Ugrás a lap tetejére

Színészóriások fiai a kifutón

Bündchen Louis Vuittonban lépett a pályára

Bündchen Louis Vuittonban lépett a pályára

A Louis Vuitton büszke rá, hogy másodszor is részt vett a FIFA Labdarúgó Világbajnokságon. Először 2010-ben lépett pályára Dél-Afrikában az a Louis Vuitton utazóláda, melyet egyedileg, a labdarúgás legnagyobb díjának számító FIFA Világbajnoki Kupa tárolására készítettek. 2014. július 13-án, a Kupa utolsó napján újra színre lépett a Rio de Janerói Maracana stadionban, Gisele Bündchen divatikon társaságában.
Vajon ki lesz Magyarország szépe?

Vajon ki lesz Magyarország szépe?

Július 20-án kiderül, hogy a húsz döntős hölgy közül ki képviselheti hazánkat a világversenyen. Több év után ismét a köztévé közvetíti a műsort, melynek házigazdái Osvárt Andrea és Harsányi Levente lesznek, a fellépők pedig a Dal sztárjai: Király Viktor, Radics Gigi és Kállay-Saunders András. A felkészülésről július 19-én nézhettek meg egy összeállítást! Nehéz a döntés, de nektek ki a kedvencetek?
Exkluzív hír- Cara Delevingne lesz a Topshop új arca

Exkluzív hír- Cara Delevingne lesz a Topshop új arca

Úgy tűnik, hogy Cara egyszerűen megállíthatatlan – A brit szupermodell a világhírű Topshop brand arca lesz a 2014-es őszi/téli szezonban. Noha a hivatalos fotók még nem elérhetőek, annyi már bizonyos, hogy Cara a cég életében először egymaga fog szerepelni a kampányképeken.
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk