Elfogadás. Fontos szó. De nélkül!

„Továbbra is erősen csapadékos, nedves idő várható. Sajtóközleményében Isten hangsúlyozta, az emberekből mostanra végképp elege lett. Bár elismerte, hogy az emberi faj egyedei mind egy szálig az ő teremtményei, de hozzátette, azt soha nem gondolta volna, hogy ezekből a lelkes kreatúrákból végül ennyire megátalkodott, gonosz, semmirekellő banda válik.”

olvass tovább

Volt egy éjszakánk...

  • 2015. július 01.

Ahogy kinyitom, a szoba ablakát érzem az eső illatát. Végig fut rajtam egy érzés. Egy érzés, amit a tegnap hagyott maga után. A szobában a ruhák ledobálva, a pólón, amit viseltem érzem az illatodat. Majd elhajítom… Bárcsak a világ másik végéig tudnám dobni a pólót, és az érzést is, ami bennem kavarog azóta.

olvass tovább

Flörtöt a szingliknek és a házasoknak!

  • 2015. július 01.

Senki sem szeret hosszú távon egyedül lenni, mindenki vágyik egy társra, akivel megoszthatja a rossz és a jó dolgokat, megőrizheti az éltető tüzet, no és persze gyermeki énjét. Éppen ehhez járul hozzá a flört is. Kacérkodásra fel!

olvass tovább

El a kezekkel a szívemtől

  • 2015. június 30.

Féltékenyen őrzöm önmagam, soha ne kapj eleget belőlem. Soha ne érezd a szerelmi teltségérzetet, más és más aspektusból mutatkozom, maradjon étvágyad azt a részt is megízlelni. Ne érezd, hogy telítődtél, hogy túl sokat kaptál, de azt sem hagyom, hogy végre érzelmi komfortérzetet tapasztalj meg. Élénknek és érdeklődőnek szeretnélek látni, a hétköznapok sivatagában bolyongónak, magányos harcosnak, aki a kizárólag számodra megalkotott érzelem-oázisban pihen meg, az én lélegzetvételem, az én kezem érintése által.

olvass tovább

Nem hiszem, hogy bárki feleségül venne

  • 2015. június 30.

Hiába szép és okos egy nő, nem elég. Nem tudunk mit kezdeni egy olyan nővel, aki nem hisz magában. Az önbizalmat pedig nem tőlünk, férfiaktól kell megkapnia, hanem önmagától. Hiszen épp azért hívják önbizalomnak, mert belülről táplálkozik, mert nem kell hozzá senki és semmi, csak az a belső bizonyosság, hogy elég jók vagyunk mindenhez - meséli egy férfiismerősöm.

olvass tovább

Most engedtem el az anyámat

  • 2015. június 29.

A gyerek-szülő viszonnyal majd mindannyian megküzdünk valamilyen formában. A szerepek, amelyeket magunkra veszünk hol megfelelnek a valóságnak, hol nem. Szerencsések vagyunk, mondta egyszer egy pszichológus barátom, ha a gyerek-szülő kapcsolatból felnőtt-felnőtt kapcsolat válik. Ugyanis ez az egészséges felállás!

olvass tovább

Hivatása: Nő

  • 2015. június 29.

Hölgyeim, valljuk be, mindannyian arra vágyunk, hogy nők legyünk, de olyan igazi, ízig-vérig NŐ, így nagybetűvel írva. Persze az szubjektív, hogy kinek mit jelent az, hogy igazi nő, de mégis, próbáljunk meg rá válaszolni.

olvass tovább

Ne ragadj bele a válásba!

  • 2015. június 28.

Gyakran olvasom különböző fórumokon, hogy a nők jelentős többségét mennyire megviseli a válás. Mennyire nehezen dolgozzák fel, mennyire nehezen lépnek tovább, és fogadják el azt, ami megváltozhatatlan. És veszik el maguktól az időt, amit már egy új élet létrehozásába fektethetnének bele – teszem hozzá.

olvass tovább

20 dolog, amivel senkinek nem tartozol

  • 2015. június 27.

"Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid pedig úgy sem hiszik el" - Elbert Hubbard. Borzasztó fárasztó állandóan magyarázkodni, hogy mit miért csináltunk. Félünk a reakcióktól, de belül villog a jelzőlámpánk, hogy hazudunk, magunkat verjük át. Miért nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy megtettem, mert nekem ez esett jól, vagy ezt éreztem helyesnek?

olvass tovább

Szakítás

  • 2015. június 26.

Minden ember életében bekövetkezik a szerelem. Az a csodálatos érzés, amikor nem érzünk lehetetlent, nem érzünk félelmet, jöhet bármi és bárki, ti ott vagytok egymásnak és semmi más nem számít. Az ember azt kívánja, hogy ez az érzés soha ne múljon el, örökké tartson. Miért is kívánnánk mást, hiszen a jót, a boldogságot keressük egész életünkben. Sajnos azonban a sors nem mindig kegyes hozzánk és nem mindig azt adja nekünk, amit mi szeretnénk.

olvass tovább