Híres emberek szakítólevelei

  • 2015. november 24.

Akár te vagy az, aki véget vet egy párkapcsolatnak, akár téged ejtenek, egyben megegyezhetünk: a szakítás nem jó móka. Az egyik legjobb módja, hogy átvészeld a nehéz időket, ha észben tartod, nem te vagy az egyetlen ember, aki hasonló fájdalmakon megy keresztül. Néhány híresség kézzel írott levelei éppen erre emlékeztetnek; a szakítás az élet része.

olvass tovább

A Barbie baba evolúciója

  • 2015. november 24.

Az első Barbie babát 1959-ben dobták piacra. Azt hiszem, nem túlzok, ha azt írom, minden '59 környékén vagy azután született kislány gyermekkorának meghatározó része volt a nagyfejű, agyonsminkelt műanyag baba. 56 év alatt azonban nagy változásokon esett át mindannyiunk kedvence.

olvass tovább

A nyerő négyes

  • 2015. november 23.

Az Audi A4 és az A4 Avant új nemzedéke a technológia és esztétikum izgalmas ötvözete. A márka legnépszerűbb modellcsaládjának összes technikai megoldását továbbfejlesztették, új mércét állít kategóriájában. Az összes technológiai fejlesztés középpontjában a menetellenállások (légellenállás, súrlódások, gördülő ellenállások) csökkentése állt.

olvass tovább

Isten éltessen Miley Cyrus!

  • 2015. november 23.

Ma 23 éves Miley Cyrus, aki egykor bájos Disney-sztárként indult, ám az évek alatt dögös botrányhősnővé edzette magát. Na de hogyan lett Hannah Monatanából twerk-királynő? Most megtudhatjátok.

olvass tovább

A legjobb Goldie Hawn mozik

  • 2015. november 21.

A máig csodaszép Goldie Hawn éppen ma ünnepli 70. születésnapját. Kevesen tudják, hogy édesanyja magyar származású zsidó volt, aki az Aranka név tükörfordításaként választotta lányának a Goldie nevet. Kurt Russellel több mint 30 éve alkotnak egy párt, és lányára is büszke lehet, hiszen Kate Hudson örökölte édesanyja szépségét és tehetségét is. Goldie születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

A televíziózás világnapja

  • 2015. november 21.

A televíziózás világnapját (World Television Day) 1996 óta szokás tartani, november 21-én. Alapvető célja, hogy a tévétársaságok olyan témákat állítsanak középpontba, mint a béke, az együttműködés, és a fejlődés.

olvass tovább

A '90-es évek rajzfilmjei

  • 2015. november 21.

A villantós haspólók és magasított talpú cipők hatására úgy tűnik, mintha visszacsöppentünk volna a ’90-es évekbe. És ha már úgyis időutazunk, egy forró nyári délután nincs jobb program, mint gyermekkorunk meséi közül szemezgetni. Nektek melyik volt a kedvencetek annak idején?

olvass tovább

14 dolog, amit csak az éjjeli baglyok érthetnek

  • 2015. november 20.

Minden reggel élet-halál harcot vívsz az ébresztőórával és komoly fizikai fájdalmat okoz kikelni az ágyból a délelőtti órákban? Éjszaka viszont képtelen vagy egy helyben maradni, az agyad pedig szinte felrobban a jobbnál jobb ötletektől? Ha válaszod igen, akkor ez most Neked szól.

olvass tovább

Tudtad-e? - 20 érdekesség a macskákról

  • 2015. november 18.

Alaposan át kell gondolni, mikor egy házi kedvenc, azaz egy örök gyerek örökbefogadásának gondolatával játszadozunk. Amellett, hogy hatalmas felelősség, egy kisállattal nem könnyebb vagy egyszerűbb az élet, viszont hiába minden hátrány, több mint megéri.

olvass tovább