8 tipikus autóvezető, akik az idegeinkre mennek

  • 2015. július 30.

A tömött buszról sokszor vágyakozva nézzük a kényelmes kocsiban ülőket, de minden autót vezető ember tudja, hogy az utakon (sajnos) sosincs egyedül... A hétköznapjainkat, de a legszebb utakat és a legnyugodtabb pillanatokat is könnyen elronthatja egy másik autós társunk. A CBS Reality összeszedte nekünk a legtipikusabb autóvezetőket.

olvass tovább

7 sorozatbeli otthon, ahol szívesen élnénk

  • 2015. július 27.

Az első lakásunk általában teljesen ellentétben áll a korábban megálmodott elképzelésekkel. Megtalálni a megfelelő lakótársakat, beszerezni a bútorokat, fizetni a számlákat; mind-mind a felnőttkor kezdetben stresszes velejárói. Addig, amíg mindent a saját képünkre formálunk, legalább gondolatban máshol is időzhetünk. Íme, 7 csodás otthon kedvenc sorozatainkból.

olvass tovább

5 tipp, hogy jól induljon minden reggel

  • 2015. július 26.

Biztosan Te is ismersz olyan embereket, akiknek mindig minden körülmények között jó kedvük van és mosolyognak, függetlenül a borongós időtől, vagy a temérdek rájuk váró feladattól. Szeretnéd tudni a titkukat, és jókedvűen kezdeni a napot, akár már az utálatos hétfőkön is? Erre adunk most néhány egyszerű tippet.

olvass tovább

Isten éltessen Mick Jagger!

  • 2015. július 26.

Mick Jaggert úgy látszik, nem éri utol a kor: bár éppen ma tölti be a 72. életévét, ugyanúgy végigtáncol, énekel és ugrabugrál egy The Rolling Stones koncertet, mint 50 évvel ezelőtt. Születésnapja alkalmából ma az ő életébe vetünk be most egy pillantást.

olvass tovább

Így tehetsz pozitív benyomást másokra!

  • 2015. július 24.

Nagyon sok módja vannak, hogy mindenféle megjátszás nélkül különleges, szimpatikus egyéniségként maradjunk meg másokban már az első találkozás után. Ismerd meg ezeket az egyszerű technikákat, és tégy pozitív benyomást új ismerőseidre!

olvass tovább

Isten éltessen Jennifer Lopez

  • 2015. július 24.

Az egyik leghíresebb latin díva színésznő, énekes, táncos, divattervező és anyuka egy személyben, emellett többször választották a világ legszebb női közé. Jennifer Lopez, vagyis J.Lo. ma ünnepli 46. születésnapját.

olvass tovább

A balerinafestő halálára

  • 2015. július 19.

Ma 181 éve született a formabontó francia festő és szobrász, Edgar Degas. Műveihez ihletet a lóversenyek, az opera és a balett világából merített. Saját korában még nem ismerték el, mára azonban méltó helyet foglal a legnagyobbak között.

olvass tovább

Miért lett ikon Elizabeth Taylor?

  • 2015. július 18.

Egy rendkívül fiatal, de ígéretes gyereksztárból lett világhírű filmcsillag. Sőt, Elizabeth Taylor talán a legnagyobb színésznő, akit Hollywood valaha látott. Gyönyörű, tehetséges és elragadó volt. Valódi ikon, az élet minden területén.

olvass tovább