Mindent a melltartóról

  • 2018. január 07.

Vannak, akik szerint szükséges rossz, vannak, akik szerint egy igazi nőt ez tesz igazán szexivé. A fehérneműipar kedvence, a lokáltáncosnők utolsó érve: a melltartó. Nem egy egyszerű ruhadarab! Erre egy lány nagyjából akkor jön rá, amikor kamaszos hévvel azért is befektet egy gyönyörű csipkecsodába, ha szerencséje van, véletlenül passzol, ha nem, örökre megutálja, pusztán azért, mert nem igazodik ki a méretek és kosarak kusza világában.

olvass tovább

Stílusiskola: így lehetsz télen csinos kényelmes ruhadarabokban

  • 2018. január 06.

Januárban rá kell hangolódnunk az előttünk álló évre, így könnyen lehet, hogy a kényelmet részesítjük előnyben akkor is, ha az öltözködésünkről van szó. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetnénk csinosak, hiszen a réteges öltözködés, a szövetkabátok és pulóverek kombinációja rengeteg lehetőséget rejteget magában. Összegyűjtöttük a kedvenc outfit ötleteinket, amelyekbe bármelyik téli reggelen boldogan beleugranánk!

olvass tovább

Stílusiskola: így lehetsz csinos télen pliszírozott szoknyában

  • 2018. január 05.

Télen sem kell lemondanunk a szoknyákról és a nőies megjelenésről, hiszen a réteges öltözködés és egy jól megválasztott harisnya komoly segítséget jelenthet. A szezon kedvencei tagadhatatlanul a pliszírozott szoknyák, melyek kabátokkal és kötött pulóverekkel is csodás párost alkotnak. Meg is mutatjuk a mi kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább

4 szín, amely fiatalít

  • 2018. január 02.

A fiatalos megjelenés olyasvalami, amire mindannyian vágyunk. Az egyik leghatékonyabb, természetes módja a fiatalos ragyogás megőrzésének az, hogy amellett, hogy jól ismerjük a bőrtónusunkat, tudatosan választjuk meg a színeket, amiket magunkra húzunk.

olvass tovább

Stílusiskola: így lehetsz csinos szilveszterkor koktélruhákban

Ha valamilyen nagyszabású, elegáns partyra készülünk szilveszterkor, akkor nem árt megadni a módját, és stílusos, kifinomult outfitet választani, amely kellőképpen illik az alkalomhoz. Természetesen tökéletese választás lehet ilyenkor minden, ami csillog, flitteres, illetve mindenképpen preferáljuk az arany, ezüst, fekete és méregzöld színeket. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek nadrággal szilveszter estére

  • 2017. december 29.

Elegánsak és csinosak nem csak koktélruhában vagy estélyiben lehetünk, hiszen ha ügyesen kombinálunk pár különlegesebb darabot, akkor bizony nadrágokkal is stílusos és kifinomult szetteket állíthatunk össze, amelyekben biztosan jól fogjuk érezni magunkat szilveszterkor. Természetesen ebben az esetben is a flitteres darabokat, illetve az overallokat preferáljuk, mutatjuk is a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: így lehetsz csinos, ha télen a hegyekbe utazol

Két ünnep között, sőt az új év elején is rengetegen indulnak síelni, illetve telelni a hegyekbe, és olyan településekre, ahol egy kicsit legeltethetjük a szemünket a havas táj látványán, amelyre idén karácsonykor sajnos nem volt lehetőségünk. Az utazások alkalmával a hideg téli időben azonban nem csupán arra kell törekednünk, hogy minél jobban, rétegesebben felöltözzünk, hanem arra is, hogy mindeközben stílusosak és csinosak is legyünk. Éppen ehhez hoztunk most ötleteket!

olvass tovább