Ugrás a lap tetejére

A gondos szájápolás

5 káros szokás, ami gyengíti az immundrendszered

5 káros szokás, ami gyengíti az immundrendszered

Milyen gyakran leszel beteg? Ha ez egy évben kettő vagy három alkalomnál is többször megtörténik, akkor ideje elgondolkoznod azon, hogy valami nincs rendben az immunrendszereddel. Nem is gondolnád, de számos mindennapi szokásod károsíthatja a szervezeted védekező képességét. Az emberek rengeteg pénzt és időt ölnek abba, hogy megerősítsék az immunrendszerüket, pedig csak pár rossz szokást kéne elhagyniuk.
Hogyan szabj határt a nassolás iránti vágyadnak

Hogyan szabj határt a nassolás iránti vágyadnak

A legtöbb kitartó diétázónak nem az a legnehezebb, hogy felkeljen a gyerekek előtt a reggeli edzés lebonyolításáért, vagy, hogy olyan ételeket készítsen, amik biztosan nem haladják meg a napi kalórialimitet. A fogyáshoz vezető út legbecsapósabb szakasza… dobpergés… a nassolás. Én például egész nap nassolnék, egy zacskó chips az irodában, egy kis csoki, popcorn, vagy pisztácia (hangulatonként változó) az esti sorozatnézés közben. Rossz szokás, amit nehéz megtörni, de ne aggódj, összegyűjtöttem néhány tippet, aminek segítségével képes leszel ellenállni a rágcsálnivalók foglyul ejtő csáberejének.
Étkezz egészségesen!

Étkezz egészségesen!

Egyre többen vannak olyanok, akik szeretnének áttérni az egészséges életmódra, és nemcsak fogyás céljából, hanem mert egyszerűen nem szeretnék tovább mérgezni a testüket feldolgozott műkajákkal. Ez teljesen érthető, azonban az áttérés nehéz, mert kell hozzá némi tőke és kreativitás is. Most mutatunk néhány tippet, amivel könnyebben megy majd az életmódváltás!