7 tipp izgalmas lánybúcsúkhoz

  • 2016. május 24.

A lánybúcsú az esküvőre és a nagy Ő-vel való közös életre készülődés egyik legjobban várt momentuma mind az ara mind pedig a barátnők részéről. Jól bevált szokás, hogy a menyasszony barátnői beleadnak apait-anyait egy felejthetetlen, „utolsó közös kimenő” megszervezésébe.

olvass tovább

Filmek, melyekből irányítani tanulhatunk

  • 2016. május 24.

Ki gondolná, mennyi mindent tanulhatunk, miközben remekül szórakozunk? Nos, (majdnem) minden filmnek megvan a maga tanulsága, melyet érdemes fejben tartani. Egyes alkotások például arra nyújtanak lehetőséget, hogy vezetői képességeket sajátítsunk el, a csapatépítéstől kezdve egészen a személyek közötti kommunikációig. A most felsorolt filmek olyan vezetői készségeket és értékeket közvetítenek, melyeket bármikor kamatoztathatunk a munka, és az élet minden területén.

olvass tovább

Érdekességek a banánról

  • 2016. május 24.

A banán az egyik legközkedveltebb gyümölcs, de finom íze mellett számos egyéb pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. Tápanyagokban gazdag, ez valószínűleg senkinek sem újdonság. De azt tudtad például, hogy a banán fogyasztása boldogabbá tehet, hogy ki találta fel a banán splitet, vagy, hogy a banán illata csökkenti az éhségérzetet? Olvass tovább, ha kíváncsi vagy ehhez hasonló érdekességekre!

olvass tovább

A nőideál változásai

  • 2016. május 23.

Az ideális női test kultúránként és korszakonként mindig is eltérő volt. Talán örökké változni is fog, ezért nem érdemes görcsösen megfelelni valamilyen irreális testképnek. Egyre több nő harcol azért, hogy elfogadják olyannak, amilyen – hiszen nem vagyunk egyformák, ám a szépség pont a többféleségben rejlik. Most összegyűjtöttük azokat a videókat, melyek kicsit élesebb képet adnak a múlt és a jelen ideáljairól, annak szépségéről vagy éppen valótlanságáról.

olvass tovább

22 hihetetlen konténerház

  • 2016. május 22.

Az otthon mindenki számára mást jelent. A hely, ahol nyugodtan lepihenhet, a hely, ahol felnőtt, mások pedig képesek akár évente háromszor is költözni, mert szinte bárhol képesek megtalálni a helyüket. Annyi biztos, hogy manapság mindenki a sajátos, innovatív környezet megteremtésére törekszik. A konténerből készült házaknak is sajátos atmoszférája van, emellett környezetbarátnak számítanak, és egész olcsón összehozhatók (átlagosan 2000 dollárból). Bizonyításképp most összegyűjtöttük a világ 22 legjobb konténerházát!

olvass tovább

A szerelem örök- akkor és most

  • 2016. május 21.

Az öregedés egy természetes folyamat, ahogyan az is, hogy minden változik. Az egyetlen, ami mégis közös a most következő kilenc párban az nem más, mint az egymás iránt érzett szeretet. A képek tökéletesen tükrözik, hogy telhetnek el évek, történhet bármi, ha a szerelem valódi, akkor nincsenek korlátok.

olvass tovább

10 film, melyekből történelmet tanulhatunk

  • 2016. május 21.

Az idő fejvesztve rohan, s a világ változik. Napról napra, kívül-belül. Amit ma még biztosan tudunk, azt holnapra megcáfolják. Elég csak egy pillanat, és máris minden megváltozhat körülöttünk. Ahhoz, hogy ehhez alkalmazkodni tudjunk, folyamatosan a jelenben kell élnünk. Emiatt olykor túlságosan is lekötnek aktuális életünk történései. Pedig néha meg kell állni egy kis időre. Csak úgy, elmélkedni a múlton. Olyan érdekes és értékes dolgokon, melyek később is a hasznunkra válhatnak.

olvass tovább

Samantha Jones megmondta

Nem tudom, ki hogy van vele, de én személy szerint a Szex és New York sorozatból, ezt a nőt kedveltem a legjobban, bár sok negatív kritikát kapott, mind a sorozatban, mind a szerepe kapcsán. Szerintem mégis messze ő volt a legegyenesebb, legvagányabb és leghumorosabb karakter. Nézzünk tőle néhány aranyköpést.

olvass tovább

Édes kis bűnbeesés

  • 2016. május 18.

Amióta világ a világ, és ember az ember, azóta létezik a bűn is, mint olyan. Valahogy, ilyenkor a kései tavasz hamvas pezsgését érzékelvén, mintha újra divatba jönne bűnbe esni. A csábítás szele, lágyan cirógatja az arcunkat, úton-útfélen színes, szagos, már-már giccsesen szirupos nyalánkságokba botlunk, a kirakatokban kacéran kínálják fel magukat a tejszínhabos púderszínű krémkelyhek, a csészényi forró csokoládék és a cuki kis édességek.

olvass tovább

11 tipp, hogy jól mutass minden fényképen

  • 2016. május 18.

Tudod, hogy dögös csaj vagy, de ahhoz, hogy a fényképezőgép előtt is jól mutass, ennél több kell. Például az, hogy felfedezd, milyen a nyerő a mosolyod, hogy remek legyen a megvilágítás a rajtad lévő ruha és a testtartásod. Szakértőket kérdeztünk meg arról, miként engedhetnéd szabadjára a benned rejlő topmodellt. Válaszaikból született meg a 11 legjobb tippünk arra, hogy legyél dögös a fotókon.

olvass tovább