Így öltözz fel, ha meghívnak a Cannes-i Filmfesztiválra!

  • 2015. május 18.

Nem, nem hisszük el. Ez nem is lehet igaz. Tényleg van olyan rendezvény, amire a sztárok - szinte egytől egyig!!! - stílusosan öltöznek fel és nem ribijelmezt húznak? A Cannes-i Filmfesztivál pedig pont ilyen. Erről beszél az összes magazin minden fontos és véresen komoly ruhalistája. Így kell felöltözni kedves celebek - khm Kim Kardashian és a többiek - legközelebb!

olvass tovább

23 gönc, amit ne vegyél fel, ha meghívnak a Met gálára

  • 2015. május 06.

Tényleg nem értem. Van a sztár, akinek az égvilágon minden adott ahhoz, hogy szépen felöltözzön. Néhányuknak azért csak sikerül olyan ruhában megjelenni egy-egy neves eseményen, amilyenben otthon se bohóckodnék a tükör előtt. Mert egyébként nem tudják, hogy mindenki őket fogja fotózni, és másnap tele lesz velük a világháló. Meg nem futja stylistra se. Az más kérdés persze, hogy valakinek valamelyik ízléstelen divatház küldött grátiszba fellépőhacukát. Met gála ruhamustra következik halálosan komolyan kritizálva az egész divat körüli felhajtást.

olvass tovább

The City is our Playground!

  • 2015. április 09.

Imádnivaló, ahogy a sportruházat és az utcai viselet keveredik, ugye? Tökéletes akkor is, ha szeretnénk precízen, vagy nagyon alaposan és megfontoltan összeállítani a másnapi outfitet, vagy akkor is, ha csak éppen felkapunk valamit, és lássuk be: már egyáltalán nem mindegy az sem, mit viselünk sportolás közben. A kinyúlt mackónadrág és a több számmal nagyobb póló ideje réges-régen lejárt!

olvass tovább

Az Intimissimi új Active sportkollekciója

  • 2015. március 30.

A legtöbb fékezhetetlen sportolónő jól tudja, hogy bármely mozgásformához elengedhetetlen a megfelelő fehérnemű. Az Intimissimi erre az igényre válaszolva, létrehozta az Active Kollekciót, amely csupa praktikus, ugyanakkor kifinomult ízléssel megtervezett darabból áll, és azoknak a nőknek szól, akik örökké mozgásban vannak.

olvass tovább

Sztárokkal debütált az urbánus irányzat újdonsága

  • 2015. február 20.

Kivételes meglepetéssel rukkolt elő a Puma és BP Shop! New York elsőszámú divatközössége, az Alife és a már klasszikusnak számító Puma különleges darabokkal lepte meg a divat elkötelezettjeit. A kollaboráció termékei most hazánkban is bemutatkoztak, az eseményre néhány híresség is ellátogatott.

olvass tovább

Rihanna az új Puma

  • 2014. december 23.

A PUMA és a nemzetközi kulturális ikon Rihanna bejelentette több éves együttműködését, mely 2015 januárjától lép életbe. Rihanna lesz a PUMA globális nagykövete a Női Edzés (Training) vonalnak, illetve a PUMA új női kreatív igazgatója, behozva saját stílusérzékét a PUMA kollekcióiba. Megtestesítve mindent amit a PUMA jelent, Rihanna megállíthatatlan szelleme, kreativitása és mind színpadon mind azon kívüli energiája tökéletes képviselőjévé teszi a PUMA márkának.

olvass tovább

Ilyet kérünk karácsonyra!

  • 2014. december 09.

Újra kislányok vagyunk, akik állnak a méretes, Barbie babákkal telepakolt polc előtt a nagyáruházban. Magdalena Frackowiak-ot és Elisabeth Erm-et ugyanis babadobozba zárták, éppen úgy, mint a híres-neves Barbie-kat. Kaptak kiegészítőket, egy váltás ruhát, és a legnevesebb divatházak stílusában öltöztették fel őket. A divatanyag a francia Vogue decemberi számának készült, a koncepció több mint zseniális. A fotókat Giampaolo Sgura készítette.

olvass tovább

DotcommerceDay – az internetes vásárlás napja

  • 2014. november 07.

Használd ki az internetes vásárlás napját ! A DotcommerceDay nem csupán egy egy napig tartó akció több száz webshop részvételével, hanem egy mozgalom is, amelynek célja megismertetni az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

olvass tovább