Ugrás a lap tetejére

Kamaszkorunk legszebb mosolya

Vegetáriánus vagy vegán?

Vegetáriánus vagy vegán?

A veganizmus a vegetarianizmus elveit nemcsak részleteiben, hanem következetesebben, szó szerint megvalósító életmód. A veganizmust gyakorló embert divatos szóval vegánnak hívjuk, és november elsején tartják a veganizmus világnapját. A vegánok nem esznek állati eredetű termékeket és lehetőségeik szerint az élet más területein sem használnak állati eredetű anyagokat, De vajon mennyire egészséges, vagy éppen egészségtelen ez az életmód?
Téli lélekmelegítő ital

Téli lélekmelegítő ital

Végérvényesen beköszöntött a rossz idő, átálltunk a téli időszámításra, úgyhogy mindenképp érdemes kipróbálni az alábbi lélekmelegítő italt, ami antioxidáns hatású, vitamin- és ásványi anyagokban gazdag, ráadásul afrodiziákumként is fogyasztható, hogy a takaró alá bújva esetleg máshoz is kedvet kapjunk.
A 10 sporttáplálkozási mítosz

A 10 sporttáplálkozási mítosz

A sporttáplálkozás körül sok téves információ lebeg. Az egyetlen módja annak, hogy a mítoszokat megfejtsük és megtaláljuk az igazságot arról, hogy hogyan táplálkozzunk a maximális állóképességért, ahhoz meg kell vizsgálnunk a dolgok tudományos oldalát – vagy utánaolvasunk annak, aki ezt már megtette. Hát mi is pontosan ezt tettük, és rávilágítunk a 10 legnagyobb mítoszt a sporttáplálkozás világából.

KERESŐ