Ugrás a lap tetejére

Titkaim

Jár a jó szex

Jár a jó szex

A szexuális életünk nagyrészt rajtunk múlik. Azon is, hogy merünk-e szólni, ha valami nem jó, ha nem élvezzük, vagy ha unjuk, és nem kívánjuk tovább folytatni a viszonyt. Nem tudni, miért, de valahogy nincs kódolva bennünk, hogy szóvá tegyük a valós igényeinket.
Atomrobbanást akarok

Atomrobbanást akarok

Azt hiszem, alapvetően ugyanarra vágyunk mi nők, de azért mégis, vannak közöttünk különbségek, mikor azt fogalmazzuk meg, milyen férfit szeretnénk. Mert vannak olyan tulajdonságok, amelyek egyértelműek: legyen az illető kedves, udvarias, jó humorú, legyen jó állása, legyen képes eleget tenni a férfias feladatoknak, azaz a nő érezze magát biztonságban mellette mind fizikailag, mind anyagilag, és még sorolhatnám.
Randitények, amit a filmekből tudunk

Randitények, amit a filmekből tudunk

A húszas évei közepére a legtöbb nő, leszámítva azokat a szerencséseket, akik már 17 évesen megtalálták a nagy Ő-t, több tucat randin vannak túl, és jó adag tudnivalóval és tapasztalattal készülnek időről-időre a következőre. Van, amikor már az első pillanatban tudjuk, hogy veszett fejsze nyele a találkozás, de illedelmesen kihúzunk egy-két órát, de olyan is előfordult már, hogy az órákon át tartó borozás, sétálgatás után a városban, remegve vártuk, hogy írjon vagy hívjon, mégsem jelentkezett soha többet. De mit tudunk a filmekből a randizásról?

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk