Ugrás a lap tetejére

Natalia Vodianova, a Vogue balerinája

Gyászol a divatvilág: elhunyt Oscar de la Renta

Gyászol a divatvilág: elhunyt Oscar de la Renta

A híres divattervező 82 éves korában szenderült örök nyugalomra hosszas, 2006 óta tartó rákbetegsége után. De la Renta nagyívű pályája alatt a filmcsillagok mellett számos first lady-t is öltöztetett, például Jackie Kennedyt, Nancy Reagant, Hillary Clintont, Laura Busht és Michelle Obamát. Klasszikus és elegáns stílusáról vált ismertté. Utódját éppen múlt héten nevezte ki divatháza élére. Mi most a kreációiból összeválogatott képgalériával búcsúzunk a mestertől.
Az új Alexander Wang for  H&M kollekció darabjai

Az új Alexander Wang for H&M kollekció darabjai

Múlt héten a new york-i Armory on the Hudson létesítményt beltéri stadionból az Alexander Wang x H&M kollekció globális bemutatójának divat-arénájává alakították át. Jessica Chastain, Mary J. Blige és Dakota Fanning is azon vendégek között voltak, akik a sportruházat által inspirált kollekció divatbemutatóját végignézhették a futurisztikus versenypálya-kifutón. A kollekció 2014. november 6-tól lesz elérhető a világ 250 üzletében, valamint online.
Az elmúlt évek legjobb Halloween kosztümjei

Az elmúlt évek legjobb Halloween kosztümjei

A hírességek évről évre elképesztő jelmezekkel tudnak előrukkolni Halloween-re. Mi az elmúlt 4 esztendő legötletesebb kosztümjeiből válogattunk nektek egy galériányira. Lássuk melyik kosztüm milyen hírességet rejt!
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ