Újabb 5 idegesítő ember Facebookról

  • 2015. október 13.

A korábbi, Az 5 legidegesítőbb ember Facebookon című cikk népszerűségén felbuzdulva nagyon sok javaslatot kaptam annak kapcsán, kiknek lenne még helyük a listán. Ezért most újabb 5 idegesítő Facebook szereplőt szeretnék bemutatni.

olvass tovább

Lenyűgöző őszi erdők

  • 2015. október 11.

A cseh, Janek Sedlar, az ősz bámulatos színeit örökítette hazája legszebb erdőiben. A sorozatot végignézve most azonnal kirándulni szeretnénk!

olvass tovább

Isten éltessen Nora Roberts!

  • 2015. október 10.

Nora Roberts-et a sors is írónőnek szánta: egy hóvihar miatt napokig a házban rekedt, unalma enyhítésére pedig tollat ragadott. Azóta több tucat történetet vetett papírra, melyek közül sokat meg is filmesítettek. Az írónő éppen ma 65 éves.

olvass tovább

Retró időutazás

  • 2015. október 09.

A posta világnapja alkalmából régi korok nosztalgikus fotóit gyűjtöttük nektek össze, amikor még divat volt levelet írni és Facebbok ismerősök helyett penfriendjeink voltak a világ minden tájáról! Szeretnénk egy időgépet, most!

olvass tovább

Forradalmi újítás a mellnagyobbításban!

  • 2015. október 09.

Világszerte rengeteg nő elégedetlen teste egy, vagy több részével. Sokaknak a mellük okoz fejfájást, van, aki túl kicsinek találja, van, aki a formájával nincs kibékülve. Amikor egy nő a mellimplantátum mellett dönt, jobb esetben alapos tájékoztatást kap orvosától. De létezik még egy segítség is…

olvass tovább

12 dolog, amit nem tudtál Matt Damonról!

  • 2015. október 08.

Matt Damonnal végtelenül elfogultak vagyunk, hiszen van benne valami elképesztően sármos csibészség és mindemellett pokolian tehetséges. A színész ma ünnepli 45. születésnapját, így eme jeles alkalomból összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet!

olvass tovább

Tények a stresszről

  • 2015. október 05.

A stressz az egyik olyan dolog, ami senkit nem kímél, kivétel nélkül mindenki találkozik vele, akkor is, ha birkatürelemmel áldotta meg a sors. A gyakori idegeskedés számos hatást fejt ki a testre és az idegekre, így összegyűjtöttük a legérdekesebb tényeket.

olvass tovább