A Style.hu ajánlata
 • Helyszínek
 • Ajánlatok
 • Kuponok

A kedvenc fiúbandáink

 • 2015. április 14.

Ha a fiúbandák kerülnek terítékre, muszáj visszamerészkednünk a nagy elődökig. A jelenséget tulajdonképpen egy nagy brit zászlóval is lehetne szimbolizálni, hiszen a legnagyobb őrülettel övezett együttesek szinte kivétel nélkül Angliából kerültek ki. Most megtudhatod, kik érték el a legnagyobb sikereket!

olvass tovább

Tíz dolog, amit imádok benned

 • 2015. április 11.

A tökéletes pasi tíz ismérve, avagy mitől döglik a nőnemű légy, illetve létezik-e a mesebeli szőke herceg, vagy csupán az álmainkban él. Tréfás adoma, szarkasztikus görbetükör róluk és rólunk.

olvass tovább

Harc a makacs foltok ellen

 • 2015. április 10.

Nem csak a háziasszonyoknak érdemes tudni, hogyan kell eltávolítani a makacs szennyeződéseket. Hiszen bárkivel előfordulhat, hogy rácseppen némi vörösbor a kedvenc fehér blúzára, vagy kiszedhetetlennek tűnő fűfoltok maradnak a farmerjén egy piknik után. Most eláruljuk, hogy a különböző makacs szennyeződéseket, hogyan tüntetheted el végleg.

olvass tovább

12 tipp, hogy jobb kedved legyen

 • 2015. április 09.

Előfordult már mindenkivel, hogy egyik pillanatban még madarat lehet vele fogatni, a következő percben pedig elkapja valami és teljesen lelombozza. Előfordulhat, hogy valaki valami rosszat mond, vagy eszedbe jut egy emlék esetleg megint elromlik a telefonod. De semmi pánik! Mi tudjuk, hogy tudsz ezen javítani és meg is osztunk Veled 12 tippet és trükköt, amitől mindenképp jobb kedved lesz, bármennyire is szomorú vagy.

olvass tovább

Starbucks kávékisokos

 • 2015. április 07.

1200 éve része napi rituálénknak, több népcsoport szertartással ünnepli a kávézást, megannyi eljárással számos különféle kávéitalt kérhetünk és készíthetünk otthon is. Sokan a feketére esküsznek, de van, aki inkább tejjel issza az eltérő régiókból származó, a más és más pörkölésű kávébabokból készült frissítőket. A Starbucks kávémestere, Rauzer Zoltán a legfőbb különbségeket mutatja be a kávéfajták és régiók között, emellett a Starbucks tavaszi kávékülönlegességéről, a közepesen erős diós, kakaós ízű Peru-ról mesél.

olvass tovább

Isten éltesse Francis Ford Coppola!

 • 2015. április 07.

Ma tölti be 76. életévét, a világ egyik legismertebb rendezője, Francis Ford Coppola. A Mester 1963-ban, mindössze 24 évesen rendezte meg első filmjét, és a ‘66-ban készített második filmje, már meghozta a szakmai elismerését és a mesterdiplomát is. Coppolát máig az Egyesült Államok legenergikusabb, ugyanakkor legvitatottabb rendezőjeként tartják számon.

olvass tovább

A legjobb utcai reklámok

 • 2015. április 06.

A világ vezető márkái bizony bármit megtennének, hogy felkeltsék a vásárlók figyelmét. Rájöttek, hogy a plakátok és egyszerű reklámcsíkok már nem sok mindent mozgatnak meg az emberekben – szerencsére, hiszen így minél innovatívabb kampányokkal próbálnak lenyűgözni minket. Most összeszedtük a legjobbakat, amiket itthon is szívesen látnánk, és biztos nem mennénk el mellettük szó nélkül!

olvass tovább

Húsvéti szokások a nagyvilágból

 • 2015. április 06.

Nálunk hagyományosan a tojásfestés és a locsolkodás számít igazi húsvéti tradíciónak, de ha nemzetközi kitekintést végzünk számos izgalmas szokással találkozhatunk az ünnep kapcsán.

olvass tovább

A húsvét története

 • 2015. április 05.

A húsvét az egyik legnagyobb keresztény ünnep, amikor Jézus feltámadására emlékezik az egész világ. Ha nem vagy teljesen tisztában a történelmi hátterének az ünnepnek, mi segítünk a részletekkel.

olvass tovább