Ugrás a lap tetejére

Nem adom a komfortzónám!

Hogyan lehet barátságból szerelem?

Hogyan lehet barátságból szerelem?

Napjainkra igen ismert és gyakran használatos kifejezéssé vált a friendzone. Nem egyszerű helyzet, ha beléd szeret egy közeli barátod, de az talán még kétségbeejtőbb, ha te kezdesz el hirtelen gyengéd érzelmeket táplálni a legjobb barátod iránt. Ha nem tudod, vagy nem is akarod legyőzni az érzést, íme néhány tipp, aminek segítségével nagyobb eséllyel törhetsz ki a haver szerepkörből, és válhatsz a szerelmévé.
Ha megcsalnál

Ha megcsalnál

\"- Elhagynál, ha kiderülne, hogy megcsaltalak?\" - kérdezte a férfi. \"- Túl fáradt vagyok ahhoz, hogy firtatni merjem a kérdés apropóját. Inkább csak annyit mondok, attól függ.\" \"- Mitől?\" \"- Tényleg muszáj most erről beszélnünk?\" \"- Muszáj.\"
Ha vártál tíz évet, kibírsz még egy kicsit?

Ha vártál tíz évet, kibírsz még egy kicsit?

Nem értem magam, és nem értek másokat sem, ha az időről van szó. Gyakran halogatjuk a dolgok megtételét. Millió kifogásunk akad: ráér még, nem sürgős, úgysem oldunk meg vele semmit, esetleg: nincs erőnk változtatni rajta, vagy épp lehet, hogy azzal áltatjuk magunkat, hogy nincs szükségünk változásra, a dolgok úgy vannak jól, ahogy vannak. És az is előfordul, hogy mint a strucc a homokba dugjuk a fejünket, jelezvén: nem vagyunk hajlandóak tudomást venni a bajról.

KERESŐ