Küzdj az AIDS ellen!

  • 2015. december 01.

December 1-je az AIDS ellenesség világnapja, ennek okán úgy gondoltuk, érdemes és hasznos lenne összegezni a legfontosabb dolgokat, amikről mindenkinek tudnia kellene a betegséggel és annak megelőzésével kapcsolatban.

olvass tovább

Híresek és HIV-pozitívak

  • 2015. december 01.

December 1-je az AIDS ellenesség világnapja, így összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik sajnálatos módon megfertőződtek ezzel a gyógyíthatatlan betegséggel.

olvass tovább

Thai masszázsélmények királyi környezetben

Valóságos nyugalom szigete nyílt a Mammut I. bevásárlóközpontban, amikor a Royal Thai Massage szalon megnyitotta a kapuit néhány hete. A mesterdiplomával és többéves gyakorlattal rendelkező thaiföldi masszőrnőknek hála, regeneráló, frissítő és feszültségoldó távol-keleti masszázsok széles palettájáról válogathatunk, autentikus környezetben.

olvass tovább

A lányról, aki legyőzte az anorexiát

  • 2015. november 29.

Sok helyen olvasunk testképzavarról és betegségekről, amelyek megjelenhetnek az előbbi következményeként. Én testközelből tapasztaltam meg a barátnőm révén, mit tesz az emberrel, ha nincs kibékülve önmagával. Milyen az, ha valakire már „rossz ránézni”, hiszen szinte semmit nem eszik. Hogy milyen veszélyes lehet az anorexia.

olvass tovább

Céklával a hasi zsír és a méreganyagok ellen

Ismerjük meg a zöldségek vörös démonját, mely az egyik legkiválóbb természetes méregtelenítő és vértisztító szuperételünk. A cékla nem csupán egészségmegőrző vitaminbomba, hanem szemet gyönyörködtető színfolt a téli szürkeségben, és méltán érdemelte ki a gyógyító zöldség címet.

olvass tovább

A 10 sporttáplálkozási mítosz

  • 2015. november 22.

A sporttáplálkozás körül sok téves információ lebeg. Az egyetlen módja annak, hogy a mítoszokat megfejtsük és megtaláljuk az igazságot arról, hogy hogyan táplálkozzunk a maximális állóképességért, ahhoz meg kell vizsgálnunk a dolgok tudományos oldalát – vagy utánaolvasunk annak, aki ezt már megtette. Hát mi is pontosan ezt tettük, és rávilágítunk a 10 legnagyobb mítoszt a sporttáplálkozás világából.

olvass tovább

Légy jóban a testeddel!

  • 2015. november 16.

Sok nőt befolyásol saját külsejének megítélésében a média. Sok nő másokhoz méri önmagát, sokukat zavarja, ha más nő vékonyabb, formásabb nála. Sok nő elégedetlen a saját testével, és rendelkezik negatív testképpel. Sok nő épp az előbbiek miatt kezd túlzott diétázásba és sportolásba.

olvass tovább

Turbózd fel az emésztésed!

  • 2015. november 13.

Az emésztési zavaroknak számos hátránya van: hasfájás, rossz közérzet, de akár elhízáshoz is vezethet. Oda kell tehát figyelni rá, amikor csak lehetséges, és ha súlyos a baj, akkor tanácsos mihamarabb felkeresni az orvost. Persze a gondokat jobb megelőzni, így most adunk néhány tippet, amivel könnyen karban tarthatod magad!

olvass tovább

Éljen a november, azaz a Movember!

  • 2015. november 09.

A november a férfiak hónapja. Ilyenkor a fiatal és az idősebb férfiak is leteszik a borotvát egy hónapra, és bajuszt, szakállt növesztenek, mellyel a férfiak egészségére, valamint a prosztatarák felismerésének fontosságára igyekeznek felhívni a figyelmet.

olvass tovább