Ugrás a lap tetejére

Az új Alexander Wang for H&M kollekció darabjai

Az elmúlt évek legjobb Halloween kosztümjei

Az elmúlt évek legjobb Halloween kosztümjei

A hírességek évről évre elképesztő jelmezekkel tudnak előrukkolni Halloween-re. Mi az elmúlt 4 esztendő legötletesebb kosztümjeiből válogattunk nektek egy galériányira. Lássuk melyik kosztüm milyen hírességet rejt!
Állatkínzással vádolják a legnagyobb divatházakat

Állatkínzással vádolják a legnagyobb divatházakat

Komoly vádak érték nemrég a legnagyobb divatházakat, hiszen a Last Chance for Animals nonprofit szervezet előhúzta a bunda kérdést a kalapból. Munkájuk során több mint 70-en nyúltenyészetet vizsgáltak be, azt dokumentálva milyen körülmények között tartják az ott tartott állatokat. Ennek eredményeképp pedig megszületett a lista azokról a cégekről, akik nem féltek kollaborálni ezekkel a brutális intézményekkel. A kérdés már csak az, igazak-e a vádak, és kik a felelősök?
58 érv - miért térhet vissza Galliano?

58 érv - miért térhet vissza Galliano?

\"Alig várom visszatérését , hogy újra olyan divatálmokat hozzon létre, amilyeneket csak ő képes, és kívánom, hogy leljen itt új otthonra\" - ezekkel a szavakkal köszöntötte Renzo Rosso, a Margiela házat felügyelő OTB csoport elnöke John Galliano-t egy sajtóközleményben. Az tény, hogy divattervezők közül a legzseniálisabb tehetség, az is tény, hogy megfizetett busásan a tettéért, mi pedig kiválogattuk nektek 58 ruhakölteményt, amely a mester kezei közül kelt életre. Nézzétek meg galériánkat!
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ