Mr. Style válaszol

  • 2015. szeptember 01.

Mindannyian szeretnénk belelátni a férfiak fejébe, megfejteni, lekódolni a mondataikat, viselkedésüket. Ha ennek a különleges képességnek nem is lehetünk a birtokában, talán közelebb kerülhetünk a Bölcsek Kövéhez, Mr. Style-nak hála, aki örömmel válaszol az általunk, általatok feltett kérdésekre.

olvass tovább

Az előítéletről

Oldalról sandítsz rám, csak a profilodat látom, mégis tudom, hogy engem nézel. Amit a szemed magadba szív rólam e rövidke idő alatt, abból rakod össze ítéleted mozaikkockáit, máris kész a rögtönzött, ösztönös személyiségteszt eredménye. Rám ragasztottad a címkét, pozitívat, vagy negatívat, a szemedben meg vagyok bélyegezve, be vagyok suvasztva egy általad amatőr módon felállított személyiség kategóriába.

olvass tovább

A tökéletességre való törekvés egy kapcsolatban

A kapcsolatok kezdeti szakaszában mindannyian megpróbálunk a lehető legjobb formánkban tetszelegni. Azt hiszem ez nem teljesen tudatos, inkább valami mélyen belénk kódolt viselkedésforma. A tökéletesség hajkurászása azonban sokszor átesik a ló túloldalára, és azon kapjuk magunkat, hogy egy komplett idiótaként viselkedünk. De mitől félünk pontosan? Miért akarunk olyanok lenni, mint egy skatulyából kihúzott egyen gyártmány?

olvass tovább

A férfi és a komfortzónája

A férfiak rendkívül egyszerűen, gyakorlatiasan gondolkodnak, legalábbis hozzánk képest. Nem agyalják, nem beszélik túl a dolgokat, mindent a lehető legmagátólértetődőbb módon oldanak meg, és persze úgy, hogy az számukra a legkényelmesebb legyen!

olvass tovább

Így légy magabiztos az ágyban

  • 2015. augusztus 30.

Valljuk be: mindannyiunknak van olyan testrésze, amit nem szívesen mutogat, de erre a problémára mindig találunk megoldást: hosszú ujjú felsők, fenékemelő farmerek vagy a kedvenc kis feketénk. De mi van akkor, ha ezeket a hibáinkat az ágyban készülünk feltárni valaki előtt?

olvass tovább

Az ideges nő izgalmas

A legtöbb kapcsolat a konfliktusokon bukik el. Azon, hogy az egyik fél valamit így akar, a másik úgy, és sehogy sem tudnak megegyezni. Vagy azon, hogy az egyik teljesen visszafojtja minden indulatát, míg a másik a társán éli ki. Esetleg azon, hogy nem bírják a konfliktussal járó emelkedett hangot, így megoldás helyett egyszerűen kihátrálnak a problémákból.

olvass tovább

Nincs titok!

Az ember állandóan a világ nagy titkai után kutat. Folyton a boldogság forrását keresi, a jó házasság titkát, a trükköket, amelyekkel egyesek boldogságot képesek találni. Mert valamiért mindannyian úgy gondoljuk, hogy létezik titok, mert anélkül nem mehetnek csak úgy a dolgok, mert különben a mi életünk is könnyen, nehézségek nélkül, nagyszerűen és örömtelien működne…

olvass tovább

Értékellek, mint embert, de…

Vegyük most górcső alá a leggyakrabban előforduló szakítós sablonszövegeket, és elemezzük kicsit azokat. Én személy szerint majdnem mindet kívülről fújom már. Kezdjük, talán az Értékellek mint embert, de... kezdetű talán leghumánusabb verzióval.

olvass tovább