A Style.hu ajánlata
 • Helyszínek
 • Ajánlatok
 • Kuponok

Nem érdemes beleragadni!

 • 2015. április 25.

Jobb ha az ember nemet mond mindenkinek, akiről már az első pillanatban tudja, hogy nem az igazi, mert az igennek általában az a vége, hogy egy szemvillantás alatt kikötsz egy olyan kapcsolatban, ami senkinek sem jó.

olvass tovább

Orális szex 10 lépésben

 • 2015. április 24.

Az orális szex sok nőnél tabutéma, míg a legtöbb férfi egyik legnagyobb vágyálma. Talán mert taszító a felnőtt filmek igénytelen hozzáállása? Nos, az igazán jó szexhez mély érzelmek és erős bizalom szükséges – meg persze higiénia. 10 lépésben mutatjuk, hogyan lehet megbarátkozni vele, illetve miket érdemes betartani.

olvass tovább

Egyedül is boldogan

 • 2015. április 24.

Szinglinek lenni nem a világvégét jelenti. Sőt, annak, aki egyedül van, legalább nem kell alkalmazkodnia senkihez, nem kell tartani attól, hogy összetörik a szívét – tehát úgy él boldog életet, ahogy csak akar. Következmények nélkül. Ha mégis úgy éreznéd, az egyedüllét rossz dolog, akkor adunk néhány tippet, amivel lekötheted magad!

olvass tovább

Probiotikum kicsiknek és nagyoknak

 • 2015. április 24.

Tavaszra nemcsak a vitaminraktárak merülnek ki, de a téli antibiotikum kúrák, hasmenéses betegségek is nyomot hagynak a szervezetben. A probiotikumok kedvező hatásairól dr. Polgár Marianne gyermek-gasztroenerológust kérdeztük.

olvass tovább

Hogyan változtatta meg a 21. század a kapcsolatokat?

 • 2015. április 23.

A technikai fejlődés drasztikusan megváltoztatta a mindennapi életet. A komoly változások az élet minden területén észlelhetőek, mi most az ismerkedési, párkapcsolati faktort járjuk körbe. Érzelmi kapcsolatot létesíteni és fenntartani pontosan annyira könnyíti meg a 21. század, mint amennyire ellehetetleníti. Lássuk, mik azok a tényezők, amik miatt a trubadúr líra lovagi ideáljainak idejéből megszületett a villámrandik korszaka.

olvass tovább

A mama kedvence is lehet befutó

 • 2015. április 23.

Mi a bajod a mama kedvencével? A lábaid előtt hever, a tenyeredből eszik és odavan érted. A szíve VIP szekciójába pakolt, ami mint tudjuk nála örökös tagság. Sosem kell megújítani, az igazolványod örökre szól, csak rajtad áll vagy bukik a saját pozíciód. Mi a probléma? Persze az, hogy a VIP szekcióban nem egyedül vagy. Egy mama kedvencétől sosem várhatod el, hogy kirúgja onnan az anyját. A mamának önként kell távoznia onnan, úgy, hogy megköszöni a lehetőséget, és azt is, hogy ennyi éven át elfoglalhatta kisfia szívében a királynői trónt.

olvass tovább

Hivatása: NŐ

 • 2015. április 22.

Hölgyeim, áruljátok el, ki ne vágyna arra, hogy mindenki azt gondolja róla, hogy ő egy igazi NŐ. Így nagybetűvel írva. A nőiesség valaki számára egyszerű, míg mások számára lehetetlennek tűnő feladat. Ahhoz, hogy valaki igazi NŐ legyen, mindig kedvesnek, szellemesnek, ápoltnak, csinosnak, jó kedélyűnek, magabiztosnak és miegymásnak kell lennie. Hoppá! Meg is érkeztünk, hisz számos tulajdonság még csak-csak megvan egy nőben, de talán, ami a leginkább hiányzik, az a magabiztosság. Pont az, ami belülről ered, s ami beindítja a többi tényezőt…

olvass tovább

Ne múljon a világ dicsősége

 • 2015. április 22.

Az önző gén mindannyiunkban jelen van. Az önző gén valójában a túlélés génje, akkor válik dominánssá, ha a bennünk élő ösztönlény kerekedik felül. Az önző emberi magatartás valójában a saját túlélésünket szolgálja, amikor a saját önnön testi és lelki egészségünk, jólétünk válik elsőrangúan fontossá. Ha mindenki Pál apostol szeretethimnuszát zengené csillogó szemmel, szólna az angyalok nyelvén, nem keresné a maga javát, a rosszat nem róná fel, soha nem gerjedne haragra, mindent elhinne, mindent remélne és mindent elviselne, az egy idealizált, utópisztikus világ volna, melyben egy idő után valaki úgysem lelné a helyét. Lázadóvá válna, és erősen kilógna a sorból. Mert az önző gén ott munkál mindenkiben, látensen, vagy erőteljesen megmutatkozva.

olvass tovább

Mikor tartsunk gluténmentes étrendet?

 • 2015. április 22.

Az utóbbi években egyfajta divattá vált gluténmentes ételeket fogyasztani, a táplálkozási irányelv új kultuszát elterjedt fogyókúrás, életmódváltó programok is népszerűsítik. Valóban mindenkinek indokolt a glutén teljes mellőzése az étrendből?

olvass tovább

Aggódott, hogy lemarad valamiről

 • 2015. április 21.

Hol kint, hol bent vagyunk egy kapcsolatban, s attól függően, hogy mit éltünk épp meg, próbálunk egy kicsit egyensúlyozni. Próbáljuk azokat a dolgokat, amelyeket megvontak tőlünk, vagy mi magunk megvontuk magunktól, nagyobb mennyiségben bevonzani az életünkbe, próbáljuk valamiféleképpen csillapítani az élettel szembeni az éhségünket…

olvass tovább