Ugrás a lap tetejére

Amiket egy össze nem illő párnak mondanál

Az ideális férfi

Az ideális férfi

Előre szólok, ez a téma most ösztönösen kerül megközelítésre. Csak semmi tudományos magyarázat, száraz definíció, pszichológia háttér, vagy matematikai összefüggés. E sorok írója erősen megpróbál nem elfogult lenni és elvonatkoztatni egy bizonyos tudatállapottól, és általános képet igyekszik festeni az Ideális Férfiról. Itt és most csak néhány szempont kerül megtárgyalásra.
Görcsoldót a nőknek!

Görcsoldót a nőknek!

Lili vagyok, 28 múltam, marketingesként dolgozom egy multinál és elég jó vagyok a munkámban. De Anyám ma említette, hogy szerinte túl sokat görcsölök. Mondtam neki, hogy Anya, menstruálok, még jó, hogy görcsölök, de kétlem, hogy értékelte a humorom. Egyébként nem is menstruálok. Erről jut eszembe, hogy szerdán vettem be az utolsó fogamzásgátlót, ami azt jelenti, hogy szombaton meg fog jönni, vagyis a pénteki randi után még lehet bármi Danival, tehát le kell borotválnom a lábam. Bár ma még nem beszéltünk, most akkor nekem kéne írni? Vagy evidens, hogy áll a péntek este?
Anyakomplexusos szerelem

Anyakomplexusos szerelem

A kisfiúk „betegsége”, az idősebb nők mentsvára, és az anyukák legnagyobb félelme. Ki ne tartana anyaként attól, hogy a kisfia egy vele csaknem egykorú nővel kézen fogva sétál haza, hogy bemutassa, mint a legújabb nagy szerelmét? Aki esetleg még férjnél is van? Vagy éppen válik? Micsoda főnyeremény! Jó, lehet, hogy épp nem anyukával egykorú, mert az a huszon-harminc év különbség meglehetősen ritka, de egy nála jóval idősebb hölggyel. De vajon mi zajlik ilyenkor a „gyerekben”? Nem tudod? Na, majd én elmondom!