Az áldozatok mindenkit áldozattá akarnak tenni

Próbálom megérteni mások nézőpontját, célját, élethez való viszonyát. Látni mit, miért tesznek, elfogadni, hogy mások más célokért dolgoznak, más lelkesíti őket és másképp képzelik a világ jövőjét. Ezek között léteznek olyan elképzelések, amelyek közel állnak hozzám, amelyek mögött hasonló életfeladatot, felfogást látok, és léteznek olyanok is, amelyeket igyekszem elfogadni, de egyetérteni nem tudok velük, igaz, nincs is rá szükség.

olvass tovább

Az légy, aki vagy, érezd jól magad!

  • 2016. február 06.

A stílus, én magam vagyok, és nem a trendek határoznak meg elsősorban. A tervezők csak az irányt mutatják meg számomra, a divatos holmi csak egy töredéke a külsőmnek, a személyiségemnek. Az egyéniségem csakis én határozhatom meg. Nem akarok beállni a sorba és tucat ember lenni, nem engedem, hogy mások irányítsanak.

olvass tovább

Nem tudok új életet kezdeni!

A legtöbben arra várnak, hogy elérkezzen a pillanat az életükben, amikor végre önmagukkal foglalkozhatnak, amikor azt csinálhatnak, amit a legjobban szeretnek, szóval amikor végre megvalósíthatják önmagukat, az álmaikat. De valamiért ezzel a helyzettel is úgy vagyunk, mint minden nagy álmunk valóra válásával: félelmetes pillanat és nem is igazán tudjuk, mit kell kezdeni vele, amikor bekopogtat az ajtónkon a lehetőség…

olvass tovább

Első randi vs. párkapcsolat - 8 dolog, ami durván megváltozik

  • 2016. február 05.

Óóó, azok a csodálatos első randevúk, amikor órákon keresztül készülsz, fogalmad sincs, hogy mit vegyél fel, a pasi meg virágot hoz, és kinyitja neked a kocsiajtót. Aztán, amikor meg már benne vagytok a kapcsolatban, egészen máshogy lesz minden, durván megváltoznak a dolgok. Persze nem lehet általánosítani, de azért van a következő felsorolásban némi igazság. Nemde?

olvass tovább

Miért menekülnek a férfiak az okos nőktől?

Két nő ül a bárpultnál, két egyszerűen és könnyen definiálható típus. Egyikük visszafogottan szexi, kedves hangú, őzikeszemű, pilláit édesen rebegtető, mosolygós, piros tűsarkúban. Martinit rendel. A másik magabiztos, szinte arrogáns, markáns arcú, de csinos és igényes. Túl szofisztikált beszédstílusában azonban van valami taszító, kissé erőszakos. Egymás után gurítja le a sok shottot. Tíz megkérdezett férfiből hét az őzikét választaná. A miért kérdésre egyértelmű választ adtak: kedves, nőies. Ő biztosan nem fogja otthon a nadrágot viselni.

olvass tovább

Csók-kisokos

  • 2016. február 05.

Avagy 12+1 különböző csóktípus, amelyet a legtöbben tapasztalunk életünk során, és egy emberként imádunk.

olvass tovább

Amikor követed a sorsod

Úgy hiszem a sors minden embert vezetni szeretne, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint figyelni a jelekre és követni őket. Ha elhagyjuk a felesleges, szenvedést okozó köröket, amelyeket mi magunk hozunk létre, s nem teszünk mást, csak a nekünk kijelölt úton haladunk, az életünk jóra fordul. Azt vesszük észre, hogy a dolgok könnyen mennek, sikereket érünk el és minden sejtünkben érezzük: megtaláltuk helyünket a világban!

olvass tovább

Megcsömörlött érzések

Egy ponton túl már nem tudsz adni. Megcsömörlik a szeretetcsupor a lelkedben. Persze azt, hogy ez időszakos vagy végérvényes, azt csakis az idő tudja eldönteni. De az biztos, hogy van az úgy, hogy elfárad a szívünk.

olvass tovább