Ugrás a lap tetejére

Szabadnapos a szívem, gyere velem!

Ez a ti napotok, férfiak!

Ez a ti napotok, férfiak!

Nem vagyok egy nagy történész, de abban azért biztos vagyok, hogy a legtöbb ünnepet a nők bulizták ki magunknak néhány apró (vagy nem is olyan apró) ajándék reményében. Lássuk be, kevés férfit láttunk eddig, aki legörbült szájjal duzzogott volna, ha elfelejtették a névnapját, vagy nem kapott Valentin-napra csokiszívet.
Férfiszempont: A magas fenntartású lányok

Férfiszempont: A magas fenntartású lányok

Nick Vujicic Magyarországon tartott előadásán voltam, ahol mesélt egy érdekes dolgot: az emberek állandóan keseregnek, hogy minden rossz. Egyébként pedig, hogy lehet kezek-lábak nélkül boldogan élni. Erre megkérte a közönséget, hogy tegye fel a kezét az, aki boldog. A 3000 emberből többnyire mindenkinek volt kettő, rosszabb esetben egy keze, amit feltehetett volna. De nem sok kéz lendült fel, szóval el kellene gondolkodni azon, hogy nem keseregni kéne, hanem megpróbálni élvezni az életet és értékelni azt, amink van.
A dohányzás súlyosan károsítja az egészséged!

A dohányzás súlyosan károsítja az egészséged!

A cigaretta egészségtelen,ez tény.Mégis szép hazánkban minden harmadik ember dohányzik. Átlagemberek, élsportolók, otthontalanok, szegények, gazdagok. Mindenki tudja, hogy egészségtelen, rákot okoz, s ennek ellenére mégis szívják a koporsó szeget.

Sissi Park

Ausztria

KERESŐ