Így aludj el 60 másodperc alatt

  • 2016. május 27.

Sokunknak igazi harc az álomba szenderülés. Az ebédet követően alig bírjuk nyitva tartani a szemünket a munka során, bezzeg amikor ágyba kerülünk, ezernyi dolog jár a fejünkben, hogy mit kellene megcsinálnunk, kivel kellene beszélnünk, fel kellene hívnunk a szüleinket, és még sorolhatnánk. Egy kutató azonban nemrég ismertette „4-7-8” névre keresztelt légzési technikáját, mely által könnyebben alhatjuk az igazak álmát.

olvass tovább

Csokival az egészségért!

Ugye Te is a csoki imádók népes táborába tartozol? Bűntudattal fogyasztod az édes finomságot, ezért inkább lemondanál róla? Ne tedd! A megfelelő csokoládé tartalommal rendelkező ét-, és keserű csokoládé, ugyanis megannyi jótékony hatással van szervezetedre, közérzetedre és bőrödre is. Lássunk pár érvet a finomság mellett!

olvass tovább

10 dolog, amit érdemes tudni a fogainkról

  • 2016. május 12.

Sokszor a legelső dolog, amivel benyomást teszünk az emberekre, az a mosolyunk. Ám a valóban ragyogó és egészséges fogsor sajnos senkinek nem hullik az ölébe. Így nem árt időről időre tudatosítani azt, hogy milyen ápolásra van szüksége a fogainknak. Nézzétek át ismétlésként a legfontosabb 10 pontot ezzel kapcsolatban!

olvass tovább

Hogyan fehérítsd a fogaidat természetes módon

  • 2016. május 09.

Egy szép mosoly lehet a szépség, a tisztaság, de akár a fiatalság védjegye is. Mindenki ragyogó fogsorra vágyik, de ez nem mindenkinek adatott meg. Nekik sem kell csüggedniük, hiszen ma már a drága kezelések mellett otthoni praktikákkal is fehéríthetjük a fogainkat.

olvass tovább

7 tipp a korai öregedés ellen

  • 2016. május 07.

Bármennyire is szeretnénk, az öregedést nem lehet elkerülni. Ennek ellenére vannak olyan módszerek, amivel késleltethetjük. Ilyenek például, ha vigyázunk a bőrünkre, vagy ha egészségesen étkezünk. Minden csak rajtad múlik. A legtöbb nő sok hibát vét, annak ellenére, hogy nem tudnak róla. Többek között kihagynak étkezéseket, egészségtelen ételeket esznek, nem alszanak eleget és nem isznak elég vizet. Ha te is szoktál ilyeneket csinálni, gondold át a következő szabályokat annak érdekében, hogy tovább maradhass fiatal.

olvass tovább

5 ital, ami segít a fogyásban

  • 2016. május 06.

Úgy érzed, itt az ideje leadnod néhány felesleges kilót? Biztosan tudod, hogy ennek leghatékonyabb módja, ha a rendszeres mozgást egészséges és tápláló étrenddel kombinálod. Ám, mielőtt belevágnál a fogyókúrába, érdemes megismerned néhány italt, melyek felgyorsítják a zsírégetést, és még finomak is. Íme, az öt leghatékonyabb!

olvass tovább

Mítoszok a tejről: Valóban cukorbetegséget okoz?

Sokan hisznek a tévhiteknek és rossz megítélésnek, amitől a fogyasztók elfordulnak a tej fogyasztásától. Egyre többen szenvednek érzékenységtől is, így a feldolgozó ipar még inkább felkészültebb erre az esetre. Azonban vannak mítoszok is, amitől egyenesen kerülik a finom italt. Valóban tele van kalciummal és minden nap ajánlott a fogyasztása?

olvass tovább

Jógakalauz kezdőknek

  • 2016. május 02.

Szeretnél elmenni egy jógaórára de fogalmad sincs, hogy melyik ágát válaszd a lehetőségeket böngészve? Attól függően, hogy mire van szükséged, segítünk a döntésben. Szeretnéd kiizzadni magadból a hét során felgyülemlett stresszt, meg akarod dolgoztatni az izmaidat vagy egyszerűen csak lelki feltöltődésre vágysz? Olvasd el, hogy mikor melyik jógatípust érdemes választanod!

olvass tovább