Hello, Anti - Valentin!

Te vagy a Valentin-nap depis oldala, egyben a szingli tudatosság, és a szabad véleménynyilvánítás napja, amikor a szingli státusz büszkén viselhető, és a szerelemnapi giccsparádé bátran kicikizhető.

olvass tovább

Amit eddig biztos nem tudtál Jennifer Anistonról

  • 2016. február 11.

Jennifer Aniston, vagyis Jen, ahogy a rajongók szólítják, ma Hollywodd egyik legkedveltebb színésznője, aki bájos arcával, bomba testével és gyönyörű hajkoronájával a férfiak és a nők szívét egyaránt meghódította. Most elárulunk néhány érdekességet, amit eddig talán Te sem tudtál, hiszen éppen ma ünnepli 47. születésnapját.

olvass tovább

Fotósorozat a világ pereméről

  • 2016. február 09.

Patagónia Dél-Amerika legdélibb csücske, gyakorlatilag tényleg a világ peremén helyezkedik el a kétmillió lakosú földrajzi régió, ahol egy brit fotós, Andy Lee készített lélegzetelállítóan gyönyörű fotósorozatot.

olvass tovább

Ma van a Majom évének első napja!

  • 2016. február 08.

Február 8-a a kínai új év első napja. A Tűz elem és a Majom állatjegy évében járunk, így összegyűjtöttünk néhány általános tudnivalót, és az ekkor születettek legjellemzőbb tulajdonságait. A kínaiak szerint legalábbis.

olvass tovább

Csodálatosan énekli a himnuszt Lady Gaga az 50. Super Bowl-on!

  • 2016. február 08.

Lady Gaga vasárnap esti előadása megrengette a Santa Clara Stadiont, és ugyanúgy az internetet is. A hatszoros Grammy díjas énekesnő csillogó, élénkpiros Gucci nadrágkosztümben hibátlanul, és mély átéléssel adta elő az amerikai himnuszt, melyet a közönség érzelmi katarzist átélve, felállva éljenzett. Lady Gaga frenetikus előadása felrobbantotta a közösségi oldalakat, és számos híresség fejezte ki nyíltan elismerését, fejet hajtva a tökéletes performansz előtt.

olvass tovább

A legelegánsabb osztrák város - Salzburg

  • 2016. február 07.

Kevés kisváros van, ahol oly sok izgalmas látnivaló akad, hogy akár egy hétig sem unatkozik az ideérkező. Salzburg egyike ezeknek, ahová bármelyik évszakban is látogasson az ember, mindig talál valami lenyűgözőt, valami elegánsat, valami szépet.

olvass tovább

Furcsa fóbiák

  • 2016. február 07.

Számos fóbiája van az ember élete során, van aki a bezártságtól, míg mások a tömeg elől menekülnek. Létezik azonban néhány igazán megdöbbentő is, amiről soha nem gondolhatnánk, hogy egyesekből komoly rettegést válthat ki. Például egy vacsorabeszélgetés. Azt hitted, hogy Te vagy nehéz eset? Erre most egész biztos rácáfolunk!

olvass tovább

Fotósorozat a lányról, aki nem hagyja, hogy lencsevégre kapják

Mikaël Theimer francia származású, Kanadában élő üzletemberből lett fotóművész, aki bevallása szerint sosem akart fotós lenni, az élet alakította így. A hangsúly nem is a fényképészeten van, hanem az embereken, akiket a kamerán keresztül megismerhet; a történeteken, amik egy kattintással felszínre kerülnek, és a helyeken, ahová mindennek köszönhetően szerencséje volt eljutni.

olvass tovább