket a páratlanul tehetséges színészek, ahol a saját félelmeinkkel kellett szembenéznünk, de éppolyan mértékben, hogy az, jóleső adrenalinként csapódjon le, ne pedig apátiába zuhanva próbáljuk feldolgozni a történteket.

olvass tovább

Rekord menniységű adomány gyűlt össze az Adok-Kapok Napokon

  • 2015. május 15.

Az Adok-Kapok Napok népszerűsége idén minden várakozást fölülmúlt: a tavalyi felajánlások kétszerese, 80.000 ruha, cipő, játék és sporteszköz gyűlt össze a Premier Outlet jótékonysági akcióján. Az adományoknak köszönhetően több ezer nélkülöző család jut jó minőségű ruhákhoz. A felajánlásokat az Ökumenikus Segélyszervezet osztja szét országszerte a következő 2 hónapban.

olvass tovább

A legrövidebb celebházasságok

  • 2015. május 15.

Bárki hozhat életében elhamarkodott döntéseket. Életünk szerelmének kiválasztása például korántsem könnyű feladat, és nem is sikerül feltétlenül elsőre. Megesik, hogy az első házasság sajnos nem az utolsó. A sztárok is gyakran beleesnek ebbe a hibába, annyi biztos, hogy Vegas szemtanúja volt a világ legrosszabb házasságainak. Következzenek hát a tiszavirág életű celebházasságok!

olvass tovább