10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kéne a nőkről

Mi, nők, sokszor annyira szeretnénk, ha a férfiak tudnának olvasni a gondolatainkban és képesek lennének kódolni az általunk küldött, és szerintünk egyébként teljesen egyértelmű jeleket, hogy időnként tényleg elhisszük, ők mindezekre valóban képesek. De nem. Az alábbi 10 dolgot viszont tényleg jó lenne minden hím fejébe beleverni, akár erőszakkal.

olvass tovább

A múltat be kell vallani?

  • 2015. augusztus 02.

Minden emberi kapcsolat az őszinteség oltárán szentelődik meg és válik sziklaszilárddá. De ahogyan a túlzásba vitt titkolózás, a teljes lelki kitárulkozás sem vezet jóra a párkapcsolatokban. Vannak az úgynevezett amőbapárok, akik teljesen összefonódva, harmonikus szimbiózisban élik mindennapjaikat. Életüket a többes szám bejáratott és kényelmes dualizmusa hatja át, lásd barátaink, hobbink, szabadidőnk, kedvenc filmünk, olvasmányaink, a sport, amit űzünk. Napirendjüket, munkaidejük kezdetét és végét is egymáshoz igazítják, amivel egyébként semmi baj nem lenne, hiszen mindenki azon igyekszik, minél több időt tölthessen el a kedvesével. Ők azonban nem párként funkcionálnak, hanem láthatatlan, elválaszthatatlan sziámi ikrekként, egymás meghosszabbításaiként.

olvass tovább

Vége a királylányok korának!

  • 2015. augusztus 01.

Sokat változott a világ, a férfiak és a nők már gyakran nem a megszokott, tradicionális szerepekben, viselkedési formákban közelednek egymáshoz. Sőt, olykor a gyakorlattól teljes mértékben különböző módszerek szerint hozzák létre a kapcsolataikat. Hogy ki kezdeményez, már szinte mindegy, sőt, szinte minden mindegy…

olvass tovább

22 éves vagyok, és még sosem volt kapcsolatom

  • 2015. augusztus 01.

Tavaly májusban fejeztem be a főiskolát, amely után máris elmerültem az élet tengerében, avagy az álláskeresésben, és önmagam folyamatos kutatásában… A célokkal nincs is baj, azonban az utóbbi időben csak a szerelmi életem hiányára tudtam gondolni. Ugyanis egy olyan 22 éves lány vagyok, akinek még sosem volt barátja.

olvass tovább

Drága Apám!

Képzelje, a minap én voltam az üzletünkben, mikor betévedt egy öreg bácsi. Görnyedt hátú ember volt, remegő karjait nejlonzacskók húzták le, miközben botjára támaszkodva lassan becsoszogott az üzletbe. Udvariasan köszöntöttem, de meg kell valljam, a hátam közepére nem kívántam a jelenlétét. Épp ebédhez készülődtem, tudja a kora délutáni órák mindig gyér forgalmúak.

olvass tovább

Tippek a 20 éves önmagamnak

  • 2015. július 30.

Így néhány nappal azelőtt a bűvös dátum előtt, amitől minden 29 éves retteg, úgy döntöttem átgondolom, hogy mit tettem volna máshogy a húszas éveimben, ha előbb észbe kapok. Így hát írtam egy listát. Nekem is jó átgondolni, ti pedig talán tanulhattok belőle. No, lássuk. Mit tanácsolnék a huszonéves önmagamnak?

olvass tovább

Feleségem a szekta karmaiban

  • 2015. július 30.

Ott ül és engem vár, idegesnek tűnik. Egyfolytában a bejáratot lesi, akkor is, amikor leülök mellé, és reszket a keze, ahogyan a kávét a szájához emeli. Megcsörren a telefonja, ideges kapkodásában mindent leborít az asztalról, amikor igyekszik felvenni. Ezer, vagy még több éve ismerem, de még soha nem láttam ilyen feldúltnak. Belekezd a történetbe és én tudom, nem tündérmesét, vagy sikertörténetet fogok hallani, hanem egy rémtörténetet arról, hogyan borít, zúz és tép szét egy egykor szerető, összetartó családot egy agymosó, lélekgyilkos szekta szorítása.

olvass tovább

A harmincas nő tragédiája

  • 2015. július 30.

Nehéz helyzetben vannak ma a harmincas nők. Nehezen találnak maguknak férjet, komoly férfit, akivel közös jövőt építhetnek – mondja egy férfi barátom. - Mert a harmincas férfiak nem feltétlenül vágynak velük egykorú nőkre, vagy ha igen, hát nagyon meggondolják, ki legyen az. Valahogy úgy vannak vele, hogy azok a nők, akik a húszas éveikben nem keltek el, s harmincévesen még egyedül vannak valamiért problémásak, ahogy a nők is furcsállják, ha egy férfi harmincöt-negyven éves korára még nem volt házas.

olvass tovább

Megnősül a szeretőm

  • 2015. július 29.

Vajon mit érez egy nő, akinek egy nap múlva megnősül a szeretője? Szabad-e éreznie egyáltalán valamit? Teljesen hidegen hagyja? Vagy szenvedésként éli meg? De mi jogon szenvedne, hisz maga is házas.

olvass tovább