Ugrás a lap tetejére

Vajon megéri Disney sztárnak lenni?

Érdekességek a banánról

Érdekességek a banánról

A banán az egyik legközdkeveltebb gyümölcs, de finom íze mellett számos egyéb pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. Tápanyagokban gazdag, ez valószínűleg senkinek sem újdonság. De azt tudtad például, hogy a banán fogyasztása boldogabbá tehet, hogy ki találta fel a banán splitet, vagy, hogy a banán illata csökkenti az éhségérzetet? Olvass tovább, ha kíváncsi vagy ehhez hasonló érdekességekre!
6 film, 6 divatikon

6 film, 6 divatikon

Vannak filmek, amelyek korosztálytól függetlenül ismertek, sőt még azok is ismerik őket, akik bemutatásukkor nem is éltek. Ezek a klasszikussá vált produkciók valamiért divatot teremtettek. Íme hat halhatatlan mozi, amely az életünkbe változást hozott!
10 film, amit idén látni kell

10 film, amit idén látni kell

2013-ban olyan zseniális alkotásokat láthattunk a vásznon, mint: a 12 év rabszolgaság, a Jégvarázs, az Amerikai botrány, a Gravitáció és még sorolhatnánk. És ahogy azt már Hollywoodtól megszokhattuk, a lista 2014-ben is tovább bővül, így jó filmekből idén sem lesz hiány. Vessünk hát egy gyors pillantást tíz filmre, melyekért biztosan megéri majd a mozikba látogatni!

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk