Ugrás a lap tetejére

Fájdalmas biztosítás

Szadomazo gyorstalpaló

Szadomazo gyorstalpaló

A mai világban már annyira nem számít tabunak a szadomazo szex, hogy gond nélkül bestsellert lehet írni a témában, amit aztán meg is filmesítenek. Azt viszont tudni kell, hogy bár látszólag sok mindent megengedhetnek maguknak a felek, bizonyos ki nem mondott szabályokat érdemes betartani miközben a partnered saját örömöd növelésének céljából bántalmazod.
Így tartsd a kapcsolatot a külföldre költöző barátnőddel!

Így tartsd a kapcsolatot a külföldre költöző barátnőddel!

A legjobb barátnőd New Yorkba, Londonba, Milánóba, vagy valamelyik más, igen távoli városba költözik? Bár döntése szívszorongató lépés számodra, tudod, hogy izgalmas és hasznos pontja lesz ez életének. Már nem ülhettek be akármikor egy kávéra, vagy nem mehettek el spontán partizni, azért nem feltétlenül kell elengedned a kezét! Rengeteg olyan csatorna van, amely által megoszthatjátok egymással az élményeket, éppen aktuális történéseket. Cikkünkben most néhány tippet adunk, hogy a távolság ellenére miként érezheted magadhoz továbbra is egészen közel a legjobb barátnődet!
Válás három gyerekkel

Válás három gyerekkel

Tapasztalatból mondhatom, hogy a válás akkor sem kellemes dolog, ha csak egymás kezét engedjük el, ha pedig három gyerek sorsára is befolyással van a döntés, meglehetősen megnehezíti az ügy barátságos kimenetelét. Az pedig csak fokozza a nehézségeket, ha nem csupán arról van szó, hogy nem kívánunk tovább együtt élni a másikkal, hanem a jövőképben már itt és most, szerepel egy harmadik fél is.