Ugrás a lap tetejére

8 ok, amiért szeretjük a kávét

25 borzalmas dolog, ha nem alszol eleget

25 borzalmas dolog, ha nem alszol eleget

Életünk folytonos rohanásból áll. Ehhez rengeteg energiára van szükség, viszont alig jut időnk pihenni a számtalan elfoglaltság mellett. Hiszen ma már egész nap elérhetőek vagyunk online, és a több műszakos munkavégzés is elterjedt. Míg 1942-ben napi 8 óra alvást javasoltak az orvosok, ez mára 6,8–ra csökkent! Mindenki tudja, mennyire fontos az alvás, ám sokszor hajlamosak vagyunk elhanyagolni ezt a remek tevékenységet. Most megtudhatod, milyen kockázatokkal jár, ha elblicceled a pihenést!
Miért szeretjük a diót?

Miért szeretjük a diót?

A dió napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend - a különböző olajos magvakkal egyetemben. Már Hippokratész is ír a dió egészségünkre gyakorolt kedvező hatásairól. Mi is összegyűjtöttünk pár hasznos tudnivalót, hogy miért is szeretjük.
8 ok, amiért szeretjük a rózsavizet

8 ok, amiért szeretjük a rózsavizet

A rózsa, mint nőiesség szimbólum évezredek óta tartja magát a köztudatban. A rózsaolaj számtalan felhasználási formája közül a rózsavíz az egyik, amelyik már a Perzsákat és Egyiptom királynőjét, Kleopátrát is megihlette: állítólag Antonius elcsábításakor rózsavizet permetezett magára.