A függetlenség napja

  • 2015. július 04.

A függetlenség napja (Independence Day) vagy egyszerűen július negyedike (Fourth of July) az Amerikai Egyesült Államok egyik szövetségi ünnepe. Az amerikaiak ezen a napon ünneplik a Függetlenségi Nyilatkozat 1776-os kihirdetését, melyben országuk kinyilvánította függetlenségét Nagy-Britanniától.

olvass tovább

Isten éltessen Tom Cruise!

  • 2015. július 03.

Ki hinné, hogy a többszörös Golden Globe-díjas színész és producer már 53 éves? Pedig nem ámítás, kétségtelen, hogy a mai napig ő a legsikeresebb hollywoodi sztárok egyike, már csak azért is, mert egyedül ő tudott filmjeivel hétszer egymás után több mint 100 millió dolláros bevételt csinálni.

olvass tovább

Trónok harca szereplők a valóságban

  • 2015. június 30.

A sorozat, ami jelenleg szinte mindenki fantáziáját mozgatja igencsak felforgatta a színészek, a tervezők és a stylistok mindennapjait. Egy-egy szereplőt talán fel sem ismernénk az utcán, ha szembejönne velünk az utcán, a sorozat alkotói és stábja ugyanis nem kevés energiát fektetnek a karakterek tökéletes megjelenésébe. De nézzük, kedvenc sorozatsztárjaink hogyan festenek a valóságban!

olvass tovább

Hétköznapi tárgyak, különös köntösben

  • 2015. június 28.

Emily Blincoe fotóit látva az embernek néha olyan érzése támad, mintha ennek a művésznek végtelen ideje lenne – és végtelen kreativitása. A texasi fotós titka abban rejlik, hogy egyszerűnek tűnő tárgyakból és témákból alkot nagyszerűt úgy, hogy teljesen új koncepcióba helyezi azokat.

olvass tovább

Hogyan bánj a pasiddal?

  • 2015. június 28.

Vacsora, meccsnézés, vagy egyszerűen csak női csevegés. Könnyű lenne ezekről írni, mi most mégis egy kicsit komolyabb oldaláról közelítjük meg a dolgot. A "Hogyan kezelj egy férfit?" című soha meg nem írt könyvből idézünk most pár gondolatot nektek.

olvass tovább

7 módszer hogyan óvd magad a szúnyogoktól

  • 2015. június 26.

Nincs is rosszabb annál, amikor a nyaralásunkat elrontják az olyan apró dolgok mint például a szúnyogcsípések. Viszketnek, ha elvakarjuk őket, fájni fognak, és az sem túl kellemes dolog, amikor éjszaka a fülünkbe zümmög a szúnyog. De hogyan előzhetnénk meg a csípéseket? Mi megtaláltuk a megoldást!

olvass tovább

Illóolajok terápiás célra

  • 2015. június 25.

Az illóolajok mintegy 60-250 vegyületből állnak, nevük is mutatja, hogy szobahőmérsékleten illékony anyagok. Valamennyi illóolajban van egy vagy több olyan főkomponens, amely az illóolajok mintegy 60-90 százalékát alkotja.

olvass tovább

Mesék a filmvászonról

  • 2015. június 20.

Ugye mindenkinek van kedvenc tündérmeséje? Az izgalmas történetek viszont nemcsak a gyermekek fantáziáját ragadták meg, hanem a hollywoodi rendezőkét is. Ismerjünk meg most néhány érdekes, filmre vitt mesét!

olvass tovább

Isten éltessen Nicole Kidman!

  • 2015. június 20.

Nicole Kidman: Oscar- és Golden Globe-díjas ausztrál-amerikai színésznő. Hol botrányaitól, hol sikereitől visszhangzik a média, ám kétségtelen, hogy a legkeresettebb sztárok egyike. Ki gondolná, hogy a szépséges filmcsillag ma 48 éves?

olvass tovább