10 Disney hercegnő a 21. században

  • 2016. február 12.

Anoosha Syed, kanadai grafikus elképzelte, hogy miként festenének a kedvenc Disney hercegnőink, ha a mai korban, azaz a 21. században élnének. Még foglalkozást is talált ki nekik, személyre szabottan. Nézzétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

A február legnépszerűbb divattrendjei

Hiába várjuk epekedve a tavasz első napsugarait, még a tél utolsó hónapjában is rétegesen, melegen kell felöltöznünk. Egy kis vérfrissítés azonban senkinek sem árthat, úgyhogy lássuk, némi fortély segítségével hogyan vihetsz újra energiát téli megjelenésedbe!

olvass tovább

A férfidivathét legizgalmasabb utcai szerelései

Véget ért a New York-i férfidivathét, a 2016-os tavaszi/nyári férfi divatot bemutató rendezvénysorozat utolsó állomása. Az évnek ebben a szakaszában természetesen nem csupán a kifutókat érdemes figyelemmel kísérni, az utcán legalább ugyanakkora divatfitogtatás zajlik. Összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb street style képeket egy hatalmas, 50 szálas csokorba, főszerepben természetesen a férfiakkal.

olvass tovább

8 Star Wars karakter, akik mehetnének a kifutóra

  • 2016. január 21.

A mexikói divatillusztrátor, Guillermo Meraz nagy Star Wars rajongóként kifutóra álmodta a kedvenc filmkarakterek jelmezeit a legendás moziból. Neked melyik jön be a legjobban? Egy kis glamour Chewbacca vagy a fényes lakk Darth Vader rucija?

olvass tovább

A Miss Universe versenyzői fürdőruhában

  • 2015. december 18.

December 20-án Las Vegas-ban kerül kihirdetésre a Miss Universe 2015 nyertese. A címért egy magyar szépség, Nagy Nikoletta is versenyben van, de nézzük, hogy kikkel kell megküzdenie a koronáért! Következzenek a lányok fürdőruhás képei!

olvass tovább

Az univerzum legszebb női

  • 2015. december 17.

December 20-án Las Vegas-ban kerül kihirdetésre a Miss Universe 2015 nyertese. A címért egy magyar szépség, Nagy Nikoletta is versenyben van, de nézzük, hogy kikkel kell megküzdenie a koronáért!

olvass tovább

Rafael Nadal lett a Hilfiger Bold arca!

  • 2015. december 10.

És micsoda tökéletes választás! Az illat sportos, friss és citrusos erőt sugalló, de persze az érzékekre is maximálisan hat.. A modern szenvedélyes és életigenlő férfiak részére készült. A képek pedig magukért beszélnek,és bizony a videot is érdemes megnézni....

olvass tovább

Új divatmárka az Andrássy úton!

  • 2015. december 01.

A funkcionális divat és a minőség iránti elkötelezettségéről híres COS megnyitotta első üzletét a magyar fővárosban, az Andrássy út 33. alatt. Marie Honda, a COS ügyvezető igazgatója az alkalom kapcsán a következőket mondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapestnek ilyen hatalmas történelmi jelentőséggel bíró utcáján nyithatjuk meg első magyarországi üzletünket. A COS 2011-ben webáruházzal jelentkezett a magyar piacon, most pedig azt ünnepeljük, hogy végre valóban jelen lehetünk az országban.”

olvass tovább