Ugrás a lap tetejére

Barát kontra pasi

Mindenkinek megvan a maga baja

Mindenkinek megvan a maga baja

- Ez a legkönnyebb - mondja egy ismerősöm - valaki másra fogni, hogy az életünk minden bajának ő az okozója. Nos, amíg így lesz, addig lesz a világon bosszúvágy, kegyetlenség, a hétköznapokban pedig boldogtalan, szerencsétlen életek, amiért mindig valaki más a felelős.
Soffi-nak miért kellett meghalnia?

Soffi-nak miért kellett meghalnia?

Pete Zsófinak ugyanúgy kezdődött a története, mint nekem: tavaly diagnosztizáltak nálunk méhnyakrákot az orvosok hosszú hónapokon át tartó időhúzás után, amíg végül is sikerült kitalálniuk, hogy az erős vérzéses tünet bizony nem méhszájseb és nem is gyulladás. Aztán én a legjobb kezekbe kerültem, míg neki nem volt ilyen szerencséje. Egyszerre kezdtünk a betegségről naplót vezetni. Tanuljatok a történetünkből!
Jógával a jó testtartásért

Jógával a jó testtartásért

Mozogj másképpen, élvezd, hogy minden porcikádban áramlik az energia: a jóga nem torna, hanem életfilozófia, tudatállapot. Tanuld meg és sajátítsd el, hogy tudsz a jóga alapelvei szerint élni! A jóga jelentése: kötni, egyesíteni, koncentrálni, alkalmazni. Rád vonatkoztatva a jóga a test, a lélek és a szellem minden erejének egyesítése és irányítása az egyetemes Isten felé. Jógázz minden nap, kapcsold ki magad!

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk