Hogyan fehérítsd a fogaid

  • 2015. május 27.

Egy szép mosoly lehet a szépség, a tisztaság, de akár a fiatalság védjegye is. Mindenki ragyogó fogsorra vágyik, de ez nem mindenkinek adatott meg. Nekik sem kell csüggedniük, hiszen ma már a drága kezelések mellett otthoni praktikákkal is fehéríthetjük a fogainkat.

olvass tovább

Energiaszint növelés felsőfokon

  • 2015. május 26.

Mikor látom, hogy az unokahúgom egész nap futkározik és mégis szuper energikus a nap végén is, azt kívánom bárcsak nekem is ennyi energiám lehetne. Bár a sűrű programok, a stressz és az alvás hiánya a legfőbb okai az alacsony energiaszintnek és a krónikus fáradtságnak, az is befolyásolhatja az energiaszinted, amit eszel.

olvass tovább

Megvágtad magad? Így állítsd el a vérzést!

  • 2015. május 25.

Sietős reggel, spontán buli, vagy találkozó, amely előtt csak pár perced maradt, hogy kihozd magadból a maximumot. Időről-időre bárkivel előfordulhat, hogy az utolsó pillanatra hagyja a szőrtelenítést, de még a legóvatosabb csajokkal is megesik, hogy borotválkozás közben megvágják a lábukat, vagy gyantázás közben felsértik bőrüket. Jöjjön hát néhány praktika, amely által gyorsabban, még indulás előtt elállíthatod a vérzést.

olvass tovább

A fogyókúra alapjai

  • 2015. május 15.

A fogyókúra nagy vállalás mindenki életében, hiszen egy nehéz helyzet elismerésével és a megváltoztatására tett elhatározással kezdődik. Már a szembenézés is fájdalmas lehet, de ha eléggé szenvedünk túlsúlyunktól, előbb-utóbb meg kell tennünk. A fogyókúra elkezdése - mint minden döntés - magában rejti a kudarc lehetőségét és az önbizalom aláásásának ördögi körét.

olvass tovább

10 élelmiszer a gyors fogyásért

  • 2015. május 14.

A súlycsökkentés akadálya gyakran az, hogy az ember leküzdhetetlen sóvárgást érez a magas kalóriatartalmú, alacsony tápértékű élelmiszerek után. A szénhidrát utáni függőség nem vicc, létezik, és nemcsak az elhízás rémével fenyeget, hanem cukor-, szív- és érrendszeri betegségek kockázatával is. Szerencsére vannak olyan ételek, amelyek csökkentik az éhségérzetet, segítenek fenntartani az egészséges vércukor- és koleszterinszintet, és még finomak is!

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük a málnát

  • 2015. május 11.

Mert gurul, és piros. Mert isteni. Mert ha látjuk, tudjuk, itt a nyár. Mert szörpben is a kedvencünk. Lehet belőle mennyei gyümölcstortát készíteni, meg mindenféle másmilyen süteményt is. Kell még indok? Nekünk van még nyolc érvünk, hogy miért szeretjük.

olvass tovább

5 ital, ami segít a fogyásban

  • 2015. május 09.

Úgy érzed, itt az ideje leadnod néhány felesleges kilót? Biztosan tudod, hogy ennek leghatékonyabb módja, ha a rendszeres mozgást egészséges és tápláló étrenddel kombinálod. Ám, mielőtt belevágnál a fogyókúrába, érdemes megismerned néhány italt, melyek felgyorsítják a zsírégetést, és még finomak is. Íme, az öt leghatékonyabb!

olvass tovább

Így aludj el 60 másodperc alatt

  • 2015. május 08.

Sokunknak igazi harc az álomba szenderülés. Az ebédet követően alig bírjuk nyitva tartani a szemünket a munka során, bezzeg amikor ágyba kerülünk, ezernyi dolog jár a fejünkben, hogy mit kellene megcsinálnunk, kivel kellene beszélnünk, fel kellene hívnunk a szüleinket, és még sorolhatnánk. Egy kutató azonban nemrég ismertette „4-7-8” névre keresztelt légzési technikáját, mely által könnyebben alhatjuk az igazak álmát.

olvass tovább

Vitalizáld magad tavaszra és tarts lékúrát!

  • 2015. május 06.

A tavasz mindenkinél a megújulás időszaka, így ilyenkor érdemes különös figyelmet fordítani a megfelelő vitaminbevitelre, illetve feltölteni a télen kimerült szervezetedet. Egy lékúra kiváló választás lehet, hiszen a nyersen préselt zöldség és gyümölcslevek segítenek, hogy fittebbnek érezd magad, ráadásul a tavaszi fáradtságot is könnyebben átvészelheted!

olvass tovább