Amit tudni érdemes az otthoni fogfehérítésről

  • 2016. február 11.

Eleinte csak világsztárok, majd bloggerek, mostanra viszont már rengeteg fiatal lány (és fiú) használja előszeretettel az otthoni fogfehérítő szetteket. Igen, ez az a módszer, amit használva lányok ezrei pózolnak a kamerájuk előtt, hogy megmutassák az elért eredményeket. Kérdés, milyen mellékhatásai lehetnek annak, ha az ember otthon, szakértelem nélkül kezd ilyen kezelésekbe?

olvass tovább

Hogyan enyhítsd a reggeli szorongást?

  • 2016. február 09.

Unod már a stresszben úszó reggeleket? Eleged van abból, hogy akármennyi kávét döntesz magadba, ugyanolyan gombóccal a gyomrodban indulsz munkába, suliba? A reggeli szorongás sajnos egész nap elkísérhet minket, még akkor is, ha nincs konkrét oka. Most bemutatunk néhány alternatív megoldást gyógyszerek helyett, hogy igazán nyugodt legyen a reggel!

olvass tovább

Szépítő ételek

  • 2016. február 06.

Hol vannak már azok az idők, mikor azt hittük, hogy csupán a szépségápolási szerek és a mozgás, amik hatással vannak a külsőnkre. A XXI. századra világossá vált, hogy nagymértékben befolyásoljuk kinézetünket az elfogyasztott ételekkel is. Összegyűjtöttük azt a 7 ételt, amik a leghatásosabban szépítenek, érdemes az ünnepek utáni nagy méregtelenítésben előszeretettel fogyasztani őket.

olvass tovább

Jól van a szíved? Menj biztosra!

  • 2016. február 04.

Szívünk már az anyaméhben elkezd verni, és egy percet sem pihen egészen halálunkig. Fontos, hogy vigyázzunk rá és megóvjuk egészségét. Ebben segíthet a szűrővizsgálat. Nem akarunk rossz hírt közölni, de a nők szíve valóban tovább maradhat egészséges, mint a férfiaké!

olvass tovább

Így lehetsz te is a reggelek királynője

  • 2016. február 03.

A hétköznap reggelek – különösen télen- a többségünknél szürkén, és iszonyú nehezen indulnak. Dél fele jár az idő, amikor szép lassan visszanyerjük az életkedvünket. Pedig azok, akik könnyedén, jókedvűen veszik a reggeleket, jobban teljesítenek a munkában, és nem mellékesen sokkal kellemesebb társaságként szolgálnak a reggeli kávé mellett, mint zombi társaik. Ha jelenleg még te is az utóbbiak táborát erősíted, próbáld meg betartani az alábbi szabályokat, amik segíthetnek, hogy valódi „Morning Person” legyél.

olvass tovább

Mit ehetünk vacsorára?

  • 2016. január 28.

Amikor elolvastad a címet elmosolyodtál a buta kérdésemen magadban, mert hát, hogy lehet ilyet kérdezni, mit ehet az ember lánya vacsorára, ha épp fogyó kúrázik? Egyértelműen semmit! Nem? Hát nem!

olvass tovább

Miért szeretjük a diót?

  • 2016. január 26.

A dió napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend - a különböző olajos magvakkal egyetemben. Már Hippokratész is ír a dió egészségünkre gyakorolt kedvező hatásairól. Mi is összegyűjtöttünk pár hasznos tudnivalót, hogy miért is szeretjük.

olvass tovább